Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5970

(#751) subaruwrc válasza sniper elite (#717) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mert nem érdemes már tömegszemét forma asus meg giga vagy msi lapokba fektetni! Sose olvastam még olyat, hogy egy felsőkategóriás EVGA lap cserbenhagyott volna valakit!

te komolyan nevetséges vagy.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#752) cowboy_bebop válasza sniper elite (#717) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

"Sose olvastam még olyat, hogy egy felsőkategóriás EVGA lap cserbenhagyott volna valakit!"

Akkor olvass:

Tönkrement EVGA 680i lap

Elromlott EVGA E759 Classified

Remélem a hülye megállapításaid most is igazak, és őrjöngve, az EVGA-t szapulva hajítod ki a gépből a lapodat. ;]

[ Szerkesztve ]

(#753) sniper elite válasza cowboy_bebop (#752) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Olvasgass te is akkor, hogy mekkora %ban vannak hibák az asus msi gigabyte lapoknál, saját tapasztalatom is volt már velük, nem egyszer bios gondok és egyéb hardverhibák! Szóval nekem nem kell bemutatni ezeket a márkákat! Én csak annyit mondtam, hogy az EVGA most már minőségi lapokat gyárt, lehet drágák de megérik az árukat, főleg ha hosszabb távra lesznek véve! Az meg hogy, valaki inkább megveszi a 20kval olcsóbb lapot, amivel szívhat bios szinten és minden más pl ram kompatibilitási problémákkal! Annak megéri, akkor egészségére!

Subaru te meg nagyon okos vagy biztos, vagy csak fáj az igazság, ennyi!

(#754) subaruwrc válasza sniper elite (#753) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az az igazság hogy te lefikázod azokat a márkákat amik az alaplapok 95 %-át adják , hogy tömegszemetek ( idéztem tőled ) és isteníted azt a 2%-ot amit az evga csúcslapjai adnak 130-140 ezres árért, mert te megteheted? továbbra is azt mondom hogy nevetséges vagy. úgy állítod be mintha a 140 ezres lapodon kívül mással el se lehetne indítani egy pct.
elmondom a király evga lapok is ugyanúgy elégnek az 1156-os procik alatt mint a szutyok msi-k pedig alaphangon 3-szor annyiba kerülnek. ennyit az elméletedről.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#755) cowboy_bebop válasza sniper elite (#753) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Csak az újabb blődségedet cáfoltam meg (h. EVGA lapok nem mennek tönkre).

Teljesen felesleges plusz pénzt (pláne nem 20 ezret egy amúgy is drága X58 lapnál) kiadni egy EVGA lapért, mivel az is ugyanúgy tönkremehet. Ennyit az EVGA minőségről.

[ Szerkesztve ]

(#756) killer1203 válasza sniper elite (#753) üzenetére

killer1203
(senior tag)

Csakhogy szvsz Gigabyte és társaiből sokkal többet legyártanak mint EVGA-ból. Ha pl gigából legyártanak 10.000 ebből meghibásodik 100 darab EVGA ből csinálnak 1000 darabot és 10 romlik el akkor hol lennemár szarabb a Giga és társai, Attől hogy neked problémáid voltak vele semmi gond nincs ezekkel nekem volt P35-be is Asus és most Giga, semmi gond nemvolt velük.

És nemmindenkinek telik 100k+ os alaplapra és ők megvannak elégedve az olcsóbb lapokkal is, persze ha nekedse lenne pénzet EVGA-ra akkor jólenne egy tömeggyártott alaplap.

Xsara 1.6 16v | Motorola Defy

(#757) ADAM1337 válasza sniper elite (#753) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Remélem tudod hogy az eladási mutatójuk se akkora mint az elöző gyártókénak.
Ergo nem is annyi user van ilyen lapokkal, ha olyan árban adnák mint a többi lapot hidd el ugyanakkora meghibásodási aránya lenne...
Nem tudom miért vagy oda az evga-ért de az is tömeg termék ugyanúgy.. (az hogy a jelenlegi cuccaidat hype-olod, az egyértelmű már nem nagy betűvel írod le a gigabyte-ot és az EXTREME-t mint anno, de az EVGA-t igen :W )

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#758) subaruwrc válasza ADAM1337 (#757) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom miért vagy oda az evga-ért

1 : mert ez nem tömegszemét
2: drága
3: limited edition
4: lehet fikázni a tömegszemeteket, ha ilyened van
5: kár hogy még semmi eredményt nem láttunk tőle csak olyat amit egy tömegszemét lappal is simán meg lehet oldani :DDD

(#759) cowboy_bebop válasza subaruwrc (#758) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Nem is értem, hogy hogy nincs még 6 magos ES procija, miért jó neki a tömegszemét 975EE. :U ;]

[ Szerkesztve ]

(#760) killer1203 válasza cowboy_bebop (#759) üzenetére

killer1203
(senior tag)

hm, csak akkor eddig miért dicsérte az I7 topikba a tömegszemét Gigát :F

(#761) sniper elite: Ram support lista is csak dísznek van, szerintem is hülyeség megnézni ram vásárlás előtt...

[ Szerkesztve ]

Xsara 1.6 16v | Motorola Defy

(#761) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Jól van menjen a hiszti, én csak a saját véleményem mondtam el, tuti többet nem veszek Giga Asus Msi lapokból mert találtam egy jóval megbízhatóbb márkát! Ennyit akartam mondani, de tudom hiába mondok jót, fikázni kell érte mert nektek éppen tömeggyártott lapotok van... Majd amikor vörös fejjel álltok a lap fölött, mert éppen a negyedik kit ram se akar fagyás nélkül 10 percet üzemelni akkor fogok én nagyot röhögni! :))

(#762) Oliverda válasza sniper elite (#761) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ők meg majd akkor fognak nagyon röhögni ha a második 5970-ed is eldurran a lapban.:DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#763) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Múltkor kérdezte valaki, hogy miért kell állandóan b*sztatni "szegény" snipert. Nos itt a válasz (na meg még jónéhány helyen). Nem egy ph-s megtehetné (és meg is teszi), hogy sniperéhoz hasonló konfigot vesz, csak ők nem úgy adják elő magukat, mint sniper.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#764) subaruwrc válasza Oliverda (#762) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD
sniper

ezt csak nem a limitid edisön evégéa lap produkált? köszömszépen nekem minden ram hibátlanul fut a tömegszemét asus lapomban.
ja amúgy veled elhitették hogy az evga lapok kézzel készülnek? :DDD
nagy szívás, elmondom az is futószalagon készül és azért mert kurvadrága még ugyanúgy elromlik mint egy 15 ezres msi. gáz mi?

(#765) ADAM1337 válasza sniper elite (#761) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Értünk mi téged. :DDD
És a tömegszemét foxconn-ról mi a véleményed ?(Csak mert ilyenem van, jah ez lemaradt 40k-s lap és ugyanazt a rendszert simán kiszolgálja mint a te 100k+-os lapod.)
Ha már így isteníted az evga-t... a dominator ramokkal is így voltál mégis besültek vagy lehet rosszul emlékszem ?
Esetleg egy 5970 eredményt mutatnál a limited edition lapoddal, hogy a témánál maradjunk, amit pl az én lapommal ne lehetne elérni.

Subaru: :))

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#766) RI/OS válasza Oliverda (#762) üzenetére

RI/OS
(őstag)

loool

Én pl. azért nem veszek evga-t, mert nvidia bérenc hulladék ;]

[ Szerkesztve ]

(#767) Ybron válasza RI/OS (#766) üzenetére

Ybron
(fanatikus tag)

Latom ennek a topicnak se nagyon sok koze van a nevehez, itt folyton csak a vita megy :DDD

"Én pl. azért nem veszek EVGA-T, MERT NVIDIA BÉRENC HULLADÉK"
Latod RI/OS akkor csak elfogult vagy :)

[ Szerkesztve ]

(#768) RI/OS

RI/OS
(őstag)

Egyébként az EVGA lap egy dolog miatt drága, nem azért mert olyan hüdejó meg ilyesmik.
Hanem a gari miatt. Ja, boccs meg a limited edition hype miatt.
Sejted mennyi pluszköltség nekik limited edition lapot gyártani. Semennyi.
Csak olyan jól hangzik. Ugyanaz a szemét kondi van rajta, mint az 50k-s lowend edition evga-n.

Egyébként inkább egy gép dobja össze, mint egy 50.000 forintos fizetésért tengődö kis kínai, akinek a fasza tele van az egésszel :D

[ Szerkesztve ]

(#769) tome.jr válasza subaruwrc (#764) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neki nincs limited edition lapja, olyan nekem van. :K Az övé egy tömeggyártott 760-as. :DDD

(#770) NFree válasza tomamd (#749) üzenetére

NFree
(őstag)

Szia bocs , hogy beleugatok de miért használsz te 32bit-es oprendszert?
Ha tényleg hd5970-ed van amiben én nem kételkedek, de azon van 2gb memcsi a 32bit-es oprendszer csak 3gb-ig tudja megcíimezni a memcsit, tehát vagy a ramodból fog lecsípni egy csomót vagy a vga ramjait nem használja ki rendesen ha jól gondolom, tehát arra akarok utalni , hogy biztos nem tudja kifutni magát a rendszered a memória miatt :F :F :F

(#771) Ybron válasza tome.jr (#769) üzenetére

Ybron
(fanatikus tag)

Es szerinted a tied mivel er tobbet ?
Semmivel. Annyi hogy kapsz hozza oklevelet, amit kirakhatsz a szobad falara de kutya se fogja megkerdezni hogy mi az, ha meg si kerdezi es meghaljaa valaszt legffeljebb kirohog.
Masik meg hogy 3-Way SLIben tudja a 16x/16x/16x, 3-way SLI + PhysX 16x/16x/8x/8x
es van hozza meg EVGA Control Panel (ECP), de az jar a 761 is.
Tehat akkor van ertelme a 759-nek ha 3 kartyat kotsz ossze sliben, de akkor mar ott van 762 is :D

Egyebkent:
[link]

SzerkRI/OS
Ertem en azt, de most EVGArol megy av ita :D

[ Szerkesztve ]

(#772) RI/OS válasza Ybron (#771) üzenetére

RI/OS
(őstag)

3way sli-re ott van a p6t ws rev ami ugyanannyit tud, sőt még sas kontroller is van rajta :)
És majdnem a felébe kerül.

De azért tényleg megnéznék innen egy ilyen classified eredményt, amit az én tömegszemét hulladék asus lapomban nem tudok megcsinálni

[ Szerkesztve ]

(#773) Balika911 válasza RI/OS (#768) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Illetve kisebb volumenben gyártják, s ahogy néztem elég masszív (és a mellékelt ábra szerint hatékony :D) marketingtevékenység áll mögötte.

(#774) gombcomp válasza ADAM1337 (#765) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Nekem is tömegszemét Foxconn van,legyünk őszinték vannak hiányosságai mindegyiknek
az eredmények meg nem "csak" a vastól függenek. :K
Hogy maradjunk a topic címénél,az 5970 bármilen tömegszemétben hozza magát,ha van
legalább 1db 16X PCie slotja,de azért kell alá a proci is.Az én szerény unlimited edition
lapommal már van egy elég jó PH-s Vantage listavezető eredmény. :K

[ Szerkesztve ]

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#775) sniper elite válasza ADAM1337 (#765) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Foxconnról alapból nem írtam semmit se, mivel nem ismerem a márkát! Szóval a tömegszemét bélyegemet még nem ragasztom rá addig, amíg nincs vele tapasztalatom :DDD Giga-Asus-Msi-t direkt azért emeltem ki, mert már voltak ilyen cuccaim, és nem mindig voltam megelégedve velük enyhén szólva!

(#776) tome.jr válasza Ybron (#771) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, szépen felsoroltad, hogy mivel tud többet ;)

RI/OS: Ezt tudja: [link]

(#777) ADAM1337 válasza gombcomp (#774) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Persze nem is mondtam hogy mindegyik lap hiánytalan persze ez user függő is kis mértékben, hogy kinek mi a hiányosság. Az 5970-eredményhez gratula így utólag is.

cars1dA

(#778) gbors válasza NFree (#770) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ennek olvass utána egy kicsit - a végkövetkeztetés igaz bizonyos mértékig (bár jelenleg elég kevés játékot érint), de az oda vezető úton van némi hiba :)

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#779) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

Ennyi pénzért igazán lehetne ezeken a lapokon USB3.0 meg SATA III.

ADAM1337: 5970 + 5870-es az eredmény.

[ Szerkesztve ]

(#780) gombcomp válasza ADAM1337 (#777) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

:R
Ha megnézed a Blood Rage topicot ott leírtam néhány furcsaságot,de utólag kiderült
erősen belefutottam egy hibás betabiosba, ami nem szereti az SSD-t, és a 64bites oprendszert.Új bios meg március óta nincs.... :O
cowboy: megkeresem a single 5970-est is,de az sem sokkal kevesebb.

[ Szerkesztve ]

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#781) tome.jr válasza cowboy_bebop (#779) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Főleg, hogy mikor ezek a lapok kijöttek még nem is volt vezérlő az USB3.0-hoz meg a SATA III-hoz. :U

[ Szerkesztve ]

(#782) gombcomp válasza cowboy_bebop (#779) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Na erről beszéltem!

Igaz,hogy csak 3dm06-os eredmény de a PH lista 4. helyére elég lenne így is.
Rendben van ez a 5970! (csak működjön!) :U

[ Szerkesztve ]

(#783) RI/OS válasza cowboy_bebop (#779) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Az a sata3 vezérlő is olyan, hogy inkább rajta se lenne semmin.
Amíg nem jön az ichr11, addig felesleges vele foglalkozni, lassú mint a dög.

(#784) ADAM1337 válasza gombcomp (#780) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Értem, nekem nincs ssd-m de 64biten vagyok.
Szerencsére még nem voltak ilyesfajta problémáim a deszkával.(P06 bios van nálam fent)

cars1dA

(#785) NFree válasza gbors (#778) üzenetére

NFree
(őstag)

Akkor egészíts ki hol a bibi, de asszem tudom :B :R

Más
Szerintetek mennyit fog esni az ára a karinak , vagy 1általán esni fog-e,? ha itt lessz a fermi

[ Szerkesztve ]

(#786) j0k3r! válasza NFree (#770) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

a sracnak E8500-a van, nemertem, mert akar egy 32 bites oprendszert raeroltetni...gondolom 2x2 gb ram, 2gb vram, stb... ha mar ennyit koltottel a gepre, legalabb egy 32 bites oprendszerrel ne fogdd vissza :)

some men just wanna watch the world burn...

(#787) subaruwrc válasza tome.jr (#769) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD
ennyi

(#788) sniper elite válasza subaruwrc (#787) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Ha találok nekem is olyan lett volna, szóval kár vigyorognod, max azon teheted, hogy kölcsibe kéregetsz tápot! :O

(#789) subaruwrc válasza sniper elite (#788) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

muhaha. nem veszed észre mennyire szánalmas vagy? :D
ja amúgy már van kölcsön tápom köszi.

(#790) cowboy_bebop válasza tome.jr (#781) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

S tervbe sincsen felújított változat?
Ez a hátránya a csúcslapoknak. Jön az új technológia, ami lassan már a 20K-s lapokon is ott fog virítani, ezeket meg nem lehet már eladni.

subaruwrc: hagyjad, csak rájött, h. mennyire gáz a tömeggyártott lapja. :P

[ Szerkesztve ]

(#791) subaruwrc válasza cowboy_bebop (#790) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nehéz az élet tömeggyártott E760-as classifieddal. :O

(#792) Keldor papa válasza ADAM1337 (#765) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Foxconn a legnagyobb cég az összes közül, tehát az a legnagyobb tömegszemét. :DDD
El se merem képzelni az Abit, aki sajnos megszűnt (de sokat letett az asztalra) mi lehet. :DDD
Na meg az AsRock, aki sok egyedi hybrid-el állt elő. :U

(#766) RI/OS: +1 :DDD ...és még csak nem is nevezhető az alaplapok Ferrari-jának, mert ugyanúgy gépek gyártják, mint a többit. ;] Én azon se lepődnék meg, ha az Asus-tól 10m-el arrébb készülnének az EVGA-k.:D

tome.jr: Hehe, trutru ;]

[ Szerkesztve ]

(#793) gombcomp

gombcomp
(senior tag)

Rossz helyen járok,ez nem az 5970 topic? :O :W
Különben ha valakinek van zs.-je egy Ferrarira attól még nem biztos,hogy vezetni is tudja...

[ Szerkesztve ]

(#794) RI/OS válasza subaruwrc (#791) üzenetére

RI/OS
(őstag)

De legalább van mellé egy selejt 5970-e is :D

Na jó ne rosszindulatúskodjatok :D

(#795) Zsozsooooo

Zsozsooooo
(tag)

Jó az avatarom sracok ? Jolvan tudom tömegavatar de akinek csak erre telik ! :DD

[ Szerkesztve ]

(#796) gombcomp válasza RI/OS (#794) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Nem selejt az Ő 5970-ese sem...szerintem,az ilyen indulási problémáknak ezer más oka
is lehet.Nekem is sok Vga alkotott hasonlót,de soha nem a kártya volt a ludas.
Lehet táp,bios, alaplap,és egyéb konfigurációs probléma.
Nehéz lesz (és időigényes) bizonyítani a kiskerben,hogy sz@r a kari,mert lehet,hogy
egy tucattermék lapban,új környezetben vígan megy.

[ Szerkesztve ]

(#797) j0k3r!

j0k3r!
(senior tag)

meg mernek ra eskudni, hogy mar maskor is lattam, hogy megy a flame sniper kozeleben :D biztos veletlen...

some men just wanna watch the world burn...

(#798) RI/OS válasza gombcomp (#796) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Én kinyírnám a kártyát 0-ra, úgy tuti legarizzák :)

Nem kell hozzá sok minden. egy 12V 7A szünetmentes aksival meg lehet oldani :)

(#799) gombcomp válasza RI/OS (#798) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Én mindig megvárom amíg magától megadja magát,az ilyen beavatkozás
közönséges hardver-gyilkosság! :((( ...adjuk meg a tiszteletet a vasnak,a benne
rejlő mérnöki,fejlesztési munkának,még ha nem is sikerült tökéletesen.
Rossz felfogás,kicsit "magyaros" szemléletre vall,de ez csak az én magán
véleményem. :R

(#800) RI/OS válasza gombcomp (#799) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Ja, akkor inkább benyelsz 150k-t, mert nekik müködik, nálad meg nem?
Azért így eladni is elég merész.
Szóval túl sok lehetőség nem marad ilyenkor.
Egyébként tényleg nem a legszebb módja az ügyintézésnek, ez igaz :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5970
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.