na majd benezegetek ide mit is hozol ki belőle. 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
na majd benezegetek ide mit is hozol ki belőle. 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

lál, nem rossz, kiváncsi vagyok ,hogy mit megy majd
photofreak.me

sztem a lapod elég gyengusz, de ettől még mennie kéne 3.2-t simán, mivel hütöd? fesz?
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

mindenkinek thx az érdeklődést, holnap hozok haza egy Scythe Infinity-t szval megnézem mit is megy rendesen léggel..
husi: a listaára anno ugy volt 600 dodo körül lesz, de most, hogy van ez a nagy árcsökkentés terv, meg, hogy amúgy hivatalosan még ki sem adák a Q6400-akat, a fene se tudja.. csak a retailban 2*2MB L2 lesz..
[Szerkesztve]

ehhh..
XS-en vki ezt irta be nekem a topic-ba, és lehet h van benne valami, elvégre ki se jöttek még mindig, de az intel árcsökkentést tervez 
Q6400 as retail chip is canceled
lehet, h fake, utána fogok járni..

én április végén tervezek venni egy jókis q6600as procit^^ addigra tuti lemegy az ára 40%al
ahogy az megvagyon írva
olyan 95-110k Hufra tippelek magyar piacon

miért megy le?ezt elárulná valaki nekem ,hogy mi ez az intel árcsökkenés?miért csökkentene az intel ha nicns ellenfél?
photofreak.me

igen, elvileg akörül lesz.. de, hogy ez április végére minket is elérne.. erősen kételkedek benne..

3DMark06 alatt mennyire volt folyamatos a CPU teszt ?
Gondolom ezzel a procival is még szaggat.
Amúgy itt azt számolja a proci, amit a VGA-nak kell ? 

elég folyamatos volt, az eddig látottakhoz képest, 2fps végig megvolt 
igen, ugy tom..

Na, az már haladás, majd 16 magnál folyamatos lesz... 

nemnagyon ismerem az intel árpolitikáját de gonodolom azért mert nem nagyon veszik mert elég magas az ára
másik az amd csökkenti az árait kb felezi az eddigi árakat,gonodolm az intelnek ez a válasza erre

MIért, szerinted 100kért jobban vennék ha akkor meg -ezt követve- lenne 40-50kért e6600 . ez nem igy van, aki 4mgost akar az megveszi mert nicns más, aki 4 magost akar az azért akar mert ki tudja fizetni
photofreak.me

jaja biztos és még vagy úgy 4hónapig hiánycikk lesz.
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Digitális filmtömörítéshez van aki megveszi a 4magosat is x-vid divx-be simán ki lehet használni!!

ez lehet h nem igy van, viszont tutira lesz árcsökkentés, ápr. 22-ével, a kérdés csak az, hogy mi mikor fogunk ebből vmit is megérezni..
slett27: jah, talán majd a Yorkfield-el 

Már lehet jövő7en lehet majd rendelésre sokkal olcsóbban.

Igen, de elolvastad a hsz második felét? aki 4mgost akar az megveszi mert nicns más
Achi : Ezt majd akkor hiszem el, ha meg lesz az árcsökkenés
. Mennyi FSB-t tud a lap a procival?
photofreak.me

jah, de mikorra fogják szállítani? 

gyári hűtővel(?) 440-450 körül halt el.. sztem nem rossz..

nah, az télleg nagyon faszás, akkor ebből még lehet processzor is 
szerk: Alapon mennyit ad a 3mark?
[Szerkesztve]
photofreak.me

megjön az új kompi csúnya világ lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem néztem, alapon el se indítottam 
[Szerkesztve]

Ha megjön az uj kompi akkor ''gyülöletem határtalan '' 
Itt a lehetőség ,hogy megnézd a kedvemért alapon 
photofreak.me

itt az alapod: [link] 
ma végre meglesz a rendes cooler-em, és sztem fel is polirozom..
Igen a hír igaz, mert én is olvastam már régebben, hogy a Q6600 lesz a legkisebb 4magos. Árlistákon se látni, pedig az E6850 és társai már rajta vannak.
Nagyon jó kis ritkaság van a kezeid közt...
irigyellek! 
Várom az eredményeket!! 
[Szerkesztve]

Igen, nagyon úgy néz ki a dolog 
estefelé lesznek 

köszi lamas , az igazság az ,hogy kicsit töbre számitottam ,de legalább a lelkem megnyugodott ,hogy simán tudom hozni az e6700-el az alapot 
photofreak.me
Szerettel várom őket 
Soak: 

lol, énis többre kicsit, de alapon nem rossz.. nagy az ugrás a húzással..
nah, megpoliroztam a procit + Scythe Infinity került rá, igy 1.40v mellett 55 fok idle a magok.. melegszik azé rendesen bakker 

jaja, ahogy nézegettem ikszesen van ,hogy ln2-vel is alig birják megfogni a 4 magosokat, ez van, azért svsz nem annyira vészes . hol tartasz MHZ-ba?Orthost néztél?Dual Small FFT? 
photofreak.me

Mit lehet elérni 4magossal, 4-5 ezer pontot? 
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...
Próbálj két magot kikapcsolni, úgy mennyire megy..kíváncsi vagyok..
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

simán, ahogy látod, 3gigán csinált 4200-at ha jól emléxem, nem néztem meg a képet, szerintem ha megy 3,6-3,8ig (mondjuk ez már elég extreme lenne léggel
) akkor meg lenne az 5k simán, de majd meglátjuk Bala mit hoz ki belőle
photofreak.me

áh, 3,6-3.8 léggel stabilan kizárt.. max egy tuning QX6700 menne annyit vizzel..
de nem véletlen emelték meg ezeknek a max hőfokját 100 fokra, 1.5v -t adok most neki ez load-ban droopol 1.46-ra, és igy 80 fokok 2 orthos alatt a magok.. (jelzem polir mellett, egy sunon ventivel az Infinity-n) illetve 2 mag, azon szívok h a másik 2 magot is leterheljem, de eddig nem sikerült, pedig ment 2 32M Pi is már a háttérben, lehet orthos-ban kellene vmit beállítani, megnézem XS-en mit csináltak a csókák 
[Szerkesztve]
2 orhost egyszerre?Esetleg feladatkezeloben allits affinitast (vagy h hivjak) a progikhoz.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

nem stabil,hanem 3dBench stabil. Orthosból meg kettőnek elégnek kell lennie 
photofreak.me
Van egy progim, azt hiszem 8 vagy több magot is terhel. Superprime a neve.
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

akkor kérem ide, mert ez lol..
4 orthos fut éppen 1.4v-on: [link]
feladatkezeloben allitsd mar be az affinitast.Mind1ik magra 1 orthost.Mukodni fog az 

jah, ennek is kell működnie..
mukodik a megoldas?
Elég forrófejü a proci.

müxik igen, azért irtam a szmájlikat 
Keldor papa: 2db Conroe füt egyszerre, mit vártok 

hehe, nah, toltam egy kis 3dmarkot mostmár a vga-val rendesen, tessék az az 5k cpu pötty
(ennyin beton stabil, 1.35v-re droopol a fesz load-ban): [link] mi lesz ha rárakom a kompit? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

GTS? Ejnye, GTX dukálna ehhez a procihoz. Főleg SLI-be 
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

No azt az eredményt tedd be a 3DMark06 eredmények topicjába!
Nagyon szép eredmény!

lol, már 3,2-n meg van az 5k , nem semmi ,hogy milyen gyorsan emelkedik, Cinbenchet futtas csiká 
photofreak.me

erre futotta
(meg a legnagyobb csúcskari megvétele sose vonzott, azon lehet a legtöbbet bukni), de lesz extrém hűtéses GTX SLI teszt ha Asus is úgy akarja