- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz Gorky01 #3049 üzenetére
Tehát ,hogy ne próbálkozz tovább ezzel a rommal, ide írom a véleményem.
Nem is fog felmenni, mert a boot.img helye a magyar Skateben alapból 4MB az említett custom romban pedig egy 4MB-nál nagyobb boot.img van, így nem fér el az adott partíción.
Tehát pl. egy 1,5Mb-os .zip fájlt sem tudsz egy 1,44MB-os floppy-ra másolni.
Remélem világos.
(#3053) frozzyZTE: nincs problem, saját elképzelésem szerint, a boot.img felírását kihagyta és ott hagyta a gyárit. De lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz Indiant #3052 üzenetére
őőő eredeti partícióval használom a telefonomat és Atomic v1.6-ot használok.. problem ?
(#3051) Gorky01: leírom akkor mit csinálj CWM-ben
-Wipe data/factory reset
-Wipe cache partitionezek után következőket:
-Mounts and Storage
-format /boot
-format /cache
-format /data
-format /system
-format /sd-extezen kívül.:
-Advanced
-Wipe Dalvik cache
-Wipe Battery statsha ezek sem mennek, akkor SD csere ha van rá lehetőséged és ugyanígy próbáld meg újra.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Gorky01
tag
Igen természetesen világos... csak azt nem értem, hogy akkor másoknak mért megy fel? Miben más az Ő Skate-jük, mint az enyém? Csak mert mindenki egyszerűen felteszi ezeket a rom-okat én meg mindenféle hibaüzenetet kapok.
Nem lehet valahogy jobban begyalulni a telót?
[ Szerkesztve ]
ZTE Skate with ICE ARMOR III. HUN Custom ROM by kelzsoca & apeelme
-
Gorky01
tag
Oksa megpróbáltam nem megy...
A héten veszek egy másik sd kártyát és megnézem mi sül ki belőle...
Neked mekkora van most benne? Nekem csak egy 512 van épp itthon ezért azt használom de elég volt egy bacup-hoz + hogy rátegyem a rom-ot.Majd akkor megpróbálom és majd kiderül.
ZTE Skate with ICE ARMOR III. HUN Custom ROM by kelzsoca & apeelme
-
gabmng
csendes tag
hali.
felraktam az alább linkelt flash playert:
http://mobilarena.hu/tema/zte_skate_pengebb_a_pengenel/hsz_2020-2020.html
Ez a legújabb 11es ugyebár. Kérdésem lenne hogy melyik böngésző támogatja a flasht? mert a gyári és az opera se támogatja, nem tudtam lejátszani flash tartalmat
köszi.
-
Harapos
csendes tag
Én Szegeden a Media M-ban 9990-ért vettem samsung 16 GB-os class 10-es memóriakártyát, érdemes megnézni, 10 év gyártói garancia.
Kivettem a Skate-ből és azt leadtam, a kártyát megtartottam és majd ha előtörleszettünk akkor veszek majd másik telefont addíg Nokia 5800 XM.Harapos
-
Adammer
csendes tag
Szeretnék feltenni pár alap kérdést, amire nem találtam választ, eddig a topicban.
Több helyen lehet állítani a vezetéknélküli/mobil kapcsolatokat, ezeknek szertém tudni, hogy pontosan melyikkel mit kapcsolok be:
wifi, bluetooth az oké. Itt van olyan hogy mobilhálózatok ebben, pedig adatok engedélyezése. Akkor ezzel kapcsolom ki-be a mobilnetet? És mi a folyamatos adatkapcsolat engedélyezése? ha nem engedélyezem akkor rákérdez, hogy rámehet e netre.És ha a wifi engedélyezve van, akkor a programok amik akarnak neten kommunikálni azok tudnak, vagy csak a mobilneten tudnak.
Elsőre ennyi, ha kapok választ kérdezek még. Direkt nem aktiváltam még a kártyát amíg ismerkedek.[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Hát, nekem konkrétan csak ez ment és csak Dolphin alatt, a Kelzsoca által linkelt 10.3 pl. meg se jelent az alkalmazásaim között... (Gyári ROM). Gyárival nekem egyik se ment, az elég tré egy brózer. De Dolphin HD eddig bejövős nagyon.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
sksporky
tag
Heló!
Tervezem, hogy veszek egy Skate-et, megnéztem T-nél az árakat, és van olyan, hogy dominó csomagban 40xxx Ft meg listaáras, előfizetés nélkül vagy mi 49xxx Ft. Most az utóbbi az független? Vagy miért drágább?
Köszi előre is!
-
Sommi
aktív tag
Akinek van hozzá tokja, légyszi nézze meg h neki mennyire jut be por a kijelző alá.
Sajnos erre allergiás vagyok és nekem zokniban hordva is alámegy :s :@.
Annyira tud idegesíteni, még a kamerához bement már egy szem ...
Nem tudom mit lehetne kezdeni vele ...Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Indiant
addikt
Medionék ilyen autós kiegészítőkkel árulják.
(#3071) Acsifun: ..esetleg még szaga is van
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Felraktam az Atomic 1.6-ot. Minden okés lenne, de nem megy rajta a mobil net, hiába van bepipálva az adatok engedélyezése + a folyamatos adatkapcsolat is nem műxik.
-
Jano_023
őstag
válasz sksporky #3077 üzenetére
Nyilván olcsóbb a készülék használata dominós csomagban veszed hiszen akkor tudják hogy náluk leszel az ő hálózatukat használod, és a dominot is fel kell tölteni, nem is egyszer. Az nekik plusz pénz.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Indiant
addikt
Ezt a marketes vásárlást megkérdezem én is. Tudom ,hogy volt rá válasz, de nekem nem egyértelmű még mindig.
Nekem a marketen két telóm van regisztrálva. Blade és Skate, ha egy appot megveszek, azt mindkettőn tudom használni vagy külön-külön kell megvenni??? Csak mert a vásárláskor ki kell választani a telót.....
Az ADWlauncherEX ma 22Ft.....
http://androidunderground.info/akciofigyelo/market-akcio-3-nap-mai-siker-app-adw-launcher-ex
[link] -
kelzsoca
félisten
válasz Indiant #3082 üzenetére
Hát... nekem meg 14 eszközzel látja kompatibilisnek
Nyilván ha kiszeded az apk-t, akkor a másik telefonon is mehet, de valószínűleg csak demo/trialként, nekem a poweramp-al az volt, hogy az egyik telefonon használtam, a másikra is felment, de a keyt már nem fogadta el.
(#3083) Sommi
Mert vannak olyan alkalmazások, amik azért megérik az árukat alapból is, de 22ft-ért senki sem fogja lewarezolni....
[ Szerkesztve ]
-
pacman789
aktív tag
majd 1x olyan tört verziót töltesz le a telefonodra, amit kicsit átírtak és jól lehúznak pénzzel, akkor majd jössz sírni, de hát ez hogy lehet?!
pl amíg játszol hívásokat indít egy emelt díjas számra na az jó leszMás:
Szerintetek a go vagy a ADWlauncher a jobb?[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Azért legalább a launchert illik megvenni.
szerk: én minden egyébre meg találtam JÓ ingyenes alternatívát.[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz pacman789 #3089 üzenetére
A GO nálam eléggé akadós volt Skate-tel, szóval ADW. És az EX még gyorsabb volt, mint a sima, szóval ADW EX, ha a sebesség a lényeg.
-
Agyzuzo
addikt
válasz csupa csaki #3092 üzenetére
Na látod, azt még nem próbáltam spec.
Nyah, csak elvertem a marketen 66 Forintot.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Jano_023
őstag
Érdekes, rákerestem az awd luncher ex-re a találatok között 22ft írt ki ha rámegyek akkor már 681ft. Otthon notirol is megnézem majd, de ez miért van?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
ux1
addikt
Na úgy nagyjából és tanulmányi célból végigolvastam a totyikot... Ha egyszer lesz skate-em, akkor lesz jó ROM is
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest