Meg a symatec-et is végre feljebb találjuk!Eddig igen csak lent csücsültek.
Norton Internet Security 2011/ Windows 7 Ultimate 32 bit

Meg a symatec-et is végre feljebb találjuk!Eddig igen csak lent csücsültek.
(#49002) Pano válasza Fire/SOUL/CD (#49000) üzenetére
Jaja.. szal, az egész progi elég gyanús. Mert ráadásul a mappák neve "Autorun inf".
AMD X4 Powered

Én Avira PSS-ot használok, és nekem telepítés közben egyből jelezte hogy problémás dolgokat akar végrehajtani a WinMate.
Akkor nálad lehet valami probléma! 

Laca026 malware oldalával mi van? Nem jön be.

Nálam is 404-es hiba jön be!
(#49006) McKane válasza Fire/SOUL/CD (#49000) üzenetére
azért beteszem,hátha..
" A beküldött fájl egy letöltőprogram. Ellenőrzi, hogy a rendszerfeltételek megfelelőek-e, és ha például nincs .NET környezet, akkor azt is le tudja tölteni. Ha minden más rendben van, akkor kapcsolódik a www.t55.net szerverhez, lekérdezi, hogy mi a WinMate program legfrissebb verziója (jelenleg http://www.t55.net/download/wm_0.9.14.exe), aztán letölti és telepíti azt is. Káros funkciót nem találtunk. "
[ Szerkesztve ]
(#49007) Fire/SOUL/CD válasza McKane (#49006) üzenetére
Embör!!! Te a downloader-ét küldted be elemzésre, azt a 6-700Kbyte-os letöltőt? 
Nem azt kellett volna, hanem a Win Mate telepítőjét, amit ez a letöltőke letölt... Végül is legalább tudjuk, hogy a letöltőke tiszta...

[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
(#49008) McKane válasza Fire/SOUL/CD (#49007) üzenetére
azt hát,azt a pár száz Kbyteos installt.. 
namindegy,ezt benéztem 
(#49009) Fire/SOUL/CD válasza McKane (#49008) üzenetére

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Ha valakinek esetleg van Avast! pro hoz 5-6 hónapos trialja vagy feles kulcsa jelezheti nekem 
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
DDDD
AMD X4 Powered

Mi újság van mostanában a VIPRE-vel? Használja valaki?

Több, mint fél éve használom folyamatosan, semmi problémám vele.Utána nem talál semmit az Emisoft (ha igen az általában téves a VB szerint), Mbam sem, de a Sas talál néha valamit, de jelentéktelen, általában a keresőkkel kapcsolatban.
A frissítéssel semmi gond, legfeljebb az időeltolódás miatt (6-8 órás késés). Emmiatt nem szedtem be kártevőt.
Nagyon gyors, nem fogja annyira sem a gépet, mint az Avira, Nod32.
Az áram alatt lévö alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.

A rap teszt szerint, bugok ide vagy oda, az új Kis mocskos jó lett. 
EZ a teszt se nagyon sokat számít szerintem, vannak olyan av-k amikről tudom, hogy erősek, és nem ott vannak, ahol kellene, hogy legyenek.
Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

Én is nézegettem a virusbulletin tesztjeit és ahogy látom az avast! egy nagyon kicsit már feljebb van mint az ESET. Ez igaz lehet?
MÁS: Még mindig érdekelne, hogy van-e valakinek felesleges ESS licence? Cserébe 2 gépre érvényes NOD32 licencet tudnék adni (2013.06.-ig érvényes)

Szegény McKane, amit most írok annak nem nagyon fog örülni... A múltkori autorun-os kártevőt figyelmen kívül hagyó Virusbusteres gép most beszívott egy olyan vírust, hogy csökkentett mód és McAfee lett helyette feltéve (nem én csináltam). Gyenge még ez a progi, és igazából érdemi változást eddig nem fejlesztettek benne.
Ideje lenne összekapni már magukat, mert nincsen viselkedéselemzőjük sem és a heurisztikája még erős állapotban is harmatos...
Pedig én is bízom bennük, csak úgy mint a fórumtárs... 
Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

jaj én is megnéztem. akkora lol h fel kéne tenni a keptelenseg.hu-ra vagy vmi vicces oldalra.
biztos elhiszem h pl a virusbuster, avast, avg jobb mint a cis, bitdefender, f-sec, mcafee...jajaja
ugyanmáár
[ Szerkesztve ]
"A tudással nő a kételkedés is."

Sziasztok ! Jó reggelt !
Találtam egy érdekes videót ::: [link] 
Más : felraktam Comodo IS , kérdés . Mik ellen véd ( vírusok ) ? Web védelem van benne ? Span ? Levelezés védelem ? Az 5,3 van szó (azt hiszem ez a legújabb ) Még régebben a 4,2 használtam azóta hanyagoltam a témát , 
Ezer köszönet
[ Szerkesztve ]

Ezek szerint az oroszok is elismerik a Rising teljesítményét.
A CIS minden ellen véd. Nincs különálló web- és levélvédelem benne, mint ahogy antispam sincs. Úgyis teszi a dolgát, mivel mindent ellenőriz, és lemezre vagy memóriába történő íráskor úgyis szól, ha szólnia kell vagy töröl vagy sandboxba helyez és ott futtat, ez csak beállítás kérdése.
4.1-est próbálhattál, 4.2-es nem volt.
Gauranga!

F-Secure IS 6 hónapos promó:
[link] 

A februári av-comparatives teszt már elérhető.
Semmi meglepő eredmény, talán csak a webroot ennyire gyönge szereplése.
Gauranga!

Köszi!
Ez komoly? Az Avast 5.1.889 ekkorát javult?
Kivéve az FP-t! Jobb a felismerése az Pandánál, F-Secure-nál, Aviránál, Bitdefender-nél, Kaspersky-nél???

Az Avira is kezd gyengülni?
A Qihoo 360(kínai csoda) is elég jól állta a sarat. 
Már a Kaspersky-nek is elég kevés FP-je van, pedig azért szokott lenni neki több az átlaghoz képest.
A kétmotoros G Data és a Trustport hozza a kötelezőt most is.
McAfee 0(nulla) FP! Húú de remek!
[ Szerkesztve ]
F-Secure AV 2011 v10.51 + Comodo FW 5.3 + Malwarebytes' Anti-Malware Free + Hitman Pro 3.5.7.118 -- To protect and serve!

Régóta mondom én, h a kávéból a McAfee a legjobb 
és produkálta mindezt egy 400.000-es 6 hónapnál nem régebbi mintán 
[ Szerkesztve ]
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>
Megelőztél. 
Tényleg a szokásos eredmények, pár helycserétől eltekintve.

Avirán kicsit meglepődtem. Jobbat vártam.
Viszont amit észrevettem, hogy már nem millió vagy ahhoz közeli mennyiségű mintával teszteltek, hanem kevesebb, mint a felével, 403 ezer mintán.
Azért a NOD32 "Many" FP-n jót röhögtem 
AMD X4 Powered

Feldobtam az Avastot, de ennél is folyamatosan lehet érezni, hogy fogja a gépet a többihez képest (AVIRA, ESET) és ez nagyon idegesítő. :S Pedig más tekintetben meg tetszik, dehát ez az egy dolog, amiért harapok. 
[ Szerkesztve ]

Ahogy elnézem csak 1-2%-os eltérések vannak vagyis elég szoros az élmezőny

Roxbury:
Ez érdekes, mert én az utóbbi 1 hónapban 4 gépre tettem fel az Avast Free 6-ot és egyik gép sem volt fiatalabb 6 évesnél és gyakorlatilag észrevétlen minden gépen.
Csaba1203:
Valóban 1-2% a különbség, de a kicsit több, mint 400 k-s mintán több ezer a különbség.
Az azért már nem olyan kis szám. 
MÁS TÉSZTA:
Ezt próbáltátok már?
[ Szerkesztve ]
F-Secure AV 2011 v10.51 + Comodo FW 5.3 + Malwarebytes' Anti-Malware Free + Hitman Pro 3.5.7.118 -- To protect and serve!

a nortonnál nem jött vagy gyenge eredmény lett . 50 % os lett a spayware futtatása a memóriába de nem is értem az egészet mert a norton fehér lista alapján is dolgozik és ha a listába benne van ez a progi akkor miért is reagálna agresszívan rá ? egyszer ugyan bejelzett hogy letiltott valamit de a test progi a végén csak azt mutatta hogy gyenge az eredmény
[ Szerkesztve ]
Norton internet security 2012

Kiváncsi lennék melyikkel 100%-os a VIRUS teszt. 

Linux Powered

Nekem is a Comodo van a gépen Avast jelenlétével, de az anti-spyware teszt nekem is 50% lett. 
A többi 100%.
[ Szerkesztve ]

Alul látható milyen triumvirátus van nálam
Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan Lb@szni: na ehhez már számítógép is kell .

Az rendben is van, de ezzel mit akartál mondani? 

Nekem nem nagyon ment végig a teszt teljesen. Panda Internet security 2011 van fent egyedül, de ö már a teszt közepén megkezdte a virusirtást
a képen látszik. Meg mikor kiirta ez a program, hogy megnyit majd egy portot vagy mit, akkor a tüzfal felajánlja hogy megnyissa e (valami sop), ez meg sem történt, a tálcán 3 másodpercig megjelenet a sop ikon, de el is tünt, gondolom panda blokkolta egyből azt is.
Mindegyis, szerintem jó munkát végzett 

Panasonic GD600 > Nokia 2600 > Samsung E250 > Samsung E250V >Samsung s5230

Ja és azt elfelejtettem kérdezni, hogy ugye semmilyen módon nem eshetett baja a gépnek? Azt tudom hogy irták hogy minden virtuális meg nincsenek virusok, csak amikor kiirta azt a hülye sop programot akkor nagyon figyelmeztetett hogy a NO-ra kattintsak. de mint irtam ezt nem tudtam megtenni, mert be se jött a sop...
Panasonic GD600 > Nokia 2600 > Samsung E250 > Samsung E250V >Samsung s5230

Ha paranoid módban futtatod a d+-t, kikapcsolod a sandboxot és sokat klikkelgetsz, akkor egy kicsit jobb lesz az eredmény.
iNfAntRy
Semmi az égadta világon. Tökéletesen veszélytelen ez a teszt.
[ Szerkesztve ]
Gauranga!

igen, egyik ismerősömnél lejárt a kód, de másik vírusirtót akartam feltenni neki. nem engedte se javítani, se újra telepíteni, se törölni, mert belső hibát és vmi .dll fájlt nem talál (vagy valami ilyesmi). aztán jött a mélyen tisztelt unlocker és többé nem volt probléma 
Windows 7 Ultimate 32bit + Avira free 2012 + Comodo firewall

Érdeklődjetek a sicontactnál. Általában gyorsan válaszolnak.