Íme a Magic Remote evolúciójának eredménye

Az LG 2012-ben mutatta be a forradalmi, azóta sok más gyártó által lemásolt, mozgásérzékelős távirányítóját. A Magic Remote távvezérlőn a vállalat évről-évre változtatott valamelyest, igazodva a fogyasztói igényekhez, illetve természetesen az új funkciókhoz.

LG Magic Remote
LG Magic Remote [+]

Nagy meglepetést nem okozott, hogy 2015-ben is egy új generáció mutatkozott be. A korábbi verziókhoz képest azonban markáns eltérés figyelhető meg, hiszen ezúttal a hagyományos távvezérlőről ismert numerikus kezelőpanel, azaz magyarul a számok is helyet kaptak ezen a periférián. Ez egyben azt is jelenti, hogy ezzel a régi vágású távirányító a Magic Remote-tal megtámogatott tévéknél nyugalomba is vonul, hiszen egyáltalán nincs rá szükség a továbbiakban. Ugyanis így már tényleg minden fontos funkció, szolgáltatás vagy paraméter elérhető közvetlenül a szokásoknak megfelelően áramvonalas, dizájnos, mozgásérzékelős távirányítón keresztül. Az LG új, továbbfejlesztett Magic Remote távirányítóval megtámogatott televíziói már Magyarországon is elérhetőek.

LG Magic Remote
LG Magic Remote [+]

Sikerült is kipróbálni működés közben, és egy fokkal tényleg kényelmesebb a használata, köszönhetően a numerikus panelnek. Szerencsére a súlya nem növekedett meg túlságosan, szóval elfáradni senki nem fog, mialatt ide-oda mozgatja a kurzort a kijelzőn.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés