- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Na nekem úgy tűnik a modaco-s CWM-el van gond, mert az nem tudja formázni, visszaállítani az ext-et, míg a 4.0.1.5-ös narancs CWM simán megcsinálja. Pedig a másik jobban tetszik, mert az nem gyagyásoknak van készítve 16 nem-el....
De jól particionálni az sem tud.
-
ux1
addikt
válasz viperabácsi #3848 üzenetére
Ha van kártyaolvasód és PC-d akkor esetleg próbáld így:
1.Kártyaolvasóba bedug
2.SD Formatterel a kártya megformázása.
3.EaSEUS-sal partíció megszüntetése majd a 2 elsődleges létrehozása. (1.fat32; 2.EXT3)Sokszor problémás lehet hogy az SDHC "titkos védett részét" a sima format nem formázza, nem látod...
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
viperabácsi
addikt
válasz #40993792 #3849 üzenetére
10 szer megcsináltam már!!
Most előszőr hoztam létre a ext3 -at utána fat32 -t Így egyiknek sem adott betűjelet utána formáztam fat 32 -őt és kapott egy (h meghajtójelet).Így fogja kezelni a telefon ,hogy fordÍtva lett létrehozva?Mert Így látja a totalkommander de csak a fat32 -es particiót az EASUS viszont mind két partÍciót látja PRIMARY -ként.Így jó lehet?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
válasz #40993792 #3854 üzenetére
Most előszőr hoztam létre az ext3 -at utána fat32 -t Így egyiknek sem adott betűjelet utána formáztam fat 32 -őt és kapott egy (h meghajtójelet).Így fogja kezelni a telefon ,hogy fordÍtva lett létrehozva?Mert Így látja a totalkommander de csak a fat32 -es particiót az EASUS viszont mind két partÍciót látja PRIMARY -ként.Így jó lehet?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Indiant
addikt
-
Drbonci
aktív tag
válasz viperabácsi #3855 üzenetére
Én is a Mini Tool-t ajánlom ott látod pontosan mit mire hova rak , Desire-hez használtam régen és egyszer nem volt vele probléma .
-
Drbonci
aktív tag
válasz viperabácsi #3858 üzenetére
Sorrend : 1.fat32; 2.EXT3 , de egyébként két lehetőség van csak a sorrendet illetően . Ennél a telónál CWM-ból csináltam és nem volt vele gond .
-
Genius007
őstag
Üdv..
A tegnapi nap folyamán szert tettem eme csodás készülékre.
T-mobilnál vettem előfizuval részletre, kezdésnek 2500,-at megértViszont amikor haza jöttem észrevettem, hogy nincs hozzá mem.kari, és a csomagban sincs.
A T-nél nem jár hozzá alapból 2GB-s? O__oÍgy elsőre lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban.
- Mivel előfizetéses vagyok ezért picit félek attól, hogy gyorsan túllépem a havi 3k-t amit fizetni kell az előfizu miatt.
Elvileg a T-nél a Facebook ingyen van, ha felmegyek simán facebookra (böngészőből, agy app-al) akkor nem kell érte fizetnem igaz? Mert ugye adatforgalom van, képeket betölti, stb stb...- Hogy lehet a telefonba kikapcsolni a "netet"?
Szóval hogy ne tudjak vele felmenni netre, és ne keljen plusszba fizetnem.- Főképernyőn vannak Widget-ek, amiknél kis hírek vannak, stb stb ...
Ezeket az infókat gondolom netről húzza, de ezért nem kell fizetnem?- Melyik room-ot / kernelt érdemes feltenni szerintetek? Melyik vált be eddig nektek a legjobban? (bár tudom ez egyén függő is, de olyasmi kellene ami nem "bugos" és jól szuperál minden téren!)
Sorry a sok kérdésért, de még nem volt android-os telóm, pláne nem előfizuval, szóval picit félek, és nem akarom, hogy kijöjjön egy 20ezres számla, csak azért mert figyelmetlen voltam.
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
viperabácsi
addikt
válasz Drbonci #3859 üzenetére
úgy látom megvárom kelzsocát mert nem olvassátok el amit Ír az ember!leÍrtam mi alapján szeretném csinálni nincs !! customrecovery a telcsin és nem is akarok.zsoca leirásábanutolsó lehetőségnél nézd!! le van Írva hogy lehet csinálni.Nekerm win7 x64 csak úgy látja fat 32-particiot ha forditott sorrendben csinálom mint a linkelt leÍrásban.A KÉRDÉSEM :ATTOL LÁTNI FOGJA A TELEFDON AZ EXT3 PARTICIOT HOGY NEM TARTOM BE A LEÍRTAKBAN LÉVŐ SORRENDET????
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
válasz Genius007 #3860 üzenetére
Üdv. és grat.!
Ha végigolvasod ezt a topikot, akkor minden kérdésedre megkapod a választ.
(#3861) viperabácsi: Ne kiabálj!
Fordítva nem jó. A fat32 először és utána az ext3. CWM-el nem is lehet megcsinálni.(Nekem legalább is nem sikerült, úgy hogy működjön is.)
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz #40993792 #3863 üzenetére
ha a leÍrtak alapján nem működik 600 ad szorra sem! Bocs a hangnemért csak senki nem arra válaszol amit kérdeztem. A kérdés ha fordÍtva csinálom a partÍciókat működik?
Légy szives tedd meg nekem ,hogy kipróbálod.Vedd ki a kártyát a telefonbol tedd kártyaolvasóba és nézd meg mit csinál a windows 7 x64 lefogadom nem fogja látni csak az ext 3 -as particiodat és nem fogja kezelni mert formázniakarja
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz Indiant #3856 üzenetére
Nem mérvadó az AndroidCommander. Nekem mindig is túlontúl bugos volt... MyPhoneExplorer esetleg?
(#3864) viperabácsi
Én is válaszoltam... Ha win7 vérpisti edisönt használsz ne csodálkozz. Ha nem fogadod meg a tanácsom, és nem megy azon se... Gondolom neked is azért van a fejed , hogy használd is. Indiant-nak segített...(#3867) tboldi
+1
(#3868) viperabácsi
De azt se írta senki, hogy gyári ROM-on ez tökéletesen működik.... Persze ha a mikróra nem írják rá, hogy macskát ne száríts benne akkor beleteszed...
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz viperabácsi #3864 üzenetére
De ha nincs custom recovery a telón - és nem is akarsz -, akkor nincs custom rom sem, ami használná. Ha pedig a gyári romon akarsz link2sd-t használni, ahhoz rootolni kell a telefont, amihez szintén kell a recovery.
-
viperabácsi
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz viperabácsi #3864 üzenetére
Ezt próbáld meg: link
-
Drbonci
aktív tag
válasz viperabácsi #3865 üzenetére
Akkor csináld forditva baja nem lesz a telónak legfeljebb nem fog működni .
-
ux1
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz viperabácsi #3871 üzenetére
Akkor valószínűleg sérült az SD kártya, mert olyan nincs, hogy semmivel nem akar jó lenni.
Azt lehet tudni, hogy a formázáskor milyen módon kapcsolódik az SD kártya a PC-hez?
ui: nyugodtan dobj fel custom recovery-t, a gyári recovery visszaállítható!
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz viperabácsi #3868 üzenetére
Pedig a link2sd kéri a root jogot. A custom romok, amik app nélkül tudják használni, alapból rootoltak. Csak mindez kimaradt a leírásból.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz viperabácsi #3878 üzenetére
Próbáld meg direkt, tehát csatlakozók, hosszabbító toldó és usb hubok nélkül, közvetlenül a PC hátsó (nem első) tehát hátsó USB portjába bedugni a kártyaolvasót, esetleg megnézheted másik USB porton is.
-
viperabácsi
addikt
válasz kelzsoca #3880 üzenetére
megcsináltam először a fat32 -es particiot mikor csinálnám a második (Ext3) particiot ezt Írja easus
Windows only recognise the first primary partition on a removable device.If no primary partitions only the first logikal partitionis recognised.Do you want to contunie?
yes no
nem hülye vagyok csak Í gy nem engedi. Ha a yes re kattintok meg tudom csinálni de utána kommander nem látja csak az ext3 particiot a 3.2 gb -s fat 32 eltünik
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #3883 üzenetére
-
apeelme
addikt
válasz viperabácsi #3884 üzenetére
légyszíves tedd meg hogy NE EASEUS-al próbáld hanem MiniTool Partition Wizard-al, azzal tuti sikerülni fog!
-
Indiant
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz Indiant #3888 üzenetére
A helyzet az, hogy szerintem rájöttem mit ronthat el, amikor bejön a kis csík, ahol lehet felosztani a partíciót, a kollega nem a hátsó részét húzza visszafelé annak a csúszkának, hanem az első részét húzza befelé.
Tehát Indiant mondja jól, ha ez a helyzet áll fent.
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
a képet láttam és tudom értelmezni is, nyugi! mondom olvass vissza, mindenhogy próbálta már, de segítek jó?
(#3848)
(#3853)
(#3855)
(#3858)
(#3861)
(#3883) -
szutyis
tag
Feltettem a Kelzsoca féle romot , hát baromi jó és a leírást pedig külön csak dícséret illeti.
Én, mint totál kezdő a leírás alapján tökéletesen elboldogultam vele (kivétel talán és ez nem kritika,hogy a hangerő gomb le plusz power gomb megnyomásánál nem volt oda írva ,hogy előbb kapcsoljuk ki a telefont ennek következtében én mint kezdő droidos negyed óráig nyomkodtam a bekapcsolt állapotban lévő telót )Még egy gyors kérdés: írtátok ,hogy a ROM felrakása után le kell meríteni többször is a telefont.Kérdésem az lenne ,hogy totál meg kell várni,hogy kikapcsoljon és a töltésnél pedig bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotban érdemes tölteni?
Előre is köszi a segítségeteket
-
viperabácsi
addikt
válasz kelzsoca #3889 üzenetére
Kelzsoca ,Indiant leborulok elöttetek ez volt a gond
A következő két kérdésem .Van egy memoriakártya a telefonban most ki szeretném cserélni a most megosztott karira .A kérdés hogy a régi kártya tartalmát át lehet másolni az új kártyára(eddig telepÍtett programok ,fotók ,videók ) utána progik működni fognak?
Elötted Írta valaki hogy link2sd használatához root kell ez igaz?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz szutyis #3891 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést, valóban kimaradt az, hogy miként indítható a recovery, pótolni fogom.
Igen, érdemes 1 teljes merülési-feltöltési fázist megcsinálni, de ez inkább azért szükséges, hogy az Android "megtanulja" helyen kezelni az akksit, és a fogyasztásról, hátralévő töltöttségről, minél pontosabb adatot tudjon mutatni a user felé.
(#3895) viperabácsi
Lényegében itt páran már az összes lehetséges dolgot leírtuk, ez után már csak az lett volna hátra, hogy hibás az SD kártya, vagy a kártyaolvasó, vagy másik PC-n kell megnézni
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz viperabácsi #3895 üzenetére
Nos akkor megállja a helyét a díj is
[link](#3896) kelzsoca
Úgyse tudsz olyan szájbarágót írni, hogy mindenki megértse. Pl. egy balkezesnek a "vége" az "eleje" lesz. ( Lehet hogy a könyveket is jobbról balra olvassák )
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
én viszont akkor Indiant-tól kérek elnézést, ennyire alapvetően nagy USER ERROR-ra még én sem gondoltam...túl naív vagyok az a baj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs