Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#30001) Narxis válasza Greenebola (#30000) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jeeeee, megérkezett a best antivírus. :)

No Antivirus

(#30002) nfsu17 válasza tyan (#29999) üzenetére

nfsu17
(őstag)

Nekem is ez tetszett meg benne. Nincs túlbonyolítva, nem eszik sokat, naponta többször frissít, de sajnos a varázsa már elmúlt nálam is.

Most az MBAM ami igazán tetszik és gyakorlatilag az avast helyett dolgozik, bár mellette, de mégis inkább helyette, mert mbam-ban most inkább megbízok. Annak ellenére, hogy semmi negatív élmény még nem ért avast mellett és semmi (komony) szenny nem volt már legalább 5 éve a gépen, kb azóta használom.

Blupoint az shareware míg nem veszem meg, igaz?

blattida tesztjei alapján elég megbízhatónak tűnik az is.

(#30003) tope válasza joci761 (#29982) üzenetére

tope
(őstag)

Töredezettségmentesítés után a progival átnéztem, kipucolta amit kellett, és nekem gyorsabbnak tűnt a gép, igaz aki panaszkodott meg nem volt ott, úgyhogy még lehet nem lesz az igazi, majd kiderül

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#30004) 78zolika

78zolika
(senior tag)

Megnéztem a G data programokat kérdésem mért ilyen nagy terjedelmül ? a sima antivirus is 258 mb ??

[ Szerkesztve ]

(#30005) Narxis válasza 78zolika (#30004) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a Boot-CD-s változat, anélkül is letöltheted, az kb. 170MB.

No Antivirus

(#30006) Greenebola válasza Narxis (#30001) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Na Csak Letöltöm Megnézem a KIS-t Meg a GDATA-át ha már 11-es Formába vannak.
Csak Lassú a Letöltés ,de nagyon...

Kíváncsi vagyok a rendszer terhelésen csiszoltak-e mind kettő esetében No ,de majd kiderül.

Norton Internet Security 2012* Samsung Galaxy S Plus -->Norton Mobile Security

(#30007) F34R válasza Narxis (#30001) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HA jól tudom te majdnem minden vírusítót letesztelsz nem lehet vhogy virtuálisan felrakni ezeket vagy erre jó a Sandboxie??

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#30008) nfsu17 válasza F34R (#30007) üzenetére

nfsu17
(őstag)

Erre szerintem egy virtuális oprendszer jó.

(#30009) HZoli87 válasza Greenebola (#30000) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Szia !

KAV szinte észrevétlen, böngészés sebessége teljesen jó, egyedül a boot lassabb talán (2010-es verzióhoz képest), de ezt is javíthatják még a végleges verzióig. Nem tudom, hogy KIS esetében mik a fejlemények, mert nem használom.

(#30010) Narxis válasza F34R (#30007) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

VMWare-el tudsz tesztelni, az ad egy virtuális windows-t. A sandboxie arra jó, hogy az eredeti rendszeredben elkülönítsd a böngészőt vagy 1-1 programot.

(#30006) Greenebola: biztos, hogy csökkentették a G Data rendszerterhelését, csupa jó hozzászólást olvasok erről német és angol fórumokon. Mondjuk az is igaz, hogy G Data magasról indult rendszerterhelés esetében, ezért bőven van mit javítaniuk. :)

[ Szerkesztve ]

No Antivirus

(#30011) tyan válasza nfsu17 (#30002) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

A Bluepoint shareware, 30 napig tesztelhető.

(#30012) tintirin

tintirin
(kvázi-tag)

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a G Data 2011 megvan Magyarul?

(#30013) 78zolika válasza tintirin (#30012) üzenetére

78zolika
(senior tag)

Szerintem nincs :( De a 2010 abban van magyar nyelvű is :C

(#30014) Narxis válasza tintirin (#30012) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ősszel lesz majd.

No Antivirus

(#30015) Greenebola válasza HZoli87 (#30009) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Köszi az információt majd ha lesz időm meglesem én is a KIS-t no meg a GDatát ha 1x lejönne a napokba :O kíváncsi vagyok már nagyon.

Norton Internet Security 2012* Samsung Galaxy S Plus -->Norton Mobile Security

(#30016) zazenke

zazenke
(fanatikus tag)

egy kis adalék a a bluepointról . Meggondolatlanúl félre néztem velük egy szerződést és előfizettem egy havonta automatikusan megújuló 6 dollár per hónap előfizetésre . Mire észrevettem hogy nem csak egyhónapos próbára fizettem elő eltelt 4 hónap csak úgy megbújva mindig ott volt a terhelés havonta 1200 ft körül . Persze az előfizetési oldaluk is trükkösen meg van csinálva de nem ez a lényeg . Nagy nehezen sikerült lemondanom mert ezt tartalmazta az előfizetés hogy 36 hónapig megújul még le nem mondom . Na de hiába mondtam ám le és ezt vissza is igazolták hogy sikerült lemondtam , a múlt hónapba sőt most is csak vonják a lóvét . Megint irtam nekik hogy ez már törvénytelen és ők írták hogy sajnálják és többet nem vonnak ( persze vissza nem utalnak semmit ) . Az otp be bementem és ők azt mondták nem tudják letiltani őket ilyen esetbe úgy szoktak védekezni (mert nem én vagyok az első áldozat ) hogy új mastercard kártya és kártyaszám (az én költségemre ) így lehet csak őket leállítani . Ha jövő hónapba is vonnak törvénytelenül akkor ez lesz ami kb 5000 ft de mégse 36 hónapig egy ezres . Úgyhogy vigyázni és el kell olvasni a külön az oldalon máshol elhelyezett csillagozott részt . Szóval ilyen sunyi céget régen láttam mint a bluepoint

Norton internet security 2012

(#30017) blattida válasza zazenke (#30016) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Ehhez nem tudok hozzászólni, viszont van 30 napos, teljes értékű próbaverzió, ingyen...

Gauranga!

(#30018) RBJ

RBJ
(őstag)

nem tudom , hogy észre vetéttek e , hogy az MBAM nál a frissitési adatbázis mindig ugyanolyan méretű . 4.70 mb. nem hiszem el hogy minden frissitésnél ugyanolyan a méret.
már lassan kamu frissitésnek gondolom. :((

Tánczos Csuda Mózsi / Kubuntu 12.04. LTS

(#30019) HZoli87 válasza RBJ (#30018) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Szerintem letölti mindig az egész adatbázist és felülírja a régit, de nem biztos.

(#30020) blattida válasza RBJ (#30018) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Nem mindig ugyanakkora, folyamatosan növekszik, csak mindig a teljes adatbázist tölti le az adott frissítésekkel, amiknek mérete igen kicsi, ezért a kerekített méret miatt nagyon lassan nő a mérete...

Ráadásul láthatod a frissült adatbázis szignatúra számát is, ami bizony jól láthatóan növekszik.

Ebből is látszik, hogy nem régóta használod. ;]

[ Szerkesztve ]

Gauranga!

(#30021) RBJ válasza blattida (#30020) üzenetére

RBJ
(őstag)

használom már ezer éve. :U csak nem tettem még szóvá.
én is arra gondoltam , hogy lehet pakk szerű az egész és mindig az eredetit irja felül.

(#30022) F34R válasza RBJ (#30021) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hhm de annak mi értelme lenne az újjakkal felűlírja a régit és hopsz beüt egy régi spyware és nem ismerné biztos vmi komplex-abb az összetétele az update-knek egyyelőre rejtéj ha kírja a frissítés dátumát akkor frissített és nem "kamu update" nem használok MBAM-t akik azt teszik megmondják mi a probléma . bár Avira mellé elkéne :S

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#30023) blattida válasza RBJ (#30021) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Annyi ideje még nem is létezik... ;] nincs négy éve a porondon... :)

Gauranga!

(#30024) blattida válasza F34R (#30022) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Nincs semmilyen probléma, frissül, növekszik az adatbázisa.
Az, hogy egyesek furcsálnak bizonyos dolgokat, még nem jelenti azt, hogy gond van.
Én három éve használom az mbam-ot, akkor még 1 MB sem volt a letöltött adatbázisa és e mellett egy-két ezres szignatúra számmal rendelkezett, mostanra pedig közelít az 5MB-hoz és a 240000-es szignatúrához, a felismerése pedig rohamosan javul.

Itt nincs semmilyen kamu. :N

Szerintem ne reszeljük tovább a fingot.

Gauranga!

(#30025) ludla

ludla
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Nem ehez kapcsolódik de ebben tudtok segíteni? Egy kis Wifis hálózat :)

BlackPanther OS 11.1 KDE

(#30026) RBJ válasza blattida (#30024) üzenetére

RBJ
(őstag)

na ne is reszeljük mert még büdi lesz a szerszám. mindenki tudja , hogy dolgozni csak jó szerszámmal lehet. :DDD

csak egy észrevétel volt. :DD

(#30027) sznorbi2

sznorbi2
(senior tag)

Üdv mindenkinek.
Egy aranyos esti csemege!

Ezt sasoljátok meg!

Azt hiszem egy régi motoros már, de én még csak most vettem észre, hogy nem is 1 kártevő van benne hanem több.

Kifejezetten óvatosan, mert mint írtam több kártevő van az 1 szem fájlban!

[kifejezetten óvatosan kattintsatok rá!]

Nektek miként reagál a védelem? ;]

F-Secure AV 2011 v10.51 + Comodo FW 5.3 + Malwarebytes' Anti-Malware Free + Hitman Pro 3.5.7.118 -- To protect and serve!

(#30028) Narxis válasza zazenke (#30016) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tolvaj cég, előfordul az ilyen.

No Antivirus

(#30029) blattida válasza sznorbi2 (#30027) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Mbam és bluepoint fogja.

Gauranga!

(#30030) g.gergo válasza sznorbi2 (#30027) üzenetére

g.gergo
(senior tag)

McAfee is.

(#30031) sznorbi2

sznorbi2
(senior tag)

Az addig okés, hogy fogja és harap rá mint cápa a pingvinre, de hány kártevőt azonosít mert egy összetett fájlról van szó?

Tehát? ;)

F-Secure AV 2011 v10.51 + Comodo FW 5.3 + Malwarebytes' Anti-Malware Free + Hitman Pro 3.5.7.118 -- To protect and serve!

(#30032) HZoli87 válasza sznorbi2 (#30027) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

KAV 2011: 1 -2 - 3

(#30033) tintirin válasza sznorbi2 (#30027) üzenetére

tintirin
(kvázi-tag)

A G Data simán engedte letölteni nem is jelzet rá semmit, de a Windows defender észlelte és törölte.

(#30034) wwhy válasza sznorbi2 (#30031) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

McAfee 2

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#30035) tintirin válasza sznorbi2 (#30027) üzenetére

tintirin
(kvázi-tag)

nem értem mért enged be mindent a díjnyertes G Data. 2 napja is bekapott valamit és a eset online vírusirtás húzott ki a pácból 8 vírust távolított el.

(#30036) blattida válasza sznorbi2 (#30031) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

mbam:1, a bluepoint nem foglalkozik ilyesmivel, nem így számolja, csak közli, hogy fertőzött és törli... ;]

Gauranga!

(#30037) sznorbi2

sznorbi2
(senior tag)

Alakul ez.

Eddig én 4-et találtam benne( 1 exe és 3 tömörített fájl van még benne elméletileg).
Na erre melyik védelem tud rálicitálni? Komolyan ,ezt viccen kívül mondom.
Várom a további eredményeket.

Hajrá fórumtársaim!

[ Szerkesztve ]

(#30038) blattida válasza tintirin (#30035) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Mert a legjobb,meg lett mondva. :W

Gauranga!

(#30039) HZoli87 válasza tintirin (#30035) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Lehet normálisan is használni a számítógépet szerintem. :U

(#30040) atidnaB

atidnaB
(lelkes újonc)

Avast 5 :..5 találat..

(#30041) sznorbi2 válasza atidnaB (#30040) üzenetére

sznorbi2
(senior tag)

Az szép.

Akkor éppen most köpködték a srácok az Avastot erre tessék csak tessék!

Eddig Avast a nyerő ennél a 1 fájlos kártevő csomagnál. :C

Az ESET terméke, hogyan áll vele vagy valakinek Avira?

(#30042) Daywalkerke

Daywalkerke
(kvázi-tag)

Pár napja nálam windows xp indulásnál Nod 4.2 elég sokáig foglalja a CPU-t majd 70%-on, ezt más is tapasztalta? Eddig semmi ilyen nem volt.

(#30043) HZoli87 válasza sznorbi2 (#30037) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Védelem kikapcsolva, fájl letöltve, majd Custom Scan.

(#30044) sznorbi2 válasza HZoli87 (#30043) üzenetére

sznorbi2
(senior tag)

Azta paszta! :C :R

7(hééééét)?

A végén kiderül, hogy 1 fájlban van vagy 20 kártevő?
Ezt szépen összehoztam!

Nekem azt hiszem az F-Secure 4-et jelzett de azt is írta, hogy csak egy amivel gondja van mert a többi tömörítve van és az nem tud aktiválódni tömörítve.
Milyen okos ez az F-Secure. :C :DD

[ Szerkesztve ]

(#30045) tintirin

tintirin
(kvázi-tag)

tudja valaki, hogy lehet lekapcsolni a windows defendert?

(#30046) blattida válasza sznorbi2 (#30041) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

De ez most miért érdekes?
Van egy exe-d, amit fertőzöttnek talál a védelmi program, ezért nem hagyja futni,tehát a fertőzés megelőzve.

Gauranga!

(#30047) HZoli87 válasza tintirin (#30045) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Szolgáltatásoknál letiltod.

sznorbi2: érdekes, VT szerint G Data ismeri, meg is lepődtem volna, ha nem.

[ Szerkesztve ]

(#30048) sznorbi2 válasza blattida (#30046) üzenetére

sznorbi2
(senior tag)

Annyira nem érdekes csak ritkább eset, mert nem szokott 1 fájlban még betömörödve lenni vagy 40 fájl.
Ráadásul kártevő a fő fájl is és azon belül van még egy halom kártevő tömörítve.
Azért nem mindegyik vírus fájl ilyen, persze van bőven. Ezért gondoltam ritkább esetnek.

[VT elemzése]

HZoli87:
Akkor Tintirin-nek most észlelte, vagy nem?
Mert a szavaiból azt vettem ki, hogy nem!

[ Szerkesztve ]

(#30049) HZoli87 válasza sznorbi2 (#30048) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Azt írta, hogy nem észlelte nála. De az is lehet, hogy a Defender előbb semlegesítette.

(#30050) tintirin válasza sznorbi2 (#30048) üzenetére

tintirin
(kvázi-tag)

Lekapcsoltam a defendert. G Data nem észlel semmit. Jobb gomb ellenőrzés, és semmi. azt hiszem le kell cserélni a G Datát pedig naprakész és semmi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.