Hirdetés

Kedvező árú Alcor akciókamera sok extrával

Alcor Action HD WiFi

Az Alcor Action HD WiFi kamera az előzetes információk alapján kifejezetten ígéretesnek tűnt, ezért mindenképp ki akartuk próbálni. 40 000 forintos árába beletartozik egy színes LCD kijelző, rendelkezik beépített mozgásérzékelővel, az alapkiszerelés részeként jár mellé egy csomó hasznosnak tűnő kiegészítő, vezérelhető okostelefonnal vagy tablettel, ellátták beépített képstabilizátorral, megváltoztatható a tömörítés mértéke, módosítható az élesség, a fehéregyensúly, az expozíció, webkameraként is bevethető, és még akár fekete-fehér vagy szépia hatású felvételek is készíthetőek vele.

Mindez tényleg nagyon jól hangzik egy ilyen árkategóriájú készüléktől. Kíváncsiak voltunk, hogy a valóságban hogy használhatóak ezek a funkciók, illetve természetesen arra is, hogy milyen a képminőség.

GoPro-s külső

Vannak olyan cégek, amelyek nem nagyon erőltetik meg magukat, és mindössze egy-két ragasztós tappancsot pakolnak kameráik mellé a dobozba. Szerencsére az Alcor nem tartozik közéjük, hiszen a vízálló tokon kívül még kerékpáradaptert, két gyorsrögzítőt, csíptetős tartót, állványadaptert, három tartókart, átalakítót, sisakrögzítőt, karpántot, két ragasztóval bekent talpat, USB kábelt, töltőt, törlőkendőt és persze kezelési útmutatót mellékelnek a kamerához, továbbá az akkumulátor sem hiányzik.


A 6 centiméter széles, 4 cm magas és 3 cm mély eszközről első pillantásra látszik, hogy a tervezők a GoPro által lefektetett irányvonalat követték a kialakítás során, azaz úgy néz ki, mint egy lekicsinyített fényképezőgép, amelynek az oldalára építettek egy-egy micro HDMI és micro USB csatlakozót, valamint egy microSD kártyaolvasót. A tetejére kontroll-lámpa és vezérlőgomb, a frontfelületre egy másik gomb, az oldalára további kettő gomb került, a hátlapra pedig a színes LCD mellett további két visszajelző LED-et építettek. Cserélhető és tölthető 900 mAh akkumulátora körülbelül 70 percnyi működésre elegendő, ami ebben a termékkategóriában átlagos értéknek számít. Adattárolásra szolgáló beépített memóriával nem rendelkezik az Action HD WiFi, így használatához feltétlenül szükséges egy microSD memóriakártya.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Alcor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés