mostanában mintha a szerencse elpártolt volna mellőled.
szabad megtudnunk a becses példányaid FPO#-jait? 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

mostanában mintha a szerencse elpártolt volna mellőled.
szabad megtudnunk a becses példányaid FPO#-jait? 

ezen a szerencse dolgon meg nem is gondolkodtam.. velemenyem szerint tobbsegeben azert szerencses voltam az eletben.. persze voltak (leszenek) olyan dolgok, amiben szivtam..
csinalok kepet a dobozokrol es a procikro.. egyebkent tudomasom szerint a ph-n csak lalaboly-nak van dobozos q6600-as procija, tole lehetne meg megkerdezni, hogy neki milyen ''minosegu'' a kupak.. a kentsfield-ek sokkal jobban melegszenek, mint a conroe-k (raadasul a pwm-et is jobban futik) igy sokkal inkabb lenne szukseg a sik kupakfeluletre..
I'm out.

nekem is retail kazánom van, mint Lalaboy-nak.
1,4V-on 350 FSB-vel 69 fok körül mozog full load-on a CPU.

majd ha kipoliroztad ird meg meddig tudtad huzni, orthos alatt

''1.23 volton, gyari hutovel, full load-on, 2400mhz-en 90 fokra hevul fel'' ez azert nem egy kategoria 
I'm out.

Nagyon tetszik ez a Retail kazán elnevezés

\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

Mert az is, de az ES sem sokkal huvosebb! Leghutessel tuningolni oket remalom! 

Jaja igen sajna kicsitvadas hőmérséklet terén de mindnnek cvan ellenszere

akkor már tudom miért vannak esténként rémálmaim 
azért én bízom az IFX14 erejében, hogy az kellően le fogja hűteni. csak adnák már ki 

Nem hinném hogy jobb lennemint egy ütős víz(igaz sok mindent nem találtamróla) inkább egy jó vizet vásárolj be 

vízből kiszálltam. elég sűrűn cserélem a PC alkatrészeket ahhoz, hogy mindig szenvednem kelljen a víztelenítéssel, újratöltéssel ( a gondolatot azért nem vetettem el, hogy újra az legyen). nem kétlem, hogy a víz sokkal jobb, mint egy léghűtés. sőőőőt!
egy jó vízhűtéses rendszer, ami halk is, az nem kevés pénz!

Egy ilyen 4magos kazán má megérdemel egy jó hűtést szerintem
Én is elég sokat cserélegetem a cuccim de vagy nem szedem szét a vizet vagy ha szétszedem nagy élvezettel rakom össze megint szeretek vele foglalkozni és utálom ha egy 5kilós baromnagy borda ott lóg a gépem közepében

Nekem sikerult a vizemet ugy megoldani, hogy a viz szetszerelese nelkul belehet rakni az alaplapot a helyere! Maceras, de legalabb nem kell szetszerelnem. 

Azért egy CPU, NB, VGA, FET hűtésnél már neked sem lenne ennyire egyszerű 

Csak azt hutom, amit kell!
Az elozo alaplapjaimon jobban odakellett figyelnem az alaplapi dolgok melegedesere, de szerencsere ennel a lapnal joval kisebb a melegedes! 
[Szerkesztve]

Speciel én is csak a CPU-t hűtöm vízzel mert annak nagyon kell a többi meg senyved azon amit a tervezői neki teremtettek

[Szerkesztve]
asus POWEr

pang a topik 

Keves az embör akinek ilyen jószága van 

pár napja egy P5K Dlx-ben csücsül a retail kazánom. hát nem hittem, hogy ennyivel jobban szereti ezt a deszkát. jelenleg 9*360-on száguldozik 1,4V CPU feszen. minden egyéb beállítás auto-n van. feljebb nem hiszem, hogy fogok menni. itt már kezd kevés lenni a léghűtés. 80 fok @ 100% load prime95 v252.

Nagyon jol fekszik a P5K-nak a 4 magos! 460-as FSB-t ertem el vele, ez a proci FSB limitje, mindenesetre az abit Quad GT 425-hez kepest szep teljesitmeny!
A P35 NB kevesebb fesszel is beeri a 965/975-hoz kepest es kevesbe is melegszik! A PWM-ek szinten alacsonyabb homersekletuek, mint a korabbi lapokon tapasztalt magas homersekletek. 
[Szerkesztve]

Ez a fejlődés 
photofreak.me

Fejlodesnek fejlodes, csak keresztbetesz a hutes! A 460-at megfutna 9x-en is, ezert is gondolkodom egyre jobban egy kompi megvetelen. 

Azé az má kicsit vadas eredmény lenne egy Reatil procitól de kompival talán elképzelhető a dolog

Csokkentett szorzon megfutotta a 460-at, ami retail prockotol eleg turheto! A kompresszor nagyon nagy segitseg lenne, mert azonos feszen magasabb orajelre kepes a konfig. Most 1.55-1.56V felett tulmelegszik a rendszer, de ezen a feszen sem stabil 4-magra terhelve. Kenytelen leszek a hutesen javitani, de ez mar a kompi terulete sajna. 

költözz Kanadába 

Koltozzon a korsag! 

kompi se birja ám az 1.55-1.6v-ot már minuszban tartani load-ban.. keményen felfüti a SS-eket is ez a fránya 4 mag 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Ezt sejtettem, de nem 4-magra 100%-ra terhelve elbirja. A baj a vizzel az, hogy butolas kozben kifagyok 1.55V felett. Ha nem fagyok ki van lehetosegem manipulalni par dolgot.
Lehet kompit 24/7-ben hasznalni?? 
[Szerkesztve]

Lehet használni simán 24/7-be ha normálisat veszel, nem ilyen fabrikáltat.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

ott a pont 

hogyne lehetne
. SS-t leet, ettől fölfele már nem nagyon. Szigetelés miatt. MEg elég sokat is enne
. A nomálisan szigetlet kompikat lehet használni 24/7 . Persze egy fűtő sem árt
photofreak.me

A kozvetlen kornyezetemben ezek az elerhetoek! [link] De marhadragak! 

öket ajanlom figyelmedbe: [link]
vagy esetleg tudok használtat keriteni neked, szólj ha aktuális, segítek..
[Szerkesztve]

Szupi! Koszonom! 

Nekem is jól jönne egy iylan csak nagyon drága meg hogyan járnék lanozni vele 

3-an vennénk, nem adnának diszkontot? 

Uhh, hát nem olcsó.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Jaja az kéne 

Ugylatom nagyon pang a totyik!
Valaki alkosson mar valamit! 

lecseréltem a hűtőmet egy Thermalright Ultra 120 Extreme-re. 100% load-nál a legmelegebb mag 75 fok.kb. 8 fokkal hűvösebb. lesz itt még polír is 

Malyd én csak tudjak má egy kurva vga-t összeszedni 

Thermalright ultra extreme engem is érdekelne, ebayezed, vgay kapni itthon?
A q6600-om 3.4-en úgy néz ki képes lenne működni, de a scythe ninjám 85 fok korülig felengedi az első magot, nincs fagyás, de nem tudom az emelt 100 fokos tjunction miatt ez most átlagos, vagy magas 
A rommáhúzott 6600os c2d-m 75 fok körül elkezdett már érdekesen viselkedni, azaz felette, quadnál a 85 feletti értékeket értsem instabilnak?
Calm Sea Doesn't Breed Skilled Sailors
(#444) -=Flatline=- válasza -=Flatline=- (#443) üzenetére

Továbbá mivel nem játszom (csak ritkán), és még egy sima dual core procit sem trhel le normálisan még egy 3dmark sem (sajnos a 4 magot sem úgy terheli, mint egy everest stability rész, vagy egy canopus procoderew wmv 9 tömörítés..)
Aki úgy érzi stabil a gépe, kezdje el mind a négy magot real world használni videotömörítő szoftverekkel és újraértékelheti a dolgot szvsz 
A kis fasztestű hülyegyerekek meg örülhetnek, hogy jajdejó, végigfut a c2d-n a 3dmark 3.8-on....
Calm Sea Doesn't Breed Skilled Sailors

Az E6600-am nekem is 70C felett kezdett el rakoncatlankodni. A Q6600 ha a BIOS-ban mindenfele hovedelem, stb. kivan kapcsolva, a processzor egyszeruen lekapcsol, ha 3600Mhz fole probalok menni. A radit vizesvodorbe rakva 3750Mhz-n, meg Prime stabil voltam 4 magra terhelve. 

Hát proci satbilitást nemigen 3D06-al szoktuk nézni

Mennyibe vesztegetik manapsáág ezeket a q6600-as procikat?
izé

120k körül.

Akkor még várok vele egy kicsit.... 
izé