Aktív témák
-
ux1
addikt
Gyerekek! Csoda történt... lassan 1 napja CM7 műxik a telómon és még nem rebootolt 7.0.3-ról van szó, a stable ágból
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
esox
senior tag
Én ezt használom. Térképen is vissza tudod nézni az útvonalat, tudod publikálni a sporttevékenységet weben (saját user alatt. Érdemes kipróbálnod.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok most tettem fel kelzsoca ZTE-Blade_2.3.4_full új romját.
Újabb T-s készülékre régebben touch gondok voltak benne.
Aziránt érdeklődnék, hogy máshol is előjött e vele a touch esemény, mert nálam se kép se hang.
Valami nagyon meggyötörte szegényke lelki világát amivel ment rom egész eddig azzal sem hajlandó a touch elindulni.
Visszadobtam gen1-re gyári első mentésemet és most a telefon funkció megx.
Észrevételek? -
törölt tag
válasz PuffySite #12850 üzenetére
Ehhez is AOSP contacts kell. AOSP contacts
-
warezxts
senior tag
Gyerekek, most szembesültem azzal a hibával amit már olvastam itt, de abszolút nemtudom mi volt rá a megoldás.
A navigációm eltér vagy 25-30 fokkal a normálistól. Valaki felelevenítené nekem mi volt a megoldás?
Előre is kösz!
-
Úgy tűnik édesanyám is csatlakozik a Blade tulajok köréhez (bár még a Hero-n nagyon agyal).
Android hódít nemtől és kortól függetlenül mindenhol.Ha valaki szeretné a telefonján hallgatni a PC-jén levő zenéket WiFin, adatkapcsolaton keresztül, nézze meg a Subsonic progit. Minden platformra elérhető, ma próbálgattam, nagyon jó!
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
ux1
addikt
Nos... Ugyan nem akarom elkiabálni, de egyenlőre tökéletesen működik végre a GPS az n63-ban. Persze a stable 7.0.3-ban is jó de az a 2.3.3-as ág.
Javult az accelero? Ugyanúgy csak minden 3.-4. pozíciót érzékel. Tedd fel a Labyrinth-et 3D-ben az árnyéknál látható is Majd ha az finoman megy, akkor lesz jó az accelero
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
-
Simba86
senior tag
válasz maczikasz #12823 üzenetére
én ilyet vettem, tökéletesen használható, a hangminőség is megfelelő szvsz
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
tpeti78
senior tag
Szép jó reggelt!
Azt mondjátok a stable-val már érdemes próbálkozni?
Ha valaki még nem ismerné,egy hasznos app,magyar alkalmazások gyűjteménye!
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Simba86
senior tag
üdv emberek!
a gugli nem segített, de hátha vmelyikőtök tud...
a laptopom belső hangszórója tönkrement, és olvastam olyat, hogy elméletileg lehetséges, hogy a teló kvázi külső hangszóróként funkcionáljon... tudtok rá megoldást? van fülesem, de néha kényelmes lenne, ha a teló csak ott csücsül mellettem...
néhányan a VLC-n keresztüli stream-mel próbálkoztak, de nekem nem sikerült beállítani...
(sima videó+audio streamelést már megoldottam VLC-vel, de az nem elég...)Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
ux1
addikt
-
Simba86
senior tag
válasz kelzsoca #12880 üzenetére
mondtam, h van fülhallgatóm, de pont az lényeg, h fülhallgató nélküli megoldást keresek
annak idején symbian-nel sikerült, biztos vagyok benne, hogy androidra is van megoldás
a telefon mindig nálam van, ezért lenne praktikus megoldás
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Trombi88
csendes tag
Üdv.!
Köszönöm a választ "Ebay -en kapni 10 ezer környékén" az lenne még kérdésem (még sosem vásároltam semmit ebay -en) az mikorra ér ide, (valaki tudna-e adni ebay -es linket), mennyibe kerül postával, és kirakja azt rá nekem? vagy bármelyik telefon boltba beviszem ők értenek annyira hozzá hogy ne féltéglát csináljanak belőle(bár ha már rajta van és nem látszik sérültnek akkor cserélik)?
u.i.: A fogyasztóvédelmet még bepróbálom, de kétlem hogy sikerrel járnék, mivel mind3 mobilforgalmazó cég árulja a telefont egyiksem pici tehát kétlem hogy nyitva hagytak volna egy ilyen rést.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.: Trombi
szerk.: most gyorsan rákerestem, de nem találtam ebay -en. Hogyan kéne keresnem milyen keresőszavakat használjak mert a zte blade display nem megy[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz #40993792 #12846 üzenetére
sziasztok. tegnap vettem egy apple iphone mikrofonos headsetet. sajnos a blade-el nem használható. érdekes, hogy a felvevőgomb nem tölti be funkcióját. továbbá az alaphangzás nagyon szegényes, nem szól minden frekvencia, csak ha nyomva tartom a felvevőgombot ..??? -> blade-hez nem használható. valakinek van hasonló tapasztalata? esetleg az enyém valami hibás gyártásból származhat?
-
Simba86
senior tag
válasz kelzsoca #12882 üzenetére
jah értem, kis hangszórókra gondoltál
gondoltam már erre a megoldásra is, de a laptopot többnyire fekvő pózban használom, így az sajnos nem játszik, mert nem tudnám megfelelően elhelyezni a két hangszórót...
mindenesetre köszönöm mindenkinek, majd még próbálkozom!
hodostamas, sajnos fordítva nem engedi!
Pumika1975, nem a zenét akarom streamelni, hanem minden hangot, ami alapesetben a gépből jönne... (így tudom megfogalmazni )
azért köszönöm neked is[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Pumika1975 #12891 üzenetére
Tiszta sor, de akkor is inkább egy külső hangszórót kötnék rá (csak akad valahol), mintsem a telefont
-
Frozzy
őstag
valaki tudna adni HTC keyboardot? (htc ime) lehetőleg magyart. és működőt Megköszönném
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
andrasxx
tag
válasz Trombi88 #12884 üzenetére
100% Genuine ZTE Blade Front Fascia + digitizer screen
Express delivery available £23.99 +£5.00http://cgi.ebay.co.uk/100-Genuine-ZTE-Blade-Front-Fascia-digitizer-screen-/300532388885?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item45f9205415#ht_2035wt_750
Ezen a címen a fenti áron + szállítás kapható. Erre gondoltál ugye?
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
andrasxx
tag
válasz Trombi88 #12884 üzenetére
100% Genuine ZTE Blade Front Fascia + digitizer screen
Express delivery available £23.99 +£5.00http://cgi.ebay.co.uk/100-Genuine-ZTE-Blade-Front-Fascia-digitizer-screen-/300532388885?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item45f9205415#ht_2035wt_750
Ezen a címen a fenti áron + szállítás kapható. Erre gondoltál ugye?
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
72mviktor
senior tag
Nem nagyon látom a Zsoca féle 2.3.4 -ről a véleményeket Senki nem próbálta?
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest