- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz ProEvoFan #62084 üzenetére
Tudtommal 2 projekten dolgoznak, amit hivatalos forrásból érkező infók alapján lehet tudni. Egyik a TV Box szerű cucc, ami a felhő alapú játékok miatt jön ki. Másik pedig a kontroller továbbfejlesztése...de szerintem az inkább egy új Elite lesz.
Mivel most egyből 2 eltérő típusú konzol jött ki, így nem számítanék mostanában új gépre.
Inkább a szoftver jellegű fejlesztésekre, illetve a kiegészítőkre feküdtek rá. Amivel szélesítik a konzolok és a szolgáltatás felhasználását, elérhetőségét.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
szimszonos
őstag
válasz ProEvoFan #62084 üzenetére
Az a frissítés az előző generációnál jelentősebb volt sokkal mint amit itt ígérnek pláne ha az One S vs One X nézzük.Ott hatalmas különbség volt a 2 gép között.És 2 év volt a 2 gép megjelenése között,de a fat One és One X között is 4 év.Itt ha azt vesszük ugyanúgy kb 2 évre rá jönne a series s erősebb változata,a series x meg kicsit később.Tehát simán benne lehet ez hogy kijönnek.Persze az is lehet hogy nem,de én szerintem nem ezzel a 2 géppel megy végig ez a gen.Fognak rajtuk változtatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest