Aktív témák
-
szki
őstag
válasz madoxx #12656 üzenetére
A "Move! Bike Computer"-t kipróbáltam bicajjal. Elindítottam, aztán zsebbe be, és megálláskor vettem elő. Egyszerű, és praktikus. Jó használatot fog tenni, mert heti 10-15 órát bicajozok, és tervezek egy 2x200km-es utat is 3 hét múlva
Statisztika egy 9 km-es teszt útról (szép zalai dombok között):[ Szerkesztve ]
-
félisten
Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue-hez kell wifi fix?
Mert mintha nem dobná el.Melyik CPU powerbeállítást érdemes használni?
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ntibko
csendes tag
válasz szezso15 #12752 üzenetére
CM N61-et tettem fel tegnap. Végig csináltam a nem kockázatmentes Gen2-sítést csak emiatt, aztán nagy csalódás az egész. Felhasználói szemmel nézve, Andry Bird már volt ennél sokkal gyorsabb is, az accelerometer-e pedig teljesen rossz, még mindig.
Nem vagyok benne biztos, hogy ebből a ROM-ból valaha lesz-e egy igazán jól működő verzió -
[Misel]
tag
válasz [Misel] #12740 üzenetére
mehet rá cache és dalvik törléssel
http://forum.cyanogenmod.com/topic/15851-cm7-discussion-of-nightlies/page__view__findpost__p__189381
"Ipari szörnyeteghangdaganatok lepték el a lüktető, eleven, nedvzöld csodahippirétet."
-
veterán
-
mira72
őstag
válasz Neil Watts #12762 üzenetére
eddigi vodások 2.2-vel kapták.. legalább is akik ide a topicba írtak...
de igazából nem tökmind1? sokakat nem értek ezzel a "mivel veszem meg a telót" hercehurcával, mivel aki kicsit akar buherni, vagy sebességet, okosságot, úgy is főzött romot tesz fel, akkor meg?MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Cimi86
tag
Egy ROM-művész segítségét szeretném kérni privátban,ha lehet.Aki ért szinte minden ROMhoz,ami a készülékhez megtalálható. Egyenként nem akarom zavarni egyikőtöket sem, szóval ha valaki segíteni szeretne egy kérdés megválaszolásában legyen szíves írjon rám. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
válasz Glatius #12737 üzenetére
csak egy másnapos lúzer júzer idióta kérdés volt részemről...
kicsit kitisztultam és le is szedtem...
csak egy sz@ros screen lock and off apk volt... kicsit húznom kellett volna lefele a beállításaiban aztán rátapizni egy beállításra...
másnaposan többet nem fórumozok, mert hülyeségeket írok...
ez van...
amúgy kösz a választ!#(12743) ux1
most ez a játék nekem sokk.
remegek mint a kocsonya...uhhh[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
_NCT
őstag
válasz mira72 #12763 üzenetére
Ott a pont, én használtam 2.2-es Vodás ROM-ot is 512MB RAM-al, viszont nem látom fikarcnyival sem jobbnak meg gyorsabbnak, stabilabnak mint az RLS5,RLS4 szóval gyakorlatilag nem kell úgy várni a 2.2-es hivatalos ROM-ot mint a messiást, mert sebességben semmi különbség nem lesz, nem fogja átalakítani a telefont sem Omnia HD-vá, sem szifonná....
Mellesleg hatalmas respekt a BLADE-nek, nálam megint elnyerte tiszteletét... Volt egy motoros bukásom, zsebben a Blade, természetesen arra az oldalra estem, ahol a teló volt, hülye kockaként mi volt az első amit megnéztem? hogy lett-e baja Se 1 karc, se törés, pedig csúsztam is az oldalamon..... Úgy látszik a ZTE kis kínai angyalkái velem voltak
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz Pumika1975 #12766 üzenetére
Vazze kellet annyit pálinkázni.... Nem hogy hagytál volna nekem is. Esetleg küldhetnél (natural-donate) Mert én meg száradok :D
(#12770) api29
Vegyél inkább 70 trabantot
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Keeperv85
nagyúr
-
veterán
-
szki
őstag
-
mira72
őstag
válasz Neil Watts #12773 üzenetére
2.2-re sincs... mivel a proci nem támogatja.. vagy rosszul tudom?
aminek a procija támogatja... pl SGS.. az tuti(#12777) frozzyZTE : nem kellett volna sokat visszaolvasnod ezzel kapcsolatban....
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Frozzy
őstag
Valaki próbálta már? aztmondják a GPS meg a WIFI meg a GSM is jobb lesz tőlle..
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
veterán
-
Glatius
őstag
válasz Neil Watts #12773 üzenetére
Az Android 2.1 képes flash lejátszásra, de az ARMv6 processzor hardveresen nem támogatja, tehát a Blade-en ez nem a CPU szolgáltatása, hanem az operációs rendszeren futó célalkalmazás kalapálja össze a Youtube videókat. Izzad is rendesen (fűt) és az akkut is szopja nagyon.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Keeperv85
nagyúr
Az átlag felhasználó nem fogja telepíteni a főzött romokat sem, sőt a gyári frissítést sem. Jó esetben beéri a gyári 2.1-es rendszerrel. A nem átlag felhasználó pedig a garancia elvesztése nélkül tudna elvégezni egy olyan beavatkozást, amihez jelenleg ugye nem rendelkezik megfelelő eszközzel...
-
mira72
őstag
válasz bodoraudio #12784 üzenetére
igen, szerintem is inkább árnyékol, de azért lehet próbálkozni
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
_NCT
őstag
válasz Keeperv85 #12786 üzenetére
Yepp, akkor én nem vagyok átlagfelhasználó
Komolyra fordítva én azokat is az átlagfelhasználók alá vettem, akik azért rendelkeznek némi angol és technikai tudással, hogy ezt megtegyék, mármint custom ROM-ot telepíteni stb, de ugyanakkor mindennapi használatban simán beérik a telefon funkcióival. Mármint aki valóban okostelefonnak használja.
A nem átlagfelhasználók alá pedig értelem szerűen az itteni fejlesztő gárdát vettem, akik a ROM-ok készítésére/moddolására áldozták a fejüket, és számukra a legminimálisabb változás is örömteli perceket okozhat.
Egy szónak is száz a vége, az átlagfelhasználó fogalma mindenkinél mást jelent. Természetesen én is annak tartom magam,hiszen nem látok úgy bele a dolgokba úgy, mint pl. Te és itt még jó pár ember.
api29: Ha citrommal kínál az élet, kérj hozzá egy tequilát. Vagy kettőt...[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Volt már fényképezve a V-s penge doboza, papírjai, meg szoftvere?
Csak mert hétfőn jutok egy új V-shez, boltból, bontatlanul, ha esetleg kell majd valakinek akkor csinálhatok egy képet. Ha meg volt már akkor tárgytalan.
-
tlac
nagyúr
válasz Scythianus #12789 üzenetére
próbáld még meg ezt is
-
Szevi
tag
Sziasztok,
tegnap kértem egy kis segítséget Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue Rom-ot szeretném felrakni.[link]
Recovery fent van, v3.0.1.4, Backup-ot szeretnék készíteni a mostani Rom-rol, de csak 1 kalap jelenik meg egy kör alakú nyíllal. Reboot system-nél is. Mi lehet a gond?
Másik problémám, MD5 Checksum Verifier progival ellenőrizném a számsorozatot, de lehet nem jól csinálok valamit, mert nem egyezik a számsorozat. Egy kis segítség elkelne. Köszönöm. -
Szevi
tag
Á, a számsorozat megoldódott. A ZIP-et kellett kiválasztani. Előtte kicsomagoltam az volt a baj. Így jó.
-
Szevi
tag
Megoldottam.
-
totattis
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
Az alábbi linken található egy fájl aminek .7z a kiterjesztése. valaki tudja mire való.
A segítséget előre is köszönöm!http://wwwen.zte.com.cn/en/products/mobile/handset_services/index.jsp?stateId=1411&state=Hungary&chnlid=5366
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest