- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabike
csendes tag
egy linket kaphatnék gyári recoveryről, mert nemnagyon találok.és kössz a segitséget srácok!!!
-
callvote
senior tag
-
Torento
tag
hatalmas off de
Ez a videó ez üt.
http://www.youtube.com/watch?v=GaDIMS-mRU4
Ha már multkorában a gyurmázásról is szó volt meg h ki hány cm hány kg...meg h ki a példakép... Nekem mongyuk Arni bácsi
bocs h ilyen nyommer módon tettem ide a linket... (de én ezt ismerem ctrl+c-ctrl+v )
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Ezek tényleg nem írnak vissza.
-
Laczko25
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot de nem vagyok biztos magamban ezért kérdezek.
Adott egy 2011.decemberi nagy becsben tartott T-Mobile dominos ZTE Skate
Itthon települt rá egy Custom Recovery 4.0.1.0 talán (valami ilyesmi)
Települt rá Skate V2-rom
A készülék hangszórója meg mindene hibátlan viszont eléggé poros a bal felső sarka.Ha én visszaállítom a gyári recovery-t majd a gyári romot akkor adnak új telót a T-nél?
Mik a tapasztalatok ezen a téren?
Üdv
-
scyllarus
veterán
válasz Laczko25 #16156 üzenetére
Szia! Sajnos a tapasztalatok szórnak, mint a Skate minősége Van ahol szó nélkül cserélik, máshol azt mondják, erre nem vonatkozik a garancia. Szóval helyfüggő Hol akarod cseréltetni? Hátha valaki már próbálta ott, és ismeri a szokásukat.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
SZATYIATI
csendes tag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy android 2.3.5 a rendszerem,a lényeg az hogy frissiteni szeretném az oprendszert találtam is egyet ime: GB_THU_P743V1.0.0B01 ez jobb ami fent van nekem android 2.3.5 vagy tudtok ennél jobbat számomra?ha igen hogyan tudnám megcsinálni és menteni a rajta lévő dolgokat? köszi
-
callvote
senior tag
válasz SZATYIATI #16158 üzenetére
gyárilag ez van fent neked amit leirtál,ennél ujabb hivatalos frissités nincs
menj be a beállításokba,azon belül a telefonról rész és az alapsáv verziónál ha ezt látod:
P743B01
akkor a gyári "frissítésed" van rajta,tehát nincs hova frissíteni hivatalosanfeljebb,pl 2.3.7-re csak romcserével tudod frissíteni,ami nem gyári lenne
a GB_THU_P743V1.0.0B01 is 2.3.5[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
SZATYIATI
csendes tag
az van fent.köszi
-
SZATYIATI
csendes tag
root-ni hova tudok menni?
-
SZATYIATI
csendes tag
és el is tudom rontani ugye?az összes adatomat elötte hogy tudom lementeni tel szám és egyebek?pannonos vagyok amugy,és amit szeretnék megtudni hol tudom megnézni hogy root-va van e a telom? köszönet
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz SZATYIATI #16164 üzenetére
mindent el lehet rontani..de ha ugy csinálod ahogy ott le van irva akkor nem lesz gáz,ha mégis akkor általában helyrehozható
menteni backup programokkal lehet,kártyára vagy SD-re másolod a számokat...
én backup progikat nem használok,tehát abban nem tudok segíteni hogyan müködik...
de ha a linkelt oldalon megcsinálod a rootot,és netán custom recoveryt is felteszel,abban van olyan opcio hogy lementi az egész telefonod egy mappába az SD-re és onnan bármikor visszaállíthatod az egészet ugy ahogy van...
ha netán most majd olvas valaki aki használ backup programokat,akkor ő(k) biztos többet tudnak ezzel kapcsolatban.
én nem használom mert mindig tiszta telepitést használok és felteszek minden programot ujra ami nekem kell
ha gyári a telefonod,nem volt piszkálva akkor tuti nincs rootolva...
de a google playen van sok root checker nevü alkalmazás,azok kiírják rootolva van-e a teló vagy sem[ Szerkesztve ]
-
SZATYIATI
csendes tag
köszönöm az infót,esetleg ha fizetni szeretnék azért hogy root-ják a telom azt hol tudom megtenni?biztos ami biztos :-)
-
callvote
senior tag
válasz SZATYIATI #16166 üzenetére
sehol
hacsak nem egy forumtárs galád módon lehúz pénzzel ezért
meg tudod te is csinálni,2 perc az egész,ott van a leirásban..nem bonyolult dolog
amugy egy sima rootolással nem leszel előrébb,azzal csak hozzáférsz rendszermappákhoz...
ha csinálsz egy recovery cserét,customra és felteszel egy másik romot,azzal már előrébb vagy és rootolva is leszel..[ Szerkesztve ]
-
Apaxp
senior tag
válasz callvote #16167 üzenetére
Feltételezve azt hogy a pannon nem forgalmazza ezt a készüléket szatyiati ezt írta:
pannonos vagyok amugy,és amit szeretnék megtudni hol tudom megnézni hogy root-va van e a telom?
Ha ez igaz akkor feltételezhető hogy nem gyári a rom. De azért jó lenne több infó mielőtt belezavarod egy rom cserébe.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
callvote
senior tag
lehet gyárilag független is,akár t mob által függetlenítve,akár smart storeos...
mivel csak annyit irt pannonnal használja ebböl még nem derül ki a telefon honnanléte...
tehát simán lehet gyári rommal is akkor is ha független...
és nem zavarom bele romcserébe,élböl ugy jött hogy frissiteni szeretné 2.3.5 fölé...amit gyárival nem tud(hozzáteszem a tmobile frissitést akarta használni),és igy jött szoba a rom csere mert azzal tud csak pl 2.3.7-re frissiteni[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
node át is adom a "segítő terepet" a többieknek,akik érdemben semmit nem írnak,vagy nem segítenek,csak beszólogatni vannak itt....
hátha a sok segítségkérő előrébb fog jutni....
én legalább próbálok segíteni igy vagy ugy,ellenben azokkal akik egész nap itt vannak,olvasnak de nem szólnak érdemben hozzá még akkor sem ha pl backupról lenne szó(amit én nem használok) és esetleg több tapasztalata van benne.
remélem mostantól sokkal több érdemi postolást fogok olvasni a segítségkérők felé...
akinek nem inge...
további szép napot[ Szerkesztve ]
-
Apaxp
senior tag
válasz callvote #16170 üzenetére
Nem beszólogatásképpen írtam az előbb de te voltál aki azonnal a romcsere felé irányítottad az usert. Ha legalább megkérdezted volna azt hogy honnan van a készülék ha pannonos kártyával használja akkor nem is reagáltam volna. Kérdezni nem szégyen mert ezáltal a tudásunk fejlődik. Csak a biztos tudás hatalmazhat fel a segítségre.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
callvote
senior tag
azonnal romcsere felé-----hagyjuk is,ugy látom te sem olvastad el a kezdetektöl....
nem hiszem hogy azonnal igy lett volna,node mindegy is...
átadtam a lehetőséget,lehet pl neki (is) irogatni soksok postot,faggatni,kérdezni(hamár ezt tanácsoltad) és érdemben is írni,ahelyett hogy az én irásomat véleményezni,holott segíteni is lehetett volna neki pl backupban,vagy bármi másban....de ugy látom megint egy szélmalomharcot vivok a semmiről,mert nem a segítség a téma hanem a másik ba**ogatása....
tiétek a terep,én nem irok innetöl kezdve ilyen témában...
akinek nem inge...[ Szerkesztve ]
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám hogy hívás közben ugye elalszik a kijelző,csak az a baj hogy nekem vissza se jön, így pl nem tudom se lerakni se semmi, gyári ROM található rajta, és T-s a készülék. Van valami ötlete valakinek?
-
Adamis
őstag
Idézem az 1. hsz-t:
3.4.3. Képernyő kalibrálás: proximity szenzor
„Ha véletlen hívást kezdeményezek és elveszem a fülemtől hogy hirtelen hívást megszakítsam nem bíROM! hiába nyomkodom a bill zárat vagy a képernyőt ugyanúgy sötét marad,és nem bíROM megszakítani a hívást! kénytelen voltam megvárni míg felveszi a hívott fél,és mentegetőzni hogy véletlen hívás volt!!! ”
Megoldás: Tarcsázóba üsd be a *#26***# kódot es kalibráld a proximity szenzort!
-
RtgLaci
tag
Picit off. Jó kedvű vagyok, mert most értem haza Szegedről a Média Markec-ből egy Myaudio S8-as 8 collos tablettel. Egynapos akcióban 30 ezer froncsi volt.
4.03-as Ice Cream Sandwich, 1,2 GHz proc, 1024x768 kapacitív, 8 GB memória, microSD hely, két kamera, wifi, HDMI...
Szerintem jó vétel volt.[ Szerkesztve ]
Angol nyelvleckéket adok - veszek :) <<Xiaomi Mi 10T... :)>>
-
RtgLaci
tag
válasz Adamis #16180 üzenetére
Kedves Adamis, bocsi, ha megzavartam a köreidet. Mindössze mint régi Skate-s (és Blades is) és fórumos (2003 óta), az örömömet szerettem volna megosztani a fórumtársakkal, tehát hogy van egy olyan készülékem, amin (remélhetőleg) hibamentesen fut az Android 4.03.
Elnézést kérek a hibámért, aki akar, szaladjon a modker-be, nem sértődök meg.Angol nyelvleckéket adok - veszek :) <<Xiaomi Mi 10T... :)>>
-
andyTM
őstag
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
A GOOGLE PLAY oldalról hogyan lehet letölteni? Nem ismeri fel a telefonomat. -
madexx
tag
válasz adamcsik #16185 üzenetére
Szerintem írj kicsit bővebb infót, hogy pontosan mi a probléma, mikor lép fel, telefonon akarsz play-re lépni, vagy pc-ről, ilyesmi.
Amúgy egy sima bejelentkezés, szerződés elfogadása után mennie kellene. Ha sehogy sem akar menni, próbáld ezt: Beállítások -> Alkalmazásbeállítások -> Alkalmazások kezelése, ott megkeresed a "Google Play Áruház"-at, majd adatok törlése.Szerk.: Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem IA3 rom van fent, de szerintem a többi romban is hasonló (vagy ugyanaz) a menü szerkezete, nem hiszem hogy gondot okoz majd megtalálni.
[ Szerkesztve ]
U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
-
pacocsa
csendes tag
Sziasztok!
Néha jól jönne,hogy a telefonról nézhetném az EB-t.A Play áruházból letöltöttem az alkalmazást , a képek valamint a szöveg megy viszont az élő adás nem.A telefonon fent van az Adobe Flash Player 10.3. Amennyiben valakinek van ötlete nagyon megköszönném. -
Adamis
őstag
válasz adamcsik #16188 üzenetére
Telefont ne köss a gépre! Kapcsold be a wifi-t, vagy a mobilnetet (amelyik van).
1.) A Play áruházban keress rá az Időkép alkalmazásra. Remélhetőleg be vagy lépve a google címeddel... Ha igen, nyomj a letöltésre, majd ok. Ekkor elkezdi letölteni a telefonra a programot automatikusan!
2.) A mobilon levő Play programba bemenve írd be a keresőbe, hogy "Időkép". Az eredmények között ott kell lennie, csak lejjebb, gondolom azért, mert még friss a program... Itt nyomsz egy letöltést, és viola!
Ja és remélem, hogy a Fiókok és szinkronizáció menüben a Háttéradatok be van kapcsolva...
[ Szerkesztve ]
-
Mya91
tag
Csak egy kérdés srácok.... Feltettem a telefont, csere/eladó. 15000-ért elviszem, 9000-ért elviszem, Siemens c55+6000ft-ért elviszem... Most ezt miért? Szerintem nem olyan gázos a dolog, ugyanis csak a hangszórót kell kicserélni ami max 4rugó! Most értem haza a Börzsönyből és most már itt a hétvége, de hétfőn még körbeszaglászok szervizelés ügyben. Ha sikerül, megcsináltatom. Nem értem ezeket az embereket.
-
-
Keeperv85
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik