R.O.G. boards are the best!
Mai napig kéne egy Blitz Formula, kár, hogy nagyon ritka.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(#15001) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#14999) üzenetére

moddingR
(tag)
Hellósztok!
Nemrég vettem meg a Thermaltake Ultra 120 Extreme hűtőt a Q6600-omra és most eljött az ideje hogy megtanuljak cpu-t huzni szoval elso korben 3600-at akarok stabilan nem tul nagy fesszel vki irja le pontosan vagy privi-ben köszi

400FSB. 1.4 volt.CPU
A többit neked kell kikisérletezned. 

Soak
(PH! nagyúr)
Nem ez a te topikod, hanem ez [link]
photofreak.me
![;]](/dl/s/v1.gif)

moddingR
(tag)
kösz ez sok segítség volt

Proci fesz: bios 1,4-1,45v között, 8x450 de ha nem viszi a 450-es fsb-t akkor 9x400fsb.
PLL: 1,5v,
FSB Term: 1,4V
GTL: 063x,067x
NB: 1,55v
SB: 1,175v
Remélem ennyi elég gyorsba. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

slett27
(PH! addikt)
Egy időre búcsúzom a topictól, nem sok vizet zavartam itt, de azért sikerült egy Q6600-ot 3734MHz-en Prime stabillá tenni (asszem a 6. proci volt, ami ennyin ment
). Kicsit átkúszok a másik oldalra.....hmmm...hogy is hívják ? Haladó Mikro Egységek.

paduc
(fanatikus tag)
Kb.egyforma procink lehet:
3800mhz
Bizony, lehet hogy tesók!

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Macka
(PH! kedvence)
Há mög vagy te tibolodva???

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

slett27
(PH! addikt)
Csak kíváncsiság. Everest bench Q6600 vs 9850 BE jöhet ebbe a topicba, vagy inkább az Everest topicba ? 
Jöhet. 
Jesszus isten!
Látom túl erős volt neked a Quad...nem tudtad irányítani a hatalmas mhz-eket!
Mit mondjak...teljesítményben nem keveset fogsz bukni. 

Macka
(PH! kedvence)
Kíváncsi vagyok....
Ájjemdé mit megy valós órajelben? 
[ Szerkesztve ]

slett27
(PH! addikt)
Sztem ilyen www.kepfeltoltes.hu-n scrennshotokkal elég lenne. Vkinek kellene a konfigja aki megcsinálja, alapon minden.
Macka :
Bár az Everest sem elég "reprezentatív", de ad ném összehasonlítási alapot (még mindig jobb mint a SuperPI ill. ilyen-olyan Mark.
[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
Mármint Q6600@default? Ram is default?
[ Szerkesztve ]
Holnap megyek hozzá oszt belelépek a gépházba...hadd szakadjon az a szaros AMD-s konfig... 
Egy vmi nyugtat...lassan DS3+Farkas konfigja lesz...
![;]](/dl/s/v1.gif)
slett27: 90en paci fogja végighúzni a főúton...

[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
Biztosan jó érzés, ha ropog a láb alatt a NYÁK....
)

slett27
(PH! addikt)
Hozzá kötelet, mert meglesz húzva a konfig, egészen a konyháig. 
[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
Lesznek kis AMD-k? És hol van a konfogod punitja???

slett27
(PH! addikt)

slett27
(PH! addikt)
Hát.. Q6600-al a Quake Wars 1280x1024-ben 100FPS körül mozgott, a 9850-es BE-vel 40-50-60-70 FPS, eléggé ingadozik. Apa kezdődik... ![;]](/dl/s/v1.gif)
én is így jártam a Crysissal... 6750-->celeron D430 
Beo: még abba sem
láttad a 9900GTS-t? kicsit izom lesz ...visszajössz te még az erő ződ ódalára 
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Mindenképp rossz döntés volt, a kérdés csak az mennyire.
(#15023) slett27: Kellett neked újítanod...
Hányszor mondjam még hogy Ááááemdééé csak VGA-ba.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A legszebb az egészben, hogy ismét igazam lesz...

Macka
(PH! kedvence)
Neked X2-d van, nem?

slett27
(PH! addikt)
Kíváncsiságom sokba kerül. Megvan még a Q6600 is. Majd még tesztelgetek, aztán lehet visszacsere lesz. Vagy intézünk egy 8400-et. 
Q6700 a bestbuy..lehet inkább arra kellene benevezned nem áemdére 
Macka: adatlap
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
"Avval" csak az a baj, hogy nem tudni a jó FPO-kat, és az ember akár kegyetlen szar darabokat is kifoghat... mindez 60k-ért... :/ (bár ez csak arra igaz, aki nézi is őket)
Jó lesz azaz AMD, én a 45nm Deneb-re leszek kiváncsi...
Nehalem-re úgyse költök, már most félek az árától...
[ Szerkesztve ]
De. 
Nehalem lesz DDR2esbe? vagy teljes komplett konfigváltás kell? lap proci memó?
nagyon menni fog az..nincs mese majd jövőre 
2.66 az alapórajele,azért biztosan most majd megindul az FPO vadászat..tekintve az intel jól lenyomta az árát.Külföldi oldalakon nézelődünk aztán vásárlunk 

Soak
(PH! nagyúr)
szerintem a Q6600ból nem hiányzik plusz 1 szorzó ... szóval igy ,hogy az is olcsobb, jobb vétel szvsz
photofreak.me
Egyetértek. Igazság szerint 10-es szorzó jégnél kell már.
400×10 már nem 24/7 kategória. Még ami 4000@1,5V stabil lenne azt se könnyű már hűteni, vizzel se...
Laraxior: DDR3 only... Igazából addigra már nem kell majd félni a DDR3 árától... inkább maga a proci+alaplap... a fapados lapokat utálom, nekem kellenek az extrák meg a több tuningbeállítás szóval tuti drága lesz. A proci meg sztem alapból... az lesz még ciki, hogyha az Intel tényleg korlátozza valahogy a tuningját.:S
[ Szerkesztve ]

Soak
(PH! nagyúr)
Hát jégnél is csak akkor ,ha egy jobb plédányba botlott az ember, vagy nagyon karcsu fsb-t megy
photofreak.me
már most sem olyan vészes az ára.egy 1600os OCZ kit van 40ért...anno annyiért akartam venni a ballistixet.Sőt..most amit néztem OCZ Flex II az is 40k..mondjuk vizes blokkal,de nemveszem meg..legközelebb már DDR3..mindegy.
Korlátozás? Lett volna szó erről? Nem is hallottam... nem fognak neki örülni a népek...
Tele van a net vele: [link]
Láttam őket. Elérhető akár 1600 6-6-6-18 24/7-re. Jó kitek.
Azé a 2000mhz 2x1gb OCZ még mindig 70-80k.Majd akkor váltok ha a 2ghz 2x1 modulok 30-40k-ért mennek majd.
Korai még az 1600-ba belevágni, bár állítólag 1800-1900-et mennek.
Jelenleg a bench. progikon kívül nem használja ki semmi a nagyobb sávszélességet.Ameddig a szoftverezettség nem fog javulni hiába lesznek jók a hardverek, nem lesz jelentős a gyorsulás sajnos.Tehát 1-2 évig még biztos minden marad így, az az bőven jó a DDR2+Q6600 az elkövetkező 2 évre.

slett27
(PH! addikt)
Vmit nem jól állítottam be.
Ejj ejj.

tempx
(kvázi-tag)
Sziasztok,
Jelenleg alapon megy a proci egy CM Hyper TX2 hűtővel
37-39C idle / max 60C Orthos v. Prime load. Ezek normális értékek? Q6600 + GA-P35-DS3P + CM Hyper TX2
Szerintetek reális lehet egy 3.0Ghz OC alapfeszen 24/7? Többel nem nagyon akarom kínozni.
thx.

Macka
(PH! kedvence)
Ne Orthost használj, hanem Prime 95-öt. Amúgy normálisak a hőfokok.
Giga p35dq6!!!
Szép! mivel hűtöd?
Mi történt??
Fejlett Mikro Eszközök?
Jól érzed magad, nincs lázad? Fejed nem fáj? 

Macka
(PH! kedvence)
Szerintem sokat ivott, és mindenfelé AMD-s embereket látott mászkálni. Vagy ami még könnyen lehet:
Rá így hatott Uri Geller
Biztosan ezt mormogta múlt héten: Há gyerők, Te a tévében. Dikmán vögyé Ájjemdéjt.
[ Szerkesztve ]

slett27
(PH! addikt)
Jaja, elgurult a gyógyszer
, Advanced Micro Devices tükörfordításban, elég hülyén hangzik. 
Macka : puding próbája az evés. 
[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
És legalább tetszik? 

slett27
(PH! addikt)
Khmmm, mit is mondjak. Sztem ez szerverprocinak készült, SSSE3 hiánya érződni fog. Ez a teszteken is látszik. Quake Wars alatt belassulást tapasztaltam (20FPS), UT3 alatt kicsi gyorsulást. Kellene a freki ennek a procinak de nagyon. Cache sebesség csapnivaló, de hogy miért ? Asszem átolvasom fLeSs cikkét mégegyszer, de a felét nem értem. Ennek a procinak 1,5 éve kellett volna jönnie. Fogyasztás viszont sok. Papírforma szerint. Nem foglalkozok vele tovább, vhogy nem vonz a dolog. 2,8GHz-nél annyi a procinak, ez sem nyűgözött le túlságosan. Szal Q6600 ár/érték arányban (na jó, E8200
) Sztem a kétmagos K10-et törlik a roadmap-ből, mert nincs mi ellen kiadni, vagy sokkal később fog jönni. Ráadásul jönnek a 45nm-es E3xxx, szumma szumma nem érzem az átütő erőt. Natív négy mag, de nem sok előnyét tapasztaltam eddig. Talán 2 év múlva.
Q6600. >>>> 
[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
Intel nagyon ellépett...