Hirdetés

UF950: bivalyerős 4K-s csúcstévé az LG-től

LG 55UF950V

Az LG mostanra a tévépiac egyik leginnovatívabb gyártójává nőtte ki magát. Számos téren a vetélytársak előtt járnak, elég csak az OLED technológiára, a webOS smart rendszerre vagy a Magic Remote távirányítóra gondolni, vagy arra, hogy sokan szemérmetlenül másolják megoldásaikat.


[+]

Az UF950 csúcsszéria legkisebb modellje került hozzánk tesztelésre, az Ultra High Definition felbontású, webOS 2.0 okostévé-rendszerrel és akusztikus talppal ellátott, 3D támogatású, egyedi külsejű LG 55UF950V.

Pazar külső

A jobb minőségű hangzás miatt kapott különleges kialakítást az akusztikus talp névre hallgató, enyhe ívben görbülő talppal egybeépített állvány. Mivel ez amellett, hogy a nézők felé terelgeti a hangokat, még jól is néz ki, emiatt az LG két legyet ütött egy csapásra, hiszen ezáltal a tévé külsejére is jó hatással van.


[+]

A dizájnerek ezt leszámítva maradtak a már jól bevált megoldásoknál, azaz a keret nélküli irányvonalnál, a másfél centiméteres éjfekete, kikapcsolt állapotban láthatatlan káváknál, és az ezeket övező vékony ezüstszalagnál, amely még a talphoz is kiválóan passzol. A modell a közepső részén 4,7 centiméter vastag, viszont oldalt és felül mindössze 1 centiméter, ami egy LCD tévé esetében figyelemre méltó. Ez például egy olyan tulajdonsága, ami azonnal feltűnik az embernek, még a teljesen laikusoknak is, többek között ennek is köszönhető, hogy státusszimbólumként is simán megállja helyét.


[+]

A hátlapon kapott helyet a fizetős adások kódolásához szükséges kártyák fogadását biztosító CI+ slot, két-két HDMI 1.4 és HDMI 2.0, két darab USB 2.0 és egy USB 3.0, valamint egy-egy Ethernet, SCART (adapterrel), kompozit, komponens, digitális és analóg audió csatlakozó, illetve egy 3,5 mm-es hangkimenet.


[+]

Főbb paraméterek
LG 55UF950V
Panel IPS LCD panel
Háttérvilágítás Edge-LED
Képernyőméret 55 hüvelyk (140 cm)
Maximális felbontás Ultra High Definition (3840x2160)
Maximális kontrasztarány n. a.
Válaszidő n. a.
Maximális fényerő 400 cd/m²
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Eco, Élénk, Fotó, Játék, Sport, Színház, Eredeti, 2 ISF felhasználó
Hangbeállítások Eredeti, Színház, Hírek, Sport, Zene, Játék, Smart
Hangrendszer 60 watt (4.2 csatornás hangrendszer (6 db háromutas hangszóró))
Beépített digitális tunerek DVB-T2/DVB-C/DVB-S2
Interfész 2 db HDMI 1.4, 2 db HDMI 2.0, 2 db USB 2.0, USB 3.0, komponens, kompozit, SCART, digitális audió, analóg audió, CI slot, 3,5 mm jack, Ethernet
Extrák webOS 2.0, médialejátszó, böngésző, hangalapú keresés, Magic Remote mozgásérzékelős távirányító, 4K felbontás, akusztikus talp, kislexikon, 3D, Harman Kardon hangrendszer, médialejátszó, Photo Editor, 3D tartalomszolgáltatás, Dual Play, műsorrögzítés, time-shift
Teljesítményfelvétel 134 watt, készenléti üzemmódban: 0,12 watt
Méret 1236 x 722 x 47,6 (talppal 240) mm
Tömeg 19 (talppal 22) kg
Gyártó honlapja www.lg.hu
Termék honlapja LG 55UF950V
Fogyasztói ár kb. 860 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés