Hirdetés

Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz zed01 #5004 üzenetére

    A PC Toolsnak sincsen sajat tuzfalal azt is licenszeltek valahonet, ha jol tudom, mint az irtojukat.
    A Sygate tuzfalat mar reges regen bepitettek a sajatjukba, az mar csak nyomogban Sygate. A Sygate kulonben is csak sima csomagszuro volt. A PC Tools tuzfalaban levo HIPS reszet vehetik at maximum, de 2lem, hogy sikerulni fog nekik, normalisra osszehozni a 2ot.
    A Threatfire technologiaval szinten ez a helyezet, egy HIPS-et nem lehet atvenni, azt a nullarol kell felepiteni es integralni a termekhez. Na jo kozel nullarol, foleg mert magat az eredeti szoftvert is drasztikusan at kell gyurni hozza.
    Plusz a kompatibilitasi gondokrol nem is beszelve, ha a tobb eves tapasztalattal rendelkezo Kaspersky es Agnitum annyit sziv a kompatbilitasi gondokkal, akkor egy "uj" jatekos sokkal tobbet fog.
    A PC Toolsnak is van kompatibilitasi gondja dogivel, Hard Hang-et produkalni mindosze nehany ora allat az mar muveszet. Minden esetre nem lennek a pc toolsosok helyeben, mikor meg kell gyozni az uj vezetest a valtoztatasokrol.
    Elso kezbol volt szerencsem megtapasztani, hogy az Agnitumnak meddig tartott user modbol atterni kernel modba es hogy mekkora kinszenvedes kellet hozza. A Comodonal is voltak gondok szep szammal, a Kaspersky is probalkozik utolerni, HIPS szempontjabol, az elobbi 2 termeket es sziv is vele rendesen, de lassan sikerul neki.
    Ebbol mire tenyleg profitanli fogunk valamit az legalabb egy ev, ha nem ketto, bar en inkabb a sohat mondanam ismerve oket.

    Ha cinikusan akarnek hozzalni a dolgoknak, a licensz tulajok kapnake kedvezmenyes frissitesi lehetoseget a Symantec termekekre.

    Az egyetlen indok amit el tudok kepzelni az a malware vedelem, az integralhato talan a legkonnyeben. A PC Tools egyike azon keves gyartoknak akik proaktiv vedelemmel probalkoztak a malware vedelmi piacon, a masik az EMSI Software akikrol tudok.
    Esteleg inditanak egy uj temek vonalat, illetve integraljak az antibot vonalal.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák