18A és 17A
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
18A és 17A
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

sajna az én enermaxom is ennyit tud.a max fesz amit tudok stabilan adni az édeskevés a komolyabb tuninghoz.báár nem panaszkodom mert a 3,6 igy is megvan lazán.
Kipróbáltam ezt a real temp nevű csodaprogit. Vagy 5 fokkal alacsonyabb értéket mér, mint 3 másik( amik egyformán mérnek ), bár a tjuncitont is alacsonyabbbra teszi. Megnéztem a konfig fájlját nekijje, és 0val kezdődik alatta meg pár sorba kommentezik hogy ha 1 akkor +5 a tjunciton, ha 2 akkor +10..lehet hogy nem jó oda a 0, hanem 1 kéne? Most akkor melyik mér jól?
[ Szerkesztve ]

hát már nem fog megtörténnni amugy 3600 on nem ment a procim eddig
csak miota 8600 gt vel nyomulok amugy elvileg van is vevő a procimra 420 cerkám lessz helyette 
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
az igen csak nem yorkra pályázol?
hát a kettő azért összefügg, de ha nem kell neki sok fesz, akkor simán meglehet a 3,8 is.
3,6 is bővenelég ma még. Downgrade 1000el? 45nm-re gyúrsz? Az enyém nem megy 2,8GHz felett de ez a lap hibája.
310-es FSB felett meghal a deszka, hiába feszelek szarrá bármit. De hát 965... nem Q tuningra lett terverzve, C2D szépen szaladt benne, alap feszen megvolt a 450-es FSB. Majd őszre talán bevállalok egy P35 DS4-et...
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Hazahoztam a procit (havernál voltunk tesztelni) és beraktam, félig pasztázva, silent knigth 1 minimális fordulaton, szobahőmérséklet: 

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

De milyen pasztával!!! 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Ezen mi olyan nagy szám?
nekem is ennyi volt léggel full alapon... hát még ha energiagazdálkodik is 
photofreak.me
Hogy eddig kb 5-6 fokkal melegebb volt 
Gábor: ígyvan
mégis kérek majd legközelebb a pasztádból, ha ez ilyen fasza 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

nem szeretled fel más állásban a hűtőt?
más fele néz, vagy csak 180-al van forditva? mert az is számithat ,ha nem jo a kontakt, legalábbis nekem számitott
mondjuk lusta votlam mindent 100%-ra polirozni
photofreak.me
Nem, minden ugyanúgy van, mint régen 

A Noctuának van még nagyon jó pasztája.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

most komolyan ellenalhatatlan vagyat erzunk arra, hogy minden procis topikbol hutotopikot csinaljunk? szerintem ez eleg gaz 
en eddig azt hittem, hogy a szakmai topikokba ertelmes emberek jarnak, akik meg tudnak kulonboztetni ket topikot.. ugy latszik tevedtem..
[ Szerkesztve ]
I'm out.

A hűtés topikban mindig szó van a Quad-hűtésről?
Mert mondjuk nem mindegy, hogy mi a tökkel akarod lehűteni.
A hűtés topikban nem mindenkinek van Quadja, itt meg igen, szóval szerteágazóbbak a vélemények.

a problema ott kezdodik, hogy meg megprobalod megmagyarazni, hogy teljesen jol csinaljatok igy, amit csinaltok.. erre mar nem tudok mit mondani
I'm out.

És ezzel Neked valami mérhetetlen fájdalmat okozunk?

Nem itt van ahol dolgozom 45nm proc ha akartam volna azom lenne...szoval motorra gyurok hogy régi nagy álmom teljesüljön ugyhogy lehet véglek lemondok a kockaságrol 
Ezt ugy modnom hogy még azért van egy notim is
amit 2 hete vettem és azt tuti nem fogom eladni. Szoval csak a szám nagy
azon gondolkozom hogy az egész konfimat eladom ami még maradt és lehet átkéne térni konzolra 55k ért újonnan van már xbox360 ...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

[OFF][/OFF]Csak támogatni tudom az ötletet igy ismeretlenül is
Internetezni és álltalános használatra egy jó notebook bőven jó... A motor nagy királyság, főleg egy 600-as
Ha pedig az emberre mégis rájönne ,hidegben esőben, télen hogy játszani akar, akkor egy x360-as még egy jó ideig kiszolgálja.....
De rég szeretném már ezt én is meglépni, hogy a pc-t "kidobom" és konzolt veszek helyette, de nekem a munkám(video, audio vágás,stb) nem teszi lehetővé, igy álltalában gépre gyúrok, és ha már van gép, akkor néha néha beledobok egy egy uj vga-t!

Szeretném megkéredzni,hogy az eszközkezelőben, a "processzorok" alatt másnak is igy listáz, hogy van egy "intel processzor", majd pedig alatta még 3 részletezett "intel(R) core(tm)2 Quad CPU Q6600 @ 2400Mhz" ? Az ok, hogy négy prockóm, van de az első miért csak "Intel processzor" ? A kérdés persze csak költői, ha másnál is igy van lesz@rom!
Köszi
Twine
Tesóm is elakarja adni a gépét és konzolt akar meg notit. Úgylátszik ez a trend. Nekem nem kéne konzol de izlések és pofonok ugye.
Motorozással meg vigyázz, mert marha veszélyes. Óvatosan... De ez durva off, mindjárt leszólank, amiért nem C2Q-ról beszélünk. 
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Nálam mind a négyet egyformának látja...
mod: XP VS Vista?
[ Szerkesztve ]

Köszi akkor megnézem mi a gyik lehet ez.....egyébként "Pista" 
Ezt csak a napokban figyeltem meg, mert feltünt hogy az eszközkezelömben 6 procim van
a régi e6300-asomat is listázta 2*.....azt persze eltávolitottam.... de most igy irja ahogy mondtam 
[ Szerkesztve ]

Gyerekek, kaptam fogyasztásmértőt... Hajajaj. 310 Watt Prime alatt....
Laptop meg 50 Watt 
[ Szerkesztve ]

hány mhezten és mekkora fesz mellett??? hánymem modul és milyen chipset? 
- ha már kérdezek.... 
nekem 1,28v @ 3,2 GHz, 2 modul, x38, -prime alatt 220w (táp fűtéssel együtt az egész rendszer teljeseítménye blend teszt alatt)
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

Giga P35DS4 (+0.1volt MCH, +0.1volt FSB); C2Q 1.44 volt- 3.6 Ghz; 2x1GB Geil 2.2volt; 1db SATA 320GB HDD; 1 darab ODD; 8800GT BIOS-vmod; vízpumpa...
[ Szerkesztve ]

Ja, és ha futtatom az AtiTool szőrös koc(k)áját, ez felugrik 366 Wattra.

Arra gondoltam,hogy meglepem az asszonyt egy szobakerékpárral,és felrakok rá egy dinamót

LG W2261VP-PF

Hát, ha Quadok kell hajtani, akkor rendesen el fog soványodni....
engem speciel nem zavar. Ha annyi lenne az off, hogy nem lehetne miatta olvasni rendesen akkor zavaró lenne, de alig irnak a quad topicba, szal szerintem egyetalán nem gáz.

Nagyon más, de: Szerintetek a frissítések lassítják a rendszert?

Leirnád pontos nevét a fogyasztás mérődnek!

Plus-ban vette fórumtárs, ha lekapcsolom gépet, megnézem...
Lassítják, de nem érezhető, max. benchmarkokban látszik.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Ma átpártolok időlegesen a kétmagosokhoz..Be kell tesztelnem egy 8200-t.
édes teher 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

szeretném kérdezni hogy a quadok milyen MAX FSB-vel rendelkeznek..
mi az általános érték ? kinek mennyi jött össze... mi a tapasztalat 
Hali, általában 430-at mind megy (ez a minimum G0-nál), legtöbbje megy 450-460-at, a max pedig jó ha van 500..nálam 490-nél van vége a mókának..
Sokaknál viszont 500 felett is megy, szóval valszeg megy felette is, de ahhoz már nagyon mák kell.. 

Én 450 fölött még nem is néztem...
500FSB+ már inkább Chilli water kategória.
Nekem léggel 495 a vége, de vizzel biztos menne 500 felett.
Nálam is annyi volt és vízzel sem megy feljebb.. 

köszönöm az infokat
szóval ezekre lehet számitani...
kezdésnek most ezt sikerült ::[link]
akkor még probálkozok.. mi a reális fesz a z FSB kereséshez...?
egy röpke észrevétel..:: eltünt a másik két mag hömérséklete
(lásd a linken)
ez valyon minek köszönhetö? tapasztalt már valaki ilyet?

Mekkora a VID-je?
Ne foglalkozz az FSB-vel szerintem, a Quadokkal nem döntessz rekordokat..
Lödd be 8 v 9-es szorzóra, ami neked jobb, meg a memónak és küld meg, amennyire akarod.
3200-hoz 1,3V 3600-hoz 1,4-1,45V kell max...saccra.
Ha jó a procid, akkor 3200-hoz elég az 1,2-1,25V is (Load droppal), és 3600-hoz 1,35-1,38V.. 

(#13045) Macka : a VID fesze nem alacsony, szóval nem egy bajnok...
1.3125v, de a képen rajta van.. de az ára verhetetlen volt...semmit nem tudtam róla amikor vettem, szóval zsákbamacskát vettem..
(#13046) szacsee : mostmár nem is foglalkozok továbbiakban a max FSB-vel..
csak kiváncsi voltam, és megnéztem mégis mit megy... pláne hogy nem egy
extradrága pro lapom van hanem csak egy Abit IP35-E..
egy csúnya modás erre:: "szarból várat épiteni",, ez a kihivás...
a tápom is gyenge lehet, leesik a 12v ág , 11.5v alá is simán... de még birja.. 
Ha jó a procid, akkor 3200-hoz elég az 1,2-1,25V is (Load droppal), és 3600-hoz 1,35-1,38V..
sajnos ilyen szempontból nem jó a procim.. most a 3600hoz...1.45v van..
ha leterhelem akkor rögtön kidob, leesik a fesz 1.4v alá is simán...
de ha nem prime-lok hanem csak játszok akkor meg birja, még játék alatt nem dobott ki..
de a melegedésével megvagyok elégedve,, sokkal rosszabbra számitottam...
tenapi eredmény: alapon , terhelve ... nyúzom tovább is, mégcsak ismerkedek vele.. 

Sima szoba léggel 515 a vége.... 500-at prime stabilan tudja... az enyém pl 
[ Szerkesztve ]
photofreak.me
A tied fosik Tőled, azért megy annyit..