Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#37001) dooz3r

dooz3r
(újonc)

Eladó egy 3 gépre szóló friss ropogós KIS2011 kulcs (legális). Akit érdekel dobjon egy privit.

(#37002) riki válasza zed01 (#36999) üzenetére

riki
(senior tag)

Ha olyan jó a linux , mindenben felülmúlhatalan, ahogy folyton állitod , minek találták ki a wine-t ? Bocsánat az off témáért. :W

(#37003) Narxis válasza dooz3r (#37001) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért adod el? :Y

No Antivirus

(#37004) ZCoyote válasza zazenke (#37000) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#37005) dooz3r válasza Narxis (#37003) üzenetére

dooz3r
(újonc)

Mert én barom 2 db ot vettem. :W

(#37006) ZCoyote válasza zazenke (#37000) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Ja és asszem nem lehet kártevõt linkelni a topicba

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#37007) laca026 válasza zazenke (#37000) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt ide: Link

Linux Powered

(#37008) zazenke válasza ZCoyote (#37006) üzenetére

zazenke
(fanatikus tag)

egy biztos a vipre nem ismerte meg se a malwarebytes és hiányzott egy pipa a viprénél hogy ismeretlen programot ne engedjen csak úgy kérdés nélkül telepíteni . Lefertőztem a rendszeremet ami megbolondúlt ,élesbe teszteltem megint . A prevx húzott ki a kakából

Norton internet security 2012

(#37009) zazenke

zazenke
(fanatikus tag)

bocs hogy nem tömörítettem legalább ,és jelszavazni kellett volna

(#37010) zazenke

zazenke
(fanatikus tag)

valahogy a vipre nem az igazi nálam most már másodjára csalódok benne ez egyébbként egy trójai letöltő progi csatlakozik és letölt egy kis gecit amit szintén nem ismert meg a vipre . Az emisofttot is elindítottam az már megismert és törölt valamit de a gépem nem jött helyre . A prevex törölt még valamit és utána állt a rendszer helyre

(#37011) HZoli87 válasza zazenke (#37000) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

(#37012) Imi1981 válasza zazenke (#37009) üzenetére

Imi1981
(fanatikus tag)

Az ESS fogta!De ide már semilyen formában nem szabad belinkelni kártevőt!Arra mostmár ott van Laca oldala. :D

Norton Internet Security 2011/ Windows 7 Ultimate 32 bit

(#37013) zazenke válasza zazenke (#37010) üzenetére

zazenke
(fanatikus tag)

és már csak hogy tovább szidjam a vipre-t (mert haragszom ) , az óránkénti frissítésről annyit hogy most néztem a legfrissebb adatbázisa reggel 10 órai és ezt napok óta figyelem . Azért az emisoftnál többször érkezett kisebb csomagokban a nap folyamán nem csak kétszer . Még most ha elindítom a a letöltőt még most se ugrik semmit csupán ismeretlen alkalmazásnak látja a dolgot a prevx és az emisoft már rég látja és a fórum szerint más víruskergetők is

(#37014) Sz_Imre válasza zazenke (#37013) üzenetére

Sz_Imre
(fanatikus tag)

Hát igen, Sunbeltéknál (Vipre) már régóta nincs óránkénti frissítés. :(
De azért azt is vedd figyelembe, hogy nekik más az időpont, mint itt. Mert itt kb 8-óra eltérés van a kettő között. :U

|| Mission Failed ||

(#37015) UserX válasza zazenke (#37000) üzenetére

UserX
(tag)

A Dr. Web meg sem nyikkan rá :(

Egyébként használja még rajtam kívül valaki ezt a progit?

(#37016) zazenke válasza UserX (#37015) üzenetére

zazenke
(fanatikus tag)

malwarebytes is visít rá . A következtetést vond le te a dr webről. (nekem nem tetszene a dolog )

(#37017) Sz_Imre válasza zazenke (#37016) üzenetére

Sz_Imre
(fanatikus tag)

(#37016) zazenke "A következtetést vond le te a dr webről. (nekem nem tetszene a dolog )". Úgye még véletlenül sem azt akartad írni hogy ha nem ismeri fel a kártevőt, akkor keresen más antivirust? :F (bocs ha nem így van, csak ezt én így értelmezem)

[ Szerkesztve ]

|| Mission Failed ||

(#37018) Sz_Imre

Sz_Imre
(fanatikus tag)

Hát ez poénos. :D "Win32/Prosti.NDX" :DD A NOD32 adatbázisát néztem (5393). Bocs az off témáért.

[ Szerkesztve ]

|| Mission Failed ||

(#37019) laca026 válasza Sz_Imre (#37018) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

:)

Linux Powered

(#37020) BlackSeven

BlackSeven
(fanatikus tag)

Bár nem a topik témájába vág, de én mégis úgy gondoltam, hogy beteszem olvasásra.
Minden esetre elgondolkoztató.
Windows DLL-rés.

(#37021) dnsi válasza BlackSeven (#37020) üzenetére

dnsi
(fanatikus tag)

Érdekes... :Y

[ Szerkesztve ]

Windows 7 64 bit - avast! Pro Antivirus , Agnitum Outpost Firewall Pro , Malwarebytes Anti-Malware(Pro)

(#37022) riki válasza BlackSeven (#37020) üzenetére

riki
(senior tag)

Hát azért az ilyen mokát a hips-ek észre szokták venni. Nem? :F

(#37023) zazenke válasza Sz_Imre (#37017) üzenetére

zazenke
(fanatikus tag)

azért nem írtam le a végkövetkeztetésemet mert ezt mindenki maga döntse el kinek mi számít súlyos gyengeségnek . Én ilyenkor elgondolkodok és kisérletezek . Egy szó mint száz -engem a vipre 1 hét alatt nem győzött meg arról hogy érdemes lenne megvenni és lecserélni az emisoft programját de még a prevx-t se adnám érte . Akkor már inkább prevx meg egy jó ingyenes tűzfal

(#37024) blattida válasza riki (#37022) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

De, csak az átlagos felhasználóknak fingjuk nincs arról, mely dll-ek betöltésére van szükség vagy melyek nem károsak...
Irma nénik nem használnak, sajnos, hips-et.

UserX
Itt nem sokan használják a pókot. :N

[ Szerkesztve ]

Gauranga!

(#37025) Sz_Imre válasza zazenke (#37023) üzenetére

Sz_Imre
(fanatikus tag)

Persze hogy mindenkinek a joga, hogy ki mit használ. Ha a Vipre nem győzött meg, akkor használd az Emsisoftott vagy a Prevx-et. :)

|| Mission Failed ||

(#37026) McKane válasza zazenke (#37000) üzenetére

McKane
(őstag)
LOGOUT blog

ha érdekel még valakit , itt a VirusBuster víruslaborjának eredménye:
" Köszönjük a mintát, "Trojan.VB.DL.URLE" néven felismerjük július 16-a óta. Reklámprogramot tölt le.
"

(#37027) blattida válasza McKane (#37026) üzenetére

blattida
(PH! kedvence)

Ezek szerint már nem forró ez a kása. ;]

Gauranga!

(#37028) McKane válasza blattida (#37027) üzenetére

McKane
(őstag)
LOGOUT blog

jaja, én is csodálkoztam a válaszukon..

(#37029) zed01 válasza riki (#37002) üzenetére

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Ha olyan jó a linux , mindenben felülmúlhatalan, ahogy folyton állitod , minek találták ki a wine-t ?

Többek között azért, hogy linux alatt is tudjam futtatni a FairUse Wizardot, ami a legjobb windowsos DVD to avi konverter. Egyéb kérdés? Persze vannak natív linuxos konverterek, pl, az AcidRip, ami szintén nagyon jó. Időnként ez játszik, időként az.

(Én is elnézést kérek az offért)

Linux Mint MATE Desktop.

(#37030) zed01

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Felhívtam az ESET ügyfélszolgálatát és megkérdeztem mennyibe kerül és mikor jelenik meg a végleges linuxos NOD32. Azt a választ kaptam, hogy ugyanannyiba kerül mint a windowsos változat 12990 ft és ugyanazok a kedvezmények vonatkoznak rá. Hogy mikor jelenik meg, arról fogalmuk sincs, én csak halkan közöltem hogy a béta licensz szept 30-ig jó. Erre azt válaszolták, hogy még ez is változhat. Szvsz a NOD32 Linux a legtöbbet csúszó biztonsági alkalmazás. Először úgy volt hogy márciusban jelenik meg, majd áttolták júniusra, most meg szeptember vége és még ez sem biztos. DE úgy vagyok vele, hogy inkább csússzon a végleges megjelenése, minthogy kiadjanak egy bugos sz@rt. Mindenesetre az biztos én meg fogom venni, sajnos kedvezmény nélkül ugyanis nem vagyok jogosult rá. Nem baj, addig is ingyen használom, nem?

Linux Mint MATE Desktop.

(#37031) Imi1981

Imi1981
(fanatikus tag)

A freemail-be lehet úgy linket behelyezni hogy rákattintanak és bejön az oldal?Szóval hogy ne keljen kimásolni az url címet és beilleszteni a keresőbe.Mert én próbálkoztam de nem találok ilyen lehetőséget és kéne.

(#37032) laca026 válasza Imi1981 (#37031) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Simán beírod a levélbe a linket, természetesen a http:// előtaggal és küldés után kattintható link lesz belőle. Már ha erre gondoltál...

Linux Powered

(#37033) Imi1981 válasza laca026 (#37032) üzenetére

Imi1981
(fanatikus tag)

Igen erre kösz szépen! :D

[ Szerkesztve ]

(#37034) zed01

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy valami jót is mondjak a rengeteg rossz mellett a STOPzillára, ez az egyedüli program ami megtalálja a win7 Loader által felpakolt trójait. Onnan tudom hogy talál egy trójait valahol (hogy hol az nem írja ki), majd a win7 Loadert is ugyanazzal trójai névvel azonosította.

Egyebekben egy fos alkalmazás, a fals pozitív találatban szvsz ő a csúcstartó.

Linux Mint MATE Desktop.

(#37035) riki válasza zed01 (#37034) üzenetére

riki
(senior tag)

Az általad emlitett trójait ,sem az MBMA, Emsi,Nod,nem ismerte fel? Akkor ,megtenéd ,hogy felteszed a virustotálra vagy egyéb,ilyen jellegű oldalra, és dobnál egy linket. Okulás képen. Előre is köszönön. :R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#37036) zazenke válasza zed01 (#37034) üzenetére

zazenke
(fanatikus tag)

még ha trójainak is ismeri fel az akkor sem ártalmas mondom ezt úgy hogy bankolok és mindent csinálok én is de sehonnan nem jelezték még hogy a feltörésből bármi baj lenne . sem a prevx sem semmilyen progi nem érzékel bajt. ha veszélyes lenne akkor már nyilván kiderült volna és a nagyobb vírusírtó cégek is reagáltak volna rá . A stopzilla hát nem akarom leszolni de egy nevesincs program

(#37037) zazenke

zazenke
(fanatikus tag)

az én általam használt loader eredménye. Nincs benne az egész kép mert fölösleges ( 0%)

(#37038) zazenke

zazenke
(fanatikus tag)

a loadert legfeljebb a microsoft üldözi meg is értem őket

(#37039) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

uyganaz a loader DAZ töréssel legutolsó 1.9.2 10 kártevő ennyit a megbízható tool-okról

LINK

*ezekben a loaderkben nincs hotfix szóval elvérzik az eredetiség tanusitvány ellenőrzésénél MS update eggyik javításánál .

[ Szerkesztve ]

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#37040) laca026 válasza F34R (#37039) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Nem vérzik el.
A szomszédom is két gépét loaderral használja.
A bizonyos KBXXXX frissítést nem szabad letölteni ( opcionális egyébként ) és nem lesz gond az eredt vizsgálattal az updateknél.
Direkt nem írtam mely frissítésről van szó.

[ Szerkesztve ]

Linux Powered

(#37041) amadeus11 válasza F34R (#37039) üzenetére

amadeus11
(tag)

Ezek a loaderek már 1 éve működnek , egy hónapja jeleznek rájuk a vírusirtók (többek közt Avira is) . Nem hiszem hogy valódi kártevők lennének . Vagy ha igen miért nem jeleztek a vírusirtók eddig ? . Egyébként megsúgom a loader átmegy az eredetiség vizsgálaton .

Pentium Dual Core Cpu E5200@2.5 Ghz 4 GB RAM Nvidia Geforce 9600 GT Opera 11 Avira Free

(#37042) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerencsére ilyen problámám nincs ,nem tértem át Win 7-re.
Windows eredet vizsgélaton átmegy , de a frissítés miatt nem ,mint ahogy laca írta följebb.

KB971033 ez a bűnös kicsike ;]

bocs a sok OFF-ért :)

[ Szerkesztve ]

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#37043) laca026 válasza F34R (#37042) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Pont azt írtam, hogy frissíteni is lehet, csak rejtetté kell tenni a KB fissítést.

Linux Powered

(#37044) Lippah

Lippah
(újonc)

Ha valaki még nem ismerné a Vírus Híradó oldalt: [link]

Már a Facebook-on is: [link]

(#37045) riki

riki
(senior tag)

Ezt azért érdemes elolvasni még mielőtt valaki azt hiszi a biztonsági szempontból linux sérthetetlen :http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1696
És tudomásom szerint itt nincs hips.

[ Szerkesztve ]

(#37046) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Helló, olyan honlapot tudtok, ahol fel van tüntetve, hogy világviszonylatban melyik AV cég hány százalékát birtokolja a Piacnak?

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#37047) GoodSpeed válasza GoodSpeed (#37046) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja illetve olyan is érdekelne, hogy idehaza hogy oszlik el a dolog :)

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#37048) HZoli87 válasza GoodSpeed (#37046) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Link (egynek elmegy)

(#37049) GoodSpeed válasza HZoli87 (#37048) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen :R

(#37050) 12-es csaj válasza HZoli87 (#37048) üzenetére

12-es csaj
(senior tag)

Ez olyan szinten hihetetlen amúgy (bocsánat, hogy beleszólok, miközben csak egy kérdésre válaszolva linkelted). Már az volt akkor is számomra, mikor először megláttam.

Szóval, Avirát 140 millióan használnak, tehát elvileg az Avira gyártója kéne a legtöbbet birtokolja a piacból, nem? Aztán ott az AVG, 110 millióval. És ezek az adatok elvileg összesítettek, nemcsak az ingyenes verziókra vonatkoznak.
Az avast!-ot kevesebb, mint 100 millióan használják, legalább is az ingyenest. Mivel eddig volt 110 millió regisztráció. Minden évben újra kell regisztrálni. Így amennyi regisztráció van egy évben, maximum annyi a felhasználók száma, de még annyi se, mert van, aki regisztrál, és aztán kis idő múlva törli is a progit. Van a cégnek egy statisztikája, miszerint úgy számolják a felhasználókat, hogy az egy hónap alatt legalább egyszer adatbázist frissítő gép aktív usernek számít (na ezt jól megaszontam). Ez utóbbi számot nem ismerem, nem tudom, mennyi,

Egyébként is, az OPSWAT, vagy kik, akik a felmérést készítették, csak néhány országot, és azon belül is a szoftverük felhasználóit vették bele a számításba.

És még egyszer bocsánat, amiért beleszóltam, miközben egy kérdésre válaszolva linkeltél. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.