Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
De jó hogy ma este inkább söröztem fórumozás helyett...
Az önjelölt rom-főzők szerintem használják a Google-t, XDA-t, Modaco-t, ez a topic nem arra való
Egy moderátor pedig ha ráér, takarítson, köszönöm a többiek nevében is.(#11070) HIROdj: csak az a baj hogy nem elég "csinálni" a romot, nem árt ha működőképes is... Illetve az nem rom készítés hogy ezt-azt kiszedek belőle/belerakok, ilyenhez én a nevemet sem adnám
[ Szerkesztve ]
-
Tiberius8409
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám.
Ha a fájlkezelővel áthelyezek egy filet(képet vagy videot) más könyvtárba az albumban nem helyezi át csak teló restart után. hiába lövöm ki az albumot és indítom újra akkor is az előző mappában mutatja a képet és nem teszi át.amúgy megnyitja rendesen de kicsit zavaró.
alap filekezelőm van és alap album app. kelzsoca féle ss rls4 b és 8gb sandisk class4 karim.
Valaki megoldás a problémámra? remélem érthetően írtam mindent. -
madoxx
aktív tag
válasz atillaahun #11101 üzenetére
Jujj de bőkezű vagy
-
atillaahun
veterán
Így lassan két hét használat után elérkezettnek érzem az időt, hogy elégedettségemet fejezzem ki a Kelzsoca által főzött 39-es CM-ről. Meg kell hagyni a téma meg a betűtípus elég randa lett, ezért visszaállítottam az alapokat, meg a programok felét is kidobáltam telepítés előtt.
A fontos dolgok, mint hívás, net, navigáció, akksi, videózás, gördülékenység, ébresztés, miegymás rendben vannak. Értem ez alatt, hogy a mások által említett általános hibák közül nálam eddig csak az újraindulás jelentkezett kétszer maxra töltés után, de ezzel még együtt tudok élni.
Ezen kívül jól megpakoltam minden hasznos programmal, így is van még 80 MB helyem a ROM-ban, meg vagy 150-200 szokott lenni a RAM-ban, pedig fut ám minden jó egyszerre.
Az ADW EX megtáltosodott, vagy csak a CM ezen verziója jól optimalizált, de nem akad sehol.
Proci ~120-690 ondemand-on fut, SystemInfo szerint 90%-ot pörög 120-on, és csak 9%-ot 690-en.
Akksi átlag 2 napot bír, batterystats szerint ~ 35% kijelző, 25% wifi, 15% rendszer, 10% cella készenlét, meg némi GPS, és egyéb alkalmazás van benne. Éjszakára repülőbe teszem, úgy nem merül semmit.Küldtem egyébként borravalót is, Kelzsoca, ha kedved támad foglalkozni pár korábban említett phone.apk-s problémámmal, további támogatást is megfontolnék.
-
_NCT
őstag
válasz barnam_ #11102 üzenetére
+1
Ezt a véleménysorozatot én is osztom, takarítás nem ártana. Plusz annyit tennék hozzá, hogy mindenki csinálja azt amihez a legjobban ért, nem kell mindenbe belekotnyeleskedni.
Péntek este amúgy is egy sör társaságában kell barátokkal beszélgetni, vagy épp barátnővel/asszonyal kell együtt lenni, nem a fórumot bújni
[ Szerkesztve ]
-
bohitomi
csendes tag
Kezd meghalni a hangszóróm, mármint a fenti, amin telefonálok:/ sok leejtés stb.
Pontosan mit is kell csinálnom, hogy ne vegyék észre hogy romot cseréltem? egyszerűen nem találok erre választ.
-
Tiberius8409
csendes tag
A zenelejátszó is ugyanezt csinálja mint az album.:S:S
Csak fat 32 partícióm van az sd-n. Kelzsoca van valami ötleted?másnak is ezt csinálja?[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz Tiberius8409 #11109 üzenetére
Mond: Elolvastad mit kérdeztél? Erre milyen választ szeretnél? Most így visszanézegetve, nem kilőni kell hanem szinkronizálni... Csak ha nincs hivatkozás a kutya se fogja visszanyálazni hogy hol szóltál hozzá, vagy kérdeztél...
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
sunahunter
senior tag
-
ebay11
csendes tag
üdv fórum!
csak annyi kérdés lenne: van olyan hazai kereskedő, bolt, ahol hátlapot lehet kapni zte blade-hez?
vagy akár ilyet áruló ebay-es kereskedő?
én nem találtam ilyet.köszönöm
-
Sir Riccio
addikt
válasz ebay11 #11115 üzenetére
eBayen nem találtam én sem, vaterán hirdetett valaki, de az használt készülékből származott(gondolom sikerült tégláznia a cuccot, és próbálta eladni ami megmaradt.), meg valaki mintha írta volna itt, hogy a T-Mobile is gondolkodik a forgalmazásán, bár ezutóbbira nem mernék megesküdni.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
dim dim
tag
helló fórum!
OT-nek tűnhet hozzászólásom , de mégsem teljesen: a blade-del elégedett lennék, de egy dologgal semmiképp nem békülök: akkumulátor!
ezért keresem már az utód mobilt.
nonszensz, hogy 3 órás gps navigáció sygic-el pl. lezabálta az akkut 100%-ról 20 % alá.
vagy 10 perces youtube videózás wifin 10%-os akkucsökkenést eredményez. minden perc használat 1% üzemidő. komoly.
mindegy, ez van.
mindenki azt mondja, hát ilyen kijelzővel ne csodálkozzak. nem csodálkozom, cserélek.de most olvasom: megjelenik a samsung galaxy S II.
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_s_ii_a_tronorokos/gps_akkumulator_osszegzes.htmlCsak rövidet emelnék ki:
A telefon az energiát egy 1650 mAh kapacitású lítiumos akkumulátorból nyeri, ...
...
Nekem masszív használat mellett elsőre másfél napot bírt ki maximum fényerő mellett, a WiFi és a Bluetooth folyamatosan mentek, negyed óránkénti e-mail szinkronizálással és egy jó adag netezéssel és fényképezéssel megspékelve. ...Másfél nap folyamatos wifi-vel!
A blade tán másfél órát húz ki wifivel, kis túlzással!Reális lehet az állítás? Mert ha a kijelző fogyaszt akkor végképp nem értem, hiszen a kijelzője még nagyobb mint a blade-é.
Köszönöm az infót
-
Glatius
őstag
válasz Sir Riccio #11116 üzenetére
Hm... amin tényleg gondolkodik a T, az is teljesen bizonytalan. 15 éve vagyok hozzájuk hűséges, vannak fogalmaim arról mit hogy csinálnak...
Viszont amit a többiről hallottam elég volt hogy ne hűtlenkedjek!tpeti78 Vagy a válasz gomb... hogy tudjuk, mihez kapcsolódik
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
tpeti78
senior tag
Hozzászólásnál esetleg a "link" gomb használata?
Egyszerübben meg lehetne nézni,amit szeretnétek,esetleg telefonról is....Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Sir Riccio
addikt
válasz dim dim #11118 üzenetére
A ZTE Blade akkuja csak 1250MaH-s, ami kicsit több mint 2/3-a a fent említettnek, ráadásul nem írtad le, hogy milyen ROM-ot használsz. Vannak ROM-ok amik zabálják az akkut, vannak amikkel simán elmegy másfél-két napig, persze nem a fent emlegetett elmebeteg használat mellett, bekapcsolt GPS-el egy ilyen cucc egyszerűen nem fog neked 2-3óránál többet navigálni, pláne nem bekapcsolt kijelző mellett. Megoldás: autós töltő. Nekem simán kibírja a napot úgy, hogy 3-4órát WiFivel netezek vele, telefonálok, közben kapom az SMS-eket a Google Calendartól és néha zenét is hallgatok rajta(FiiO E5 füles erősítővel).(kelzsoca féle Hungarian Fingerprint Lite ROM van fent.)
Egyébként nem értem miért hasonlítgatsz össze egy 40kHUF ért értékesített készüléket egy olyannal aminek az ára cc. 150k. Irreális bármiféle összehasonlítás mert nem egy kategória a kettő.
(#11123) smog000:Persze, úgy hívják a srácot, hogy kereső.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
smog000
csendes tag
bocsi de már régen jártam a fórumon...tudna ajánlani vki gen1-eshez vmi jól müködő 2.3-as romot?előre is kösszönöm
-
-
barnam_
nagyúr
Tegnap este nekem is újraindult a CM 7.0.2 töltés közben. Megnyomtam a menü gombot, majd az egész gombsor kivilágosodott, de nem történt semmi. Aztán ahogy kihúztam a töltőt, újraindult.
Egyébként valami készül a CM háza táján, itt elég sok javítást látok. Talán 7.1?
-
Glatius
őstag
válasz dim dim #11118 üzenetére
...És szerintem ne higgy a PR propagandának, az energiamegmaradás törvénye vonatkozik Samsungék üdvöskéjére is. A tapasztalatok nem mondanak mást? A másik, hogy másfél óra alatt vége az akkunak.... akkor ott valami nagyon el van baltázva, egyszerűen nem olyan a Blade
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
-
vampire17
addikt
válasz szezso15 #11143 üzenetére
jaja a htc desire z-ben. Ami ugye olyan 100 korul van...
(#11144) madoxx : jaja igaz, elneztem Ennel nagyobb nem is kene, a ZTE Skate nekem mar tul nagy...
(#11143) szezso15: A ket nagy kinai gyarto (Huawei, ZTE) durvan letarolja a piacot, ha folytatja ezt
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
..hogy útlom a Huawei-t. Mindig egy rakás szart akarnak eladni. Volt szerencsém a pécsi telephelyen nekik dolgozni, ahol lakkfilccel tünetük el a karcolásokat a hálózati szekrények selejt dobozairól...
-
barnam_
nagyúr
Na megvan a kis méricskélés eredménye:
HSDPA: 4.31/0.34 Mbit
Wifi: 5.68/0.90 MbitGondolom ha egy nagyobb városban lennék (több toronnyal), akkor a mobilnet is gyorsabb lenne. Wifi-n meg mehetne 15Mbit-el is, valószínűleg ennyit tud a Blade
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest