Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#9001) Plag válasza HarryPotter (#8997) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

A túlzott automatika miatt, időnként bele kell nézni az esemény listába, illetve a tűzfalmodulba meg kell nézni a kapcsolatokat is. Mivel majdnem teljesen automatikus hibázhat is!

(#9002) Kiskutya

Kiskutya
(őstag)

Hali mindenkinek!

Találtam 1 linket a neten panda internet sec 2009-hez 1éves serialt lehez hozza kapni. Ha volt már akkor bocsi! panda is 2009

Ja és B.Ú.É.K. mindenkinek utólag is!!!

hmm...

(#9003) zerge861 válasza Kiskutya (#9002) üzenetére

zerge861
(senior tag)

Neked, hogy superál a Panda?

(#9004) Kiskutya válasza zerge861 (#9003) üzenetére

Kiskutya
(őstag)

Tűzfal nélkül telepítettem fel. Teljesen jó, első indításnal kicsit lassú volt( gondolom konfigurálta magat) de másodjára mar gyorsan bootolt.

hmm...

(#9005) szucsinka válasza Kiskutya (#9004) üzenetére

szucsinka
(őstag)

felraktam a norton av-t de frissitésnél nem települ 2 fájl 1812-es hibakod

most cumi van?
Help pliiiiz vki

[ Szerkesztve ]

(#9006) Leigh Teabin

Leigh Teabin
(lelkes újonc)

buék mindenkinek! Most már tényleg elmondhatná valaki hogy melyik a legjobb vírusirtó XP-hez. Eddig smart security volt de befuccsolt egy vírussal. :O

(#9007) Expertus válasza Leigh Teabin (#9006) üzenetére

Expertus
(lelkes újonc)

G DATA, vagy Avira Premium

Meet your meat — http://www.meat.org/

(#9008) L7wy válasza Leigh Teabin (#9006) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Kaspersky, Norton, Avira

Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

(#9009) ko9

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!
BitDefender Internet Security 2009ről valami vélemény??? Bocs, ha volt már, csak nincs időm visszaolvasni...
Köszi előre is!
Üdv: ExPeacer

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- Mac OS X telepítést PC-re, hozzávaló konfigurációépítést vállalok! ---------

(#9010) gézu válasza szucsinka (#9005) üzenetére

gézu
(őstag)

Szerintem szedd le a norton removal toollal és reinstall. Nincs mellette trojan/spyware irtó alkalmazás? Nekem pl. a Spyware Terminátor teljesen blokkolta az updatet, míg rá nem beszéltem, hogy többé ezt ne tegye.

“Commutare necesse est!”

(#9011) Traxx válasza Expertus (#9007) üzenetére

Traxx
(őstag)

Ejj, nekem 3 hónapos licenszem van az Avirához, de ha ilyen gyakran akcióznak, az remek :C Remélem márc. 20 után is lesz hasonló.

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#9012) bajtokarpi

bajtokarpi
(fanatikus tag)

Üdv.!

Hétvégén ki szeretném próbálni a vistát, most az xp-n NIS van, szerintem jól teszi a dolgát, azt szeretném kérdezni, hogy vistára, mi a megfelelő vírusírtó-tűzfal, vagy maradhat a NIS?

(#9013) zerge861 válasza Leigh Teabin (#9006) üzenetére

zerge861
(senior tag)

Egyértelmű, Kaspersky!

(#9014) szucsinka válasza gézu (#9010) üzenetére

szucsinka
(őstag)

nincs semmi mellette nem tudom miért csinájja hmm tegnap a havernak gond nélkül felment a vistájára

(#9015) Expertus válasza zerge861 (#9013) üzenetére

Expertus
(lelkes újonc)

A túrót... :N

(#9016) zerge861 válasza Expertus (#9015) üzenetére

zerge861
(senior tag)

Szerinted akkor melyik a legjobb?

(#9017) Expertus válasza zerge861 (#9016) üzenetére

Expertus
(lelkes újonc)

Lásd itt

(#9018) zerge861 válasza Expertus (#9017) üzenetére

zerge861
(senior tag)

Nem rosszak, de nehogy már jobbak legyenek mint egy KIS2009!
Nézzél meg egy pár külföldi test oldalt!

[ Szerkesztve ]

(#9019) Expertus válasza zerge861 (#9018) üzenetére

Expertus
(lelkes újonc)

Na, nézzünk:
[link]
http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2008_08.php
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

(#9020) zerge861 válasza Expertus (#9019) üzenetére

zerge861
(senior tag)

Na, nézzed:
[link]
Ez egy elismert teszt oldal!

(#9021) gézu válasza zerge861 (#9020) üzenetére

gézu
(őstag)

Elismert, de hiteles-e? A Nortont jócskán lehúzza az update meg az installálás miatt, miközben csak ma már vagy ötször frissített és az installálás, nem tudom, ennél hogy lehet egyszerűbb :F - NAV 09 alapján mondom

[ Szerkesztve ]

“Commutare necesse est!”

(#9022) blattida válasza zerge861 (#9020) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

A TopTenReviews mindennek nevezhető, csak elismertnek nem.
Ettől persze még a KIS 2009 jó, de nem emiatt a teszt miatt... ;]

Gauranga!

(#9023) zed01 válasza zerge861 (#9018) üzenetére

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Látom te is kinek a f@sza nagyobb stílusú csávó vagy. A KIS2009 a legjobb, mert te azt használod, igaz?
Azt ajánlom nézz szét az AV-Test.Org és az AV Comparatives tesztoldalakon, ha elismert független tesztet szeretnél olvasni.

Linux Mint MATE Desktop.

(#9024) Plag válasza zerge861 (#9020) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Ne haragudj, de tévedésben leledzel!
Ez nem egy elismer tesztoldal, hanem egy fizetős oldal, ahol aszerint lesz jobb valaki, minél több pénzt ad a hirdetésért.
Ennyi!

(#9025) grabber válasza Traxx (#9011) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Már 3/4 éve ezt csinálom :D
Nincs semmi bajom az Avirával,csöndben van.Néha megszólal ha valami kulcsot keresek :U de semmi egyéb.

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#9026) stratova válasza zed01 (#9023) üzenetére

stratova
(őstag)

Megnéztem az általad említett 2 oldalt és úgy láttam, hogy amit én használok Avast Home ha nem is a legjobb de nem rossz. Járt a gépemen ingyenes Avira is de sok esetben nem tudta javítani a virusos, fájlokat amikor voltak, csak törlést ajánlott fel. Hogyan oldható ez mag az ingyenes verzió esetében? (Itt csak legális de lehetőleg ingyenes alternatívákat keresek).
Mert szívesen kipróbálnám újra, gyorsabb volt az avastnál, kevésbé fogta a gépet (van egy k6-2 500-as is használatban és ott nem mindegy), ha nem lenne ez a gond (és nem tolná állandóan a képembe a reklámot de efelett még átsuhanok).

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#9027) blattida válasza stratova (#9026) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Olvass kicsit vissza, van ingyenes licensz fél évre az avira premiumhoz, az nem dobál reklámablakot sem...

Gauranga!

(#9028) stratova válasza blattida (#9027) üzenetére

stratova
(őstag)

Értem, köszönöm akkor teszek egy próbát. Csak kiváncsi voltam mi a vélemény az Avast Home-ról.

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#9029) HarryPotter válasza szucsinka (#9014) üzenetére

HarryPotter
(senior tag)

Norton removal tool, reinstall, és minden OK lesz. A Norton removal tool-t le tudod szedni a Norton hivatalos honlapjáról.

(ugye jól gondolom, hogy legális copy, nem warez)

[ Szerkesztve ]

Dulce bellum inexpertis

(#9030) Kácsa válasza zerge861 (#9020) üzenetére

Kácsa
(fanatikus tag)

A KIS2009 saját tapasztalataim szerint az elején gyors majd egy pár frissités után egyre jobban belassítja a legerősebb gépet is.Még dolgozniuk kell a program-összetevőkön .A NIS2009 nem lassít be.A KIS-t probáltam XP Pro-n meg Vista Ultimate-n is.

[ Szerkesztve ]

Elitebook 8540p , KIS

(#9031) blattida

blattida
(PH! kedvence)

Srácok!
Másoknál is sokkal lassabb lett az MBAM 1.32-es verziója? Nálam brutális a lassulás...két órát keresgél...! :F

Gauranga!

(#9032) L7wy válasza Kácsa (#9030) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Nemtudom, nekem érdekes módon nem lassít WIN7en, sem XP-n. Vistán azonban tényleg lassú, de szerintem Vistán valami kiakad és ciklusokat ismétel...

(#9033) RBJ

RBJ
(őstag)

Csokolom.

Lenne pár kérdésem foleg fanatikusoknal. Régen KIS használtam mig a nyolcas verzonál el nem mentek abba az irányba , hogy a felhasználo ne csináljon semmit csak csucsuljon. magyarul kihagyták a tuzfal nak a tanito modot.
Másik a NIS 2009 szintén ugyanez. semmi tanito mod csak ha belenéz az ember az automaitkus szabályokba akkor látja , hogy olyan is kimegy amint alapbol az ember nem is enged ki.
Ezért váltottam avirára mert saját szabályokat tudok létrehozni és tanulo mod is van benne.
csak kicsi gond van vele , hogy joval tobb az erroforrásigénye mint a kis és nis 2009 nek.
johetne az avirábol is egy ujjabb verzio. sot mellette szol hogy mindig lehet 90 napos kulcsot kérni rá.

ha valaki tudja , hogyan lehet tanulo modot kicsikarni a KIS2009esetleg NIS 2009 esbol
annak tanácsát szivesen veszem. :O

Tánczos Csuda Mózsi / Kubuntu 12.04. LTS

(#9034) Plag válasza L7wy (#9032) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Levente!
Hagyjuk egyenlőre a Win7-et! Béta operációs rendszerről beszélünk! Majd a végleges kiadásban kell megnézni, hogy mi a helyzet, meg majd azt a kiadást a Kaspersky esetében, ahol ki lesz írva, hogy Win7-re is jó teljes mértékben.
Mivel változások vannak az új wIN7-ben, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Kaspersky minden egyes rendszerstruktúrájába bele tud és bele is néz e!

Egyenlőre maradjunk XP és Vista esetében. Xp alatt is lassít a Kaspersky. Tudom, mert a rokonom gépére azt tettem fel.
És igaz az is, hogy minél többet frissít a Kaspersky, és minél nagyobb programverzió jön ki észrevehetően lassabb lesz.
Ezzel nem bántani szeretném, de ez a szitu!

[ Szerkesztve ]

(#9035) Plag válasza RBJ (#9033) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Szándékosan vették ki a tanuló módot mind a két programból!
Tanuló módban, aki nem ért hozzá téves szabályt adhat meg a programban. Viszont, mivel a NIS és KIS whitelist & blacklist technológiával dolgozik, kellően automatikusan tud létrehozni szabályokat az ismert alkalmazásokhoz!
Ha a NIS-ben vagy a KIS-ben megnézed, te magad tudod tiltani az adott programot, és mind a két program esetében létrehozhatsz és módosíthatsz a szabályokon, illetve tilthatod vagy engedélyezheted az adott programot.

NIS-ben át tudod állítani a programot úgy, hogy mindenre rákérdezzen, de ha kimész wc-re akár egy nap többször még azt is meg fogja kérdezni! Agyadra fog menni!

Jobban jársz így, hogy létrehozza a szabályokat magától, amiket te utólag tudsz szerkeszteni.
De, nem kötözködésképpen, mind a két programnak van egy kiválló súgója. Javaslom olvasgasd.

(#9036) HarryPotter válasza RBJ (#9033) üzenetére

HarryPotter
(senior tag)

Minden relatív. Én hálát adok az égnek, hogy a NIS09 nem tesz fel olyan kérdéseket, amin egy rendszergazda is elgondolkodna, nemhogy én. Egyfelől ez egy bizalmi dolog: nem aggódok, és megbízok a NIS gyári beállításaiban, másfelől empirikius: Nortont használok 1,5 éve, soha semmi kártevő nem jött be.

Dulce bellum inexpertis

(#9037) simon7012 válasza blattida (#9031) üzenetére

simon7012
(fanatikus tag)

Nekem is nagyon lassú lett már mondani is akartam azt hittem soha nem végez!

G Data InternetSecurity 2013,G Data MobilSecurity, MBAM free...Szeretem, ha egy POPsi kerek...

(#9038) L7wy válasza Plag (#9034) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

OK igazad van, csak én arra gondoltam lehet h Vistát nem szereti valamiért.

(#9039) Leigh Teabin

Leigh Teabin
(lelkes újonc)

Na oké most mondott mindenki sok okosságot, meg ezer féle vírusirtót, de még mindíg nem tudom hogy melyik vírusírtót kellene használni az XP-hez.

(#9040) Plag válasza Leigh Teabin (#9039) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Olvasd vissza a topicot, és kiderül a számodra!
Egyébként szerintem egyértelmű, csak maximum, te nem tudsz dönteni.
100%-os biztonságod egyikkel sem lesz.

(#9041) Plag válasza L7wy (#9038) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Nehogy félreérts, de fura, hogy a Nod32, Avira, Norton meg csípi a Vistat.
Szeretem a Kaspersky-t, de sajnos, nem tudnak egy lájtos antivírus szoftvert összerakni!
Pedig, ha csökkentenéjük a rendszerterhelést, a lassítást, nagyot alakítanának vele!

(#9042) HarryPotter válasza Leigh Teabin (#9039) üzenetére

HarryPotter
(senior tag)

ez nem így működik. Nem tudjuk, milyen erős géped van, nem tudjuk, hogy mik a prioritásaid, mégis azt várod tőlünk, hogy egy mindent überelő alkalmazást javasoljunk. Azt is érdemes észbe tartani, amit Plag kollega ír: tökéletes védelem nincs. Alapszintű netezés mellett az összes jobb név megfelelő lehet, de hogy konkrétan melyik lesz neked jó, ahhoz többet kell tudnunk rólad.

Dulce bellum inexpertis

(#9043) L7wy válasza Plag (#9041) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Való igaz. Remélem a 2010 es már sokkal lightosabb lesz, mivel mostanában ez nagyon trend.

[ Szerkesztve ]

(#9044) L7wy válasza Leigh Teabin (#9039) üzenetére

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Én azt mondom h Norton Internet Security vagy Gaming Edition. Attól függően h akarsz-e tűzfalat (de inkább akarj!!! ;))

(#9045) Plag válasza L7wy (#9043) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Nem csak, hogy trend, hanem szükséges is! Engem például nagyon zavar és szerintem jogosan, hogy egy operációs rendszerre feltelepített 3rd party biztonsági szoftver lassítja a gép és az operációs rendszer működését.

[ Szerkesztve ]

(#9046) Plag válasza L7wy (#9044) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Xp alá ezek jók, ezt jól írtad. XP alá én mindenképpen IS-t használnék, vagy Avirát!

Tényleg Levi! Te miért nem Avirát használsz Vista alatt? Jó, tudom a kezelőfelülete, nem egy csúcs, de nem lassít, és mocskos megbízható.
Vagy most miben utazol?

[ Szerkesztve ]

(#9047) bajtokarpi

bajtokarpi
(fanatikus tag)

Üdv.!

9012#-re válasz?

(#9048) Plag válasza bajtokarpi (#9047) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Vista alá, jó a NIS, NAV, Avira. Esetleg Nod32. Ezek nem lassítanak.

(#9049) bajtokarpi válasza Plag (#9048) üzenetére

bajtokarpi
(fanatikus tag)

Üdv.!

Megbízhatóság tekintetében, ugyanúgy, mint xp-n: NIS, Avira?

(#9050) Plag válasza bajtokarpi (#9049) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Igen!
De a megbízhatóság nagy mértékben rajtad is múlik!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.