Hirdetés

Hardverözön hömpölyög a nyári meleg előtt

Ez alkalommal a székek, kamerák, monitorok és más perifériák mellett feltűnik a színen két alaplap, meg még ez-az.

Kényelem

Zárásként négy forgószéket mutatunk, mivel a komfort sem elhanyagolandó tényező, ha sok időt töltünk a képernyő előtt. A nagyjából 84 000 forintos, 150 kilogramm teherbírású Genesis Trit 600 RGB nevéből adódóan a színes fények rajongóira fókuszál, ugyanis 82 cm magas, jelentős mértékben dönthető háttámláját és 53 cm széles ülőlapját vaskos, 300 világítási móddal rendelkező fénycsatorna szegélyezi.

Genesis Trit 600 RGB
Genesis Trit 600 RGB [+]

A váz és a 60 mm-es görgőkkel szerelt lábcsillag műanyag, a kartámasz 1D-s, a gázlift Class 4-es, és a lélegző, kopásnak ellenálló szövetkárpit, a fejpárna, az állítható deréktámasz és a hintamechanika is mind kipipálható. A fényjátékhoz szükséges power bankról – amit az ülőrész alsó felén, egy zsebecskében helyezhetünk el – nekünk kell gondoskodnunk, de hálózatról is működhet a dolog.

noblechairs EPIC Black Edition
noblechairs EPIC Black Edition [+]

A noblechairs fekete, szakadástól és kopástól védett, és persze lélegző, hibrid műbőrbe burkolt, acélvázas EPIC Black Edition széke lényegesen konszolidáltabb összképet nyújt durván 135 000 forintos áráért cserébe. A 120 kilogramm teherbírású, egyszerűen tisztítható ülőalkalmatosság nagy sűrűségű hideghab párnázást kapott, háttámlája 90-től 135 fokig dönthető, poliuretán karfája 4D-s, és porfestett alumínium lábkeresztjéről 60 mm-es, univerzális görgők lógnak. Prémium gyanánt fej- és derékpárnát mellékelnek a sportosan visszafogott külsejű bútordarabhoz.

noblechairs ICON Black Edition
noblechairs ICON Black Edition [+]

A 140 000 forint környékén kapható noblechairs ICON Black Edition maximum 150 kilogrammos egyéneket bír el, de voltaképpen ugyanazokkal a jellemzőkkel írható le, mint egy bekezdéssel feljebb bemutatott márkatársa, csupán a vonalvezetése más, és itt-ott akad néhány centiméter eltérés a méretében. A háttámla 86 cm magas, az ülőlap 51,5 cm széles, az ülésmélység 49 cm, az ülésmagasság 46,5 és 56,5 cm közé lőhető be, és ehhez, továbbá a következő székhez is jár a két párna.

noblechairs HERO Black Edition
noblechairs HERO Black Edition [+]

Mintegy 155-160 000 forintért árulják a szintén 150 kilogramm teherbírású noblechairs HERO Black Editiont, amely integrált deréktámaszt is kapott. Az alapvető termékjellemzők nem különböznek az EPIC és az ICON modelltől, újból csak a formában/méretekben/ülésmagasságban van különbség, a 87 cm magas háttámla 135 helyett 125 fokig való dönthetőségét leszámítva. Az ülőlap szélessége 52 cm, az ülésmélység 55 cm, míg az ülésmagasság 48-56 cm között szabályozható.

Synthwave

Előzmények

Hirdetés