Oké elhiszem hogy a "te faszod" sokkal nagyobb ezen a téren, de mi lenne ha nem az én állításaimat kérdőjleznéd meg aminek a részedről semmi alapja sincsen, hanem a kérdésekre válaszolnál.
A világcsúcsra visszatérve...a jóval több az mégis mennyi mert ez így elég tág fogalom...1500mhz? 3000mhz?
Meg az is érdekelne hogy milyen rammal állították be...gondolom ezt is tudod.
És igen a 3,6ghz szerencse, mert itt van pl az én procim ami nem megy 1,55V se 3,6ghz-et.Viszont megy 3575-öt 1,4V-on.Azon kívül vess egy pillantást a felhasználok adatlapjaira is, és sok esetben 3ghz-3,3ghz szerepel quadok esetében.Persze van akinek megy 3,6ghz is, de ha ennyire biztos vagy a tudásodban beszélj Szatesszal.Mert ha amit vesz nem megy 3,6ghz-en hasonló okok miatt mint az enyém, akkor átveszed tőle egész addig amíg nem talál egy olyat ami tudja neki Prime stabilan.
Miért kell jobb ram? Csak azért mert akkor jobban fog menni a gépe, de ha te egy Nanya ramot ajánlasz neki quad mellé a te dolgod.Persze gondolom bőven elég alá egy Asrock alaplap nincs köze annak se hozzá egy Codegen 400W táppal.
Egyébként is mhz-ről nem is beszéltem a jobb ram lehet 800-as tuning ram is.Ezt miből következtetted ki hogy én a "jobb ram" alatt 1066 tuning ramokra gondolok?
Egyébként meg van jó ramja, jobb mint a tied...és nem 800mhz-es. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)