Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#33001) HZoli87 válasza luciferk (#32998) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Kaspersky is jelez. :K

(#33002) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:K

[ Szerkesztve ]

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#33003) N0RB3RT válasza luciferk (#32998) üzenetére

N0RB3RT
(tag)

Virus:
Trojan.Script.449885 (Engine A)
JS:Illredir-Z [Trj] (Engine B)

Virus found while downloading Web content.

Address: ledtvportal.info

- Gran Turismo 5 -

(#33004) Thusor válasza luciferk (#32998) üzenetére

Thusor
(senior tag)

F-Secure, és Avira is bejelez rá, hogy trojait talált.

HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

(#33005) d.véderjoe

d.véderjoe
(kvázi-tag)

Vírus a gépben?

1. probléma: asztalon lévő ikonra kattintva nem indul el a hozzá tartozó program, hanem a tulajdonságok ablak nyílik meg
2. probléma: semmilyen alkalmazásban nem működik a billentyűzet, nem tudok gépelni
3. probléma: bármilyen böngészőben 1 linkre kattintva Sajátgép-et nyit meg: ilyen file nem található! Windows üzenettel
4. probléma: nem tudok törölni semmit a gépről, Rendszergazdai jogosultság szükséges üzenet, pedig én vagyok a rendszergazda, nincs másik felhasználói fiók

hát ennyi, amit eddig észrevettem
újraindítás után minden faja
eddig 24óra alatt 2x-3x csinálta

az op. rendszer Win7, a védelem KIS2010

ötlete valakinek???

köszi

(#33006) Thusor válasza d.véderjoe (#33005) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Nem tudom, hogy vírus-e...elképzelhető, ennyire nem vagyok vírus guru. :)

Azt tudom javasolni, hogy futtass le egy Kaspersky, MBAM, Emisoft Anti-Malware teljes rendszer-ellenőrzést. Ha ezek nem találnak semmit akkor nagyon nagy a valószínűsége, hogy nem vírus okozza a gondodat.

HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

(#33007) McKane válasza Stephan89 (#32994) üzenetére

McKane
(őstag)
LOGOUT blog

sok víruskergetőt kipróbáltam már az XP-s notin,de nálam az Eset termék vált be. nem lassít,ha gond van,szól, nem is járok sötét oldalakra, és nem is steamelek. (vagy hogy hívják :DDD )
második helyezett holtversenyben az MSE és AVG free..
míg az avast, a gépemet hihetetlen módon belassította. másolásnál,netezésnél,stb.

röviden ennyi..

(#33008) Smoothy válasza tyan (#32999) üzenetére

Smoothy
(kvázi-tag)

HY!

Nálam a VIPRE ráugrik, ha Explorerben nyitom meg:

[L:/dl/upc/2010-06/26795_ledtc.jpg](IMG:/dl/upc/2010-06/26795_ledtc.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

Üdv: Smoothy! Ha írtam volna már, sorry!

(#33009) riki

riki
(senior tag)

A chrome már támadó webhelynek minősiti. Érdekes? A Wot nem ismeri. :F

(#33010) pethYeti válasza Smoothy (#33008) üzenetére

pethYeti
(őstag)

Mostmár nekem is fogja F-Secure

[ Szerkesztve ]

(#33011) Thusor válasza pethYeti (#33010) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Egyébként rájöttem, hogy a webes adatforgalom ellenőrző az ami fogja a flash videókat. Ha kikapcsolom normálisan mennek. Szóval most így használom...elég a valós idejű, és DeepGuard, e-mail ellenőrző a védelemnek. Így is ha valamit letöltök a netről egyből ugrik rá ha vírusos.

(#33012) BlackSeven

BlackSeven
(fanatikus tag)

Hali Urak !

Hát eljött végre az amire titokban és kicsi valószinűséggel, de mindig is számítottam. :D

Panda Cloud Antivirus és ESS egyszerre ugrott ugyan arra a virusra és lefagyás lett a vége. :O
Olyannyira, hogy csak egy vészkikapcsolás segített. Majd az újraindításkor a Windows csak addig jutott, hogy betöltött és megjelent az Asztal a háttérképpel és a Tálca, de üresen. Itt meg is állt a folyamat és lefagyás. :O
Újabb restart de megint csak eddig jutottunk. Na az ötödik ilyen után csökkentett mód, > RevoUinstaller> Panda Cloud le!
Ettől kezdve megint jó minden. Ezeket pusztán csak tanulságként írom le, hogy lehet készülni bárkinek is ilyenekre, aki PCAV-t használ a meglévő védelme mellett.

(#33013) pethYeti válasza Thusor (#33011) üzenetére

pethYeti
(őstag)

Igen, én is kikapcsoltam, de default beállításoknál sincs az bekapcsolva. Így egyébként megy a böngészővédelem szóval ha valamelyik weblap rosszindulatú akkor azt jelzi. Ami vírus úgy is cache-be megy azt meg folyamatosan figyeli.

(#33014) Thusor válasza BlackSeven (#33012) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Igen erre számítani lehetett. Hiába írja a Panda hogy jól együttműködik más víruirtókkal...akkor is igaz az az állítás, hogy egy gépre egy rezidens védelmet telepítsünk, többet ne!

(#33015) csaba1203

csaba1203
(senior tag)

Kérem tisztelettel lehet,hogy itt a megoldás a KIS 2011 betegségeire?
[link]

Hú most látom csak fanatikus lettem. :D

[ Szerkesztve ]

(#33016) F34R válasza csaba1203 (#33015) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgyérzem nem ez lessz az első KIS-hez ;) hosszú periódus lessz ezt még neki helyreállítani.

(#33017) joci761 válasza csaba1203 (#33015) üzenetére

joci761
(tag)

Az első kiadások szerintem egyik programból sem túl sikeresek....De hát jön az update és orvosolják a hibákat...

Comodo forever

(#33018) caprine

caprine
(tag)
LOGOUT blog

Császtok!

NOD32-m van már vagy 4-5 éve licenszelem, nem sokára megint lejár. Mivel decemberben volt vírus problémám, így gondolkodom a cserén. Már nem tudom mi volt a neve, valami vacak boot vírust kaptam be, pedig hát ha valamit akkor ezeket a leggyengébb víruskergetőnek is meg kellene fognia.

Felraktam a Kaspersky-nek a demoját, ami nekem nagyon szimpatikus volt, különösen az az opciója tetszett amivel víruskereső boot lemezt lehetett csinálni, ami még online is tudott frissülni.

Többen írtátok ezt a G-DATA programot, megérzésetek alapján a Kaspersky és e közül melyiket lenne érdemesebb megvenni????

A G DATA-nak kipróbálta már valaki a Total Care változatát?
Mit takar az "adatok biztonsági mentése" opció illetve a "system tuning"?
Mennyire jó a tűzfal, mennyire lehet konfigurálni, mennyire könnyű a programok átengedésének konfigurálása?
:R

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#33019) HZoli87 válasza caprine (#33018) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Nem biztos, hogy nálad pont ugyanúgy működne, mint egy másik fórumozó gépén, ezért jobb választás, ha letöltöd a 30 napig használható próbaverziót G Datából és használod. Utána már egyszerűbb lesz döntened, hogy a két termék közül melyiket válaszd, mert már ismerni fogod az adott program termék erősségeit és gyengeségeit.

G Data User Manual (sajnos magyart nem találtam)

[ Szerkesztve ]

(#33020) Smoothy

Smoothy
(kvázi-tag)

HY!

!Attention your PC is in danger! :)

http://streetgetthen.net/in.cgi?6

[ Szerkesztve ]

(#33021) HZoli87 válasza Smoothy (#33020) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Egész szép oldal, Kaspersky nem ismeri még. :)

(#33022) Smoothy válasza HZoli87 (#33021) üzenetére

Smoothy
(kvázi-tag)

Hy!

Kíváncsiságból le is töltöttem, de semmi reakció, lehet h nem is kártevő :F

(#33023) Stephan89 válasza Smoothy (#33020) üzenetére

Stephan89
(fanatikus tag)

Szia!

Tetszett, még úgy sem láttam ilyen oldalt, csak olvastam róla. :DD Ezek után már elhiszem, miért tekintik olyan veszélyesnek ezeket a csaló oldalakat és programokat az AV gyártó cégek. Ha valaki egy kicsit is nem ért hozzá, simán be lehet kapni. :C

Egyébként a Panda Cloud nem ismeri.

Üdv.

(#33024) F34R válasza Smoothy (#33020) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ez malware xD

(#33025) Smoothy válasza Stephan89 (#33023) üzenetére

Smoothy
(kvázi-tag)

HY!

Egy mezei felhasználó simán bedőlhet egy ilyennek.

Ez ám a jó szoftver, hogy megtalálta a kártevőket,Shared doks-ban meg a C:\ meghajtón, gondolom nálad is ?? :) !!

Bár fura, letöltöttem futtattam, (szigorúan csak virtuális winben), a feladatkezelőben egy darabig mocorgott és zabált 7Mb memóriát aztán egyszer csak eltűnt.

(#33026) Smoothy

Smoothy
(kvázi-tag)

Hozzáteszem ha a Tűzfalat nem kapcsolom ki, ez meg sem történik:

[ Szerkesztve ]

(#33027) Stephan89 válasza Smoothy (#33025) üzenetére

Stephan89
(fanatikus tag)

Eddig kb. háromszor nyitottam meg az oldalt, mindig mást "talált", de egyre többet és a Virtumonde mindig benne volt a listában. :)) Mi ez, Virtumonde reklám, vagy mi? :D

Egyébként kapcsoljátok ki a Javascriptet a böngészőben és úgy nézzétek meg az oldalt. :C

Üdv.

(#33028) Smoothy válasza Stephan89 (#33027) üzenetére

Smoothy
(kvázi-tag)

Hy!

youtube és a VIPRE megmondja :)

http://www.youtube.com/watch?v=SodgXd1zE7g&feature=related

(#33029) sznorbi2 válasza Smoothy (#33020) üzenetére

sznorbi2
(senior tag)

F-Secure engedi a letöltését de kézi ellenőrzéskor már kártevőt sejtet a program és karanténoztam is! No para!

Ja, megint szarakodnak az online vírusellenőrzők( VT, Virscan).
Nektek is?

[ Szerkesztve ]

F-Secure AV 2011 v10.51 + Comodo FW 5.3 + Malwarebytes' Anti-Malware Free + Hitman Pro 3.5.7.118 -- To protect and serve!

(#33030) R0b válasza Smoothy (#33020) üzenetére

R0b
(újonc)

A NIS 2010 felismeri.

(#33031) HZoli87 válasza sznorbi2 (#33029) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Nálam sem működnek az oldalak. :N

(#33032) F34R válasza sznorbi2 (#33029) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jotti kivételével ,virscan nél meg ez a humbuk van KATT

[ Szerkesztve ]

(#33033) F34R válasza F34R (#33032) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megjegyzem a jotti-n is full-loaded a server :(

(#33034) sznorbi2

sznorbi2
(senior tag)

Furcsa módon tegnap is ezt csinálták és majd valamikor késő este álltak helyre.
Viszont a Jotti féle scanner is nekem túlterheltet jelez. Működik az oldal de túl van terhelve Jotti.

Megelőztél F34R.

Ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba! :Y

[ Szerkesztve ]

F-Secure AV 2011 v10.51 + Comodo FW 5.3 + Malwarebytes' Anti-Malware Free + Hitman Pro 3.5.7.118 -- To protect and serve!

(#33035) M3oH válasza eurolac (#32975) üzenetére

M3oH
(senior tag)

TEgnap este es ma delutani hasznalat utan sem erzekeltem lassulast, mem. zabalast. Szoval eddig bevalt a dolog, es marad az MSE.

ROG-74 ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ . COD4/MW3:m3o BF3:M3oH

(#33036) tyan válasza Smoothy (#33008) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Operát használok és lehet, hogy ezért nem ugrik rá a Vipre. Ha hazaérek melóból, akkor kipróbálom IE-vel is, hogy nálam is ráharap-e a Vipera.

(#33037) tyan válasza csaba1203 (#33015) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Ne haragudj, hogy ezt írom, de nevetséges, amit a Kaspersky csinál. Régebben nagy kedvencem volt, de az utóbbi időben nem tudnak összehozni egy normálisan működő programot. Külső szemlélőnek csak annyi jön le, hogy kapkodás megy a Kaspynál.
Sajnálom őket.

(#33038) F34R válasza tyan (#33036) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Énis Operát használok szerintem nem böngészőfüggő az attól függetlenül beépül hogy nem rakja ki toolbar-ra a webshield-t

(#33039) RBJ válasza pethYeti (#33010) üzenetére

RBJ
(őstag)

érdekes nekem még mindig nem fogja az f-sec ezt a linket. pedig be van kapcsolva a web es ellenőrzés.
olyan érzésem van mintha nem csinálna semmit az f-sec.
a tegnap esti trojait se fogta.

[ Szerkesztve ]

Tánczos Csuda Mózsi / Kubuntu 12.04. LTS

(#33040) csaba1203 válasza RBJ (#33039) üzenetére

csaba1203
(senior tag)

Próbáld ki IE-rel. :D :DD :D

(#33041) Smoothy válasza tyan (#33036) üzenetére

Smoothy
(kvázi-tag)

HY!

Érdekes, csak IE-nél.

Azért számít a böngésző, GChrom szól hogy nem biztonságos, de FFox-nál semmi reakció. :F

(#33042) RBJ válasza Smoothy (#33041) üzenetére

RBJ
(őstag)

ffoxnál már fogja. gondolom az van hogy most kapcsoltam be a web ellenörzést és csak ujrainditásnál aktiv.
csak azt nem értem , hogy alapból miért nincs bekapcsolva.

(#33043) pethYeti válasza RBJ (#33042) üzenetére

pethYeti
(őstag)

Mert sokáig tölt flash videónál, rendkívül módon:( Youtubeon nézz valamit elég sokáig fog tölteni.

(#33044) RBJ válasza pethYeti (#33043) üzenetére

RBJ
(őstag)

tényleg kaki. ha kikapcsolom nem kaphatok be valami lekvárt.?

(#33045) pethYeti válasza RBJ (#33044) üzenetére

pethYeti
(őstag)

Nem hiszem, ami vírusos file az oldalon az úgy is megy a sütik közé vagy cache-be és az már winchesterre írás, azt látja a deepguard.

(#33046) riki

riki
(senior tag)

Érdekes az FF és McAfee siteadvisor nem ismeri . :W

(#33047) tyan válasza Smoothy (#33020) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

A Vipre blokkolja az oldalt.

(#33048) tyan válasza Smoothy (#33041) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Nálam már az IE sem engedi megnyitni. Operában megnyílik az oldal, de a Vipre nem jelez.

(#33049) RBJ

RBJ
(őstag)

lassan szemezgetek a vipre vel de mivel nehéz promo t találni hozzá még gondolkodok rajta. :DDD

(#33050) tyan válasza RBJ (#33049) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

PÜ ment.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.