- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Végleges [AtomicMod Dolby] 2012.06.22
-
Laczko25
csendes tag
Szaisztok!
Még az érdekelne, hogy Debrecenben kb mennyi idő alatt zavarhatja le a szervíz a cserét?
Nincs túl sok időm sajnos.Üdv és Köszönöm
-
scyllarus
veterán
válasz Roxbury #16247 üzenetére
X8-ra ne, az gyengébb a Skate-nél jóval Tudom, 2 is van a családban.
coyote66: nem vagy kivétel, de a SXS 3x annyiba kerül. Nem arról volt szó, hogy semmire nem cserélnénk el, hanem a Mini és társaira nem lenne cserealap. Az SXS jóval jobb a Skate-nél, de a Mininél is, de az ára is ennek megfelelő."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Roxbury
őstag
válasz scyllarus #16257 üzenetére
Nem cserélem le mégsem, egyszerűen nagyon tetszik, és ahogy utána néztem egyszerűen nem találtam ebben az árkategóriában ilyen sokat nyújtó készüléket, ekkora kijelzővel.
Kicsit furcsán hangozhat, de egyre jobban örülök, hogy elengedte a ragasztó kicsit a kijelzőt és bement a por (eddig alig észrevehetően). Plusz annak még jobban, hogy recseg a hangszóró is a gyári csengőhangoknál is.
Így akármikor visszavihetem kedvem szerint, ennek a 2 problémának az együttes jelenlétével tuti, hogy kicserélik egy újra majd, abban biztos vagyok. De nem sietem el. Majd a garancia vége vele (még több, mint 1 év). Hangszóró úgyis csak akkor megy nálam, ha hívnak, zenét úgyis fülesen hallgatok. Kijelző meg nem érdekel így most már, hogy tudom, hogy egy újra ki fogják cserélni, ha majd beviszem.
Szóval a kezdeti elkeseredettség átment örömbe.
Amúgy, ahogy végig néztem a T-mobile kínálatát tegnap, azt kell, hogy mondjam, hogy most is ezt venném így ~1 évre ez első vételtől még mindig.
-
krystman
őstag
Töltőre van garancia? Ugyan is a töltőből kijövő pár cm-es kábel el van törve.
-
hazai
tag
szia találtam egy honlapot ahol skatékel foglalkoznak garanciális és azon tuli javítással,ha érdekel akkor írj privát üzit és megadom a linket,remélem tudsz magy valamit egyeztetni velük.
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Mya91
tag
Ne idegesítsetek, hogy nem szerelik, mert mindjárt szívrohamot kapok! Már bánom, hogy amikor pénz kellett de azonnal, eladtam 50rugóért a 2X-emet! Volt már S2 is a kezemben, de messze nem nyújtott akkora élményt, mint a 2X! Imádtam....és ha lesz egy kis szerencsém, na meg pénzem venni fogok egyet és többé ki se adom a kezemből!
-
hazai
tag
válasz #40993792 #16261 üzenetére
akkor nem értem hogy miért cserélik ki újra ,ha ezek a hibák előfordulnak,nem egyszerűbb bele helyezni egy hangszórót vagy a port kiszedni? nem értem
Zsolt_72
ja nem akartam reklámot[ Szerkesztve ]
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Mya91
tag
Amúgy... találtam valakit, aki ROM-ot cserél nekem hétfőn....hátha szoftveres hiba "kínozza" a hangszóróm! Meglátjuk!
-
Torento
tag
Nem akarlak elszomorítani de abban ne bízz h szoftver megoldja a recsegést.
Viszont annyit tanácsként h olyan romot ami "dolby" vagy hangosabb mint a gyári.. (van pár rom aminél ez ott van a leírásban) Na olyat ne! Mert az kivégzi teljesen.
Skate V2-őt vagy ICE ARMOR III-at ajánlom -
Roxbury
őstag
válasz #40993792 #16268 üzenetére
Szerintem marha jó dolog ez így, hogy nincs javítás, hanem cserélik egyből, ha indokolt. Melyik vevő ne örülne, ha mondják, hogy rögtön kap egy újat?
Nagyon jó megoldás.
Bár nem tudom mit kezdenek ennyi visszaküldött telefonnal világszinten. Bedarálják?
Mert szerintem töménytelen embernek engedi el világszinten a ragasztó a kijelzőt, ami miatt ugye visszaviszi porosodás miatt. Meg ugyebár a mikrofon is.Bár annak örülök, hogy nem állnak ott neki ragasztgatni, hanem komplett telefoncsere, mert úgysem tudnák tartósan megoldani a dolgot a szervizesek.
Egyébként, ha odafigyelne a ZTE a visszajelzésekre és folyamatosan módosítana a gyártástechnológián (pl. a kijelző ragasztásának megoldása), sokkal nagyobb haszonra tudna szert tenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
hazai
tag
válasz Roxbury #16272 üzenetére
ez így van ahogy leírtad, csak ha kap új készüléket akkor a garancia honnan indül,a javítástól
vagy a cserétől,mivel szerintem ha új készüléket kap az illető akkor a garancia onnantól kellene számítani mivel ki tudja mi a hibája annak a készüléknek is?Mya91
tény hogy van más rom ami a recsegést elő hozza,de pont ami rajta van az nem okoz galibát,mármint a hangszórónál.sokan a külföldi oldalakon dicsérik az orangot mivel több funkciót tud mint ami gyárilag van.az igaz hogy a wifi-belül a mac cim valamiért máshol nem elérhető de figyelmeztetnek rá hogy felkel írni és egyszerűen csak be kel másolni,ez téged nem érint mivel neked tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Hali!
Ha kicserélik a hibás telefont, az új készülékre 1 év garanciát adnak az átadástól indulva.
Nekem amit bevittem azon még volt 1 év 3 hónap, ezért nem az új készülék 1 év gariját kértem, hanem maradtam a régi garinál.
De legközelebb az 1 évet kérem.
Ahogy nézem ezeket a kijelző problémákat, meg hangszórót, ezzel simán el lehet lenni még addig is a gariba cserélgetéssel, amikor már nem fogják gyártani. Még a végén vissza fogják adni a pénzt, mert nem tudnak adni telefont.
Nekem most pl. az újnak is elengedte a ragasztó a kijelzőt, meg recseg a mikrofon. De marad így. Majd szerintem jövőre beviszem (vagy amikor már nagyon zavar a kijelzőben a por), aztán onnantól megint 1 év garancia.
[ Szerkesztve ]
-
hazai
tag
válasz Roxbury #16278 üzenetére
köszönöm a kimerítő választ , akkor beszerzek én is egyet vagy a fiamnak,ellesz vele jó darabig.
még egy kérdés .
minden egyes skaténél ezek a problémák merül fel vagy esetleg más is?Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
kelzsoca
félisten
-
-
scyllarus
veterán
Arra is van esélyed, hogy addigra már kifut a szolgáltatónál. Ilyenkor az utolsó listaárat számítják be, és lehet, hogy jobb típust kaphatsz érte. Persze, az a kérdés, mi lesz akkor a kínálatban.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
krystman
őstag
válasz Torento #16270 üzenetére
Nem teszi az tönkre, csak ha valami hangosabb, az okosok még hangosabbra akarják nyomni. Persze , hogy tönkremegy időnap előtt. A Dolby meg annyit csinál ennél a telefonnál, hogy a háttér hangokat felhangosítja ugyan olyan hangosra mint az előllévő hangokat, ezáltal hangosabbnak hallatszik majd, de ez is 0Db-hez állítja a hangot. Ezt észre is lehet venni, mert nagyon sokszor hirtelen lehalkul, aztán kis idő után be áll a hang.
-
hazai
tag
is-is elméletben kérhetik gyakorlatilag,nem kérik.de a t-nél fent van. [link]meg atoll függ hová viszed a szolgáltatóhoz vagy a szervizbe.
nekik nagyon komoly gépezetük van ,csak rá rakják és megmondja mi a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
madexx
tag
Nekem se porosodás, se recsegés problémám nincs és nem is volt a skate-emmel, csak annyi, hogy kicsit rezeg a képernyő, hogyha egy helyben tartom az ujjamat rajta. Persze ez sem zavaró, esetleg olyan játékoknál, ahol fontos a precizitás, de ott sem olyan vészes.
Nem tipikus hiba ez sem, sőt asszem a fórumozók közül nem is volt anno csak 3-4 ember, akinek hasonló problémája volt.
Na meg persze azt se felejtsük el, hogy sok ember csak akkor ír fórumra, ha gondja van a telefonjával, ha nincs vele semmi gond, akkor örül és nyomkodja a telefont.U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
-
-
Nyertes480
csendes tag
Összeszedtem pár dolgot, amivel ICS-szerűvé lehet tenni 2.3-as rendszerünk kinézetét: (mindent csak saját felelősségre, backup készítése után csinálj!)
-ICS Téma CM7-re (ez megváltoztatja a statusbar-t, az ikonokat, tárcsázót és még elég sok dolgot, de nem mindent.)
-A Holo launcher a legsimábban futó ICS launcher, amely a leírása alapján az eredeti 4.0.4-es verzión alapul. Némi mókolással a laucher beállításaiban teljesen akadozás mentessé, és a az eredetivel szinte megegyezővé tehetjük.
-Lockscreen beállítása: Beállítások> CM beállítások> Zárképernyő> Stílus
Itt be kell állítanunk a zárképernyő stílust Gyűrű-re, a gyűrű stílusát Holo-ra, és ki kell pipálnunk a Feloldás középső gyűrűre opciót.-Betűtípus és háttérképek beállítása: a link alatt megtalálhatóak az eredeti háttérképek, illetve a FontPack-Roboto_E2.zip. Ez utóbbi wipe nélküli flashelésével a rendszer alapértelmezett betűtípusa a Roboto lesz, és a zárképernyő órája is átváltozik az ICS-ben megszokottra.
-Rendszerhangok megváltoztatása: innen letölthetjük a ICS_All_Sounds-signed.zip-et ami (szintén wipe nélkül) flashelve 4.0-ás rendszerhangokat eredményez.
Néhány kép a végeredményről: [link]
Remélem nem voltam nagyon off.saját kezűleg épített OSB dobozos projektor
-
Adamis
őstag
Azt hiszem, új csúcs született IA II. alatt.
Amúgy nekem sincs semmi problémám a telefonnal, pedig zsebben hordom, tok nélkül, nem kímélve. Csak fólia van rajta... (bár én nem porszívózom... )
@Nyertes480: amúgy a WidgetLocker alapértelmezett ICS Holo lockscreenjével sokkal jobb eredményt kapsz. Persze az nem is ingyenes...
[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
válasz Nyertes480 #16299 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok