Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 22''-os TFT-t? (téma lezárva)

(#901) old_artist válasza capafog23 (#900) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Szemmel láthatóan észrevehetetlen, csak műszeres méréssel vagy teszttel lehet kimutatni! :K

mod: szvsz is a 2233bw ajánlanám a samuból!

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#902) Mangerd

Mangerd
(fanatikus tag)

Tegnap kaptam kézhez a helyi Tesco non-foodos szórólapját. Rögtön megakadt a szeme a BenQ E2200 HD-n mindössze 39.990-ért.
Rögtön gyanús volt, hogy ezen az áron az HDA kell legyen, csak elfelejtették odaírni. Bent szépen ki volt állítva, körülötte kisebb-nagyobb papírokon írta HD-HD... De persze mikor megfordítottam, csak sima VGA csatlakozó volt rajta :( Ekkor vettem észre, hogy van mellette egy kis papír és azon HDA Wide szerepel. De még a saját csomagolásán is HD volt írva!

hát így nem lett 40ért BenQ E2200 HD-m :O

(#903) capafog23 válasza Mangerd (#902) üzenetére

capafog23
(senior tag)

Arról halottam valami olyasmit hogy nem is 22-es csak 21.5"-ös meg hogy kisebbek a pixelek vagy nem tudom mik. Egy időbe énis azt néztem ki, de inkább nem kockáztatok vele, meg samunál elég jól hangzik a 3 év gari.

old_artist: akkor 2233bw-t kéne venni, igazából kinézetre jobban bejön a 2253bw, nagy a különbség ha én mindenképpen a 2253bw-t akarom? Hétfőig még filozok, meg olvasgatok, azt megveszem.

(#904) old_artist válasza Mangerd (#902) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, igen, ezért érdemes utána járni a dolgoknak, mert pl. egy netes rendeléskor lepődhetünk meg igazán! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#905) Mangerd

Mangerd
(fanatikus tag)

(#906) old_artist válasza Mangerd (#905) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, a 2233BW van helyette, ami 22"-os! :K - és a 47e-es akciós árakon!
"MEGSZÜNT MODELL HELYETTE Samsung 2233BW elérhető már csak el nagyobb technikai tudással! A lenti ár már a 2233BW árát tartalmazza!"

mod: sok-sok hiba van a megszűnéssel kapcsolatban - bajuk lehet a magyar nyelvvel, de azért érthető!

[ Szerkesztve ]

(#907) Protekt

Protekt
(lelkes újonc)

És ezt javasoljátok megvételre(2233BW)?

Nézegetem a fórumot de még nem tudtam dönteni
( a samsungnál a garancia nagyon szimpatikus)

www.primusz.hu - könyvelés

(#908) tomas válasza bul07 (#898) üzenetére

tomas
(tag)

Azt írják a cikkben, hogy: "a W2284F esetén nem kikapcsolható a dinamikus kontraszt (még a szerviz menüben sem találtunk erre vonatkozó opciót)" Erről valakinek tapasztalata? Esetleg a W2252V-nél? A W2252TQ-ról írta itt valaki, hogy az "F-Engine/user" menü kikapcsolja a DFC-t.

(#909) OnSeT válasza Mangerd (#902) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
Én is ilyen monitor vásárlását tervezem. [link]

E2200 HD 48-50k között kapható, webkamerás változata kb. 55k.
Azon még gondolkodok, hogy megéri-e nekem +5-6k-t rádobni a beépített kameráért.

HDA viszont felejtős a digitális bemenetek hiánya miatt.

Eredetileg egy Samsung 2493HM monitort néztem ki, az 24'', viszont + 30k.

Úgy tudom samunál be lehet állítani a menüben kisebb felbontást, pl: 4:3 képarányban jelenít meg oldalt fekete sávokkal.

Kérdésem ezt itt is meg lehet oldani az E2200 modelleknél?

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

(#910) wwhy válasza tomas (#908) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

Tényleg nem lehet kikapcsolni, de nem értem ezt a felhajtást :)) a mindennapi használatban észre sem lehet venni, hogy be van kapcsolva a DFC. A játékoknál meg egyenes jól jön ;]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#911) bul07 válasza tomas (#908) üzenetére

bul07
(senior tag)

LG monitoroknál nem lehet kikapcsolni a dinamikus kontrasztot mert ipon.hu LG W2252v monitor tesztjénél is ez olvasható ""tesztképeken sajnos nem tudjuk megmutatni a bevilágítást, mivel a dinamikus kontraszt funkció kikapcsolhatatlan""

Ha nem lehet akkor az miben hátrány játék,film közbe vagy nem

[ Szerkesztve ]

(#912) khron

khron
(tag)

Sziasztok!
Inkább vegyetek 24-es Samsungot, hogy egy kis reklámot csináljak magamnak.

WANTED: minden ami - SEGA -

(#913) Petie válasza OnSeT (#909) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is kezdi fúrni az oldalam ez a monitor :F

Többiektől kérdezném.
Benq-ról mit lehet tudni? ki gyártja neki a panelokat?
pixelgarit találtam hogy 3 nap és csak full-ra vonatkozik.

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#914) bul07

bul07
(senior tag)

Beszéltem telefonon ipon.hu bolttal azt mondták hogy LG W2284F monitor nem lesz náluk többet kapható legalábbis akivel beszéltem úgy tudta
Na most vagy kereshetek másik monitort vagy kereshetek más helyet ahonnan megrendelhetem nem tudom hogy lesz

(#915) old_artist válasza Petie (#913) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

A BenQ E2200HD 2ms g2g 21.5"WS AU Optronics TN Film (M215HW01 V0) panellal rendelkezik! :K - a HDA-ban is ilyen a panel!

(#916) old_artist válasza bul07 (#914) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

szvsz érdemes keresgélni és utána járni, pl. itt!

(#917) bul07 válasza old_artist (#916) üzenetére

bul07
(senior tag)

Írtam pár cégnek hogy is montis van náluk a garancia a LG monitorhoz hát kíváncsian várom a válaszukat
de egy két honlap annyira gagyi hogy rendelni se mernék tőlük főleg ilyen nagy értékű dolgot meg azért míg a garancia idő le nem telik nem lenne hátrány hogy nem ménének tönkre

(#918) tomas válasza bul07 (#911) üzenetére

tomas
(tag)

Eagle16 azt írja [itt] a W2252TQ-ról, hogy kikapcsolható a DFC. Tehát tapasztalatok érdekelnének a W2284F és W2252V-ről.

(#919) D®. GeNy@

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni egy monitor választás terén.

A két kiszemelt:

TFT LG 22" W2284F 2ms 30000:1 A/D [link]

Vagy

TFT Sam 22" T220 2ms 20000:1 300cd [link]

Filmre és játékra használnám. Mennyit ér ez a 30000:1 és 20000:1 dinamikus kontraszt?
Esetleg meg tudjátok mondani, h. mi a különbség kontraszt arány-nál feltüntetett "DFC" és a "DC" között? :F

Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

(#920) bul07 válasza tomas (#918) üzenetére

bul07
(senior tag)

Amúgy ha nem ront semmit a monitoron hogy nem lehet kikapcsolni tehát mondjuk játék közbe vagy bár mi más területen akkor teljesen mindegy

Most tényleg azon vagyok hogy keresek egy céget ami megbízható mint garancia mint cég stabilitás területén mert azért nem mindegy hogy mondjuk nekem kell intézni a garanciás visszaszállítást ha mondjuk pixel hibája van már ha persze adnak 3napos pixelgaranciát mert elég kevés helyen láttam feltüntetve a LG-hez láttam olyat azt hiszem a legolcsóbbnál hogy 1év garanciát ad

[ Szerkesztve ]

(#921) Furky válasza D®. GeNy@ (#919) üzenetére

Furky
(őstag)

A dinamikus kontraszt értéke csak tréfa. Nem kell komolyan venni. Mindkét monitornak a kontrasztaránya 1000:1.
A DFC-t az LG, a DC-t pedig a Samsung használja. A DFC azt jelenti, hogy az LG a DC-t ötvözi az F-Engine akármijével. De jelentheti azt is, hogy Dynamic Fine Contrast.... Valami ilyesmi, lényegében ugyanaz a végeredmény.
Ja a DC - Dynamic Contrast-ot jelöl.
Mindkettő modellt megveheted nyugodt szívvel, de talán az LG-vel jobban jársz. A T220 helyett még szóbajöhet a 2233BW is, nagyjából ugyanaz, csak olcsóbb 5-10ezerrel...

(#922) Furky válasza bul07 (#920) üzenetére

Furky
(őstag)

Mind a Samsung, mind az LG ad 3 napos pixelhibagaranciát, mely már akár egy alpixelhibára is érvényes, és emellett 3 év garanciát is gyárilag. Amire 1 év garanciát láttál csak, az valószínű alapból pixelhibás, vagy valamiért értékcsökkent árú termék, ezért olcsóbb is, és a garancia is kevesebb.

(#923) TeChNoRby válasza old_artist (#901) üzenetére

TeChNoRby
(kvázi-tag)

Énis csak ajánlani tudom a 2233-at,pár napja vettem,elsőre hibátlan,és szép képe van..stb :)
Szerintem jó vétel..

"..The music starts where the end of the words.."

(#924) D®. GeNy@ válasza Furky (#921) üzenetére

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali!

Köszi a segítséget!!! :) :)
Akkor marad az LG, bár kicsit még kételkedem a modellt illetően, mert sokan a Samsung-ot ajánlják a garancia lebonyolítása miatt...

Esetleg tudsz még vmi más márkát és modellt ajánlani 45-60E kategórián belül? :U
A lényeg,h. 22" legyen, bár a 24"-t sem vetem meg, de ebben a árkategóriában azt mondják, inkább egy jó minőségű 22"-osat érdemes venni.

Szerinted?

Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

(#925) Furky válasza D®. GeNy@ (#924) üzenetére

Furky
(őstag)

Szerintem a Samsung 2233BW most a jó vétel... 48ezertől már kapható, és Samsung panel van benne. Ezért a T220-ast már nem is ajánljuk annyira, mert ez olcsóbb vagy 5-6-7-8-9-ezerrel, boltja válogatja. nem azért nem ajánljuk a T220ast, mert rossz, hanem mert van majdnem ugyanolyan olcsóbbért. :)

(#926) adyh

adyh
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hello!

Olyan kérdésem lenne hogy egy 22"-os monitorhoz kell nagy video kártya?
Laptophoz kellene nekem a monitor de csak egy Integrált Intel Media Accelerator 950-es van benn.
Szóval érdemes venni monitort vagy nem elég a kártya hozzá?
Köszi

"Az akaraterő megteremti az utat"

(#927) Furky válasza adyh (#926) üzenetére

Furky
(őstag)

Ezt találtam róla itt:
"2048x1536 at 75 Hz maximum resolution"

Ezekszerint elbírja a 22"-os monitorok 1680x1050es felbontását. Már csak az a kérdés, hogy valóban támogatja-e a wide felbontásokat. Ja egy sorral lejjebb megtaláltam arra is a választ:
"Dynamic Display Modes for flat-panel, wide-screen and Digital TV support"
"16x9 and 16x10 Aspect Ratio for widescreen displays"

Szóval nyugodtan vehetsz 22"-os monitort.

[ Szerkesztve ]

(#928) Mangerd válasza adyh (#926) üzenetére

Mangerd
(fanatikus tag)

annyi kiegészítés az előzőhöz, hogy mire akarod használni?
Irodai alkalmazásra, filmnézésre elég lehet, de ha játszani is akarsz akkor tuti nem...

(#929) Furky válasza Mangerd (#928) üzenetére

Furky
(őstag)

Gondolom aki laptopot vesz, pláne ilyen integrált videókártyával, az nem játszani akar :)

(#930) adyh válasza Mangerd (#928) üzenetére

adyh
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi szépen
Inkább irodai alkalmazások, szerkesztés, tervezés meg film de játék az igen ritka az is max CS :)
Na de ennek örülök!

(#931) adyh

adyh
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Érdemes venni 40alatt?
igazábol nem akarok sokat szánni rá...
Acer vagy Asus, Benq, Lg -ezeket láttam ebben a kategóriában.
Acert azért vennék mert az a gépem is:) viszont garancia szempontjábol ugy tudom nem a legjobb választás, ti meiket ajálnátok?

(#932) gr.bence

gr.bence
(fanatikus tag)

sziasztok

valaki erre tudna nekem mondani valamit #891#számu hozzászólásomra

köszi

AZ ORSZÁG GAZDASÁGA A SZAKADÉK SZÉLÉN ÁLL, DE JÖVŐRE EGY NAGY LÉPÉST TESZ ELŐRE...

(#933) old_artist válasza gr.bence (#891) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ha FullHD monitorra vágysz a 22"-osok mezőnyében, akkor el kell, hogy keserítselek, mert nem nagy a választék, vagyis van, de ...
- BenQ E2200HD (vagy HDA d-subbal) (~50e)
- LG W2261V-PF (~60e)
- lenovo L220cxW (~100e)
- ViewSonic VX2260wm (~65e)
- ViewSonic VX2233wm (~55e)
- Samsung T220HD (~75e)
- Samsung T220P (~70e)
- Dell S2209W (~60e - bár már régi típus)

A válaszidő, hogy 2 vagy 5ms, az szinte szemmel észrevehetetlen, tehát fölösleges rajta rágódni!

(#934) Jamboo529

Jamboo529
(tag)

Helló !

Monitort szeretnék vásárolni, de nem tudom milyet.
Van már egy 22" Samsung 2232BW (nekem nem volt vele semmi gondom eddig bevált)
ami mellé vennék még 1-et kiegészítőnek (kerestem hasonlót, de már nincs a piacon ilyen.)
Amit kinéztem, az a Samsung T220, vagy a T220P.

Sam T220
Sam T220P

Megéri megvenni a T220P-t a sima 220 helyett, vagy teljesen felesleges??
Láttam még azt hiszem HD végűt is, de nekem arra nincs szükségem.
Vagy van ilyen tulajdonsággal más 22"-os olcsóbban is?
Esetleg tudtok mondjuk egy 24"-osat? (max. 80k-ig)
Munka, játék, filmre használnám őket.
És felmerült bennem, hogy esetleg nem fogja elbírni a videókarim:
NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) GS
Mondjátok, hogy még nem kell cserélni emiatt. :)

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#935) mindfreak válasza old_artist (#933) üzenetére

mindfreak
(őstag)

A Samsung T220HD csak nevében HD, - ami a TV Tunerrrel való szereltséget jelenti - valójában csak 1680*1050 a max felbontása.

Jamboo529: A Samsung 2233BW-t keresd! A helyi jelentések szerint ez most Samsung panellal szerelt, így picivel jobb minőségű, mint a több Samsung monitorban lévő - nem saját gyártású - panel.
T220P Full HD felbontású, ha extended módba akarod használni őket, akkor tuti zavaró lesz, mert kisebbek rajta a betűk, viszont filmet nézni/játszani meg jobb lenne.
Ha nincs szükséged a TV Tuner-ra, akkor felesleges a T220HD.

(#936) old_artist válasza mindfreak (#935) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ah, igen, még nagyon hajnal volt, igazad van, mert a samu T220HD csak 1680x1050, és csak a TV tuner miatt HD! :W

(#937) NagyVillany válasza old_artist (#933) üzenetére

NagyVillany
(kvázi-tag)

na, aktualis TE..O katalogus( '08 dec11ig ), 1920-as 22colos benq E2200HD 39.9 ezer

én pl megvagyok elégedve 2 és fél éve 1680-as 22 colos pixelméretével, 1920 22 colon már túlzás picit talán

én is gondolkodom 1920 ban, minimum 24 col, de több haver használ monitornak fullhd 32 colos LCDTVt, és picit messzebbről nézve egész jó, és ugye 2 legyet 1csapásra téma mert van 1 jó TV is, valszeg ez lesz belőle

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#938) Furky válasza NagyVillany (#937) üzenetére

Furky
(őstag)

Pont a napokban írták meg ezt a "Te..o" katalógusos monitort. Tulajdonképpen nem az E2200HD-t árulják, hanem az E2200HDA-t. Odament, és megnézte a hátulját, csak D-Sub volt rajta, tehát az csak a HDA modell. A HD modellen van DVI bemenet is.

mod: ja és ezzel a húzással az adott boltot ismét meg lehetne szivatni, mert megtévesztik a vásárlókat. Vagy követelni kellene a HD modellt 39.900-ért :)

[ Szerkesztve ]

(#939) NagyVillany válasza Furky (#938) üzenetére

NagyVillany
(kvázi-tag)

huh sorry, tényleg most nézem hogy a fórum mélyén már kitárgyalták ezt a dolgot, hát nem semmi megtévesztés ja.

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#940) capafog23

capafog23
(senior tag)

Még mindig dilemmába vagyok a samsung monitorokkal, itt ugyebár a 2233bw-t ajánlották, jobb a kontrasztaránya, viszont rosszabb a válaszideje, és a kinézete se jön be annyira.
Ellenben a 2253bw-nek jobb a válaszideje 2ms viszont 8000:1 a kontrasztaránya, kinézetre viszont sokkal jobban bejön.
És valaki nálam okosabb ember azt mondta hogy a 2233bw-be viszont jobb panel van.
Nem tudok dönteni, pedig hétfőn rendelném is meg.

(#941) Petie válasza capafog23 (#940) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

páran már mondták hogy 2ms és 5ms közt nem fogsz látni különbséget
(mellesleg én 25ms-os tft-vel játszom és sehol nem látok után húzást samsung 173p)

mind2nek 1000:1-es konsztrasztja samsung oldal szerint. a dinamikus kontrasztot meg nem tartják annyira elsődleges szempontnak. (2233bw-nek meg 20.000:1 a dinamikus)
illetve samsung paneles a 2233bw, ahogy ezt is mondták ;) és a samsungnál nem sok jobb panel van szvsz. :K

80% hogy 2233bw-t veszek én is :K

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#942) Mangerd válasza Furky (#938) üzenetére

Mangerd
(fanatikus tag)

A nyomdai hibáért felelősséget nem vállalnak, tehát nagyon nem lehetne velük mit tenni.
De mivel úgyis ott dolgozom (upsz, most lebuktam :U ) jövő héten beszélek a műszakis haverokkal, hogy legalább a címkéket cseréljék ki HDA-ra... (bár egyébként gyanítható, hogy a nyilvántartási rendszerben is rosszul van benne a termék, szegény Micike vagy Gizike valamelyik irodán egy betűt elgépelhetett...)

(#943) capafog23 válasza Petie (#941) üzenetére

capafog23
(senior tag)

Hát ezaz, válaszidő szerintem nem számít hogy 2 vagy 5 ms. Mindenképpen 2233bw lenne a jobb választás, de kinézetre a másik jobban bejön. Meg kéne kérnem a samsung gyárat hogy hogy a 2233 belsejét tegyék bele a 2253 belsejébe csak az én kedvemért.
2253bw-be valami sokkal gyengébb panel van?

Szerk: úgyis szerintem a 2233bw-t veszem majd sokat nézem azt megbarátkozok vele.
TV-nél is ugyanez volt samsung az is, és ugyebár samsungnak 2 designja van van ez a sarkos mint a 2253 és van olyan ahol minden le van kerekítve meg az alján is van egy ív mint a 2233. TV-ből a "sarkosat".

[ Szerkesztve ]

(#944) mindfreak válasza capafog23 (#940) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Ezekkel a számokkal pusztán parasztvakit a Samsung. 2 ms és 5 ms közötti különbséget nem lehet észrevenni, nem beszélve, hogy a 2 ms csak G2G érték. (Legalább odaírják..) A dinamikus kontrasztot se fogod soha használni, ennek ellenére ebben is a 2233BW számítana jobb vételnek.
Mivel a két monitor között a külső megjelenés és pár ezer Ft-ot leszámítva semmi különbség nincs, akár pénzérme feldobással is eldöntheted melyiket veszed.

ui: Habár itt sokan írták, hogy ez tuti Samsung paneles, ennek ellenére ugyanúgy fellelhető belőle CMO változat is.

[ Szerkesztve ]

(#945) capafog23 válasza Mangerd (#942) üzenetére

capafog23
(senior tag)

Teljesen véletlenül gépelte el mi?
Persze, hogyne.
Ugyanúgy reklámfogás, mint amikor kinnhagyják az akciós cimkét de már nem akciós az áru és a gépbe a teljes ár van.
Vagy amikor akcióváltás van és van valami új akciós termék és viszik mint a cukrot viszont a pénztárba még a teljes ár van mert "elfelejtették" még átírni, és ha a vevő nem figyel hogy mennyit visz a gép, vagy a pénztáros nem szól akkor otthon veszi észre hogy lehet hogy dupla árat fizetett egy akciós termékért.

Folytathatnám, mert az ilyenektől a plafonon vagyok.
De ez nem ide való.

ON

(#946) capafog23 válasza mindfreak (#944) üzenetére

capafog23
(senior tag)

De, máshogy néz ki a monitor pont ez a baj:
2233BW
2253BW

Elismerem én is hogy 2233bw jobb vétel.
De a 2253bw jobban néz ki szerintem.

Amúgy pár hsz óta már ismételgetem a mondókámat.

(#947) old_artist válasza capafog23 (#943) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, én is összegyúrnám a két modelt, az említett szempontjaid alapján, de valakinek a "tv"-s design jön be jobban! Meg kell barátkozni vele, vagy írj a samunak!
Igen, a 2253bw-ben nem samu panel lapul, de ez nem azt jelenti, hogy gyengébb vagy rosszabb, csak azt, hogy nem samu, amivel esetleg kompatibilitási hibák lehetnek, de ha a pixel meghibásodásra utalnál, akkor az minden panelnél előfordul(hat) - sajnos!

(#948) Petie válasza capafog23 (#946) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát ha az tetszik akkor nem tudunk mit tenni :D már elmondták a véleményt :)
de hogy Neked melyik tetszik az már más tészta. mindenkinek más jön be.
nekem pl a 2233 jobban tetszik. nem szeretem a kocka designt. az már old school :D

(#949) Mangerd válasza capafog23 (#945) üzenetére

Mangerd
(fanatikus tag)

Ebbe most ne menjünk bele. De egy hipermarketben több tízezer termék van, szinte lehetetlen minden termék címkéjét cserélni és karbantartani. (megjegyzés: itt legalább többnyire van címke, míg máshol még címke sincs (Pl: Cora))

Akcióváltásnál nem felejthetik átállítani az árat, mert az automatikusan áll át. Vagyis ha egy akciós termék nem akciós áron van, akkor a központban valaki elfelejtette azt is betenni az átállók közé és a többi azt az újságot használó üzletben is rosszul van. Ha pedig ez előfordul, akkor visszaadják a különbözetet. (a pénztárostól meg ne várd el, hogy ismerje az összes termék árát, neki egy árat se kell tudnia, arra ott a gép)

vannak reklámfogások, de amiket te írtál azoknak nem sok köze van...

(#950) Csöves

Csöves
(senior tag)

Tegnap vettem és eddig minden OK.
[link]

Aquila non captat muscas.

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 22''-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.