nem sok az egy kicsit? 31cm körül van...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
nem sok az egy kicsit? 31cm körül van...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
oké...
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Hali Lehet szentségtörés amit kérdezek , de néztem a youtube-on 5970 crossfire videokat s a lényeg brutális a kari de nagyon nem tetszik a min és a max fps közt a hatalmas külömbség. 
Mitől van ez , meg vajon hasonlóan dolgozik az nv-is?

Tehét ami nagyon bánt , hogy pl cod mwf2 max 500-600 min 120-240 nem lehetnének a határok egy kicsit szűkebbek mondjuk menjen 250-350 és kifújt , mert ha jönnek a komojabb gémek félek, hogy komoj akadások lesznek ebből kifolyólag 
azért a 120 fps még elég messze van a brutális akadástól. valószínűleg a hatalmas és az alacsony procilimit közötti különbséget látod.nagy vga terheléssel közelednek a végletek egymáshoz.
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Ez a 4GPU hártánya. De a min fps pl lehet pályabetöltésnél is. A min fps nagyon sok mindentől függ... Talán diver szinten javulhat a dolog. Meg a min-max fps a játéktól is függ.
És ahogy írja subaru, erősebb procival, vagy friss op redszerrel az ingadozás lecsökkenhet.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Érdekes alternatíva 5970-ből CF-et építeni. Valahol csak 35%-ot gyorsul, de van ahol többet. 4 gpu már nem éppen a jó skálázódási képességeiről híres. De vajon ennek mi az oka? Processzor limit? vagy nem elég egy mai platform sebessége kiszolgálni a 4 gpu-ban rejlő erőt?
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Nv-nél nincs ilyen 
Ez az erősen ingadozó fps, főleg a bezuhanó min. fps minden 5xxx szériás kártya betegsége, valószínű a CF bizonyos helyeken a játékban nem múkdöik. Ez egyébként nem játék és nem op. rendszer specifikus. Néztem Vista 64 és Win7 64 alatt, GRID, Crysis, NFS Shift, Bordelands, ARMA alatt. Mindenütt előjött ez a jelenség egy 5870-essel is.
Egész egyszerűen nem működik normálisan a CF.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Megigértem itt a fórumban így hát tesség ez a legfrissebb eredmény és asszem ezzel együtt az első ilyen eredmény is:
SAPPHIRE HD 5970 OC @GPU: 1000MHZ 
élni és élni hagyni...

P2770HD vélemények?
ASUS P8P67 Evo,Intel Core i5-2500K,Mushkin DDR-3 4Gb 1600 KIT,GIGABYTE GTX580, CORSAIR HX850W,SCYTHE Mugen 2 .
Számos oka lehet az alacsony minimum FPS-nek. Ha például programmal méred, akkor nagy valószínűséggel mindig fals értéket kapsz, mert a benchmark elején már a sebesség mérve van, de kell pár ms idő, amíg az energiagazdálkodásért felelős szoftveres modul felkapcsolja az órajeleket. Általában 5 másodperccel a jelenet betöltése után lehet konkrétan a rendszerre fogni a minimum FPS-t. Hogy azt a GPU, vagy maga a rendszer okozta, azt nehezen lehet látatlanba kivizsgálni.
Ezért szoktunk a PH!-n csak átlag sebességet közölni, mert nagyon nehéz kivizsgálni mi az a minimum sebesség amit a GPU okoz. Az átlag sebességben pedig nem sokat számít egy alacsonyabb érték.
4 GPU-nál sokkal nagyobb probléma az Input LAG. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Úgy hozta a sors, hogy 8800 GTS em garanciaidőn belül megadta magát így most lehetőségem adódott a cserére. Tekintve, hogy pl Gigabyte 5970 et már 140.000 (ipon) ért kapni 3 év garanciával amiből lejön a vételára az eredeti videókártyának (63.000) igencsak fontolóra vettem a kártya megvételét. Kérdésem tehát az lenne, hogy X38 as alaplapban (Asus maximus formula) valamint q6600 (3 illetve 3.6 Ghz en használom) van e értelme ennek a 32cm -nyi szörnynek. Igazából ha jól tudom PCI-E 2.1 et használ már a 5970 holott az én lapomon még csak 2 db PCI 16x 2.0 slot van így arra lennek kíváncsi, hogy nem fogja e vissza az alaplapom a kártyában rejlő brutális teljesítményt mondjuk a kevés sávszélesség miatt?
Nem mondod, hogy 1280x1024-re ilyen karit akarsz? Hülyeség. Totál CPU limites lenne. Ezt a karit 2560x1600, vagy 1920x1200-ra ajánlott megvenni. Én a helyedben vennék egy full-hd monitort, és egy HD5850/70-t.
PC-STYLE.hu

Igen ezzel tisztában vagyok, hogy 1280 x 1024 re oltári túlzás De a jövőállóság a fő szempont illetve a monitort fogom következőnek lecserélni (a februárban érkező HP ZR22w vagy ZR24w a kiszemelt áldozatok) amik már 1920 x 1080 al dolgoznak így már értelmet nyer a dolog feltéve ha az alaplapom megfelelő kakaót tud adni a kártyának mint azt már eredetileg is kérdeztem.

szvsz itt ph-n mindenki pciex 2.0-val használja.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

no kicserélték gariban az 5970-emet 
úgyhogy elmehetnek az "okos, mindenhez jobban értők" a sunyiba!!
remélem értik, akiknek szól, többieknek meg: akinek nem inge...
szép napot
MSI GX740 laptop 2010. máj. • Koobe e-könyv olvasó 2009. ápr.
In game fordul elő a beeső min. fps. és a nagy ingadozás nem a benchmark program elején. És 5870-nél is többen észleltük már nem csak 5970-nél.
Na jó, de az, hogy ez előfordul még nem jelenti közvetlen azt, hogy a kártya okozza. A játék a rendszeren fut, és nem csak a kártyán. Bármilyen probléma a teljes rendszer működésében kihat a sebességre, így komolyabb vizsgálat nélkül esélytelen megmondani, hogy a kártya, vagy más a ludas.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Kétféle oprendszerrel, alap és tuning beállítások mellett 5-6 játékkal lett tesztelve. Mindegyik esetben előfordult az erős fps ingadozás. Véleményem szerint ezt csak a kártya okozhatja. A kérdés hogy ezt vajon driveresen lehet-e orvosolni? 
De a gép ugyanaz volt nem? Mivan ha a proci a ludas? Ezt így nagyon nehéz vizsgálni. Általában ha egy frame eltéréssel nagyot esik az FPS, de magához tér hamar a rendszer, akkor abban nagy valószínűséggel a memória a ludas. Nyilván elég valószínűtlen, hogy egy jelenet eltérés olyan terhet róna a CPU-ra vagy a kártyának, ami drasztikus csökkenést okoz egy rövid időre.
Ha a sebességcsökkenés tartós, esetleg konkrétan a jelenetváltásnál következik be, akkor valószínűleg a processzor vagy a GPU dobta be a taccsot. Na most ebből kideríteni, hogy pontosan ki bűnös. Hát elég nehéz. 
[ Szerkesztve ]
3 teljesen különböző konfigon volt tesztelve. 3 különböző procival, rammal, különböző tápokkal, alaplapokkal. Még a ventik is mások voltak. 
Ha teljesen különböztek, akkor az probléma, hiszen semmit sem lehet belőlük összehasonlítani. Persze ki lehet indulni belőle, de három teljesen eltérő konfig esetében gyakoraltilag a cserélt alkatrészek bármelyike lehet felelős a sebesség ingadozásáért. Igazából a minimum FPS keresésénél a részegységek egyenként történő cseréje lehet a nyerő stratégia. De előtte illik átnézni, hogy az órajelek a teszt alatt tényleg maxon mentek-e.

videokártyában jövőállóság? olyan állat nincs...
2 év múlva átlag kártya lesz, addig az 5870 is bőven elég egy nagyobb monitorral
szvsz a legfeleslegesebb dolog a világon a csúcs vga-t megvenni, főleg ha nem is használod ki
"Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudjuk, kitől származnak." Petőfi Sándor
Ha teljesen különböztek, akkor az probléma, hiszen semmit sem lehet belőlük összehasonlítani.
Egyedül a VGA volt ami minden tesztben ugyanaz volt.
Igazából a minimum FPS keresésénél a részegységek egyenként történő cseréje lehet a nyerő stratégia.
A kártya ki lett cserélve egy GTX 280-ra és azon nyomban megszűnt az fps ingadozás.

a driver a ludas
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
De a gép különbözött. Ez a lényeg. A kártyán csak a számítások vége múlik. Ha ki akarod zárni az egyéb alkatrészeket, akkor apránként kell cserélgetni.
Ha annyira ingadozna a sebesség, hogy a GTX 280 is gyorsabb azt már sokat észrevették volna. Nem tartom valószínűnek a dolgot. Igazából az átlagban sokkal erősebb a HD 5870. Ilyen átlag értékek mellett a minimumokat valahogyan el kell fedni, hacsak nem egy-két frame ideig tartottak ezek, ami ugye rögtön gyanítja a memóriát, mint bűnöst. 
rumkola: Egy-két játéknál még lehet, de öt-hatnál már nem. Pontosabban nagyon kicsi a valószínűsége.
[ Szerkesztve ]
Nem volt gyorsabb a 280-as, csupán nem voltak nagy szórások az fps-t illetően. Egyértelmű hogy erősebb az 5870, de nem is erről van szó.
Nem egy-két frame erejéig voltak fps beesések, hanem huzamosabb ideig, 4-5 másodpercig akár.
Én kizárnám a memóriát, főleg hogy 3 teljesen eltérő kittel történt a tesztelés.
Akkor azt a 4-5 másodpercet hogy lehet elfedni az átlag értékeknél a tesztben? Hiszen átlagban sokkal erősebb a HD 5870. Itt valami nem klappol.
Találtam egy tesztet minimumokkal. [link] - bár nem tudom, hogy pontosan milyen mérési metódust alkalmaztak. Néhány játék átlagos eredményéből kiindulva talán a benchmark által kiirt minimumot vették alapul. Ez nem mindig jó, de a tényleges minimumok ennél tuti nagyobbak. Nem tűnik gáznak a HD 5000 ebből a szempontból. Valami szoftveres probléma lehetett nálad. Már csak erre tudok gondolni.
[ Szerkesztve ]
Arra már oké lenne. A lap jó lesz hozzá. 
A 2.1 azt hiszem kompatibilis lesz a 3.0-val, de a sávszélessége még mindig a 2.0-val felel meg.
wikiről: PCI Express 2.1 supports a large proportion of the management, support, and troubleshooting systems planned to be fully implemented in PCI Express 3.0. But, the speed is the same as PCI Express 2.0.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

Megérkezett az ASUS 5970, és egy kicsit kerreg. Nagyon furcsálom. Ki és be mozog a venti.
Ha megérintem, akkor elhallgat.
Becsület-Tisztesség-Szeretet

Szia.
Cseréltesd ki ,garanciális hiba.Nekem is kereget.
Olyasmi hangja van mint az akvárium levegöztetö jének.
[ Szerkesztve ]
ASUS P8P67 Evo,Intel Core i5-2500K,Mushkin DDR-3 4Gb 1600 KIT,GIGABYTE GTX580, CORSAIR HX850W,SCYTHE Mugen 2 .

Igen olyan, túlságosan nem zavaró.
Te is visszaküldted és az új már jó volt?

Igen cserélték. 
Kíváncsi lennék melyik balfasz beszállító adott el az Atinak ilyen mennyiségű szar ventilátort.

Bakker arra vártam, hogy visszaküldjem. ÁÁÁÁÁÁ
Most megint várhatok.
Na jó, csak legyen jó!
elvielg ha visszanyomod a ventit a helyére akkor az gyógyír

legalábbis egy ideig tuti jólesz 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Próbáltam nyomni, de nem javult. Igaz csak óvatosan.
A másik megoldás, ha elfekteted a gépet. 
PC-STYLE.hu

Köszi, hogy próbáltok segíteni. Elfektetni nem szeretném, mert nagy a ház és kicsi a hely.
Lhet megpróbálom erősebben megnyomni.
HD5970 elemzés - súlyos egy kártya ez... 
aztán óvatosan mert beletöröd a ventit akkor b@szhatod a garit és kártyádat is 
vagy mehet rá másik hűtő esetleg vizesblokk 
na de tényleg figyelj rá

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Akinek úgy elromlott a karija mint nekem, és vissza küldte az már megkapta az új kártyát? Érdekelne hogy az működik-e rendesen, én csak most tudtam vele foglalkozni, most küldtem vissza! De eléggé pesszimista vagyok 
korrekt teszt.
most végeztem vele.
tényleg iszonyatos erő van abban a kártyában 

ezen nagyot röhögtem....

[ Szerkesztve ]

Úgy döntöttem, hogy visszaküldöm! Kivárom a másikat és remélem az már javított széria lesz!

Aztán kapsz egy olyat, aminek a ventije is hibás, meg olyan gpu hibás mint az enyém volt! Remélem ezek javított karik amiket vissza küldenek! 

Elég érdekes, hogy neked mindened elromlik.
Mégis dicsérgeted a 100k+-os cuccaidat, hogy milyen megbízható... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
cars1dA

Nem romlik el mindenem, max azok amiben az amd keze is benne van 

Nálunk a laborba 4db-ból mind a 4 kotyogó/kerregő hangot ad...
Szal ne csodálkozz, ha megint uez lesz a baja...persze ezek már frissebb kiadások...
[ Szerkesztve ]