Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5970

(#151) ceaser válasza AMATŐR (#150) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Ünnepek előtt??? :Y Ez elég tág fogalom.... Ennyire hiány van a 40nm-es vga-kból? :F
Sok sikert, hozzá.... Én is szemezek eggyel, de ha Karácsony előtt egy héttel döntök emelett a vga melett (cash) Akkor nagy valszínűséggel nem fogja senki idén már beszerezni..... :F

Tegnap még 2 komolyabb üzletben is lehetett kapni, ma már csak a webshopokban, ahonnan soha nem vennék!

Itt érdeklődött már valaki?
Itt is csak bent maradt az árlistában???

[ Szerkesztve ]

(#152) sniper elite válasza ceaser (#151) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Nekem meglesz ha minden igaz akkor még a héten, de már én is elvagyok bizonytalanodva... :W Annyi kamus van megint, senkivel ne álljatok szóba aki msn-re bejelentkezve próbál eladni új karikat!!!!!

(#153) gombcomp válasza sniper elite (#152) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

A héten jön 1-2 nagykerbe Sapphire,én az egyikben kifogtam (1 db volt nekik),úgyhogy már
dohog a gépemben. :C Első benyomásra kevesebbet tud mint 2db 5870 CF-ben,vannak driver gondok is a 9.11 Catalyst nem volt hajlandó felismerni, csak a saját Sapphire verziója.Ismerkedünk egymással... :K

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#154) ceaser válasza gombcomp (#153) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Gratula hozzá!!! :C

Megpiszkáltad egy kicsit? Úgy értem az órajeleit emelted? :B

Gondolom értelmes driverre még várni kell, ami igazán kihozza az erejét a VGA-nak....

sniper elite: Csak óvatosan! Én már lecsökkentettem az okaz az üzleteket, emberekt,amiktől vásárolok szám szerint 6-7-re sehonnan máshonnan... Nem érdekelnek már az olyan üzletek sem ahova állandóan nekem kell telefonálgatnom... És még meg vannak sértődve... Aztán megfejelik egy elbaszott számlával... És nem egyszer.... Lásd: PC Gear! De ez csak egy példa.... És ez még a jobbik eset....

[ Szerkesztve ]

(#155) sniper elite válasza gombcomp (#153) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Ohh de jó neked, mennyire melegszik amúgy? Ha meglesz az Asusom majd összemérjük melyik tud többet :))

(#156) gombcomp válasza ceaser (#154) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Kb.fél órám volt rá,addig is örültem,hogy a driver kérdést rendbe tettem.
Lesz mellette egy 5870,de a tweak programok vagy ezt vagy azt hajlandók kezelni.
Az Afterburner kezeli külön-külön, de CF-nél csak 58xx van,de majd kialakul.
Pillanatnyilag csak a CCC 1000Mhz limitjét próbálom majd kihasználni,addig meg hátha
jönnek az új tweak verziók.

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#157) gombcomp válasza sniper elite (#155) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Szerintem nem fog úgy fűteni mint a 4870x2 tette,egy full 3dMarknál még fel sem pörgött
a venti.A másik,hogy ezek ref.kártyák (még),így csak szerencse kérdése,hogy melyik
megy jobban.

(#158) rup1u5 válasza sniper elite (#155) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

"melyik tud többet" ? :F
Már páran mondták itt neked de látom nem hiszed el, hogy a matricán kívűl nincs különbség a márkák között. Vegyél Sapphire-t. Ha jól tudom ők gyártják a többi márkának is a ref karikat.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#159) ceaser válasza gombcomp (#156) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Jah - elnézést!
Az igen egy ilyen konfig az álmom... :C
Majd várjuk a további tapasztaléataidat! :R

(#160) AMATŐR válasza gombcomp (#157) üzenetére

AMATŐR
(őstag)

Tehát, azt mondod, hogy a gyárilag hozzá adott CD-ről tegyük fel a drivert?
Ami most engem legjobban érdekel: az MW2 alatt nincsenek gondok a karival?

[ Szerkesztve ]

Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

(#161) gombcomp válasza AMATŐR (#160) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Pillanatnyilag nálam csak a "gyárival" müködik az alap... :U más problámát még nem tudok.

(#162) AMATŐR válasza gombcomp (#161) üzenetére

AMATŐR
(őstag)

Bármit tapasztalsz, kérlek tájékoztass bennünket! Érzed az erőt az egykártyás rendszerhez képest? Én 5870 ről akarok váltani.

Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

(#163) gombcomp válasza ceaser (#159) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Az a baj,hogy a 4870x2-nél döbbentem rá,hogy az x2 konfig CFX-ben pénzkidobás,sokkal ésszerübb a 2GPU-1GPU CF,mert itt kevesebb az elveszitett erő ami
benne van a kártyákban.Először még a 3870X2,3870 combónál tünt fel nekem....

[ Szerkesztve ]

(#164) CHIPman válasza rup1u5 (#158) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De, a Zafírokra sajna csak 2 év gari van, míg a többi nagy részére 3. :(

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#165) gombcomp válasza AMATŐR (#162) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Szerintem,a 2X 5870 ellen csak az ára az ami elgondolkodtat,de lehet,hogy az 5970-et is ki lehet úgy hajtani,hogy behozza a difit.

(#166) gombcomp válasza CHIPman (#164) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Nálam még 2 évig sohasem maradt VGA! :K
És miért menne tönkre?!

[ Szerkesztve ]

(#167) ceaser válasza gombcomp (#163) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

CF topikban nekem is erre hívták fel a figyelmem, hogy a quad cf skálázódása pocsék, (ez fogalmam sincs mit jelent, de annyit megértettem belőle, hogy felesleges a 4gpu-s CF -a rossz hatásfoka miatt) Ellenben a 3 GPU, az brutál és szépen működik is, jobb hatás fokkal...:C
Ezzel a konfiggal egy darabig nagyon jól el leszel :C ennek a brutális erőnek, a tesszeláció sem fog gondot okozni.... :C

(#168) gombcomp válasza ceaser (#167) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Minimum egy évig szeretnék ezzel "játszadozni" a 4870 is kitartott ennyi ideig... ;]

(#169) ceaser válasza gombcomp (#168) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

:R

Jah elfelejtettem, hogy jővő ilyenkorra ígérték a 6xxx szériát.... :Y

(#170) gombcomp válasza ceaser (#169) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Bazzzz....ez már csak így megy! :O

(#171) ceaser válasza gombcomp (#170) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Hihetetlen, hogy még forróak az 58xx vga-k de már is piszkálgatnak minket az ilyen hírekkel.... (Mint a windows 8-cal... :F )
Hozzá teszem Abu, felhívta a figyelmünket, hogy nem kell készpénznek venni ezt a hírt... (egy külföldi hír tükörfordítása....)

(#172) subaruwrc válasza gombcomp (#156) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

wáháháhá 5970+5870 CF rulz :DD :DD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#173) zuchy válasza subaruwrc (#172) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

.

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#174) gombcomp válasza subaruwrc (#172) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

A gáz csak az,hogy 3 db oprendszerem dobott hátast ettől a konfigtól,remélem korrigálni
tudom... :O

(#175) subaruwrc válasza gombcomp (#174) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ehh az már kevésbé baráti. markokat nézted mit adnak így három gpu-val?

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#176) gombcomp válasza subaruwrc (#175) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Nem, csak szóló 5970 nél minden alapon volt 22690 (3dm06),de van benne valami.! ;]

(#177) subaruwrc válasza gombcomp (#176) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

5970 nél minden alapon volt 22690 pfpfpfpff :D

(#178) gombcomp válasza subaruwrc (#177) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Minden,egyedül csak a Cpu-turbót felejtettem bekapcsolva,(24 helyett 26 lett alapon),de azért 2 db 5870 ütősebb lehet!

(#179) gombcomp

gombcomp
(senior tag)

Ennyire futotta def-en: default_all_22696! :U

[ Szerkesztve ]

(#180) Zsubi válasza gombcomp (#179) üzenetére

Zsubi
(őstag)

:C Szépen megy a vas :R Akkor most már lássunk egy kis tuningot is valami 30k feletti vég eredménnyel ;]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#181) subaruwrc válasza gombcomp (#179) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor most nézzük 4.4ghz-en :D

(#182) Quan-Chi válasza gombcomp (#179) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

adj neki egy kis naftát , van benne ennél több jóval több is :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#183) gombcomp válasza Quan-Chi (#182) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Ez csak egy alapórajeles próba volt,a tuning is jön hamarosan...

(#184) Zsozsooooo

Zsozsooooo
(tag)

Ha valakinek megfelel a PowerColor ATI AX5970 2GBD5-MD HD 5970 2G GDDR5 PCI-E videokártya akkor van raktáron az egyik nagykerben !

[ Szerkesztve ]

(#185) Quan-Chi válasza gombcomp (#183) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

alig várom :R

Zsozsooooo : Ipon ba is van valami horribilis 140K-ért :K

[ Szerkesztve ]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#186) subaruwrc válasza gombcomp (#183) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

toljad neki főnök :D :R

(#187) ForRedGlory válasza Zsozsooooo (#184) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Melyikben?

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#188) ceaser válasza Quan-Chi (#185) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Az a 140K sajnos 155.... :O Drága és még nincs is belőle elég
Gondoltuk, hogy nem lesz olcsó, de most már így szembesülve még rosszabb....

[ Szerkesztve ]

(#189) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Már el is marták a powercolor-t az iponból..... :F

(#190) gombcomp válasza subaruwrc (#186) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Sajnos a "tweak programok" teljes zűrzavart mutatnak nincs venti szabályzás egyikben sem.A saját Sapphire "RedLine" csak GPU,Mem feszt állít szerény keretek között.
Az MSI Afterburner-je nem kezeli a ventit,illetve nem tudod,hogy melyik részét próbálod
tuningolni a kártyának.A CCC szintén nem tudja a ventit állítani,és a limitek is viccesek.
Szerintem még erős béta állapotban van a körítés,de azért ha alá küldöm a procit akkor
már sikerült 3D06-ban 28500 fölé menni 1db 5970 esetében.Lesz ebből valami! :U

[ Szerkesztve ]

(#191) Zsozsooooo válasza ceaser (#189) üzenetére

Zsozsooooo
(tag)

Az említett nagykerből is elfogyott a kártya, pedig gondolom nem 1-2db volt. :Y

(#192) eladohardver válasza gombcomp (#190) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

riva tuner se kezeli a ventit? :O

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#193) subaruwrc válasza gombcomp (#190) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pff mindezt milyen proci órajel mellett? persze hogy nem kezeli semm még ki sem hült. pár hét és elfogadható lesz a támogatás aztán lehet neki nyomatni.

(#194) gombcomp válasza eladohardver (#192) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Nem próbáltam,de tapasztalatom szerint kell még 1-2 verzió,hogy jó legyen.

(#195) gombcomp válasza subaruwrc (#193) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Úgy 4,2 felett... ;)

(#196) subaruwrc válasza gombcomp (#195) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

warm up? vantageban mit ad?

(#197) gombcomp válasza subaruwrc (#196) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Kis türelmet,jön... :R
Sajnos a BloodRage még mindig kiszámíthatatlan :U

[ Szerkesztve ]

(#198) subaruwrc válasza gombcomp (#197) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:F pedig úgy nézném már akcióban a nagyvasat... mégiscsak az első itthon :))

(#199) sniper elite válasza gombcomp (#179) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Tuningolva és kicsit később jobb driverrel nagyon vad lesz, közben ha minden jól megy, és jön elég darab akkor először én fogok CFbe kötni kettő ilyen gyönyörűséget itt a ph-n, remélem van Isten és nem jön kevés be! ;]

(#200) T.Peter válasza sniper elite (#199) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Monitorokat fogsz még beszerezni mellé?

(#201) sniper elite: Több mint valószínű, hogy kelleni fog, legalább egy. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5970
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.