Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#36001) R0b

R0b
(újonc)

Az mitől lehet, hogy ESS mellett egyes oldalak betöltése sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint az ESS előtti periódusban. De csak az általam látogatott oldalak kb negyedénél jelentkezik ez a probléma. Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor a régi sebességgel jelennek meg az oldalak.

(#36002) Daywalkerke

Daywalkerke
(kvázi-tag)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek ha a Comodo-nál csak a firewall részét használom akkor is mindeképpen érdemes váltanom a 4-es verzióra? Ez azért lenne fontos, mert rengeteg Custom szabály van a tűzfalba beállítva amiket az új verzióba újra be kéne állítanom, de ha a tűzfal nem sokat változott akkor egy darabig még nem váltanék, vagy nagy biztonsági kockázatnak teszem így ki a gépem?

(#36003) ZCoyote válasza Daywalkerke (#36002) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Ki tudod exportálni a beállításokat a régiből és be tudod importálni az újba.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#36004) Narxis válasza Daywalkerke (#36002) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért csak a Firewall részét használod?

No Antivirus

(#36005) GoodSpeed válasza Narxis (#36004) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán úgy van vele mint én, hogy az AV védelmet másra bízza ;)

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#36006) blattida válasza Daywalkerke (#36002) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Igen, mivel sok hibajavítás is történt, ráadásul újabb védelmi technikák is bele kerültek a 4-esbe. :K

ZCoyote jól írta, ha fölraknád a 4.1-est, előtte mentsd el a comodo konfigját, szedd le a 3.14-est és rakd föl a 4.1-est, majd aktiváld az elmentett konfigod. :K

Gauranga!

(#36007) Laybee

Laybee
(senior tag)

Tanácsot szeretnék kérni. PC Tools tűzfalam volt, lecseréltem Comodo-ra de ugye az nem jött be a Chrome fagyás miatt. Most Privatefirewall-om van. Ez jó is, de pl a Auto Gordian Knot nem szereti, amikor több progi futtat egymás után. Megkérdezi mit csináljunk, engedélyezem, de Knot hibának veszi.
Ingyenes közül jó lenne az Online Armor, de az 64biten nem megy. Több ingyenest nem tudok. Legyen újra PC Tools? :F

(#36008) Imi1981 válasza laca026 (#35965) üzenetére

Imi1981
(fanatikus tag)

Most értem haza és néztem meg üzeneteimet és már megjött az aktiváló email!Úgyhogy minden rendben. :DD

Norton Internet Security 2011/ Windows 7 Ultimate 32 bit

(#36009) riki válasza Laybee (#36007) üzenetére

riki
(senior tag)

Én átnézném azt a gépet az iolo system mechanic-kal. Mert én se a comodo-nál sem a Privatefirewall nem tapasztaltam az általad emlitett hibákat. :F

(#36010) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Outpost 7 mellé kellene valami írtó :) Emsisoft kilőve , mi van ami még körülbelül ilyet teljesít
és zero-day felismerése is jó??

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#36011) Laybee válasza riki (#36009) üzenetére

Laybee
(senior tag)

Ezek nem hibák, a Chrome saját bugja, hogy nem jösz össze a comodoval. A Privatefirewall pedig csak sokat kérdez, de lehet csak beállítás kérdése, nem tudom. Csak szeretnék egy ingyenes tűzfalat, ami nem Comodo, Pc Tools és a fent említett.

(#36012) F34R válasza Laybee (#36011) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

outpost-nak is van ingyenes

http://free.agnitum.com/

(#36013) Imi1981 válasza F34R (#36010) üzenetére

Imi1981
(fanatikus tag)

Talán G-Data AV. :)

(#36014) Fire/SOUL/CD válasza Laybee (#36011) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Zone Alarm Free

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#36015) Laybee válasza F34R (#36012) üzenetére

Laybee
(senior tag)

Köszi szépen. Ebben van valós idejű védelem? HIPS?

F34R, Fire/SOUL/CD Köszönöm. Lesz mit próbálgatni:)

[ Szerkesztve ]

(#36016) F34R válasza Laybee (#36015) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Proactive host protection van benne ami egyenértékű tudtommal

(#36017) Stephan89 válasza Laybee (#36007) üzenetére

Stephan89
(fanatikus tag)

Mi lenne, ha a Comodo tűzfal mellett kipróbálnád a Comodo Dragont?

Chrome alapú ez is, de szerintem kompatibilitási probléma nem lesz, mivel Comodo. Bár még nem próbáltam, de ez is egy lehetőség. ;)

Innen tölthető: [link]

Üdv.

(#36018) Laybee válasza Stephan89 (#36017) üzenetére

Laybee
(senior tag)

Próbáltam már, azzal se működött, de végülis már van megoldás, köszi.

(#36019) Stephan89 válasza Laybee (#36018) üzenetére

Stephan89
(fanatikus tag)

Nem hittem volna, hogy a saját böngészőjükkel is összeakad a CIS. :U
Igazán nincs mit.

Üdv.

(#36020) Laybee válasza Stephan89 (#36019) üzenetére

Laybee
(senior tag)

Sokaknak működik, nekem nem tudom miért, lehet a 64 bit miatt. De a Comodo tud róla, biztos javítják már.

(#36021) Orlin

Orlin
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valami progit amit a vírusírtom mellé feltudnák dobi?Jelenleg Microsoft Security Essentials-om van és teljesen jó,mivel nagyon veszélyes helyeken nem barangolok
Olyan progi kellene amit néha elindítanák hátra van valami megbújva...

THX!!!

Windows 7 Home Premium 64-bit SP1,Eset Smart Security 5,6,00 GB DDR3,ASUSTeK Computer Inc.,AMD K12,AMD A6-3400M APU,AMD Radeon 6600M and 6700M Series

(#36022) blattida válasza Orlin (#36021) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

MBAM.

Gauranga!

(#36023) HZoli87 válasza Orlin (#36021) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

vagy EZ. (de inkább MBAM)

[ Szerkesztve ]

(#36024) blattida

blattida
(PH! kedvence)

Augusztus 4-e, a 4390-es adatbázis óta aktív a malwarebytes shuriken heurisztikus modulja. :K
Lehet tesztelni és jelenteni nekik a fals találatokat! :K ;]

Gauranga!

(#36025) ibex

ibex
(lelkes újonc)

Én meg megvettem egy évre a Spy Sweepert. Vacilláltam hogy a MBAM legyen, vagy ez, de abból indultam ki ki hogy a MBAM-ot be tudom szerezni a virágboltból is. Egyébként a free MBAM fenn van a gépen. A Spy Sweeper sokkal sokrétűbb alkalmazás, vagy 12 féle shieldje van és a tesztek szerint nem semmi védelmi alkalmazás. Emlékszem kezdő koromban 7 féle kártevőtől szabadított meg, köztük egy rootkittól is. A rendszerigénye igen alacsony, észre sem lehet venni hogy fut.

Úgy gondolom az F-Secure és a Spy Sweeper nem semmi védelmet ad.

Symantec Endpoint Protection - Spy Sweeper

(#36026) BlackSeven válasza blattida (#36024) üzenetére

BlackSeven
(fanatikus tag)

:R :R :R :R :R

Már a 4401-nél tart. :K :)

36025) ibex

És nem fogja a gépet a Spy Sweeper? Igaz én évekkel ezelőtt használtam (volna) de nagyon fogta a gépemet.

(#36027) ibex válasza BlackSeven (#36026) üzenetére

ibex
(lelkes újonc)

Abszolút nem fogja a gépet a Spy Sweeper, mondom észre sem lehet venni hogy fut Bár, az is igaz hogy 3.2 GHz-es 4 magos gépem van, de nem hinném hogy gyengébb gépen gondot okozna.

Symantec Endpoint Protection - Spy Sweeper

(#36028) Möbiusz

Möbiusz
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Egy átlag usernek aki nem, vagy csak ritkán látogat veszélyes oldalakra elég védelem a Panda Cloud Free Antivírus+Privatefirewall? (Widows XP SP3)

Köszi előre is a válaszokat.

(#36029) blattida válasza ibex (#36027) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Pedig hidd el, hogy tud gondot okozni.
A spysweeper sosem volt egy keveset fogyasztó alkalmazás, a legfrissebb sem az, de az igaz, hogy már nem akkora az erőforrásigénye, mint a korábbi verzióknak.

A te konfigod nem tekinthető egy mai átlagos gépnek, szerintem.
Kétmagos (vagy pláne, régebbi) procikat tud izzasztani rendesen... :K

Gauranga!

(#36030) blattida válasza Möbiusz (#36028) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Nem elég.
Kellene a panda mellé még más is. :K Legalább a kézi vizsgálatra képes ingyenes mbam. :K

Gauranga!

(#36031) dnsi válasza ibex (#36027) üzenetére

dnsi
(fanatikus tag)

Nálam kettő procinál F-securival igen csak lassult a rendszer. :K

Windows 7 64 bit - avast! Pro Antivirus , Agnitum Outpost Firewall Pro , Malwarebytes Anti-Malware(Pro)

(#36032) Imi1981

Imi1981
(fanatikus tag)

AVG Identity Protection 8.5

A megoldás, amit nem kell frissítenie sem, mert a tapasztalatai alapján fejleszti önmagát.

Ezt próbálta már valaki?Vagy inkább merte e próbálni hosszabb ideig?Kíváncsi vagyok milyen. :D

(#36033) durexxx

durexxx
(újonc)

Sziasztok van egy régi P3-as (800MHz, 128 SDRam) gépem amit újra beüzemelek, szerintetek ehhez milyen ingyenes antivirus programot tegyek fel, ami nem lassítja le a gépet teljesen.
A válaszokat előre is köszi

(#36034) BlackSeven válasza Imi1981 (#36032) üzenetére

BlackSeven
(fanatikus tag)

Az ismertető alapján nem lehet rossz, és az ára sem sok, de nekem alapvetően nincsenek jó tapasztalataim magával az AVG termékekkel úgy összességében.

(#36035) Gersomn válasza BlackSeven (#36034) üzenetére

Gersomn
(tag)

Najó, de ez olyan dolog hogy a furkó antivírusról is lehet írni jó ismertetőt... :)

(#36036) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Van valakinek tapasztalata arról, hogy hogyan működik együtt az Avira Premium és az MBAM aktív védelemmel?
Nem zavarják egymást?

[ Szerkesztve ]

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#36037) Stephan89 válasza durexxx (#36033) üzenetére

Stephan89
(fanatikus tag)

Panda Cloud Antivirus Free, ha mindig van internet kapcsolat, mert az adatbázisa a Panda szerverein, a felhőben van...

Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#36038) durexxx válasza Stephan89 (#36037) üzenetére

durexxx
(újonc)

Köszi szépen a gyors választ. Mindenképpen kipróbálom. :)

(#36039) laca026 válasza ZCoyote (#36036) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!

Egyáltalán nem akadnak.
Nyugodtan használhatod együtt a kettőt.

Linux Powered

(#36040) ZCoyote válasza laca026 (#36039) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Köszi!

(#36041) BlackSeven

BlackSeven
(fanatikus tag)

Dolgozott a Panda Cloud Free. Katt.
Asszony kapott egy e-mailt-t. :D
Ez volt benne.
Amint megnyitotta asszony a mélt, Panda rögtön ugrott. Hmmm... nem is olyan rossz ezek szerint ez a Cloud.
ESS meg sem mukkant rá. Szerinte tiszta, de nem volt az. :D VT szerint sem, csak elfelejtettem elmenteni a linket és most már nem tudom betenni. (vendégeink vannak)

[ Szerkesztve ]

(#36042) Daywalkerke válasza ZCoyote (#36003) üzenetére

Daywalkerke
(kvázi-tag)

Ezt pontosan hogyan tudnám megcsinálni? Ha lehet írd már le, mert nekem nagyon fontos lenne.
Ja és azért csak a tűzfal részét használom mert mellette van még Nod32+A-squared is, így a Comodo antivírusa már telesen felesleges, sőt talán össze is gabalyodna a NOD-al vagy EMSI-vel.

(#36043) N0RB3RT válasza BlackSeven (#36041) üzenetére

N0RB3RT
(tag)

Hopp egy Virut! ejha :DDD Ez egy elég kellemetlen virus, virtuális környezetben már harcoltam vele jópárszor de egyszer sem tudtam megfékezni, olyan mint a lepra. Válogatás nélkül megfertőz minden állományt, bármit akartam megnyitni annak már annyi volt aztán rendszerösszeomlás volt a vége mindig ;]

- Gran Turismo 5 -

(#36044) BlackSeven válasza N0RB3RT (#36043) üzenetére

BlackSeven
(fanatikus tag)

Hali!

Lehet az lesz (nagyon gondolkodom rajta mostantól), hogy lekapom az asztali gépről az ESS-t és feltolom inkább a Panda Cloud-ot oda is.

[ Szerkesztve ]

(#36045) blattida válasza BlackSeven (#36044) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Szerintem magában ne használd, mert még annyira nem jó a free, a fizetős az más lenne.
Tök jó, hogy most megfogott egyet, miközben a nod nem, de egy találatból ne vonj le messzemenő következtetést. :N

Gauranga!

(#36046) BlackSeven válasza blattida (#36045) üzenetére

BlackSeven
(fanatikus tag)

Hali!

Nem vonok én le semmit, de ezt a virut trojait (ami egyébként az agent család "tagja már évek óta és nagyon agresszív tud lenni) illett volna estéknek felismerni. Ha nem máshogy akkor valamilyen agent módosulatként. Nincs igazam? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36047) ZCoyote válasza Daywalkerke (#36042) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

A régin már nem tudom hol van de az újat megnéztem.
Fent a "Több" menü-> Konfigurációm kezelése->Export majd ugyanígy az újnál csak ott az Import.

(#36048) blattida válasza BlackSeven (#36046) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

De és mivel a nod heurisztikája azért rendben van, ezért kicsit furcsa is, de nem tudom, milyen beállításokkal használod. ;]

A medvék pedig nem szeretik az ügynököket, így nem véletlen, hogy rámozdult a kis spanyol bambuszevő... ;]

Gauranga!

(#36049) McKane válasza Stephan89 (#36037) üzenetére

McKane
(őstag)
LOGOUT blog

NOD32-vel békében megvan?

(#36050) blattida válasza McKane (#36049) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, mivel háklis a társaságra, inkább egyedül szeret lenni...
Próbáld ki. :K

Gauranga!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.