Nagyfelbontású SJCAM akciókamera, Wi-Fivel

Kipróbáltuk a feltörekvő gyártó középkategóriás, megfizethető árú kameráját, a 4000+ Wifit.

SJCAM SJ4000+ WiFi

Az SJCAM-nek sikerült az, amire minden kis cég csak vágyik: noname márkából küzdötték fel magukat odáig, hogy már komolyan számolni kell velük az akciókamera-piacon. Mostanra masszív, olykor meglepően elvakultnak tűnő rajongótáboruk alakult ki, köszönhetően viszonylag jó minőséget produkáló, kifejezetten kedvező árú termékeiknek, és már megjelentek a magasabb kategóriában is. Sőt már ott tartunk, hogy egyes, megkérdőjelezhető erkölcsű vállalatok kamu SJCAM eszközökkel próbálnak sikereket elérni.

SJCAM SJ4000+ WiFi
SJCAM SJ4000+ WiFi [+]

Egy szó, mint száz, az SJCAM 2015-re az akciókamera-univerzum betonbiztos pozíciókkal bíró szereplőjévé vált. Így amikor lehetőségünk nyílt kipróbálni az SJCAM SJ4000+ Wi-Fi-s verzióját, nem nagyon haboztunk.

Unalomig ismert külső

Bár az SJCAM kínálatában megtalálhatóak a cső és kocka alakú, illetve a hagyományos kamkordereket idéző készülékek is, az SJ4000+ esetében ismét a jól bevált, GoPro által bevezetett kialakítás mellett tették le voksukat. Tehát ez a kamera is úgy néz ki, mint egy mini fényképezőgép, azaz az objektív a frontfelületen kapott helyet egy gomb társaságában, a hátlapra pedig az LCD kijelzőt építették.

A tetejére egy gomb és egy kontroll-lámpa került, az egyik oldalára pakoltak még két további gombot és a hangszórót. A túloldalon a micro USB-nek, a micro HDMI csatlakozónak, valamint a microSD kártyaolvasónak szorítottak helyet, az akkumulátor garázsába pedig az alján keresztül lehet eljutni. A kamera mérete teljesen átlagos, (3 x 4 x 6 cm), súlya mindössze 63 gramm.

SJCAM SJ4000+ WiFi SJCAM SJ4000+ WiFi

SJCAM SJ4000+ WiFi SJCAM SJ4000+ WiFi
SJCAM SJ4000+ WiFi [+]

A kiegészítőket tekintve a kötelező minimumot hozza. A szokatlanul elegáns dobozban a készülék mellett a micro USB kábel, törlőkendő, használati utasítás, átlátszó, vízálló műanyag tok, tartalék hátlap és két, ragasztóval bekent talp mellett olyan kiegészítők kaptak helyet, amelyek segítségével kerékpár vagy motorbicikli kormányára, sisakra, sílécre, gördeszkára, snowboardra, autó műszerfalára vagy sisakra rögzíthető a kamera. A fejpánt és mellpánt tehát ezúttal is hiányzik, így ha valakinek azokra is szüksége lenne, akkor számoljon még némi plusz beruházással.

SJCAM SJ4000+ WiFi - a doboz tartalma
SJCAM SJ4000+ WiFi – a doboz tartalma [+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • SJCAM

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés