- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz kelzsoca #14432 üzenetére
C3C0 megoldott helyette pár dolgot, tilal még sem bújt elő, szóval tényleg úgy néz ki, leállt végleg. Nincs naprakész infóm, a modaco reggel óta áll
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
callvote
senior tag
válasz kelzsoca #14473 üzenetére
nem csak az ace vacak,hanem minden xperia.....
a menürendszere vicces..fájlkezelö nincs benne..csak ugy tudsz apk-t telepiteni sd-röl ha valahogy van neted és pl astrot le tudsz szedni...amugymeg nem férsz hozzá az sd tartalmához...
majdnem földhöz vágtam amikor volt 1 a kezembenRedmi :)
-
skidrowkill
aktív tag
válasz kelzsoca #14473 üzenetére
a where is my water 1.6.3-as verziója el se indul rajta ,míg a Skate-en lazán fut
és a where is my water nagyon pixeles az ace-eniPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #14522 üzenetére
A technikai oldalát inkább ne itt beszéljük meg szerintem, de ma eleget néztem ahhoz hogy tudjam mennyire szar vagy nem szar. Akkora baj nincs, mint aminek elsőre tűnik. Van akinél már megy is rendesen (!). Csak nem ilyen tutyimutyi embernek kéne nekilátni párnak, mint a nagy "modderek" a MoDaCo-n, hogy egyet előre, kettőt vissza fejlesztenek...
-
skidrowkill
aktív tag
válasz kelzsoca #14522 üzenetére
Update coming today. A lot of work went in last night to get the repo to work with the new build system. It took longer than I expected.
ezt írta ma Tilal
vélemény?iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
viperabácsi
addikt
válasz kelzsoca #14534 üzenetére
Üdv Zsoca
Érdekelne van ez a problémám a véleményed ,mert visszavittem t-be és a srác átállította 2g re az adatforgalmat a telcsin és megjött a térerő.Szerinted a telcsi vevője hibás vagy másnak is van ilyen gondja a skate-val?Amikor visszavittem gyári rom volt rajta most ismét skaTe v2 mindkettővel ugyanaz a jelenség.Ha visszaváltok 3 g -re azonnal leesik a jel legalább a felére és szinte lehetetlen vele telefonálni?Az érdekelne van -e valami teendőm és ha igen akkor mi?
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
válasz kelzsoca #14537 üzenetére
Értem az a furcsa számomra , hogy mikor megkaptam ezt a készüléket elötte a (rossz) nem csinált ilyet ugyanezzel a simmel.Ez a készülék kezdettől fogva ilyen!Ja és randomban szétkapcsol hívás közben 2g -n is. Nem tudom így hogyan tudom bizonyítani a problémámat?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kelzsoca #14602 üzenetére
Azt igyekszem elmagyarázni, hogy egy ház felépítéséhez nem elég a kőműves meg az ács, hanem kell egy építészmérnök is, aki megtervezi az alapozást, meg egy téglagyár, ahol elkészül az építőanyag, kellenek nyílászárók, villanyszerelő az elektromos ellátáshoz, internet csatlakozáshoz kábeltévés vagy hálózati szakember, hideg és meleg burkolók... Próbáljuk megy ezt most Androidra:
Adott a Google, akinél ott van a téglád (aka driver) de neked már van egy alapod és a mérnök kiszámolta, hogy ha abból a téglából építesz rá házat, akkor pár napon belül összedől, mert túl nehéz egy-egy darab.
Elmész a beszállítóhoz, aki megmondja, hogy "bocs, de ami neked kéne, azt nem tudom és nem is akarom előállítani... építs másik alapot" >> vegyél másik telót...
-
hunaqua
addikt
válasz kelzsoca #14631 üzenetére
...persze,én a hazai helyzetre gondoltam
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
krystman
őstag
válasz kelzsoca #14677 üzenetére
Lehet, hogy félre értettem, de én a rendes menüre értettem. Pl. Maps, google kereső, helykereső, amik feleslegesek (nekem), el tudom tüntetni véglegesen. Én erre gondoltam.
Ja, és rosszul írtam a program nevét, Root Uninstaller. Összekevertem a másikkal. Bocs érte.[ Szerkesztve ]
-
DarknessHope
senior tag
válasz kelzsoca #14702 üzenetére
még mindig nem vettem semmit.. hiába a munkaerőpiac továbbra se akar befogadni.. már pedig nem veszek anyám meg bátyámék pénzén.... csak a sajátomból.. sajnálatos hogy egy diplomás ennyire nem kell sehova.. de ez más történet....
igy marad a nézelődés álmodozás. jelen állás szerint húzok az alcatel felé.. tetszett Meetingen.. v min.. /veletech /. Bár még nem 100 persze..
Mire lesz pénzem lehet lekerül alsó kategóriába a 4 mag.. és galaxy s III-at szórják a vaterán 10 ért.. persze euróban.. mert időközben bevezetik
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
scyllarus
veterán
válasz kelzsoca #14738 üzenetére
Pedig az nekem is nagyon tetszik. Pont olyan, ami nekem kell, az Era a 4 magjával nekem felesleges. Ez 4"-os, ami pont megfelelő, a 4,3 nekem már kicsit nagy egykezes használathoz, és külsőre is nagyon bejön.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
macilacus
senior tag
válasz kelzsoca #14857 üzenetére
Ezek a szervizkódos dolgok is mint programok működnek a gyári romban és a nem gyári alapú romba pedig ha a készítők nem írják bele akkor nincsen benne ha jól értem?
És a telefonszám alapú keresés az IA3 tárcsázónál?
[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
-
okoska74
senior tag
válasz kelzsoca #15141 üzenetére
Valószínűleg igazad lehet a dátummal.
A mimoza x valószínűleg június 26. -i dátummal jön.[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
SZATYIATI
csendes tag
válasz kelzsoca #15409 üzenetére
köszönöm szépen még egy utolsó kérésem lenne gyorsan dolgoznak amugy,precizen,olcson nem tudja valaki,esetleg felturbózást is válalnak?10.000ft-ba esetleg meguszom a hangszoró pótlást illetve az alkatrész cseréjét? köszi fiuk szeretem ezt az oldalt és a zte rajongókat!!!fontos a telóm mivel asszonytól kaptam szülinapi ajcsiba és élek halok érte.
-
Jano_023
őstag
válasz kelzsoca #15642 üzenetére
Jól hangzik.
Nem nagyon vagyok az a telefon váltogatós srác, jól meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal is.
Ami lehetne jobb az max egy kicsit erősebb proci és nagyobb aku lenne jó! Az aku terén sajnos a többi gyártó sem produkál vlami jó eredményt. Mindenki arra megy hogy nagyon vékony legyen a készülék és az hogy fél nap alatt lemerül és használhatatlan az nem számít. (ezt most nem a Skatre értem)Ha jól olvastam akkro a Motorola Razr MAXX aminek 3300 mAh aksija lesz. Na ezt megnézném mit tud.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
-
okoska74
senior tag
válasz kelzsoca #15789 üzenetére
Milyen a kijelzője? sok hír szerint rossz kijelzővel érkeznek.
[link]iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest