Mint monitormárka, a Samsung erőteljesebb, elterjettebb márka, BenQ-ról nem tudok se jót, se rosszat (az a baj, hogy kevesen veszik, így kevés a vélemény is). Szerintem T220P-nek túl kicsik a pixelei, Meg kellene nézned valahol élőben mondjuk egy 20"-ost, azoknak is kb hasonló méretű pixelei vannak, mint ennek a T220P-nek, vagy Benq E2200HD-nek. ha rendesen el tudsz minden olvasni, és nem kicsinyled a dolgokat, akkor megveheted bármelyiket a két monitor közül, de ha van egy fikarcnyi kis problémád, akkor egy 24-es jobb megoldás. Amúgy a 24-es nagyságát is meg lehet szokni könnyedén, egy idő után pont jó méretű lesz, utána pedig már lehet picinek fogod találni. Én legalábbis így voltam a 22-essel, 17es CRT-ről váltottam, hatalmas volt, most pedig néha pont megfelelő méretű, sokszor pedig picinek találom. Attól függ honnan nézi az ember. Egy 24esen nyílván jobb is filmet nézni, mint mondjuk egy 20-22esen. Nem csak a felbontásbeli különbségek miatt, hanem a méretbeli eltérés miatt is. Filmet általában kb 3-4 méterről nézek.
A gépedhez bátran vehetsz ekkora felbontással rendelkező monitorokat, nem nagyon lesz probléma a játékokkal sem.
Visszatérve, hogy melyik a jobb... Ezt több oldalról lehetne csak külön kimondani, a BenQ E2200HDA nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik, viszont a DVI hiánya számomra még mindig erősen visszatartó tényező. A Samsung meg majdnem kétszer annyiba kerül, és a felbontása is picivel nagyobb, pontosan 120 sorral, ezáltal több terület látható, és van DVI bemenete is, szóval... Érdekes verseny. Nem tudnék dönteni kettejük között, ezért először eldönteném, hogy mennyit akarok rászánni, és ahhoz igazítanám a monitort, ami nagy eséllyel egy harmadik lenne, nem ez a kettő. 
[ Szerkesztve ]