Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz baal-amiga #11593 üzenetére
Ha nem eszi, akkor mapedit nevű programmal át lehet konvertálni, nekem asszem egy Bakonyos térképből csinál ehető formátumot...
Bár elvileg nm2-őt eszik nem? Mit ír ki?
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, én is aku témában írnék. Folyamatos net kapcsolat mellet a telefonom 1 napot bír kb. Aki tett már fel több ROM-ot is, az írhatna egy összehasonlítást. Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
dorkababa
aktív tag
Sajna ugy néz ki behalt a telóm.
Akku nem veszi a töltést (másik töltővel is próbáltam),telefonáláskor pedig vmi sistergő hangot ad töltőn,simán nem.
Töltéscsati lehet vagy akku? (220on nem merül tovább,csak ha leveszem)[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
2napja vagyok androidos és pengés is egyben
de csak nézek mint a LUKI nyúl
itt olvastam sokat a CM-mod ról vki tud segiteni , eggyáltALán hogy mennyire jó vagy vmi, esetleg linkel egy magyar forumot ahol kivesézik .
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
-
mira72
őstag
válasz baal-amiga #11609 üzenetére
privátom nem olvastad ????
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
alexdp7
tag
már. kérdeztem de nem jött válasz. t-mobile-os teló voda kártyával. T-S vagy Vodafone 2.2-es frissítés mehet rá? a készülék gen 1-es
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
Jano_023
őstag
válasz kelzsoca #11618 üzenetére
Jogos, na szóval az adatok: ROM, 2G-s kapcsolat (szinkronizálás be van kapcsolva, 30 percenként frissít: Gmail, Hotmail, FB). Naponta Kb. 1-2 óra Wifi, 30 perc MP3 hallgatás és 30 perc telefonálás. Ez kb. a napi rutin.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
dragon1993
őstag
Készítettem egy cikket a gyári rom visszaállításáról. Ránéznétek ,hogy nem írtam -e nagy baromságot ?
-
pista59
őstag
-
Ronam
addikt
válasz dragon1993 #11626 üzenetére
cikket írsz és utána megkérdezed hogy baromság e? tényleg kezd egy kicsit eldurvulni a topic
-
szki
őstag
válasz kungzi #11625 üzenetére
Akkor ez X-Akta. Nálam nincs Force-Close Camera360 V.2.0.0-val (Lite verzió, azaz free) és Kelzsoca féle 2.2 SS_RLS4b_blue lite-tal, ha érintőképernyőn használom a zoom csúszkát (és persze máskor se).
Azt hozzá kell tennem, hogy ma telepítettem először fel a kamerás apk-t Marketből, és nem volt korábban más verziója a teloban, hogy bekavarjon.[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
-
SchiSa_963
csendes tag
válasz dragon1993 #11637 üzenetére
"Ha bebootol a rom akkor lépjünk be megint a recovery-be és original recovery pack -ot."
ez kicsit érthetetlen, vagy csak nekem??
-
tpeti78
senior tag
válasz SchiSa_963 #11639 üzenetére
+1 Nem,ez érthetetlenül van megfogalmazva.....
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
barnam_
nagyúr
válasz SchiSa_963 #11639 üzenetére
Recovery-ből telepíted a gyári recovery-t, ahelyett hogy fastboot-al, adb-vel, meg mittudoménmivel szenvednél. Sokkal egyszerűbb
-
SchiSa_963
csendes tag
akkor írd már oda a "telepítsd" szócskát
-
szki
őstag
válasz dragon1993 #11626 üzenetére
Köszi! Valószínűleg hamarosan nagy szűkség lesz erre az írásra, hisz jönnek a szolgáltatói 2.2-es romok!
Arra is van leírás, hogy a már feltelepített alkalmazásokat/testreszabott beállításokat mely módszerrel lehet legmegbízhatóbban átmenteni egy romcsere esetén. -
barnam_
nagyúr
válasz SchiSa_963 #11642 üzenetére
Na igen, észre se veszem az ilyen kis hibákat, mert fél szavakból értem...
Megjegyzem nem én szerkesztem azt az oldalt. -
tpeti78
senior tag
Titanium Backup-ot nem ajánlom,nálam minden használatnál bekavart valamit,még úgyis sikerült neki,ha csak az appokat raktam vele vissza.Nem ajánlott.Talán az appok visszapakolására az Appmonster jó.A létrehozott mappájából vissza mehet minden,azzal még nem volt gondom.De a beállításaim,ilyesmi az így nem marad meg.
(#11646) kungzi: Dátum szerint.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
kungzi
veterán
sziasztok
egy egyszerű kérdésem lenne! a backupolt romok el vannak mentve az sd-n, recoveryben rámegyek restore menüpontra és ott mit kell csinálni? a backupolt romok mind csak image fájlokból állnak. köszi előre is a választ
ja és még annyit, hogy nekem már van vagy 4-5 backupolt romom, azok a recoveryben hogy látszódnak, dátum szerint vannak?
-
szki
őstag
válasz barnam_ #11644 üzenetére
Az agy zajos és hiányos infókat is össze tud rakni
Az emberi agyban a legjobb operációs rendszer fut.#11645 tpeti78: Kösz! Akkor majd Appmonster-t kipróbálom az alkalmazások visszapakolására, amikor romot cserélek! A beállításoknál meg gondolom emil, gmail, böngésző kedvencek, és egyéb egyediséget kell manuálisan eszközölni.
Bocs, de én nem cserélgetek naponta romot.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz tpeti78 #11645 üzenetére
Én erre a MybackupRoot-ot használom, jól kezeli a programokat, és a felhasználói adatokat is. Csak be kell kapcsolni hogy használja a busybox-ot, az jelentősen felgyorsítja a mentést/visszaállítást. De különböző romokon ezzel se garantált a visszaállított programok működése, én csak az apk-t szoktam visszaállítani, aminél meg kellenek az adatok (call meter, msn, stb), annál később az adatokat is.
(#11647) SchiSa_963: ez előfordul azon az oldalon
(#11648) szki: még az Androidnál is jobb
ez egyébként a te blogod?[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest