- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy Tibor66
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Azt mondjátok meg nekem, hogy ha csak filmnézésre akarok venni egy médialejátszót ami viszi a dolby atmost és minden olyan formátumot amit UHD tv-n le kell játszania akkor a Zappiti mini 4k HDR-t érdemes vennem, vagy a Zappiti Duo 4K HDR-t? Egy Onkyo TX-NZ 1100 erősítőm elég jó hangfalakkal, és egy Samsung 43NU7402 UHD tv-m van. A leírásokban azt látom mind a kettő a Realtek RTD 1295 lapkakészletet használja. Egy ilyen rendszerben lenne különbség képben és hangban a két lejátszó között?
Tibor -
Rbert
aktív tag
válasz Nagy Tibor66 #151 üzenetére
Szia
Nem RZ-1100-at akartál írni? Az RZ tudja a HDR-t? Nekem SE 4K HDR-em van (a 2 HDMI kimenet miatt vettem),egy 65'-os Oleden nézem, de képileg semmi kivetni valót nem találok rajta. -
Brugo1977
csendes újonc
válasz Nagy Tibor66 #151 üzenetére
Hangban es kepben semmi kulonbseg!A hardveruk ugyan az!Annyi hogy a Mini-hez csak kulso vinyot v. ssd-t lehet csatlakoztani.Duo-ba lehet rakni 2 vinyot(3.5 "SATA,max 16TB-s lehet) + meg kulso tarolokat lehet csatlakoztatni
-
Brugo1977
csendes újonc
válasz Nagy Tibor66 #155 üzenetére
Igen mind1!...de figyelj ra ,hogy melyikkel kompatibilis,mert nem minden markat,es tipust tamogat!Meg figyelj,hogy kulso vinyonak csak 2,5" kell,mert annak meg nem kell kulon aram
[ Szerkesztve ]
-
Nagy Tibor66
csendes tag
Azt jól látom, hogy a Zappiti mini 4k hdr lejátszóban nincs koaxiális kimenet? Vásárlás előtt állok, de ha így van, ilyet nem veszek. A dacot akarom összekötni a médialejátszóval, de a dac csak koaxiálist fogad. Zenét gondoltam nem számítógépről küldöm a dacba, hanem médialejátszóról. Persze az más kérdés, melyik szól jobban?
-
Nagy Tibor66
csendes tag
válasz Nagy Tibor66 #158 üzenetére
Most néztem meg, a dac csak usb A-B kábellel veszi a hangot, a koaxiális bemenet, így mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
válasz Nagy Tibor66 #158 üzenetére
Egyre jobb egyébként a zenelejátszásban is a Zappiti. A MINI 4K HDR-en valóban nincs koax. Én a helyedben egyértelműen a ZAPPITI ONE SE-t választanám. Aranyozott csatlakozók és dedikált HDMI audio kimenet van rajta. Ha meg tudod oldani én mindenképpen a hálózatos lejátszást javaslom. (szerver - pc - nas)
Sokkal kényelmesebb mint húzni-dugni állandóan a tárolókat ha valami újat akarsz rátenni.Smiley
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
Aki még esetleg nem értesült róla. Elérhető OTA-n a legújabb 3.13 firmware.
Véglegesült a BD menü támogatás és sok apró hasznos újdonság került be.
Ami nekem rögtön megütötte a szemem és amire a legkíváncsibb voltam az az új MagicPixel.
Volt itt már vita erről, de én magam nem akartam elhinni hogy ennyivel jobb lett a kép.Az AVLAND oldalán megtaláltok minden infót róla:
Smiley
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
válasz Brugo1977 #156 üzenetére
Így van ahogy Brugo1977 mondja.
Vissza görgettem a fórumot és nem láttam a HDD támogatási listát sehol.
Használjátok egészséggel (1-1-ben az a lista amit én is kaptam a Zappiti mellé a csomagban.)Ajánlott merevlemezek a Zappiti 4K HDR készülékekhez:
WD BLUE (akár 6 TB)
WD GREEN (akár 6 TB) - régi, már nem elérhető modellek
SEAGATE SkyHawk ™ (1 - 10 TB)
SEAGATE SkyHawk AI (8 és 10 TB)
SEAGATE Exos ™ X12 (12 TB)Kompatibilis a Zappiti 4K HDR készülékekkel, de zajos:
SEAGATE Baracuda (10 TB-ig)Nem ajánlott:
WD GOLD (minden modell)
WD PURPLE (új modellek)
SAMSUNG (minden modell)
HITACHI (minden modell)Nem kompatibilis:
WD RED (minden modell)
WD BLACK (minden modell)
SEAGATE NAS SerieSmiley
-
Rbert
aktív tag
válasz o.OkrasyO.o #161 üzenetére
Alátámasztom én is,tényleg jobb lett a kép és gyorsabb lett a Zappiti !
-
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Létrehoztam egy mappát, amibe betettem a demó lemezeimet (blu-ray, mkv fájlok).Létrehoztam egy új "Demo" kategóriát is.
Hogyan oldjam meg,hogy ezek a fájlok csak ebben a kategóriában jelenjenek meg? -
Brugo1977
csendes újonc
Gondolom Zappiti videon belore gondolod!Ott kategorizalni tudod a mappat.Pl 4k 1080p,akarmi.Egyre figyelj hogyha a blu-ray lemeznek csak a fajlstrukturaja van meg,nem iso-ban van akkor a kis faljokat is befogja olvasni,es pl 00001....00002 ,na ezeknek mindenfele filmboritot hozza fog rendelni En is cigiztem mar igy be
Remelem tudtam segiteni -
Brugo1977
csendes újonc
Bocs,az elozot mar nem engedte torolni!Na,ugy kell,hogy mikor belepsz a Zappiti video menube a beallitasoknal téma>uj fomenu(korabbi fomenun van alapbol)Vissza lepsz es menu gomb,modulok ful,modul hozzaadasa!Ha nem sikerul szolj,mert telorol irtam,majd akkor csinalok kepeket es geprol irok!
Udv Brugo -
szricsi_0917
tag
Sziasztok.
A kèrdèsem az lenne, hogy van egy one se 4k lejàtszóm. Van aki próbàlta màr a webdav elérèst vagy a pptp kacsolatot mert nekem egyik sem működik valamièrt? Màs eszközön tesztelve tehàt jók a beàllitàsok.[ Szerkesztve ]
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
válasz szricsi_0917 #176 üzenetére
Szia, ha telepítesz egy file commandert szerintem be tudod állítani, de kizártnak tartom hogy értékelhető minőségben menne a lejátszás, a zappiti szoftverein belül kizártnak tartom egyenlőre. Esetleg Uservoice-on kérdezz rá, hátha valakinek van tapasztalata.
Smiley
-
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Volt valakinek már olyan problémája, hogy fizikai gyári visszaállítás után nem indul el a mini 4k hdr és csak fekete képernyő van?
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Most vettem egy zappiti one 4k hdr lejátszót. Amikor azt kéri állítsak be film és sorozat mappát, hitelesítő adatot kér. Felhasználó és jelszót. De honnan adjak neki? Én nem csináltam semmilyen jelszavas beállítást. Mit kell megadni neki?
Innen nem jutok tovább.
Köszi
Karicsek -
Kolorista
csendes tag
válasz karicsek #183 üzenetére
A mappáknál Egy eszköz manuális hozzáadása - a PC FIX! IP címe - megosztott mappa neve. A felvehető mappák között megjelenik a Pc IP címe, Ok . Az összes megosztott mappa megjelenik - kiválasztás - Win jelszó beírása. Explorernél ugyanígy, lényeg a manuális hozzáadás opció és, hogy a számítógépnek a belső hálón fix IP címe legyen. a jelszavakat csak egyszer kell beírni a Zappiti megjegyzi.
[ Szerkesztve ]
Üdv Kolorista
-
zacci
aktív tag
Hi,
Beszereztem egy zappiti 4K se-t. Tudom tularazott ipari hulladek, es ez igaz is! De sajna a zidoo csak joval dragabban ad plusz hdmi audio kimenetet, amire viszont szuksegem volt.
Nade lenne nehany kerdesem eme csodalatos (ertsd. ipari hulladek) media centerrel kapcsolatban.
Hogyan lehet megmondani ennek az egyszerunek, hogy ne csak az imdb-n keresgeljen, hanem nezzen korbe mas tartalomszolgaltatok oldalan is ? Mondjuk alap lenne, hogy hozza tudjak adni adatbazisokat...
Van arra megoldas, hogy ha egy megosztas TV Show kategoriaban van, akkor lehessen azt mondani egy filmre, hogy tegye be a tarba azonositas nelkul ? Ugy lattam a zappiti oldalan, hogy erre csak akkor van lehetoseg, ha movies kategoriaban van a film. Ez most komoly ?
Meg lehet azt oldani, hogy ha nem tudja azonositani a filmet, akkor tegye automatikusan a media tarba ? Sok esetben olyan doku filmekrol van szo, amihez esely sincs boritot talalni es nem szeretnem 300x megnyomkodni a "create without identifying" gombot, mert ez netto faxsag.
Ha elindul egy scanneles akkor azt hogyan lehet megszakitani ? Qrva zavaro, hogy fel oraig matekol...
Egyaltalan miert scanneli vegig az osszes megosztast mikor ott a plex szerveren a zappiti media center ringyozos verzioja ?
Random felhoz olyan filmeket, amik mogott nincs is valos tartalom. Ezt hogy ?
Meg lehet valahogy oldani azt, hogy konyvtarakra lehessen korlatozni a sorozatok osszevonasat ? Ha van egy 3D kategoriam, akkor qrvara nincs szuksegem arra, hogy felhozza mellette a 4K es FHD verziokat.Egyetlen eszrevetelem van magaval a lejatszassal kapcsolatban. Mintha valami nem stimmelne a 3D lejatszassal. Nehez megmondani, hogy mi a gond, de csak annyit erzek, hogy a felirattol kiolvad az agyam.
Popcornnal egyaltalan nem volt zavaro a 3D lejatszas.thx!
zacci -
zacci
aktív tag
Talatam egy ujabb erdekesseget. Adott egy film, neve Űrszemét. Ezt ez a szutyok felismeri mint Őrszem
Na ok, sebaj nevezzük át. Na arra meg azt mondja, hogy nem lehet. "The value entered is incorrect"
Megkerdezi ez a szerencsetlen, hogy "is correct ?" ha igen, akkor nyomjak YES-t, de hiaba nyomom, eltunik az ablax es amikor ki akarok lepni a szerkeszto uzemmodbol ugye meg kell nyomnom az OK-t. Na erre go to hibaablax es megint szol, hogy nem korrekt a value es nyomjak yes-t ha megis ugy latom, hogy korrekt. Csak a cancel gombbal lehet kilepni, de ugye akkor esely sincs arra, hogy megjegyezze az uj nevet. Mondjuk ezek xerint egyebkent sincs ra semmifele esely...8( -
Kolorista
csendes tag
Bocsáss meg azért, amit most le fogok Írni. Arra nem vetted a fáradságot, hogy beállítsd a Zappitit, először is magyar nyelvű.
1.Választhatsz adatbázist a beállításokban van.
2.Ha nem NMJ Toolbox-t használsz a Popcorn is is órákat keres.
3.3D-nél jól van beállítva a hogy jobb vagy bal szemre megy az első kép?
4.Ha mást talál nem szerkesztés, hanem új meghatározás, ha kitörlöd a címet halvány szürkén ott van mit kér.
5.Ha olyan filmed van ami nincs valamilyen adatbázisban értelem szerűen nem fogja megtalálni.
6.Az azonosított fülnél engedi anélkül is berakni.
7.Ha mégse Explorerben meg tudod nézni.
8.A Zappiti.com-on egyértelműen le van írva, hogy kell beírni a 3D-s és 4K filmeket. (A Popcorn is csak a szabályosan beírt 3D-s filmet ismeri fel.)[ Szerkesztve ]
Üdv Kolorista
-
zacci
aktív tag
válasz Kolorista #189 üzenetére
Hi,
Mar bocs, de kit erdekel, hogy magyar nyelvu vagy sem ? Nem ez volt a kerdes, problema.
1. Nem tudsz hozza adni adatbazist. Kivalasztasz 1et es ennyi. Ilyenkor a masik adatbazist figyelembe sem veszi ?
2. Nem irtam NMJ Toolboxrol. De ha mar itt tartunk, Plexet szerverem van. Ha ott hozzadaok egy filmet, az kb. 10sec-en belul bekerul a mediatarba, vagy van annyira intelligens, hogy erzekeli, ha bekerult a figyelt konyvtarakba egy uj film. Ez nem mondhato el errol a szutyok Zappitis media centerrol. Hiaba fut a windows alatt a szerver, ha hozzaadok egy filmet az egyik konyvtarhoz nem tortenik semmi. Vegig kel scanneltetni a jovo hetet is, hogy eszlelje az uj filmet. Ez igy tobb mint szanalmas.
3. Termezsetesen jol be van allitva a 3D-nel a jobb-bal szem. Ez egyebkent a dlp-link szemuvegen is valtoztathato. Ettol fuggetlenul eleg szar a feliratok megjelenitese. Ezt a nehany eves Vten tokeletesen lekezelte. Apropo feliratok. Tobb filmnel is tapasztalta hogy nem megfelelo a felirat megjelenitese. Neha oda rak 1-1 betut a mondat vegere. Ilyet a VTEN soha nem csinalt. Tokeletesen kezelte a feliratokat. Ez mondjuk alap lenne ugye.
4. Nem errol irtam. Nem ismeri fel a filmet, de a nevet atirja hulyesegre es ezt nem lehet modositani, mert hibara fut. Annyit ir ha kitorlom a cimet, hogy "title". Hulladek.
5. Ezzel nincs gond. Bar nem ertem, miert nem lehet a TV show-nal azonositas nelkul berakni a media tarba a filmet.
6. A TV show-nal nem engedi.
7. Ez most komoly ?
8. Ezt most nem ertem miert hotrasd fel. Semmi gond a 3D filmek azonositasaval, mert termeszetesen meg jo elore megtettem a szukseges intezkedeseket. 3D-ben indulnak a filmek. Igaz az ikonok kozt nem jelenik meg a 3D, de ezen mar ki sem akadok, annyi szar utan. A 4K filmeknel megjelnik az Ultra HD ikon a film leirasanal. Igaz itt meg azt muveli ez a szutyok, hogy 1080p-ben inditja a filmet. Neha van, hogy ha az andorid beallitaosknal mokolok, akkor utana 2160p-ben indul a film, de nem konzekvens a dolog, mert masnap ismet 1080p-ben indul a 4K film. Ez egy eleg nagy bug. A projektor csak 1080p, de jobban kezeli a 4K-s filmek lekonvertalasat mint a zappiti. Hiaba kapcsolom ki az EDID-et, es allitom be direkt 2160p-re a lejatszot, van hogy a filmet 2160p-ben jatsza le, de van hogy ismetelt lejatszasnal mar 1080p-t ir. -
zacci
aktív tag
Hogyan lehet kilistazni a meg nem kategorizalt fimeket ? Nem talaltam erre megoldast, pedig alap dolog lenne.
Hogyan lehet tomegesen kivalasztani filmeket es azokat 1 utemben kategorizalni ? Netto faxsag 50-100 filmet egyesevel kategorizalni.
Ennel a zappitis media centernel hulladekabb media centert meg nem hordott a hatan a fold!
Sok esetben nem talalja meg a filmet, amit a plex siman. Ha megadom az imdb szamat, arra azt mondja, hogy not found.
Van, hogy sikerul megtalalni a sorozatot, kivalasztom a boritot, aztan nem jelenik meg semmi.
Ha ujra akarom azonositani, akkor error-t ir.Latszik a windows-os Media centeren, hogy szinte 1000%, hogy valami androidrol atportolt javas ipari hulladek.
Total atgondolatlan felulet, mukodes, tele korlatozasokkal. Latszik, hogy hozza nem erto, amator banda keszitette. Alapveto ficsorok hianyoznak belole es gyanitom, hogy az amator kivitelezes miatt sok alap ficsor ebben a formaban meg sem valosithato. Alapjaiban hulladek az egesz.
Annyira korulmenyes a kezelese, es annyira bugos, hogy az valami szanalmas. A TV show-nal nem tudod azonositas nelkul berakni a filemt a media tarba. Ez tobb mint szanalmas, es ettol a TV show gyakorlatilag hasznalhatatlan. Nincs tomeges kijeloles, igy nem tudod a filmeket egyszerre kivalasztani es kategorizalni. Nincs un categorized csoport, ahol a rendszer kigyujti, hogy mely filmek nem lettek meg kategorizalva.
Ha elobb kategorizalod a filmet es utana azonositod (adsz hozza kezzel boritot), akkor kidobja a filmet a kategoriabol igy azt ujra be kell allitani. Ez tobb szaz reszes sorozatnal roppant idegesito.Az biztos, nem vettem volna ekkora ipari hulladekot, ha nem lenne rajta plusz audio kimenet. 1 forintot nem er a media center resze. Kiforratlan, rettento buta, korulmenyes a kezelese, lassu es atom bugos az egesz.
Ha offline-ra allitod az adatbazist, akkor gyakorlatilag az osszes lehetoseged 0-ra redukalodik. Eltunik a beallitasok gomb es az osszes funkcio.
Nem lehet konyvtarakat ugy megadni, hogy az direkt egy kategoriaba landoljon. Ez szinten alap lenne. Ennek hianyaban kozel 1000 filmet kell kezzel beheggeszteni abba a bugos media tarba. Plex-nel soha nem volt ilyen jellegu gond. Egne a pofam ha en ilyen munkat adnek ki a kezembol. Latszik, hogy a penzre hajtanak a sracok a tularazott zidoo lejatszoikkal. -
zacci
aktív tag
Nem mukodik a HDMI recorder progi. Hiaba allitok be barmit, akarmit, ranyomok a start record gombra es nem tortenik semmi. Ja, de! letrehoz egy 0 meretu videot a HDD-n.
-
Ududu
újonc
Sziasztok olvasgattam és 1 kérdésem lenne (éppen zappiti se -én gondolkodom) olvastam hogy ezen android rendszer van miért nem emlegeti senki a Kodit?
[ Szerkesztve ]
-
zacci
aktív tag
Hi,
Kodi nem mukodik jol Zappitin. Szandekosan, mert a sajat Media Centeruket eroltetik (de minek).
A Mediacenteruk egyenees kisipari hulladek. Rengeteg szivas van vele.
En csak azert vettem meg, mert van rajta 1.4-es audio only HDMI kimenet csak erositonek. Ha ilyet keresel, akkor sajna nincs mas alternativa ebben az arkategoriaban. Zidoo-nak sajna joval dragabb az a szeriaja, amiben van audio only hdmi kimenet.Osszesegeben egy rettento buta es atom gagyi a Zappiti media centere. Ugyan mukodik, de nem sok koszoneted lesz benne, ha sok a filmed, sorozatod van.
A support ugy nez ki eleg idiota bagazs. Leirom a problemamat, hogy nem ismeri fel automatikusan a filmek jo reszet, erre leirja a hulyegyerek, hogyan tudok filmet hozza adni a media centerhez.
Raadasul a Plex sem mukodik rajta normalisan.
HDMI bemenet szinten nem mukodik. Kampo marketing dumat toljak, hogy van rajt, de szinten a "minek kategoria."Tulajdonkeppen a Zappiti egy tularazott Zidoo. Ha nem kell a HDMI audio only kimenet, akkor meg ne vedd!
Meg az fw-ben is talaltak Zidoos nyomokat. Ergo kepminosegben, egyeb szoftverben ua amint a Zidoo, csak utobbit jobban fejlesztik es valoszinuleg sokkal jobban hasznalhato fele annyiert. Ott mukodik pl. az XBMC, hdmi in, stb.Sajna van egy erdekees es rendkivul zavaro jelenseg a Zappitinel, amit meg a hazai forgalmazo is elegansal elsumakolt. Ahhoz, hogy mukodjon a Media center regisztralnod kell es nem lehet megoldan, hogy offline mukodjon rendesen a cucc. Tehat ha egyszer beadja a kulcsot a Zappiti (marpedig ilyen ergya media centerrel van ra esely boven) es lekapcosljak a szervereket, akkor hasznalhatatlanna valik az egyetlen media center, ami hasznalni kepes az rtk pleyert (realtek gyari lejatszo), ergo dobhatod a kukaba a cuccot.
Sajnos a Zidoo-s XBMC nem indul el a Zappitin. Az is direkt mert egyebkent szog ua. a hw.
Megreklamaltam a hdmi bemenet mukodeskeptelenseget, ott is hulyenek akartak nezni, aztan bevallottak, hogy nem tudnak vele mit kezdeni (nem ertenek hozza), mert az android feature. De allitolag naluk mukodik...ja persze. Erdekes nalam HDMI splitterrel a tv box es a fenykepezogepem direktbe sem menti a bemeno jelet. Csak letrehoz egy 0 meretu mp4 filet a HDD-n oszt ennyi.
-
Ududu
újonc
Hátdejó na pont azért néztem a Zappiti One SE 4K HDR-t mert ezt találtam legolcsobbat ami az erősitőmhöz van külön hdmi audió kimenet
[ Szerkesztve ]
-
zacci
aktív tag
Hi,
Ha nincsenek nagy igenyeid az sw-vel szemben (ergo semmi), akkor mas lehetoseged nincs ebben az arkategoriaban. Sajna a Zidoo-nal majd 2x ennyibe kerul az a gep, amin van HDMI audio only kimenet.
A filmeket lejatsza elvileg kadencia helyesen. Ha keves a filmed, akkor olyan nagyon sok gondod nem lesz.
Nalam tobb mint 300 videot kell kezzel bereszelnem ebben a hulladek media tarba, mert barmit csinalok nem ismeri fel. A support meg nem ert a sajat termekehez.
Ha nincs szukseged a hdmi in-re es megbaratkozol az atom gagyi es bugos media centerrel, akkor valaszd ezt a markat. Sajnos a mai piacon nincs mas ertsd. normalis medialejatszo.
Vagy nezz korul az Nvidia shield haza tajan. Ott allitolag perfektul mukodik a Plex kliens. Ergo egy Plex szerver + Shield jo valasztas lehet. En csak azert nem azt vettem,mert kellett az erosito miatt az 1.4-es kimenet es a shield nem tud fp 3D-t.
Szerintem a Plex az egyik ha nem a legjobb media center a piacon.
Szerencsetlen plex szerverem mar lassan hulyenek nez miert modositgatom allandoan a file neveket. O persze mindig automatikusan be tudja azonositani (nem hulye) a zappiti meg kuzd mint malac a jegen.
Hozzateszem normall mozifilmekkel nincs gond. Csak a sorozatok, dokufilmek meg minden mas ami nem mozifilm, na azzal nem boldogul a szerencsetlen. De a normalis mukodes alap lenne ennyi penzert.
Ami bosszant, hogy ez a nyomorek a felhoben tarolja az adatbazist. Volt mar, hogy elveszett az osszes info, kezdhettem elolrol a felismerest, beallitast stb. -
Ududu
újonc
Köszi Még jó hogy nem szaladtam bele egyből A helyzetem! Eddig használtam egy lg 107cm full hd tévét (még mindig jó a másik szobában van) egy minix neo u1-es el(az is ment a tv után az asszonynak) teljesen meg voltam elégedve vele lejátszott mindent is (kodi) 1 usb 3.0 2.5" hdd re másoltam nagyrészt sorozatok,filmek és egy onkyo erősitövel egy régebbi tipu hdmi nem volt rajta csak optika . 5.0 hanfalszaett Az onkyo-t eladam vettem 1 használt denon avr 1910 4db hdmi be 1 ki dts hd képes persze csak hdmi-n keresztül de a szép ez után jött tévé uj sony kd55xf7596 az erősitő csak 1080p tudja igy kell egy olyan amin 2hdmi kimenet van néztem sony ubp x700 at de attól meg félek hogy nem sok mindent fog lejátszani usb ről(megörültem zappiti se )na most mitévő legyek Nem gondoltam volna ,hogy ilyen árban problémásak a lejátszok a minix nem egy csúcs kategória de a kodival egyszerűen és problémamentesen dolgozott
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest