Szia!
P5K-val hajtod a Q6600-at?
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Szia!
P5K-val hajtod a Q6600-at?
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

En is beszereztem egy G0 Q6600 procit 

nem is hajottam annyin. a G0-mnak meg elég 1,38V a 3,6GHz-hez 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

komoly quad tuninghoz kevés. (1,5 V körül/felett 1.4V-ig okés)
tapasztalat.
pedig csak 1 db vinyó, és 1 ati2600 volt mellette...
tuning nélkül ok.
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

mi baj a p5k dlx el??
http://www.youtube.com/watch?v=-JJr2Vnfs1w&mode=related&search=
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

mondanál pár erősebbet?? 
amugy eza G0 amiről beszéltek jobb mint a többi?
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!
Nem tudom, miért valami baj van vele? Miért tőlem kérded? 

Én is boldog Q6600 tulajdonos vagyok, bámulatos sebessége van egykét alkalmazás alatt, 3Ghz-et simán viszi komolyabb melegedés nélkül P5B premium vista alaplapban és egy scythe mine hűtő társaságában. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy ilyen processzor vásárlásán gondolkodik. 
Maradjál csendben mert nem hallak!!!
már quadom van 
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Idézlek: P5K-val hajtod a Q6600-t?
csak tudsz valamit ha ilyet irsz 
Valamicskét, de az igazi tuningbetyároktól messze vagyok.
Amúgy azért kérdeztem, mert ha neki ennyire megy a proci a lapjában akkor valszeg az én P5KC-m is bírni fogja.

Kevés ehhez az 500as liberty? Ez komoly? Akkor kihagyom egyelőre a quadokat...
Meglepődnél ha azt mondanám, hogy Chieftec 350W-os táppal 3.3GHz-en hajtom a Quadot? 

Gyenge VGA-val semmiképpen. (hc tuninghoz) . Normál tuningal sztem egy GTS-t is elbir, sőt még talán egy GTX-et is
photofreak.me

Inkább az öröm erre a megfelelő kifejezés 

SZ.al akkor nem ezért nem bírja a 535x8at....
PEdig egy halvány reménysugár villant megxD
A rend kedvéért felhúztam a QX6850 3GHz-es szintjére a saját procimat is, 334*9, és továbbra is auto voltageon kapja a szuszt. Ram 1GHz CL4-en. Kis bencsmárk: [link]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Azt az auto voltage-t érdemes lenne kitesztelni, mert gyakran feleslegesen sokat kap a proci autoval...

Csunya lenne ,ha egy c2d-vel ne birkozna meg
photofreak.me

tolhatnál egy CPU-z 1.41-et [link] és már nem béta, validálhatsz is 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
Köszi, a béta 1.41 bios refresh után se látta jól nekem, egyeseknél ez segített vhogy...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Amúgy hagy kérdezzem már meg vhol, hogy most mit csináltak két és fél napon keresztül a PH-val, hogy még mindig az ri/os 4 logó figyel alul? 
Nálam is... kakild le...
Nekem oly mind1 mi van, csak legyen gyors.
[Szerkesztve]

próbálkoztak: [link]
Hát ez a jelenlegi motor már nem mondható gyorsnak, van, hogy az miatt küldöm el 2szer uazt az üzenetet, mert megáll az üzenet elküldve című oldalon...

Helló mindenkinek!
Összeállítottam egy reményeim szerint jó tuningpotenciállal rendelkező gépet, ám eddig még egy gépemet se próbáltam húzni. Szóval szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogy is kell tuningolni, mert nem szeretném elfüstölni ezt a jószágot.
Ez lenne a kicsike:
P5K-C
Q6600
8800GTS 320
2x1GB 1066Kingmax
Chieftech 620W
Léghűtés van a gépben mindenre külön, ami szerintem tűrhető teljesítményt nyújt. Terheletlenül a proci 31-33fok, attól függően hogy mennyire van meleg.
Az alaplapon még nincs pencil-mod, de majd ma elhúzok és veszek egy puhahegyű cerkát.
Ha valami fontos infót kihagytam, csak szóljatok.
- Stiletto
Egyszerű, mindig ugyanazt a sémát követed: belépsz a biosba, balról a második opciónál megtalálod a jumper free configot, aztán miután manualra állítottad az ai oc-ot, 5-10MHz-es lépésekben emeled az FSB-t, beállítod a kívánt cpu szorzót, (ugye közben nem engeded a ram-ot ellógni a megengedettnél magasabb frekikre, mert az növexik az fsb-vel együtt, és akkor nem tudod majd, hogy miért fagy meg a win) ,utána mindig nyűvöd 1-2 percig a Prime95-tel a cpu-t, közbe figyeled a hőmérsékletet (ajánlom a CoreTemp-et), aztán ha stabil (azaz nem jelez hibát a progi), akkor visszamész a biosba, és így tovább 5-10MHz-es lépésekben (de ha nem vagy biztos, akkor lehet kisebbeket is ugrani egyszerre, én 5-önként szoktam). Ha pedig kezd kevés lenni a fesz, akkor adsz neki, 1,5-1,6V-ig biztonságos.
Ez sokat segít, hogy miket állíts be a biosban: [link]
[Szerkesztve]
Kifutottam a mod időből: a tuning befejeztével pedig ellenőrizd a stabilitást egy 3/4-1 óráig a Prime95-tel.

Na nekem is megvan a g0ám, de nem fűzök hozzá nagy reményeket 1.3V alapfesze a biosban..
Test indul!
[Szerkesztve]
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Hmm... a vdrop 3gigán kissebb mint a core 2 duo-nál!

Köszi!
El is kezdek alkotni. 
- Stiletto

Vdrop 1.3->1.264 terhelve 1.248!
0.05V
A legtutibb az volt mikor első indításnál a régi proci volt manuálba beállítva és 9*66mhz-en a régi f3as biost lőtte fel(hogy ezt honnan azt nem tudom main backup is f8?
)!Core 2 Quad 600Mhz
[Szerkesztve]

az a drop még istenes
photofreak.me

Látszik, hogy ds4-en jobbak az alkatrészek még akkor is ha csak 965p a chipset!...

Jobbak mint mi?
Ehez az alaktrészeknek nem sok köze van 
photofreak.me

Új fejlemény úgy tűnik 965p-ben nem stabil a proc még 3.1is újraindult nekem, de már nem is alapfeszen...
3gigán full,de a fölött mind1 mekkora feszt adok neki
P35 chipset kell neki!

Alacsony szorzóval meddig megy FSB-ben?
photofreak.me

P35 DS4-esel hogy lehet húzni a kicsikét? Tud valaki valami infót?
Gigayte P35 DS4 - Core 2 Quad 6600 - 2x1GB Geil 800 Ultra - Gigabyte 8800 GTX - 450W Chieftec

9es szorzóval megy, ezen is újraindul.
3gigán full stabil, de utána nyista resetel!
Hozzátartozik a dologhoz, hogy nekem a ds4es lapom 420as fsbig ment core 2 vel úgy tűnik hogy quaddal kb 60-70mghz-el kevesebbet megy a 965p...
Jah és persze ráadásnak rev 1-es!
[Szerkesztve]

nálam egy 500as fsp bluestorm kevés volt 1.51V felett.és csak 1 vinyó, 2 db ram modul, csak egy ati2600 vga...
persze 1.51 V már elég magas víz kell ahhoz.
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

Hát az egy elég gyenge darab akkor valóban . P35 valóban szükségeltetik
photofreak.me

Most látom Pietrosznak se ment teljesen stabilan 3.2-őn akkor megnyugodtam 965p-be nem érdemes quadot tenni..
Esetleg f10bios-szal érdemes lenne próbálkozni?
Amúgy tényleg tök mind1 1.35volt 1.4volt ugyan úgy nem procihibával száll el a prime hanem resetel és valszin a giga lap csinálja, valamit nem bír!
[Szerkesztve]

Sziasztok! Csatlakoznék egy szerény B3-al.
Elsö nekifutásra[link].
Gyári hütövel. 
[Szerkesztve]
"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

Mennyi feszt adsz a b3-nak illetve a biosba mennyi az alapfesz?

Nekem 3,6-on 8h prime stabil volt!
Csak a táp volt neki kevés 

És 8*450-en is?
Arra lennék kíváncsi, hogy nálad is jelentkezik e az 60-70Mhz difi a core2-höz képest fsb-ben.
[Szerkesztve]

Lassan egy órája megy a prime a 4magon plussz atitools és video card stability egyszerre a, feszt azóta 1.3-ról 1.25-re vettem vissza a biosban és stabil cpuz szerint 1.2Volt terhelve!
3.1gigán 1.32Volt cpuz terhelten is resetelt már a primok alatt...
Szal jó kis proci ez, de kijelenthetjük p35 kell alá!!!

Nálam sorban a magok 3gigán 1.2Volton 62-54-62-54 úgy, hogy közbe a vidkari is teker ezerrel.
[Szerkesztve]

Na úgy fest itt stabil...
hihetetlen mennyire megfogja a 965ps lapot a quad proci...
Mellesleg g0 procit rev1-es lap nem is támogat ahhoz képest...
[Szerkesztve]