Csendesnek nem mondanám, de egyáltalán nem kerreg.
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

Csendesnek nem mondanám, de egyáltalán nem kerreg.
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

Olyasmi hangja van mint az akvárium levegöztetö jének.
ASUS P8P67 Evo,Intel Core i5-2500K,Mushkin DDR-3 4Gb 1600 KIT,GIGABYTE GTX580, CORSAIR HX850W,SCYTHE Mugen 2 .
akad a műanyag borításba előfordul...
vidd vissza. cserélni fogják. 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Remélem.
ASUS P8P67 Evo,Intel Core i5-2500K,Mushkin DDR-3 4Gb 1600 KIT,GIGABYTE GTX580, CORSAIR HX850W,SCYTHE Mugen 2 .
nemhiszem hogy az de kis munkával szerintem megoldható. lehet belelóg a matrica. kicsit nyomd meg a nyák felé a motornál a ventit, attól el kéne hallgatnia.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

megpróbálom,hátha használ.

nem használ,ha megérintem csendbe marad amikor elengedem darál.
ne csak megérintsd. picit nyomd meg befelé. mondjuk para lenne ha vadi újonnan kerreg..
kábel vagy matrica nem ér bele?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Vigyed inkább vissza a boltba, mert ha bármit eltörsz rajta akkor garinak annyi! Haverom már járt így, valahogy megroppant a kari és azonnal a pofájába röhögtek hogy nincs gari! Amúgy ha bármi kisebb gond van a vga karival, akár zörög akár fagy, azonnal ki kell cseréltetni, minél előbb megvan az új!

Holnap vissza visszem.

fogd le a ventillátort és így hallgasd meg hogy kerreg-e.
[ Szerkesztve ]

ha a gépet az oldalára fektetem szinte néma a venti.
Milyen markaju az 5970?
Amator, milyen hangos egyebkent az 5970? esetleg ha valakinek van tapasztalata 5870-nel osszehasonlitva mennyivel hangosabb?

kikopott siklócsapágy
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

Nálam alapon egyáltalán nincs hangja szinte, csak ha tuningolom és manuálisan rakok a ventire!
Neked milyen van, ASUS?

Igen!

Megnézném,hogy mivel tudsz "manuálisan rakni" a ventire
,ugyanis az automata
szabályzó felül bírálja a beállítást.Nem véletlen,hogy a CCC-ben sincs kézi venti
vezérlési lehetőség.
tomamd: A leírt venti zörgés pedig annak köszönhető,hogy ha a kártya állítva van akkor a
mágnes be tudja húzni a helyére,viszont ha fejjel lefelé áll (ha felállítod a házat),
akkor kifelé mozdul és beleér a burkolatba.
Két megoldás van vagy a gari mivel ez egy szerelési hiba,vagy ahogy Subaru mondta
jobban fel kell tolni a tengelyre a ventit.Én ezt tenném a leszerelt hűtéssel,és ha
már lent van akkor megnézném,hogy nem e egy öntési hibába lóg bele a lapát.
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Te meg mi a bánatról beszélsz? [link] Ez szerinted micsoda?
héjj. lehet normálisan is. 

Jólvan bocsesz csak hirtelen felindulásból volt 

Kicserélték a karit. 

Csak nem saphire od van? Mert nekem detto ugyanezt csinálja. nem akarom visszavinni, mert tuti 1 hónapig nem lenne gépem...

Club 3d volt ASUS-ra cseréltem,15000.- ezret fizetem rá.
Csak nem az Aliencomputers-nel vetted?
Es az ASUS mostmar rendben van?

AB Informatika Kft 2009 a nevük de szerintem ugyanaz a cég,a kari hibátlan.

A link nem működik,de én erre gondolok :KATT
Ha jól megnézed nálam nincs ventiszabályzás a CCC-ben,csak az 5870-et
lehet szabályozni. 
Subaru: Különben nem sértődök meg akármiért,te is tudod...
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Összességében tehát elmondhatjuk hogy ASUS-on lehet kézi venti szabályozás a SAPPHIRE OC-n pedig auton van és nem lehet kézi szabályozás így én sem tudom állítani, de nem is hiányzik
...
Megjegyzem hogy Sapphirék tudnak azért valamit mert a kártya nagyon csendes meglepően csendes még tuningplva tesztek alatt sem ad semmiféle hangzavart mint 4870x2 adott /kicsit felpörög ventije nagyon szolidan/! Ráadásul még erős tuning alatt sem ment a magok hőmérséklete 96fok fölé...
Ígyelég jól végzi a dolgát... 
Szerkesztés
tulajok azért csinálhatnának 3Dmark vantage tesztet...
tuning eredmény
[ Szerkesztve ]
élni és élni hagyni...
Nem sok a procinak az a feszültség egy kicsit? 
Vagy vízzel van hűtve?
PC-STYLE.hu
Szep kis osszeallitas, gratula! 

C0-as kéri a feszt
De persze vízzel van hűtve így nem gond! 
nakos THX! igyekszem 
[ Szerkesztve ]
élni és élni hagyni...
igen, tudom. 

Lehet az én kártyám is megadja magát... napokban egyre többet fagy, Catalystban a hardver észlelésnél érdekes módon kifagy, megáll a kép! Amikor le akarom törölni a Catalyst akkor is... Nem egyszer játék közben is egyszer csak megáll a kép és ennyi! De most már több játék fel sem ismeri a videókártyát, 1 hete raktam fel új rendszert! Mert akkor is ilyen problémák voltak, csak azt hittem windows csere kell, de úgynézki ez komolyabb lesz 

nekem is haldoklik az 5970-esem, már volt fagyás és csíkozódás
neked 9,12-es driver van fent?
ATI nem adott még ki vmi magyarázatot? nem hallottam még arról h bocsánatot kértek volna...
mert az is gáz ha romlik egy 5850-es, de egy(sok) "csúcskártya"...
[ Szerkesztve ]
MSI GX740 laptop 2010. máj. • Koobe e-könyv olvasó 2009. ápr.

Ezt nem mondjátok komolyan sniper elite meg paca? "2 hétre" vettetek ezekxerint kártyát?!
Elég elkeserítő ilyeneket olvasni.... Főleg hogy énis gondolkodom 1 megvételén.
Kayak az a 93 fok kibasok
nem kéne inkább feltekerni a venti fordulatát hogy nelegyen ienmeleg?
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

"mai fejjel" biztos nem vennék
esetleg később...
az várható volt h a driver friss, de h a hardver sz@r 
remélem h kicserélik, és remélem h nem ugyanilyen sz@rra 
[ Szerkesztve ]
hát ez elég neccesen hangzik h 2 kártya is döglődik. ez valami gyártási hiba lesz szerintem..

minden 5xxx-ből sok haldoklik/halott, fórumokon olvasható (hazai, külföldi)
szerintem ez köszönhető a tsmc-nek és a lassan beindult gyártásnak. amiket produkáltak korántsem tökéletesek...

én is erre gondoltam, és van egy olyan gyanúm, h a cseredarabok is ilyenek lesznek...
kellett az atinak a pénz, meg a hírverés, és kiadtak rossz cuccokat is, ahelyett h vártak volna
De a HD57xx szériából én kevesebb hibás példányt láttam. 
Lehet, hogy valamilyen kisebb alkatrész melegszik túl, és ezáltal elromlik. Lehet, hogy a VRM a hibás.
PC-STYLE.hu

az 57xx az később jött ki nem? lehet h már javítottak
De a HD5970 is később jött már ki, viszont lehet, hogy ugyanaz a feszültségszabályozó került rá, mint a rossz HD5850-ekre, vagy alkatrész. Érdekes, de szinte csak a HD5850-k mennek tönkre. Rossz HD5870-t még nem láttam, de lehet, hogy nem voltam elég figyelmes. 
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

Valaki akinek ASUS kártyája van,és sz@rozik megpróbálkozott már ezzel?
Itt találtok új BIOS-t hozzá,lehet,hogy javítja a nyűgöket.
Nem véletlenül adták ki...
[ Szerkesztve ]

én feltettem ezt a biost(11.23.) mikor megvettem, és azután jött elő a hiba, szóval semmi köze hozzá
sőt az asus még új saját drivert sem adott a VGAhoz 11hó23-óta
[ Szerkesztve ]

sztem 5870-esek is hullanak, fórumuk alapján

"ATI nem adott még ki vmi magyarázatot? nem hallottam még arról h bocsánatot kértek volna..."
Ezt viccnek szantad?
#490: Mi szamit nalad soknak?
Akinek nincs gondja nem fogja napi szinten beirogatni a forumokra, azok irnak ilyen helyre altalaban akiknek valami problemaja van,de ettol meg nem lesz sok az elromlott kartyak aranya, csak mert a forumokon par szazan panaszkodnak.
Akkor irhatnad, hogy sok romlik el, ha tudnad mi szamit annak, ~700000 eladott kartya melle nem szamit soknak az a par szaz felhasznalo aki a forumokon panaszkodik. (ha van ennyi panaszkodo felhasznalo egyatalan.)
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

a bocsánatot igen, viccnek szántam, bár most nincs kedvem nevetni
de pl. a corsair ismert már el hibát, ati persze nagyobb cég
sok= több, mint 1-2 db véletlenül..., ez már gyártási(széria) hiba lehet
[ Szerkesztve ]