- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
A Hamar lemerülés megoldódott, hol tudom átállítani hogy 4G helyett 3G-t használjon? A 4G nagyon merít?[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
dodo76
tag
Sziasztok!!!Szép estét mindenkinek!!!Na végre nekem is meg van a Skate-m
ZTE Blade Nekem tetszik!De már Skate van s az az új kedvenc!!:)
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Valahol olvastam lehet, hogy ezen a fórumon, hogy hogyan lehet kikapcsolni az internetre való menést a SKATE-n. De nem találom. Megírná valaki? Ja és Ma Megérkezett az ÚJ ZTE SKATEM!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Valaki avasson már be hogy az internetezés között hogy tesznek különbséget?
[link] -
scyllarus
veterán
Én is megvettem ma Animációk ki, Go Launcher fel, nekem egyelőre tökéletes a gyári T-s ROMmal.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Sanyi544
csendes tag
válasz hodostamas #2510 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
-
firesnake
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire van szükség antivírus progira? Lookout pl. mennyire fogják a telót?
-
Acsifun
aktív tag
Megkérdezném mégegyszer valaki próbálta már TURBOSIM-et? Talán ez még nem a "függetlenités tilos" kategória...
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
törölt tag
a gyárival az a gond, hogy nem lehet eléggé bele zoomolni a képbe és nem lehet látni a részleteket. Bladen is, lefotóztam a buszmenetrendet (mert a volán honlapja talicska aprómajmot nem ér, pontatlan/átláthatatlan), gyári képnézővel nagyítom, homályos a betű, QuickPic, tűéles.
-
Ricardo121
csendes tag
Sziasztok!Szeretnék érdeklődni,hogy mi a véleményetek a Skateről?Én is most tervezem ,hogy veszek egyet!
-
hunaqua
addikt
.....carbon....
http://www.youtube.com/watch?v=XB3hXatMjIA&feature=related
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
kelzsoca
félisten
válasz Ricardo121 #2527 üzenetére
Van már pár vélemény, olvass vissza a topicban, vagy nézd át az egészet, még nincs olyan sok hozzászólás, hogy ez problémát okozzon.
-
Ricardo121
csendes tag
Honnan szoktatok letölteni a Skatehez? pl.:játékok,zenelejátszók stb.
-
törölt tag
válasz Ricardo121 #2530 üzenetére
Market
-
agressor12
senior tag
válasz blueMerle #2521 üzenetére
Ezt azért cáfolnám!Kicsit olvass körbe....
[link]
[link]
Én Lookout-ot használok,1x már ellopták Gmail-et,biztos,hogy valamelyik program ami,ugye nem Market-es volt.....
De már hallani lehetett korábban is,hogy Market-re is kerültek fel virusos programok![ Szerkesztve ]
-
Acsifun
aktív tag
válasz kelzsoca #2526 üzenetére
Általában engem keresnek ha épp nem vagyok elérhetõ ujra probálják ha szeretnek fontos azért a telefon de tény h zenère,filmre,facebookra,forumra azèrt többet van használva...
tapasztalatok szerint meg nemkell vágni[ Szerkesztve ]
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Sanyi544
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen programot kell felrakni a PC-re hogy összejöjjön a SKATE.vel. Hogy belelássak a lelkivilágába.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz agressor12 #2535 üzenetére
Köszi! Ha letöltöttem a csomagot mit kell vele csinálni utána? És hogyan kapcsolhatom össze a PC-vel a gépet?
[ Szerkesztve ]
-
Tucobe
tag
Sziasztok! AVI formátumot kezel a teló?
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
A gyári lejátszóra nem emlékszem, de külső programokkal simán. Eddig egy fájl miatt panaszkodott párom, és mint kiderült, egy .mkv volt...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
hunaqua
addikt
válasz Sanyi544 #2537 üzenetére
Szerintem olvasd végig az írásokat mindenre megtalálod a választ.Ezt azért ajánlom, mert ami problémák előjöhetnek Neked ,az már másnál is előfordult. (Megéri azt a másfél órát)
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Sanyi544
csendes tag
válasz agressor12 #2539 üzenetére
Köszi értem.
-
Acsifun
aktív tag
válasz csupa csaki #2536 üzenetére
pü
-
atillaahun
veterán
válasz agressor12 #2532 üzenetére
A vírus egyik legfontosabb feladata, hogy a fertőzött mobil készülékekről adatokat szivárogtasson ki. Ennek érdekében összegyűjti a telefonhoz tartozó azonosítókat (például az IMEI (International Mobile Equipment Identity) számot), a SIM kártyán található információkat, valamint rögzíti a mobil eszköz aktuális földrajzi pozícióját, majd az adatokat öt percenként feltölti előre meghatározott távoli szerverekre.
- aztán mit csinál az IMEI számommal? Letilt a hálózatról?
- SIM-en nem tartok adatokat, de ha lenne is rajta pár szám, telefonbetyárkodnának nagyanyámmal Amerikából? Szerintem ők járnának rosszabbul.
- a földrajzi pozíciók rögzítéséről és tárolásáról, meg közel köztudott, hogy alap Android funkció, amit a Google épített be, és üzleti célokra használja. Egy pipa kikapcsolni.Szerintem az Android vírusok színtiszta baromság. Én pl. tartok titkos adatokat a telón, de azokhoz csak jelszóval lehet hozzáférni. Ezenkívül meg nem vagyok sem bűnöző, sem fejes, úgyhogy nincs mitől tartanom.
A Lookout kutatói a kártékony programra ingyenes és fizetős játékokban találtak rá.
Meg legfőképpen nem játszok hülye játékokkal.
(#2509) Indiant
Erre bizony én is nagyon kíváncsi lennék. Bár elől járóban annyit, hogy ha jól tudom ez valami Telenoros csoda, ami még akkor is kurva drága lenne, ha valóban korlátlan volna. Így szerintem nem sokan agyaltak még rajta hogyan lehetne kijátszani.
Egyébként én gyanítom, hogy vannak olyan lusta disznók, hogy csak néhány népszerű oldal (mondjuk kategóriánként az első 5 legnagyobb adatforgalmat bonyolító) adatait tiltják ha eléred a kvótát.(#2501) Regiee
Sehol. Viszont 3G helyett érdemes 2G-t használni. Beállítások > Vezeték nélküli hálózatok > Mobilhálózatok > Hálózati mód > csak GSM/2G.(#2495) blueMerle
Egyenlőre vágjuk fel a tortát.Ha már így mondod, egyenlőre sem lehet felvágni a tortát, csak szeletekre.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
a telefon az CPU-t folyton 800Mhz-en hajtja?
mert leszedtem a SetCPU-t és érdekelne kinek, milyen órajelen megy a gép átlagosan
-
atillaahun
veterán
Android System Info mutat neked statisztikát erről. Egyébként valahogy úgy nézni ki időarányosan, hogy ~90+% min., tehát 122/244 MHz, a max.-ra jut ~1-2%, maradék meg közte oszlik meg. Ezért nem tartok én attól, hogy az OC miatt embertelenül fog merülni az akksi. Mondjuk ha valaki naphosszat játszik, filmet néz vagy naivgál annak lehet feltűnne valami minimális különbség.
Természetesen számít a CPU Governor is, elméletileg a smartassv2 a legokosabb.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Szép jó reggelt és napot! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell feltelepíteni már letöltött progikatPl: Igo-t és hogyan lehet futtatni azokat? Feltétlenül kell a rootolás az Igo-hoz, vagy van már olyan Igo is ami fut rootolás nélkül is?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs