Figyeljetek, már több napja csak ugyanazokat írjátok le, annyi különbséggel hogy más személy írja őket és más emberek vesznek ezen össze... Ne süllyedjünk le a Máunika show szintjére 
Amúgy a véleményem, hogy valóban elromolhat akármi, bármilyen drága is volt. Sajnos a 150e Ft-os kártya nem azért kerül ennyibe, mert nem fog soha tönkremenni, hanem mert ennyibe kerül ez a teljesítmény. Valóban elsiette az AMD azzal, hogy hamar akarta kiadni a karikat. Lehet tényleg tanulhattak volna az eddigiekből és most várhattak volna a kiadásig, amíg nem tökéletes a driver stb... Mostmár késő sajnos 
Megtudom érteni mindazokat, akik kiakadtak azon, hogy egy ilyen értékű kari 1-2 hét haszálat után csak úgy elszáll... mit ne mondjak, én jövőhéten rendelem meg az új gépemet és mivel hosszútávra tervezek és nem szeretnék minden évben hardvert frissíteni, inkább veszek egy drágább gépet... és a HD5970-et választom bele. Lehet én is azok sorsára jutok, akiknek elszállt, de sztem kicsi az esély ilyet kifogni. Reálisan átgondolva az egészet, valóban vannak hibás darabok, de a java még mindig tökéletesen müxik. Csak akiknek semmi baja nem fog fórumra írni, hogy "hehe nekem müxik neked meg neeeem bibibí" vagy hasonló... a tapasztalatok azt mutatják, hogy azok írnak fórumokra, akiknek vmi problémájuk akadt vagy nem tudnak vmit. Szal erről ennyit. Én nem pártolom egyik oldalt sem, szal nem akartam leoltani senkit sem. Szimplán leírtam a véleményem 
További szép napot Nektek és megkérek mindenkit, hogy ne veszekedjetek, attól nem fog megjavulni.
Köszönöm
Szegedi Tudományegyetem - Természettudományi és Informatikai Kar - Mérnök Informatikus BSC