Hirdetés

Hamarosan kapható az Antec új tápgenerációja

Az Antec TruePower tápegységei jó teljesítményükkel és csendes működésükkel szereztek maguknak számos elégedett vásárlót. A gyártó hamarosan – várhatóan március közepén – Európában is piacra dobja az új generációt, a TruePower 2.0 sorozat tagjait.

Hirdetés

Az Antec közleménye szerint az új modellek zajszintje teljes terhelésnél sem emelkedik 21 dBA fölé, ami az automatikusan szabályozott 120 mm-es ventilátornak köszönhető. A TruePower 2.0-ra emellett két házhűtő is rákapcsolható, így a rendszer egészének zajszintje is moderált keretek között tartható.

Noha egyelőre pontos adatok nem ismertek, a táp érdekességének ígérkezik, hogy az egyes ágakat teljesen önálló áramkörök szolgálják ki, ami az összteljesítmény jobb kihasználását teszi lehetővé. Az áramellátó kompatibilis az ATX12V 2.01 szabvánnyal; négy SATA-tápcsatlakozót, 24 tűs alaplapi csatlakozót és PCI Express-es videokártyákhoz való hattűs konnektort kínál. A nagyobb teljesítményű, illetve több meghajtóval felszerelt PC-k áramigényének kielégítésére két 12 voltos sínt biztosít.

A TruePower 2.0 ára teljesítménytől függően (380-550 watt) 117 és 175 euró közé fog esni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés