Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5970

(#201) sniper elite válasza T.Peter (#200) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Azt később még meglátom, ha lesz rá szükség akkor igen!

(#202) bolic válasza Quan-Chi (#143) üzenetére

bolic
(senior tag)

[link]

Ugye a fenti linken a 4870 x2 kártya van a TT Armor+ házban, de láthatod hogy mégis elfér az 5970 karesz is. Évekkel ezelőtt jelenik meg az Armor házak, jó előre tervezték a Thermaltake, mázlim van hogy ezt választottam! :K

[ Szerkesztve ]

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#203) subaruwrc válasza sniper elite (#199) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rögtön a cf :DDD ez mán döfi. remélem január körül énis letesztelek két ilyen vadállatot :))

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#204) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én nem akarok károgni, lehet hogy ezek a vga-k über brutál teljesítményűek, de mi lesz ha tesszelációval elárasztott játékokat fognak piacra dobni... Na nem most, majd 2011-ben... akkor lehet majd megint egy újabb szériás VGA-t, pl: egy 6970-et venni....

Dirt 2 Kár hogy a tesztben nincs 5970.... :F

[ Szerkesztve ]

(#205) Quan-Chi válasza bolic (#202) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

na igen de a TT armor egy elég nagy és nagyon drága/igényes ház ! hidd el a legtöbb házba nem fér el :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#206) gombcomp válasza sniper elite (#199) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Elárulom,még a CF nem működik jól az 5970-nél.Összekötöttem egy 5870-el és rosszabb
eredményeket hozott mint külön a 2 magos.Mellesleg egy 4,2-re húzott 965-ös nem tudja
kihajtani a 4GPU-t.Úgyhogy óvatosan a CF-el! :K

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#207) sniper elite válasza gombcomp (#206) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Szerintem kettő 5970nél nincs akkor nagy differencia CFben, meghát Decemberi catalyst majd már jobban alkalmazkodik az új szériához! De egyenlőre nagy vadászatban vagyok, mert csak 1 darabot tudnék most beszerezni, aki kettőt árul az elég ritka :W

(#208) kpal

kpal
(PH! kedvence)

(#209) gombcomp válasza kpal (#208) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

A cikkben írt eredmény az első 20-ra sem elég a Hall of Fame-be (madonion.com).
Az pedig,csak duma,hogy csak az ASUS tudja,ez csak szoftver,és BIOS kérdése,mivel
mindegyik kártya referencia.

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#210) bondor

bondor
(újonc)

Előre bocsájtom,nem leszólni akarom a kártyát,csak felnyitni egy két fanatikus szemét,CSAK JÓINDULATBÓL ...
Semmi leszólás,vagy negatív vélemény nincs bennem és megbántani sem szeretnék senkit!

A lényeg:

Emberek hova sietünk?
Az ATI még a 4870 X2 idejében is nagyon nagyon gyengén állt a driverek optimalizálásában.
Mióta az eszemet tudom az ATI folyamatosan driver meghajtó problémákkal kűzködik,ami a legújabb megoldásait illeti!
Az ATI kártya szerintem pillanatnyilag hiába bír hardveresen nagyobb teljesítménnyel,de a driverek miatt ezt az előnyt nem tudja éles helyzetekben kihasználni,csak a folyamatos szívás van vele míg ki nem jön a normális használható problémamentes driver ... és ez az ATIT ismerve több hónap is meglehet ...addigra kijön az NVIDIA kártyája is ... az NVidiát ismerve problémamentes vagy az AMD nél lényegesen jobban működő driverrel!

NEM VAGYON NVIDIA FAN!!!!!!
Nekem volt mindkét megoldásból,én is gondoltam arra,hogy megveszem a legújabb 5970 kártyát,de visszaemlékeztem a 4870X2 re és folyamatosan szívtam a driver miatt GTA 4 ben is,arról nem beszélve,hogy olyan hangja volt a kátyának,mint a vadászgépnek leszálláskor!

Váltottam februárban GTX295 re és azóta az van,már akkor sem volt és azóta sincs semmi gondom vele,NVIDIÁNAK millószor jobb a drivere és ezt nem szabad elbagatelizálni!!!!

Ha cserélném a jelenlegi GTX295 NVidia kártyámat,ATI 5970 re azt csakis azért tenném,mert félek,hogy a 295 nek nagyon lemegy még ennél jobban is az ára ...
A teljesítmény drasztikus javulásában a GTX295 höz képest míg nincs az AMD nek normális drivere NEM HISZEK!

(#211) jozsi válasza bondor (#210) üzenetére

jozsi
(tag)

Köszönjük Emese, leülhetsz:DDD

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

(#212) madgie válasza bondor (#210) üzenetére

madgie
(VIP)

Ez a hsz a nagybetűs kiemelésekkel olyan, mint egy homeopátiás gyógyszer reklámja :DD

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#213) zuchy válasza bondor (#210) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek a Ferminél, hogy milyen lesz az a csodálatos hibamentes drivere. :P
G80-GT200 váltásnál nem sok minden került bele, jó hogy nem volt hiba, vagy legalábbis kevés.
Nekem van egy mobility radeonom és lekopogom semmi baj nincs vele, minden megy vele.

(#212) madgie :DDD

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#214) gbors válasza bondor (#210) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

check this - különösen az első oldalon a CF-ről szóló szekciót...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#215) subaruwrc válasza sniper elite (#207) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

aki kettőt árul az elég ritka

most őszintén minek a cf? e-penisen kívül

egy alá is kevés lesz a procid mint mackósajtban a brummogás akkor kettő hova?

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#216) Ricco_hun válasza subaruwrc (#215) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Mert kell neki és kész, értelmet ne keressünk benne.

(#210) bondor: Psssszt! Ezt itt Ph-n nem szabad, hát nem tudtad? Ha valaki egy ilyet beír általános lincshangulat alakul ki körülötte az ilyen topikokban.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#217) sniper elite válasza subaruwrc (#215) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Hogy lenne már kevés egy Core i7 975 1 vga alá??? Ne idegesítsél már :DDD

(#218) RI/OS válasza sniper elite (#217) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Márpedig 5870CF is simán procilimites jópár helyen még 1920*1080-ban is...

(#219) TESCO-Zsömle válasza subaruwrc (#215) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egy alá is kevés lesz a procid

Ez rendkívül felbontás-függő, a CF-re meg ráköthet 6 monitort...

RI/OS: Olyan helyekre nem kell járni... :P

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#220) subaruwrc válasza sniper elite (#217) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy lenne már kevés egy Core i7 975 1 vga alá??
ja igaz egy 975 Extreme Edition hogy lehetne már kevés :DDD
igaz szükséges a cf most jöttem rá.

[ Szerkesztve ]

(#221) Kucsek válasza RI/OS (#218) üzenetére

Kucsek
(tag)

Hát én azt mondom Sniper előbb vedd meg azt az egyet amit találtál és próbálgasd aztán ha kevésnek látod beszélj itt valakivel a ph-n akinek van még egy üljetek össze valahol és teszteld le úgy.Így szerintem nem érhet csalódás mert lehet,hogy RI/OS kollégának igaza van.Bár attól függ hány monitoron akarod tolni.
Bár ez a te dolgod/hobbid és pénzed

[ Szerkesztve ]

Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

(#222) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Snipert sosem érdekelte a kihajtás (azt a Core i7 975-öt is bűn alapórajelen hagyni) meg a CF skálázódás. Az ő céljai valami ilyesmik, mint amit ebben a hsz-ben is írt.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#223) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Azon azért párszor elgondolkodtam,hogy az AMD hogy gondolta a saját rendszerében az 5970 CF-et?Tehát ehhez ök vajon milyen procit ajánlanak "otthonról"?

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#224) zuchy válasza TTomax (#223) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Héliummal hűtött 7GHz-s Phenom 2-t. Hogy minden játékban ki legyen "hajtva" a HD5970CF.
Persze a helyzet korántsem ennyire vészes. 3 moncsihoz már elég egy sima léggel hajtott proci. :)) De Full-HD-hez semmi de semmi értelme nincsen két 5970Cf-nek.

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#225) gbors válasza TTomax (#223) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

7680x1600-ban máris nem olyan vészes a helyzet :)

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#226) subaruwrc válasza Ricco_hun (#222) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ja vágom, akkor már a gulftownt kéne aláb...ni. végülis nem nagy luxus ilyen cuccot alapon használni játékra LOL

[ Szerkesztve ]

(#227) gombcomp válasza subaruwrc (#226) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

De jó érzés,hogy van benne még tartalék.... :DDD

(#228) subaruwrc válasza gombcomp (#227) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD :D

(#229) Zsozsooooo

Zsozsooooo
(tag)

Srácok, sima Sapphire 5970 és 5970OC között csak annyi a különbség, hogy nincs hozzá tuningprogi vagy másban is különböznek ? Azt vágom, hogy az OC verziós kicsit tuningolt de a simát is lehet húzni attól még ?

(#230) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Szerintetek jövő tavaszig-nyárig mennyire csökkenhet az 5970-esek ára?
Vagy jót kérdeztem? :D

(#231) eladohardver válasza Manitou (#230) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

Nem eléggé.... De ez csak az én véleményem. Ezmeg lol

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#232) Manitou válasza eladohardver (#231) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Ettől tartok én is. Ez az ár azért elég abnormális :W
Jöhetne az nvidia is, akkor lentebb nyomná az árakat a konkurencia.

(#233) TESCO-Zsömle válasza eladohardver (#231) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"154.788,- Ft+áfa"

Vajon melyik kisboltból vették?? ;]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#234) eladohardver válasza TESCO-Zsömle (#233) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

1 értelmű... a legolcsóbból.

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#235) sniper elite válasza Kucsek (#221) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Most egyenlőre legalább 2 hétre "csak" 1 karival fogom nyomni, mivel egyet is alig találtam! Majd meglátom elég-e vagy kell kettő! Azon is gondolkoztam, hogy veszek mellé egy 5870-et, de félek hogy nagy lenne a differencia és nem menne stabilan cfben!

(#236) gombcomp válasza Zsozsooooo (#229) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Az OC-nak minimálisan gyárilag emelt az órajele,tuning pogramot általában adnak hozzá.
Ha nem akkor ott van az MSI AfterBurnere,az szinte minden típushoz jó.

(#237) gombcomp válasza sniper elite (#235) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Mit értesz differencián? Mellesleg jobban húzható a 5870,és örülhetsz ha megy a CF,mert most még nem akar működni rendesen.Az 1GPU-s nálam ment 1100 felett,míg a dupla magos pillanatnyilag "csak" 970-et megy,persze mindkettő 1,2 v-os maggal.

(#238) subaruwrc válasza eladohardver (#231) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

muhahaha. azért ez elmebeteg.

(#239) sniper elite válasza gombcomp (#237) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Hát azt mondták nekem, hogy mivel eltérőek az órajelek a 5970 és a 5870 között, így ne vegyek 5870-et, mert tuti hogy instabil lesz az egész CFben! Meg ha jól emlékszem, te is írtad hogy voltak vele gondjaid!

(#240) gombcomp válasza sniper elite (#239) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Még most is vannak gondok, azért használom csak a 5970-et. Ha valamikor sikerül egy
működőképes driverrel azonos órajelen járatni a kártyákat akkor jó lesz a CF is.
A 2 darab kétmagost biztos nem fogod tudni kihajtani,ha mégis akkor a második kártya
kb. 30-35 % -ot fog jelenteni az összképben.(Ez így volt a 4870X2 CF-nél is.)

(#241) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

5970 CPU SKÁLÁZÓDÁS Core i7 procikkal, jövő héttől Phenom II, Core 2 Quad/Duo procikkal kiegészítve.

twitter: MatrixfanLive

(#242) emmm válasza M@trixfan (#241) üzenetére

emmm
(senior tag)

Ez elég megnyugtatónak tűnik. Ennyit a kihajtja-e kérdéskörről. Bár a Phenom II-est is megnézném, mit számít majd...valszeg nem sok különbség lesz.

(#243) Motion_Blur válasza M@trixfan (#241) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Alapon egy 920 már mindenre elég.. :K

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#244) CsigaGyilkos válasza bondor (#210) üzenetére

CsigaGyilkos
(tag)

Az nvidianak szvsz itt annyi szerepe lesz, hogy lejebb viszi majd az árakat. Max emiatt lesz jó.

(#245) eladohardver válasza emmm (#242) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

PhenomII re én is kivi vagyok, amúgy tuti kevesebb fps-ek lesznek, némely játéknál ... :O

(#246) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Iponos teszt

(#247) GuB3Ra válasza Motion_Blur (#243) üzenetére

GuB3Ra
(senior tag)

Ne felejtsd hogy 2560x1600ban ment a teszt nem 1920x1200ban

MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

(#248) DigitXT válasza GuB3Ra (#247) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Na igen: ha CPU skálázódást akarnak mérni,
akkor miért VGA limitált helyzetben teszik?
Meg amúgy a 2560x1600 nem túl elterjedt.:DDD

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#249) DigitXT válasza M@trixfan (#241) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Nem ártana még néhány kisebb felbontással is kiegészíteniük.:DDD

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#250) TESCO-Zsömle válasza DigitXT (#248) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert az volt a kérdés, hogy hány GHz-nél válik VGA-limitessé a rendszer. Sokan itt azt pedzegették, hogy egy 4GHz-es i7 sem képes VGA-limitet produkálni. (ergó kihajtni, mert ezt jelenti a VGA limit)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5970
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.