Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5970

(#551) cowboy_bebop válasza sniper elite (#549) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Én csak SimonYana-ról tudom, hogy 1-2 nap alatt legariztatja a nagykerben a rossz hardvert. Érdekelne, ki az aki egy hónapot ül rajta (h. tuti ne vegyek tőle semmit).

[ Szerkesztve ]

(#552) Gorneck23 válasza cowboy_bebop (#551) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mivel ismerik őt, így nem csoda...persze ahhoz kell az is, hogy legyen a nagykerbe...

Paca2: Nincs ebben semmi érdekes...szar a kártya, ez van...home usernél uccse jön ki ez a hiba...csak nálunk és a mi előírásainknak nem felel meg vagyis az oké felirathoz nem elég.

(#553) cowboy_bebop válasza Gorneck23 (#552) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Igen ,ez igaz;de az egy hónapos gariztatás tényleg mesébe illő.

(#554) Abu85 válasza Gorneck23 (#552) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát igen ... csak az AMD-nek elég nagy érvágás, hogy az Acertől nem kap oké plecsnit, szóval nézhetik ők a problémát rendesen. :) Azért az Acer komoly zsetont hozhat az OEM megrendeléseivel.
Meg lehet kérdezni, hogy pontosan mikor fordul elő a fagyás?

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#555) Ottoka válasza Gorneck23 (#552) üzenetére

Ottoka
(őstag)

De akkor ha home usernél uccse, akkor hogy lehet hogy a napokban 3 db 5970 is haldoklik?

Mezőhegyes

(#556) Abu85 válasza Ottoka (#555) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert azok a kártyák éppen rosszak voltak. Gorneck23 specifikált problémáról beszél, amit az Acer kitesztelt.

Már írtuk, hogy a legyártott termékek egy része alapból hibásan kerül az üzletekbe. Ez nem egyenlő a szériahibával. Ez minden gyártónál így van. Egyszerű pech. Ahoz hasonló az eset, amikor nekem csak a harmadik WD vinyóm lett jó, mikor vásáróltam. Nem volt szerencsém, de gariban el lett intézve. Azóta is használom azt a vinyót.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#557) Paca2 válasza Abu85 (#556) üzenetére

Paca2
(fanatikus tag)

tehát akkor van egy hiba amelyik néha előjön a vásárlónál, és van egy hiba ami csak "szervízben" jön elő (de minden karinál)?

[ Szerkesztve ]

MSI GX740 laptop 2010. máj. • Koobe e-könyv olvasó 2009. ápr.

(#558) rocket válasza Ottoka (#555) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Mert mondjuk a gyari hutes helyett vizhutest raktak a GPU-ra, es megfottek a VRM-ek?
Most olvasgattam vissza es ezt talaltam, te meg nem valaszoltal a kerdesemre, hogy vizhutes volt-e az elso kartyan ami tonkre ment.

Fentebb linkelt hozzaszolas alapjan tegnap Paca2 feligazsag alapjan osztotta meg elmenyeit, es elfelejtette elmondani, hogy nem gyari allapotban hasznalta a kartyat, innentol meg ugye egesz mas a tortenet lenyege.
(persze mostmar te mondhatod nem azzal hasznaltad, nehogy az deruljon ki mint Paca2 eseteben, hogy teljesen alaptalan volt a billentyuzet koptatasa, es az AMD szapulasa, szimplan user error az egesz ;) )

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#559) Abu85 válasza Paca2 (#557) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem teljesen. Ami a vásárlónál előjön az olyan hiba, ami az adott termékre vezethető vissza. Rossz a kártya egyszerűen. Garira kell vinni és remélhetőleg az új jó lesz.
A specifikált hiba - amiről Gorneck23 beszél - az az Acer tesztprocedúráján jön ki. Ezzel kapcsolatban csak ő tud komolyabb felvilágosítást adni. Ez persze nem azt jelenti, hogy a júzernél előjön, mert általában a tesztprocedórák olyan körülmények között tesztelik az adott rendszert, amit a júzer otthon jó eséllyel nem tud előállítani. Ettől függetlenül a gyártó dönthet a forgalmazás kizárása mellett.

(#560) RI/OS válasza rocket (#558) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Hát ennyi. Jól meg is fogalmaztad az egészet. :)

(#561) cowboy_bebop válasza rocket (#558) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

És még hiányolta az Ati bocsánatkérését, amiért a vízhűtőtt kártyája tönkre ment. :W

(#562) Paca2 válasza rocket (#558) üzenetére

Paca2
(fanatikus tag)

az első fagyások akkor jelentkeztek, mikor még NEM volt rajta víz, de azt hittem, h a proci miatt volt, ami húzva volt (teszteltem)

másrészt meg a vízhűtő blokkot gyártók (EK pl, nem hülyék), de legyen neked igazad, mert látom nem nyugszol addig:

NEKED VAN IGAZAD, ÉN TÉVEDTEM, SAJNÁLOM, NE HARAGUDJ!

ati bocsánatkérését viccnek szántam, ha elolvastad volna a hozzászólásaimat

[ Szerkesztve ]

MSI GX740 laptop 2010. máj. • Koobe e-könyv olvasó 2009. ápr.

(#563) Gorneck23 válasza cowboy_bebop (#553) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pedig...elég esélyes...

Abu: Win7en kvalifikálunk...most olvasom, hogy januárba 5570et kell tesztelnünk... :D
Szal a kérdésedre visszatérve...i5ös konfigba produkálja a hibát és mivel arra lett volna a megrendelés másba nem néztük, csak az első szoftveres problémánk miatt néztük meg i7be.
Szal a hiba i5tel áll fenn náluk és a win7 pulzáló zászlócskájánál megáll és nem bootol az os tovább. Event logba nincs semmi...már vagy 5 béta drivert kaptunk és semmi...
Kínának ehhez procit kellett cserélnie, hogy reprodukálni tudja a hibát.

De egyébként az FX1800as karikkal is gond van adott konfigba. 160 órás stressztesztet kellett rajtuk csinálni... :D

Ottoka: Ezek a karik stabilak és működnek. De a specifikus tesztfolyamatunkon nem mennek át. Ami annyit teszt, hogy nem rakható bele...az adott konfigba...
Ez úgy müxik...van egy család...pl Aspire...abba ha egy adott komponens még nem volt sose beleépítve, akkor mi egy komoly tesztfolyamatot követve teszteljük az új hardvert az adott családba...legyen az cpu, memo, vga, odd...amúgy közröhej, hogy mit össze variálnak a gyártók a hardvereikkel...egy bios/fw flesss és már más matricát kap a termék. Szal míg a laborunk vagy a kínai r&d nem hajtotta végre a kvalifikálást, addig nem lehet tömeggyártani azzal a komponenssel az adott családot...

(#564) cowboy_bebop válasza Paca2 (#562) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Majd én is leírom 2 oldal múlva, hogy csak viccnek szántam a hozzászólásom. :P

(#565) Gorneck23 válasza Abu85 (#559) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy ez a teszt éppenséggel egy sima restart teszt...semmi extra...van egy progi ami újraindítgatja a gépet beállított idő után és persze el is indul. Ha 1000 reboot kell, akkor annyit csinál...40-60 restartot bírnak a karik és elő is jön a hiba...szal semmi extra hókuszpókusz nincs ebben, de mivel AMD elismerte a hibát és új kártyákat küldenek és rework is lesz így úgy gondolom, hogy vannak azért gondok az 5970 körül...

(#566) RI/OS válasza Paca2 (#562) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Tökmindegy, hogy hülyék vagy nem.
Ha nincs a vrm-en semmi, akkor simán felmegy 120 fok fölé.
Az meg sejted mennyire tesz jót neki.

[ Szerkesztve ]

(#567) rocket válasza Paca2 (#562) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

En teljesen nyugodt voltam, vagyok is :)

"ati bocsánatkérését viccnek szántam, ha elolvastad volna a hozzászólásaimat"

Pedig hianyoznak a hozzaszolasbol az erre utalo jelek, ezert is kerdeztem ra, persze utolag mar ugye.... ;)

Osszefoglalva a lenyeget:
Vannak elromlo HD5970 kartyak (pont)
Egyelore semmi szeria hibara utalo jel nincs (pont)
Ha szeria hiba ugyis ki fog derulni (pont)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#568) rocket válasza Gorneck23 (#565) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Erre a hibara kicsi az esely, hogy valos korulmenyek kozott elo jojjon, ha csak nem a reboot megszallotja a felhasznalo :)
Ettol fuggetlenul meg ez hiba, es valoszinuleg bios-bol lehet majd javitani.

(#569) Gorneck23 válasza rocket (#568) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ettől még egy elismert probléma, amivel nem szabadott volna kiadni a kártyát...persze publikálva sose lesz...hacsak a gyártók bele nem írják az új bios bug javítási listába...

Amúgy meg ha egyenrangú a kikapcs bekapcs a restarttal, akkor lehet bizonyos hw komponensekből álló gépeknél problémák, ahol persze majd elkönyveli a user win7 problémának...

Jahh azt nem írtam...már új bios van a kártyákon...szal nagyon kíváncsi vagyok mi is ez a rework pontosan amit csináltak...

Közbe belső levelezést olvastam...második GPU áll le...a rework ellenállás cserét jelent...

[ Szerkesztve ]

(#570) Gorneck23 válasza Gorneck23 (#569) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jahhh...3500db kártyáról van szó amit vissza is rendelt az AMD...

Szal röviden ennyit arról ami nálunk zajlik...

(#571) sniper elite válasza Gorneck23 (#570) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Akkor az enyémet is gond nélkül fogják cserélni?

(#572) Gorneck23 válasza sniper elite (#571) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én azt honnét tudjam? Azt se tudom mi a bajod a karival...meg azt se, hogy melyik nagyker, kihez viszed stb...

(#573) sniper elite válasza Gorneck23 (#572) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Fagyási gondok vannak! Abból gondoltam hogy simán cserélniük kell ha már ők is tisztában vannak a problémával, azért szart eladni ilyen áron... Remélem nem hónapokig tart egy visszahívás és csere!

(#574) Gorneck23 válasza sniper elite (#573) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Alapjába véve nálunk nem olyan jellegű problémák vannak, mint a te esetedben szvsz (mert ez leszámítva jó a kártya). Az hogy cserélik e az a nagykeren múlik és a gariztató személyen...nem az AMDn.
Anno már nem is tudom melyik karim, felvitte kedden boltos ismerős bp-re és másnap már meg is kaptam az újat...

(#575) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy olvasgatok, és ha igazak a statisztikai adatok (meghibásodás) : megint keletre ömlik a sz@r?

Nem pont az 5970-es topikba ilik, de általánosságban passzol az új technikához:

Nekem idáig szerencsém volt (nem 5970,hanem 5870 - asus) rendesen megy, teszi a dolgát, hűvős, nem kerreg, nem csipog... ezek szerint szerencsém volt! Sajnálom, hogy sokaknak szívás van vele, főleg ennyi pénzért!

Azt meg kell hagyni, hogy DX11 alatt nem valami nagy szám a teljesítménye (Dirt2) Félre is tettem ezt a játékot, mert nem szeretem, ha csak néha is be-be szaggat, főlegy egy autós szimulátornál... Viszont azt meg elvárom, hogy egy új technika egyik csúcsterméke full beállításokkal vigye a játékokat! Ergo adtam neki még egy kis időt, hogy driveresen is befejezzék az 5xxx szériát... (és itt most nem valami földtől elrugaszkodott 50%-os teljesítmény növekedésre gondolok), és befejezzék a játékot is. Lehet hiába, majd eldől...

A hűtő kerregés az meg számomra nagyon szánalmas egy 150k körüli kártyánál...
Meg kell hagyni, hogy az NV burkolata igényesebb (gondolom a hűtő ventillátor is ugyanaz az anyag, összeszerelés) Az ati egy kicsit többet feccölhetne ebbe a dologba, mert nekem ez a gagyi kínai műanyag nem túl szimpatikus...Ha közelről megnézi az ember itt ott hepehupásak az élek...meg lehet látni, hogy ugyanaz az a gagyi műanyag, mint a százforintos boltban kapható játékautók.... :F

Kicsit hosszú lett, de nem zavar...

Kívánom a hibás kártya tulajoknak, hogy minnél hamarabb és zökkenő mentesen cseréljék a kártyájukat!
Valamint mindenkinek Boldog Új Évet!

(#576) Abu85 válasza ceaser (#575) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem te vagy szerencsés, hanem azok pechesek, akik hibás darabot fogtak ki. Mint írtuk páran a fórumra az írja be a panaszát, akinek nem megy, de a nagy többség elégedetten használja.

Ha a Radeon HD 5800-5900 nem minőségiek, akkor tényleg nem tudom mi az. A referenciamodellekre mindig jellemző, hogy többnyire első osztályú alkatrészekből épülnek fel. A hűtő kerregése, meg az összeszerelésből adódó hiba.

[ Szerkesztve ]

(#577) ceaser válasza Abu85 (#576) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Nah én elégedett vagyok, és be is írtam :DD ;)
Nekem csak a hűtő borításnak a műanyaga nem testzik, mert valljuk be az egy olcsó gagyi műanyag... Maga a kártya az mínőségi cucc! Legalábbis nagyon remélem... Az idő majd igazolja... :C

(#578) sniper elite válasza ceaser (#577) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Az a gond hogy tényleg sose lehet tudni mikor üthet be a gubanc! Amúgy akik külföldről szerezték be a kártyájúkat, ugye pár ezret spórolva vele, na azok lehetnek most befosva, mert azt segítség nélkül kell majd legariztatni! Másik meg hogy eléggé drága a posta, amikor amcsiba küldtem vissza a Dominator GT ramjaimat, mert SZÉRIA hibás volt! 12k posta mellé, még egy 3 hetes aggodalom is társult, mivel nem tudtam kinek a kezén keresztül fog majd kijutni meg vissza! Egyik ismerős éppen előbb írta, hogy neki kintről van a 5970, és amikor benyomja a gépet enyhén megizzad mindennap :DDD Abu ha lehet egy kérdésem hozzád, Te valami amd-t népszerűsítő emberke vagy? Csak azért kérdem, mert máshol is már észrevettelek másik oldalon is, és mindig amd témához szólsz hozzá!

(#579) Ottoka válasza rocket (#558) üzenetére

Ottoka
(őstag)

AZ még nem volt vizes, mert 27-én épitettem át a gépet, lapot s cseréltem, meg winyókat, x-fi-t, stb. A 27.-e délutánt- éjszakát és a 28. reggelt kinlódtam végig a karival.

Az új karin már a vizes blokk van, és a vrm-ek is hűtve vannak, nem tudom milyen blokkja van paca2-nek, de nálam a vrm-ek 26-27 fokos alapon, terhelve se megy 40 fölé....

Egyébként az új kari úgy néz ki jó.

Másik ez egy igen idióta hozzászólás volt részedről, ezzel számomra el is dőlt a további beszélgetések sorsa veled. Ugyanis egy vizhűtés mindig azt a célt szolgálja, hogy a gyári léghűtésnél jobban hűtsön, tehát hogy lehetne eközben megfőzni a vrm-et, vagy esetleg a kártya bármilyen más részét?

Akinek mondjuk annyi esze van hogy olyan blokkot vesz ami esetleg valamit szabadon hagy, az megérdemli, és az tényleg ne kapadozzon itt.

[ Szerkesztve ]

Mezőhegyes

(#580) Abu85 válasza sniper elite (#578) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én a Prohardver házigazdája vagyok, így kötelességem elmagyarázni, hogy mi hogyan működik. Hozzászólok én mindenhez ami VGA, csak jelenleg az AMD-s fórumok élnek szakmai szinten. Az NV-s fórumokon vagy valami problémáról van szó, vagy megy a gyártó tényszérűtlen szapulása. Előbbiben szoktam segíteni, utóbbiban a tényszerűség hiánya miatt nem érdemes részt venni. A Fermis találgatós topikban meg hónapok óta találgatunk, így az kezd uncsi lenni. De majd jövőre lehet nyomulni a tényleges infók birtokában. :)

[ Szerkesztve ]

(#581) Ottoka válasza sniper elite (#578) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Valószínűleg meg lennénk lepve, ha látnánk hogy az amd mennyit költ reklámra a ph!-n. Ami egyébként nyilvános, hiszen egy cég főkönyve nyilvános információ, csak a francnak van kedve szaladgálni utánna..... meg felesleges is, a tények önmagukért beszélnek.... :DDD

[ Szerkesztve ]

Mezőhegyes

(#582) Abu85 válasza Ottoka (#581) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy látsz AMD, Intel vagy NV reklámot a PH-n. Egyszerűen velük nincs ilyen szerződésünk.

(#583) Ottoka

Ottoka
(őstag)

Mindegy, B U É K mindenkinek! :DDD

[ Szerkesztve ]

Mezőhegyes

(#584) gbors válasza Gorneck23 (#569) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

érdekes, amit írsz, mert eddig a VGA-im többségének volt valami enyhe restart gondja - többnyire nem a Win start, hanem az egész gép indulása környékén.

a 90%-os hibaarányról meg annyit, hogy HW-supportereméknél az elmúlt 2 hétben cca. 1 tucat 5970 ment el - 0 panasz. ők akkor javítják az arányt :)

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#585) tome.jr válasza Abu85 (#580) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem igaz, múltkor láttalak a Mónika Show-ban meg a Balázs Show-ban is, Te voltál az egyik fizetett tapsoló ember. Ez meg itt mint tudjuk az AMD show :P ;)

(#586) Góliát

Góliát
(senior tag)

Helló mindenki.:) Pár napja rendeltem egy Asus 5970-et. Még nem érkezett meg! :N Kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle. :K Ígérem, hogy beszámolok a fejleményekről!
Ja, még annyit, hogy a kari külföldről rendeltem és megbízható boltból.
B.U.É.K. minden kedves olvasónak! :DD

[ Szerkesztve ]

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#587) Gorneck23 válasza gbors (#584) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekünk csak ezzel a karival van bajunk...az 5xxx többi tagja hibátlan...eddig... :K De mint mondtam kurvára érdekes ez az egész 5970es kártya...mondjuk még mindig jobban örülök az ilyen hibáknak, mint szopni a fos NV kari bios/szoftver bugjaival... :D

(#588) Góliát

Góliát
(senior tag)

Még valami. Észrevettem, hogy az Asus és Ati honlapján,-a termékkategóriák között- a Radeon 5970-es nem szerepel. Csak akkor találom meg, ha beütöm a keresőbe. HI

(#589) Ottoka válasza tome.jr (#585) üzenetére

Ottoka
(őstag)

:C

Jól van, föltűnik ez mindenkinek...

[ Szerkesztve ]

Mezőhegyes

(#590) rocket válasza Gorneck23 (#587) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Bios gondnak tuno problema van azert HD5xxx sorozatnal is, pl. a HD57xx kartyaknal tobben is panaszkodtak a topikjaban, hogy nem mindig indul el elsore a gep, a kartyan a venti felporog ahogy szokas, majd elhalkul es utana mar a post kepernyo se jon be a monitoron, jo esetben ilyenkor a ctrl+alt+del segit, rosszabb esetben csak a manualis reset, utana mar minden mukodik normalisan. (akiknel fent all ez a problema, a HD57xx kartyat megelozo katyaval nem volt ilyen problema.)
Nalam nem jott meg elo ilyen problema, de letezik, es teljesen mas konfigok alatt jon elo, es a user error kizarhato.

#588: Ott van pedig, products & technologies -> desktop products -> desktop graphics -> ATI Radeon™ HD 5970, ATI Radeon™ HD 5800 Series and ATI Radeon™ 5700 Series graphics -> ATI Radeon™ HD 5970 :)

[ Szerkesztve ]

(#591) Góliát válasza rocket (#590) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Köszi a helyesbítést. Már én is látom, hogy ott van. :R

(#592) Ottoka válasza rocket (#590) üzenetére

Ottoka
(őstag)

#579 ?

Mezőhegyes

(#593) rocket válasza Ottoka (#579) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Akkor kifogtal egy rosszat, de ugye itt mar nehanyan szeria hibat kialtottak, abbol indult ki az egesz tortenet.
Tudom mire jo a vizhutes, de nem csak full blokk letezik, ezert irtam a VRM megsulest mint esetleges problemat ami okozhatja a kartya elromlasat, es vannak olyan "szakertok" akik nincsenek tisztaban a dolgokkal, rarakjak a GPU-ra a blokkot, megfo valami alkatresze a kartyanak, aztan az AMD-t szidjak, hogy keptelenek a kartyat normalisan osszerakni :)

[ Szerkesztve ]

(#594) sniper elite válasza rocket (#593) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Nekem semmilyen vízhűtés nincs rajta, mégis szarakodik a kártya, szóval kár erre fogni! Ez egyértelmű hogy bizonyos daraboknál valami gyári hiba van, erről kár tovább vitázni, csak azt nem értem, miért vagy te ennyire rosszul most hogy a drága picike amdédre merünk haragudni ugyanis volt pofikájúk összekapkodni és utána méregdrágán árusítani valami vganak nevezett ócskaságot! Nyugodtan védheted őket, de valahogy ettől még nem éppen neked lesz igazad! Azt meg végképp nem értem hogy nem is ilyen kártyád van, erre mondod folyamatosan itt, hogy ezzel semmi gond nincs csak pár darab lett rossz! Vegyél akkor belőle 2 darabot aztán utána mondjad hogy milyeneket fogtál ki! 1-et se mernél belőle most venni, annyira szarnál hogy kifogod a rossz darabokat! :W

[ Szerkesztve ]

(#595) FragStaR

FragStaR
(fanatikus tag)

Felmerül bennem a kérdés, hogy ha az 5970 2db 5850 -es egyben akkor miért nem éri meg jobban venni tényleg 2db 5850 est (kb 135.000 ért) ? Vagy valamit rosszul tudok és nem ilyen egyszerű a dolog?!

(#596) Keldor papa válasza FragStaR (#595) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy kártya kevesebb helyet foglal, kevesebbet eszik, kevésbé hangos, kevésbé fűti fel a házat, stb.

(#597) Abu85 válasza tome.jr (#585) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, ez itt a PH! Nálunk a tényeknek van bérelt helye. ;) De ezt a fanok nem fogadják el. :) Mondjuk ez nem meglepő, mindig is így volt. :U

[ Szerkesztve ]

(#598) eladohardver válasza Keldor papa (#596) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

1 Kártya mind felett "dlááágaszáááág" :DDD

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#599) ceaser válasza FragStaR (#595) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Az 5970-es vga, csak az órajelekben egyezik meg két darab 5850-es VGA-val.
Az órajelek visszafogása azAMD részéről egy kényszer megoldás lett! A fogyasztásra vonatkozó szabvány miatt! Az 5970 az két darab 5870 az 585-es órajeleivel!
Az 5970, ha nem számít a fogyasztás (elvileg, mert tapasztalatom nincs, a tulajok vagy cáfolnak, vagy megerősítenek) simán az 5870 órajeleire beállítható.
Így viszont, ha úgy nézi az ember, ahogy TE számoltál, akkor már nem nagyon éri meg 2db 5870-es.... ;)

(#600) sniper elite válasza Keldor papa (#596) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Meg kettő kártyához már kéne valami normális driver is! Nem hotfixes...

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5970
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.