- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurika29
csendes tag
gyerekek miért jó ha levan cserélve az alap cuc?
garancia vesztés van?vissza lehet alakítani úgy hogy ne legyen? -
kelzsoca
félisten
válasz Gyurika29 #2854 üzenetére
"Mi az a „főzött rom”? A főzött rom nem más, mint a gyári romok lelkes amatőrök és profik által módosított verziója. Az alábbiak miatt érdemes használni: sokkal több témát lehet rátenni, optimalizáltabb romok, és jellemzően gyorsabbak is, mint a gyáriak, rengeteg plusz funkciót tartalmaznak, könnyebb az utólagos módosítás, illetve alapból rootolt."
-
Harapos
csendes tag
Milyen beállításokat javasoltok a Skate-hez, hogy nem merüljön le az aksija 2-3 óra alatt, így elindulni sem lehet vele itthonról. A 3 G-s hálózat ki van rajta kapcsolva.
Ha van erre a kérdésre korábbi válasz akkor linkeljétek be légyszi.
Szeretném, ha egy napig legalább menne.Harapos
-
kelzsoca
félisten
válasz Harapos #2856 üzenetére
Ne viccelj már 2-3 óra...
Általában normál használat mellett is kibír 1.5 napot, ha kicsit komolyabban használod is nap végéig azért bírnia kell.
- Milyen szoftver fut a készüléken?
- Különböző widgeteket használsz -e?
- Mit csinálsz a készülékkel hogy 2-3 óra alatt lemerül? -
Frozzy
őstag
válasz Harapos #2856 üzenetére
hát azt a 2-3 órát úgy tudnám elképzelni, hogy full brightness 3g data on vagy 940mhz proci i/o ütemező cfq és performancen és egyfolytában valami komoly gameloftos játékkal játszani. de lehet még így is jobban bírná
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Harapos
csendes tag
válasz kelzsoca #2857 üzenetére
Szombaton vettem át a készüléket. Azóta vagy 3 x volt töltőn.
Gyári szoftver van rajta, ismerkedem még az androiddal. Nem rootoltam meg ilyenek.
Minden gyári rajta, ma akarok rá programokat telepíteni, de semmi olyat ami állandóan fut.
Leteszem az asztalra a készüléket és merül magától.Harapos
-
Frozzy
őstag
válasz Harapos #2859 üzenetére
valami nem hagyja, hogy bealudjon a telód.
nézd meg a futó folyamatok között, hogy mik futnak. esetlegesen "térkép" vagyis google maps nem megy? az szokta enni az aksit és az szokta ébren tartani a telót.
(#2861) kelzsoca:hát akkor paszolom, eredeti rendszerrel nem kéne ilyen gyérnek lennie :/
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Harapos #2859 üzenetére
Ha szombaton vetted át, gondolom mindig teljesen lemerül, és fel is töltöd a hálózati töltőjével teljesen, nem csak rátöltesz egy keveset ugye?
Tehát leteszed az asztalra és 3 óra múlva teljesen lemerül a készülék magától?
(#2860) frozzyZTE
Nyilván a google maps, de akkor sem lehetne ilyen mértékű csökkenés...
[ Szerkesztve ]
-
Harapos
csendes tag
válasz kelzsoca #2861 üzenetére
Este feltöltöttem teljesen ( 20 óra körül ) mikor ébredtem ( 06 óra ) már csak 10 %-on volt az akksi. Feltettem töltőre, 100%-ot kijelzett, telefont kikapcsoltam akkut kivettem és úgy 15 mp után visszaraktam tölteni, ezt még 2 x megcsináltam.
Minden töltését hálózati töltővel csináltam.
Az utolsó töltése úgy 09.30 óra körül lett vége és most 68%-on áll, igaz beírtam vagy 10 névjegyet, de semmi 3G.Task killert nem tettem fel mert olvastam itt az egyik fórumozó írását, egyébként az segítene?
Harapos
-
Harapos
csendes tag
Egyedül a Battery indicator fut amit én indtottam el.
Akkuhasználat:Cella készenlét 47%
Telefon tétlen 35%Harapos
-
Frozzy
őstag
válasz Harapos #2864 üzenetére
hát az nem jó :/ gondolkozom, hogy mi lehetne a probléma de így stock romod van nem sok minden jut eszembe :/ ha a 3napos csere garanciában még benne vagy akkor vidd el a trébe és mond el a gondodat lehet gyári hibás valami benne :/
-
Harapos
csendes tag
Webshopon rendeltem úgy elvileg van 8 napom.
Lehet az akksi még nem dolgozik 100 %-on?[ Szerkesztve ]
Harapos
-
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Megvan pár napja már az én Skate-em is, tetszik nagyon, igaz vannak hátrányai, de ennyi pénzért szerintem teljesen jó!
A 4,3-as kijelzőt nem cserélném kisebbre. Blade-ről váltottam, és szerintem megérte.
Viszont pár apróság ami nekem nem tetszik: pl. a már sokszor említett hátlap, tényleg nem a legjobb a fényes, csúszik, nagyon gyűjti a szennyeződést.... ill. ami még nem épp jó helyen van, a mikrofon, sokszor észrevettem már telefonálás közben hogy nem hallanak rendesen, ahogy fogom, vhogy mindig letakarom. Valamint ami egyenesen minősíthetetlen, a fólia ami a kijelzőn van gyárilag. -
Frozzy
őstag
válasz Harapos #2870 üzenetére
kíváncsian várom a válaszodat!! szerintem egyből csere lesz.
(#2869) korneliusz6: ugyan ez a hátlap van az SGS-en és a nagy telefonokon veszel egy tokot és jó, a mikrofont én nem szoktam eltakarni és a fólia még mindig jobb amit pl egy sgshez adnak ott még írás is van rajta mint a többi telefonnál aki igényli venni kell rá egy jobbat
[ Szerkesztve ]
-
coyote66
aktív tag
válasz korneliusz6 #2869 üzenetére
Ettől tartottam. Anno a HUAWEI U8220 PULSE-n is jobb alsó sarokban volt a mikrofon. Sokan panaszkodtak, hogy nem hallanak, eladtam. Sajna máshogy kell fogni a telefont.
Korábbi kérdésemre valaki?Én vagyok
-
n00n
őstag
Már legalább 1 órája Googlezok, de nem találom amit keresek. Az előző telóm egy custom romjában a lehúzható "tálcára" varázsolta a rom készítője az "elektromos vezérlés" (azt hiszem 2.1 után már nem így hívják, az a widget amelyiken ki lehet kapcsolni a wifit, gps-t, 3g-t, BT-t, stb) widgetet. Ezt hogy lehet megoldani gyári rommal?
-
komloskaroly
tag
válasz Indiant #2847 üzenetére
Na én kipróbáltam ezt a CM9 es ICS-t már boot animáció is eléggé akadozott
ahogy bebotolt onnantól kezelhetetlen
egy oldalra lapozás a launcherben tőbb másodpercet vesz igénybe nagyon akadozik csak fanatikus kisérletezőknek ajánlanám tudom hogy csak kezdeti verzió nem lehúzni akarom csak azok kedvéért írok akik esetleg gondolkodnak a kipróbálásán nem igazán érdemes
de az irány jó és most hogy láttam ezt a felületet ezen a telón már nagyon türelmetlenül várom hogy legyen egy használható változat belőle mert gyönyörű[ Szerkesztve ]
G3 D852
-
Gorky01
tag
Üdv!
ZTE Skate-re custom rom telepítésére olvastam egy két dolgot. A kérdésem az lenne, hogy a market-ről leszedett Rom Manager-en keresztül telepített rom és ClockworkMod Recovery módban manuálisan feltett rom között van-e különbség és ha igen akkor mi? Van aki használta már?
ZTE Skate with ICE ARMOR III. HUN Custom ROM by kelzsoca & apeelme
-
kelzsoca
félisten
válasz Gorky01 #2876 üzenetére
Gyorsan felejtsd is el, sem a recovery sem a leszedett rom nem lesz jó a telefonra, csak elrontod vele.
Ha custom romot akarsz feltenni, itt nézz szét: link
(#2875) komloskaroly
Majd jövőre valamikor, hónapok múlva...
(#2874) n00n
Gyári rommal sehogy, tegyél fel custom romot. (power widget a neve)
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
válasz komloskaroly #2875 üzenetére
Állítólag ha a gapps-ics-20111128-blade.zip et teszed fel és kikapcsolod az animációt, akkor viszonylag használható. De ez még tényleg olyan kezdetleges verzió, hogy nem kell tőle mást várni. De legalább van aki fejleszt romot.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
szapeti40
tag
Órarend widget nincs véletlenül?
-
szapeti40
tag
Fúúú Nagyon szépen köszönöm!!!
-
atillaahun
veterán
Tudja valaki mit kell csinálni a Gmail-vel, hogy a zip-et is megnyissa, de legalább elmenteni lehessen?
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Harmadszor csinálja a telefon hogy fogja magát, újraindul és utání kiírja hogy az sd kártya lehet megsérült, formázni kell. Ez mitől van? Csak simán hallgattam a zenét és kész! Bluemonte van rajta.Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
atillaahun
veterán
Hát lehet, hogy az SD kártya megsérült és formázni kell.
(#2890) Sommi
Azon csak a tisztítás, vagy csere segít. Olyan ez mint a bad sector, idővel nem kevesebb, hanem több lesz belőle.
Viszont a gyenge térerővel együtt már esélyesebb egy csere. Nekem Blade-t cserélték már amiatt.[ Szerkesztve ]
-
Sommi
aktív tag
Sziasztok !
Nálam a térerő gyakran ingadozik, sőt pl vonatúton győrbe nem is volt. Többen is hívtak és semmit sem vettem észre belőle, illetve pl barátnőm htc-je messzebről is látja a wifit, olyankor is megy neki amikor az enyém még nem moccan.
Ez normális vagy az én antennáim szarok ?Másik : ez a porosodás dolog rosszabb mint amennyire féltem tőle ... nagyon irritál hogy zokniban hordva is por megy a kijelző alá sőt a kamerába is. :S
A tok ezen segít ?Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Danex
addikt
öhm, pont most tanultuk fizikán, hogy lehetnek bizonyos pontok ahol a térerő hullámai pont ott "nullák" ahol vagy, tehát vonaton belül pont oda ültél ahol a telefon által használt frekvencia visszaverődése nulla, és a skate-ben csak b/g-s wifi van barátnőd telefonjában meg lehet b/g/n-es
porosodást még nem tapasztaltam, de hol menne be a por??
-
Gyurika29
csendes tag
1
-
Jano_023
őstag
válasz Harapos #2870 üzenetére
Akkumlátor témához én is hozzászólnék, az én készülékem is szombati. Miután megkaptam otthon kikapcsolt állapotban teljesen maxra töltöttem, majd aznap még a wifivel és az egyébb dolgokkal lemeritettem nullára. Ezt összesen 3x terveztem eljátszani.Utánna már be fog állni az aksi.
Amit tapasztaltam ma: 6:30 levettem a töltőről napközben folyamatos 2Gs kapcsolat és szinkronizálás, 15:00 óta itthon fent van wifin és forumot és leveleket olvastam és most van 18:40 az aku meg 68%-on. Nagyon meg vagyok az akuval elégedve eddig. Ja és sima gyári rom van rajta pár widget,naptár, RSS. Remélem kicserélik vagy megmondják mi okozza nagyfok aksi merülést.[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
viperabácsi
addikt
hali érdekelne hol és milyen foliát érdemes venni a kijelzőre mert a gyári hamarosan behal(leválik)?
A you tube-on kerestem de nem találok folia felrakásrol videot linkelnétek egyet?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Narancskoma
tag
Sokan panaszkodtak a kijelző porosodása miatt, azt egy jóféle fólia nem oldja meg? Ami csak annyival szélesebb, hogy a rést is takarja a kijelző és a telefonház között. Vagy a telefon nem onnan porosodik? Zsebben hordom mindig a telefont, szóval ez egy fontos szempont, az eddigi telefonjaim egyáltalán nem porosodtak (pedig már az 5-6.-at fogyasztom).
-
Jano_023
őstag
Az N-es wifinek semmi köze szerintem hozzá ha csak nem n-es a routerből kijövő jel is. Simán csak gyengébb a Skate antennája, vagy itt már ha annyira peremén vagy a hatósugárnak akkor a hullám terjedéssel kapcsolatos dolgok (merre néz az antenna, hol állsz, stb.) már számítanak.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
tboldi
nagyúr
Ahogy ígértem:
ZTE Skate egy Blade-es szemszögéből
In medias res, legszembetűnőbb tulajdonságával kezdenék: marha nagy.
Itt egy kép a méretbeli különbségről. A minőségről egy SE K310i tehet, de a lényeg azért látszik.[nagyítható]
Szerkezetileg jól össze van rakva szerintem. Az előlapi gombok egy picit lötyögnek csak. Ha valakit érdekel, nincs elöl ZTE felirat és a hátlapja fényes műanyag. Konkrétan az egyik szünetben azzal szórakoztunk, hogy különböző motívumokat rajzoltunk rá.
A kijelző is rendben van, attól függetlenül, hogy nagyobb méretre ugyanannyi pixel jut.
Szoftveresen is egész jó. Bár a gyári launcher nem valami gyors, de a többi helyen teszi a dolgát szépen a gyári romon - bár egy kicsit lassabbnak éreztem a Blade-em után (CM7; 691 MHz; ADW EX launcher).
Kommunikáció téren se lehet rá panasz. GPS gyorsan talál jelet, WiFi is megy ahogy kell.
Multimédiát nem igazán néztem, majd máskor. A rezgőmotorra is kíváncsi vagyok az eddigi beszámolók után, de még erre se került sor.Így első blikkre szerintem 41k-ért jó választás első droidnak/kategóriaváltásra. De annyival azért nem nyújt többet a Blade-nél, hogy érdemes legyen lecserélni. Annak esetleg igen, aki előfizetéses, lejárt a hűsége és a Blade (vagy bármi más hasonló kaliberű telefon) bevált neki. Én inkább valami nagyobb kategóriájú telefonra váltanám le, akár használtra is (pl. Motorola Defy, LG Optimus Black, de a Samsung Galaxy S is jó áron van már).
Ui.: nggabi ha ezt meglátja...
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
válasz Narancskoma #2897 üzenetére
A megoldás: neoprém tok. A bladem is abban volt és nagyon megfelelt.
(#2899) tboldi: Én speciál Bladről váltottam és szerintem jó vásár volt, igaz csak 2000ftot kellet ráfizetnem és igy megérte. Szerintem gyorsabb a Bladnél és a képe nagyobb, élesebb és szebb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest