Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#28001) L7wy

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Hát Kaspersky megmondta, hogy idővel szeretné a rendes vírusokat is irtani XD az egysejtűekkel kezdi, ezért az algakompót kinézet, amúgy szerintem szép :P

Amúgy eddig még mindig ESET GUIja a legnyerőbb szerintem...

Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

(#28002) Plag válasza HZoli87 (#27996) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Ez egyértelmű! Ettől függetlenül nem hozza azt a fromát amit Avira. Már régen megelőzte Avira. Sőt. Van egy jópár teszt a neten, ahol Avira rendesen veri Kaspersky-t.
Az is igaz, hogy nem magamat féltem, mert nyílván ésszel használom a gépet, stb. Itt olyanokról van szó, akik birkák.
De, nézd, nekem van összehasonlítási alapom, hogy mit tudott a Kaspersky és mit tud ma, mivel 2002 óta használom!
Tudom, hogy tetszik neked a program, ahogy nekem is, de akár tetszik, akár nem, felismerésben jelentősen gyengült a régi önmagához képest!
A KAV-nél lehet ezt lemérni a legjobban, mivel az sima AV.

Azt, nem tudom, hogy mikorra ütemezik az újabb változatokat, de eddig nem volt trend. Volt amikor tavasszal, volt amikor nyáron, sőt ősszel is jött ki újabb kiadás. Szóval, amikor kész lesz, akkor jön ki.:)

Egyébként, meg ne értsd félre, nem fikázni akarom a Kaspersky-t, mert ahogy írtam nagy szerelmem. Egyszerűen nem jó irányt vettek fel.

(#27998) Fire/SOUL/CD: Tényleg csúnya az a GUI. Bár, nem úgy nézem, hogy nagyon javítanak rajta. A 2010-es GUI-n is csak finomítottak, de marad úgy ahogy volt a béta teszteléskor.

[ Szerkesztve ]

(#28003) Möbiusz

Möbiusz
(kvázi-tag)

Leírná valaki, ha megkérem, hogy mi a különbség a G Data IS és G Data TotalCare között? A honlapjukon ugyan is nem valami részletes a leírásuk.

Köszi.

#27996 HZoli87

Most mit használsz?

[ Szerkesztve ]

(#28004) Plag válasza Möbiusz (#28003) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Ott van az aláírásában.:)

(#28005) HZoli87 válasza Möbiusz (#28003) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Jelenleg Kaspersky Anti-Virus van a gépen, és ha minden jól megy akkor marad is legalább 1 évig. 2011-es termékek meg natív 64 bit támogatással jönnek, ezért nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak alkotni. :)

[ Szerkesztve ]

(#28006) zazenke

zazenke
(fanatikus tag)

van egy mindenes email fiókom ahova rendszeresen szórják ki a vírusokat . Ez a mostanában divatos UPS -es üzenet jön rá úgy 2 naponta . Az előzőt teszteltem a jobbegérgombos kereséssel. prevx , counterspy , a-squared látja . ma megint jött új verzióba . Az eredmény :
a-squared kicsomakolva és becsomagolva is látja , prevex nem látja ( elindítani nem mertem akkor szerintem látta volna ) , counterspy nem látja kicsomagolva sem és ez utóbbi érdekes igazán . Most kilehetne jelenteni akkor hogy ha csak counterspy lenne a gépen akkor a frissítések késése miatt becumiznám ezt a vírust ? A két nappal ezelőttit pedig látta .
Most ezt nem fogom letörölni kiváncsi vagyok mennyi idő kell hozzá hogy a counterspy is lássa .

Norton internet security 2012

(#28007) zazenke

zazenke
(fanatikus tag)

a vírustotalon 42 % a látottság . ( a sunbelt cég ott sem látja ) . Nod ,gdata ,fsecure , bitdefender és még sokan mások nem látják még . A prevx ott már látja ami alátámasztja azt hogy elindítva valszeg látná . A norton is látja már meg comodo is

(#28008) attiati válasza Plag (#28002) üzenetére

attiati
(őstag)

csak a régi önmagához képest csalódtál kaspersky-ban, vagy már megbízhatatlan védelemnek tartod?

(#28009) Plag válasza attiati (#28008) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Csak a régi önmagához képest csalódok benne és látom azt, hogy kicsit kevesebb és hiányos a felismerése!
Megbizhatatlannak abszolút nem tartom, sőt! Még így is az egyik legjobb termék.
A véleményem nem fika volt, hanem leírtam, hogy 2002 óta kicsit gyengébb lett. Nyugodtan javaslom ezek után is, némi kis kiegészítéssel.

(#28010) tyan válasza Plag (#28009) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Szia Plag!

Nekem is megfordult a fejemben, hogy váltani kellene a KIS2010-ről, mert az utóbbi időben érdekesen viselkedik a gépen.
Mit javasolnál, ha a fő szempontok a következők:

- boot idő ne növekedjen jelentősen,
- bugmentesség,
- gépet, böngészést ne lassítsa elviselhetetlen módon,
- legyen jó a felismerési arány,
- gyors keresés,
- kevés fals+

Ne kötelező, hogy IS legyen, lehet önmagában AV is.

Köcce!

Üdv.
Tyan

(#28011) Plag válasza tyan (#28010) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

A válaszom a teljesség igénye nélkül készül:

- boot idő ne növekedjen jelentősen,: Ami nem növeli: ESS/Nod32, Avira, GData

- bugmentesség,: Mindegyik szoftverben vannak bugok, mivel emberek készítik őket. Persze, viszont nem mindegy, hogy milyenek ezek a bugok. Itt GData, ESS/Nod32 a javaslatom. Esetleg Norton még.

- gépet, böngészést ne lassítsa elviselhetetlen módon,: ESS/Nod32 GData, de itt megjegyzem, hogy a webes beállításnál a fájl méretet le kell venni 1 megára. Kaspersky Antivirus, Norton.

- legyen jó a felismerési arány,: GData, Avira

- gyors keresés,: ESS/Nod32, GData is viszonylag hamar végez, Avira...

- kevés fals+: GData, ESS/Nod32

Tulajdonképpen több terméket is beírhattam volna a csoportba, de most csak azokat írtam le amik hirtelen eszembe jutottak, mert tanfolyamon vagyok.:)

Próbáld ki a GData 2010 Av-t, vagy IS-t, de az IS-t tűzfal nélül telepítsd fel. Vagy próbáld ki a Kaspersky Antivirust.
Az, az igazság, hogy itt nem lehet jó tanácsot adni, met mindenkinek más jön be, más bugzik, stb.

[ Szerkesztve ]

(#28012) tyan válasza Plag (#28011) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Köszönöm válaszod!

Ezt a GDatát kipróbálom, kíváncsi vagyok rá.

(#28013) Plag válasza tyan (#28012) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Szivesen, de próbálgass!
Mindenkinek más jön, és mindenkinél más működik jól, stb.

(#28014) zazenke válasza zazenke (#28007) üzenetére

zazenke
(fanatikus tag)

mostani frissítéssel már látja a counterspy is tehát mindössze néhány órás lemaradása volt

(#28015) sznorbi2 válasza blattida (#27999) üzenetére

sznorbi2
(senior tag)

Köszi a választ Blattida!
Gondoltam kipróbálom a tudását és majd leírom, de így jó, hogy van egy alap támpont amire számítsak.

F-Secure AV 2011 v10.51 + Comodo FW 5.3 + Malwarebytes' Anti-Malware Free + Hitman Pro 3.5.7.118 -- To protect and serve!

(#28016) RBJ

RBJ
(őstag)

Én teljes mértékben megvagyok elégedve a KAV al . én nem igazán találkoztam még buggal vagy hasonlóval.
hátrányának talán azt hoznám fel , hogy egy teljesgép vizsgálat igen sokáig tart nála.
sőt kicsit régebbi verziónál ki is fagyott rendesen keresés kozben.
mikor ezt használom mikor az avira t.
attól függ mihez találok kulcsot.
az igaz , hogy kicsit hosszab a boot idő de szemben más av al nem lassítja a böngészőt mint más társai.
kiváncsian várom én is a 2011 verziot.

egyetlen av van még amit szívesen próbálgatnék a g tata de valahogy nem tetszik az erőforrás igénye. nincs lekvár gépem de mégis megérezte a g tata t.
nem is tudom hogyan jön be másnak mivel érezhetően fogja a gépet.

[ Szerkesztve ]

Tánczos Csuda Mózsi / Kubuntu 12.04. LTS

(#28017) Plag válasza RBJ (#28016) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Nem tudom, hogy nálad mi a szitu GData ügyben, deén abszolút nem panaszkodom az erőforrás igényére!
A gépem az adatlapomon! Nálam, abszolút nem lassít semmit.
Gyorsabb a boot, stb. De ezt már korábba írtam itt a topicban!

(#28018) Rico33

Rico33
(kvázi-tag)

Csatlakozom Plag tapasztalatához G-Data ügyben.Nem mai a gépem, de a G IS 2010, tűzfal nélkül telepitve, a W7 saját tűzfalával nem okoz semmi érezhető vagy szembetűnő lassulást, sem letöltés, sem böngészés közben.

(#28019) RBJ

RBJ
(őstag)

akkor lehet rápróbálok valamikor a d tata antivirusra ha találok promot hozzá.

(#28020) Fire/SOUL/CD válasza RBJ (#28019) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Asszem még megvan az a 6 hónapos "Mikulás kód" tavalyról(G-Data AV 2010-hez), ha igen, akkor nem lett még aktiválva vele(nem tudom, hogy még egyáltalán jó-e, azaz mikortól "ketyeg az óra")
Ha a G-Data AV mellett döntesz privben keress meg, szívesen átadom ingyen bérmentve.(Talán még működik a kód)
(De csak ha tényleg magáncélra kell, nem pedig továbbadni, pláne nem pénzért!!!)

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#28021) GoodSpeed válasza tyan (#28010) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

NIS2010, gyors, kimagasló felismerés, és stabil.

[ Szerkesztve ]

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#28022) anri-ur válasza Plag (#28011) üzenetére

anri-ur
(tag)

A webes beállításnál a fájl méretet le kell venni 1 megára.

ezt itt gondoltad?

(#28023) creed30 válasza GoodSpeed (#28021) üzenetére

creed30
(fanatikus tag)

Szia!
Engem az érdekelne hogy összességében jobb védelmi rendszer e a KIS 2010-nél. :P

(#28024) joci761

joci761
(tag)

Feltettem a Bullguard IS-t Nagyon kellemes meglepetés eddig. Nem lassit, észre sem veszem. Vírust is fogott már..

Comodo forever

(#28025) sznorbi2 válasza joci761 (#28024) üzenetére

sznorbi2
(senior tag)

Az remek!

Várom vagy várjuk a további Bullguard fejleményeket!
Légyszíves írj majd róla apránként, hogy smint megy a gépeden a védelem Bulldogja. :D

F-Secure AV 2011 v10.51 + Comodo FW 5.3 + Malwarebytes' Anti-Malware Free + Hitman Pro 3.5.7.118 -- To protect and serve!

(#28026) BlackSeven válasza Plag (#27987) üzenetére

BlackSeven
(fanatikus tag)

Hali!

Ez bejön XP alatt is?
Hiába nyomok egy jobb klikket az Asztalra, csak ez a felugró jön fel. .

(#28027) joci761 válasza sznorbi2 (#28025) üzenetére

joci761
(tag)

Rendben. Tesztelni fogom keményen...

Comodo forever

(#28028) RBJ válasza Fire/SOUL/CD (#28020) üzenetére

RBJ
(őstag)

koszonom a lehetőséget de nem élek vele egyelőre.
nem vagyok olyan jellem aki pár forintért megb.... az kecskét.
most csak próbálgatom de az az érdekes , hogy trial nak telepítettem és most nézem nem találok licence menüt a progiban. de még azt se hogy meddig érvényes a trial.
a promó s dolog nekem is g data internet sec re.
egyelőre teszt.
tetszik hogy magyar /nem mint ha számítana/ és dizájnos külcsín , mindenesetre szebb mint az avira.

[ Szerkesztve ]

(#28029) Fire/SOUL/CD válasza RBJ (#28028) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Hát ha vírusfrissítésre mész, akkor megjelenik asszem valami "bejelentkezés a szerverre" vagy hasonló. Ha belépsz, akkor meg a "gyors bejelentkezés"-hez beírod amit kell, ekkor felmegy a netre és kapsz trial kódot.
(Csak úgy rémlik, hogy ilyesmi a menete, de majd legfeljebb kijavít valaki)

"nem vagyok olyan jellem aki pár forintért megb.... az kecskét."
Ok, akkor ezt tisztáztuk... :DDD

Fire.

UI: Arra ügyelj, hogy a magyar G-Data oldalról nem a sima IS jön le, hanem a IS for Netbooks, azért csak 160-170Megás, na ezt meg nem lehet trial-ként telepíteni... :DDD
(A "normális" Gdata IS telepítéskor választható, hogy próbaverzióként avagy teljes verzióként települjön(Ez is csak úgy rémlik, de ebben 99,9%-ban biztos vagyok) :DDD

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#28030) RBJ válasza Fire/SOUL/CD (#28029) üzenetére

RBJ
(őstag)

örömmel közlöm ,hogy a g tata nem talált semmit az avira után.
:DD
kódot nem kaptam most nézem csak reggelte magát a progi.
biztos majd email ba kapom a figyut , hogy vegyem meg. :D
akkor normális g tata IS nincs is magyarba ?

[ Szerkesztve ]

(#28031) Fire/SOUL/CD válasza RBJ (#28030) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Biztos van magyarban is "normális" IS, csak jelen pillanatban INNEN nem az jön le... :DDD Majd valaki belinkel egy jó oldalt, addig meg töltsd le a TotalCare-t.

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#28032) RBJ válasza Fire/SOUL/CD (#28031) üzenetére

RBJ
(őstag)

de az IS kulcsa nem jó totalcare hoz.szerintem.
most nézem , hogy még az egyik kereső motort ki lehet kapcsolni ha ugy akarjuk.
még végén megkedvelem a g tata t. :DDD

(#28033) Fire/SOUL/CD válasza RBJ (#28032) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Azt írtad jelenleg csak próbálgatod, akkor nem mindegy hogy IS avagy TotalCare Trial? :DDD

Fire.

(#28034) Robyka válasza Fire/SOUL/CD (#28031) üzenetére

Robyka
(tag)

A magyar oldalról ez az IS jön le. Kép
Most ez mi a gyász? :DDD

(#28035) captcha

captcha
(lelkes újonc)

Szasztok,
szerintetek a „hallgatag többség” mond igazat? (Lásd)
:R

5,50 GB ingyenes tárhely: https://www.sugarsync.com/referral?rf=eysjtbxz6opik │ 2,25+ GB ingyenes tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTYzNzY5ODI5

(#28036) tyan válasza Fire/SOUL/CD (#28031) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Én meg itt csodálkozom, hogy miért kér a frissítéshez felhasználói nevet meg jelszót, amikor trial verzió lett felrakva. A magyar oldalról töltöttem le a Gdata IS-t és az bizony nem trial.

(#28037) tyan válasza Robyka (#28034) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Nekem is ez jött le az IS helyett. :DDD

(#28038) RBJ válasza Fire/SOUL/CD (#28033) üzenetére

RBJ
(őstag)

igen de ha beleszerelmetesedek a g tata ba fel rakom az IS t a 180 napos promommal :DDD

(#28039) Fire/SOUL/CD

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Robyka, tyan
Régen én is cumiztam ez miatt, ezért bátorkodtam megosztani ezirányú tapasztalatomat, hogy másnak ne gúvadjon ki a szeme, mert a telepítő nem ajánlja fel a próbaverzió telepítését, meg miért nem enged frissíteni, meg mi az a regisztrációs kód ott a virusfrissítés ablakban... :DDD

Igen Robyka azt jól látod, az a GData NetbookSecurity (IS helyett :DDD )

RBJ
Ja, csak nem tudod honnan letölteni a magyart... :DDD De nyugalom, majd érkezik Narxis aztán majd ad linket a valóban magyar IS-hez... :K

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#28040) tyan válasza Fire/SOUL/CD (#28039) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Gyanús is volt nekem, hogy az IS telepítője majdnem 100 megával kisebb, mint az AV vagy TotalCare. :D

Szedem az AV-t.

A GData mellé meg felrakom a régi nagy kedvenc tűzfalamat a Comodo-t.

[ Szerkesztve ]

(#28041) RBJ válasza tyan (#28040) üzenetére

RBJ
(őstag)

érdekes ma szedtem le a magyar IS t a gtatárol és rendesen IS nem netbook verzio.
:DDD

(#28042) Fire/SOUL/CD válasza BlackSeven (#28026) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

VXP alá felpakoltam a GData AV-t, nincs minialkalmazás(gadget) lehetőség nálam sem. :(

RBJ
Akko' meg mé' nem linkeled be azt az oldalt, hagyod hogy itt "szenvedjünk"? ;]

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#28043) Robyka válasza Fire/SOUL/CD (#28039) üzenetére

Robyka
(tag)

Okés, köszi értem.
Még annyit akarok kérdezni hogy telepítésnél az AntiSpam az arra jó ha valaki gépre letölti a leveleit és ő meg előtte átnézi hogy nincs e fertőzés ugye? Mert én ilyet nem használok.

(#28044) Fire/SOUL/CD válasza captcha (#28035) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Hát látva, hogy mi is az a progi, semmi sem lehetetlen, volt már ilyenre példa, hogy pár AV ismerte csak de 1 hét múlva már vagy 20... :K

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#28045) RBJ

RBJ
(őstag)

[link]

legalább is innen szedtem le. :U

(#28046) tyan válasza RBJ (#28045) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Na innen töltöttem le én is az IS-t, de helyette a Notebook-os cucc jött le. :)

(#28047) Fire/SOUL/CD válasza RBJ (#28045) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Na ne, ezt ugyanezt az oldalt linkeltem korábban: [link] és nálam biztosan nem az IS jön le, hanem az a NetbookSecurity(A mérete 169Mbyte)

Nálad nem is 169Mbyte van megadva az oldalon? :F

Fire.

(#28048) RBJ válasza Fire/SOUL/CD (#28047) üzenetére

RBJ
(őstag)

én elkezdtem telepíteni igaz nem vittem végig de mikor kicsomizott ugymond és el akarja kezteni a telepitést akkor rendesen IS ir nem netbook os IS t.

(#28049) RBJ

RBJ
(őstag)

most csináltam olyat hogy a kapott IS promo számát benyomtam a trial os AV nak.
megjelet a license menu baloldalt ami nem volt ott de egyelore ismeretlen van irva az érvényességnek. majd meglátom a kapott email ba mit ir. :DDD

na jol elbasztam a trial omat mert most már nem hajlandó frissiteni. :(((

[ Szerkesztve ]

(#28050) RBJ válasza RBJ (#28049) üzenetére

RBJ
(őstag)

na rájottem. csak a trial os jelszót és felhasználó nevet kellett visszairnom.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.