- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Kezdő konzolos vagyok, ma vásároltam egy RGH-s xbox 360-at.
Szereztem is be hozzá GOD módos játékokat (ezeket ajánlották), de az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám rávarázsolni a gépre FTP segítségével a játékokat?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Samsung S9
-
oriic
HÁZIGAZDA
16+
A világ legnehezebb PONG játéka.
6 (hat azaz HAT kemény pontot értem el)
Hang legyen bekapcsolva. (nem hangos, nem ilyesztgetős)
(ha valaki nem lát semmit Adblock-ot lőjje ki)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
megjött az új TV-m....beszabehu
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Sony KDL-50W829B
5másodpercen belül megtaláltam Surface2-vel és project my screen elég durván baba thanks to Miracast
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Buster17
addikt
-
roberto211
őstag
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
oriic
HÁZIGAZDA
Budapesten melyik céget tudnátok ajánlani ha jogsit akar szerezni az ember? Párom úgy néz ki nekileselkedik nemsokára. Olyan kellene ahol türelmesek, nem drágák, és nem korruptak.
Live-Die-Respawn
-
Buster17
addikt
Lassan megválok a HP 8730w laposomtol. (jön az utód) Még mindig rohadt jó gép és keresztbe lenyeli az új 100ezres gépeket, pedig lassan már nyugdíjba vonul.
-
L_YKing
addikt
Huhhh de jó kis házibuliba voltam tegnap
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #16636 üzenetére
Nem soké'
-
Buster17
addikt
Le x0p0om magam.
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
Invitelnél is szokott így teljesíteni az 50-es net.
-
Buster17
addikt
Látszik hogy még ennyire se képes ez a net. Rendesen becsatoltam és nem adja be rendesen.
20 megás tmobile ami ebben a térségben elvileg 5-6 mega lenne csak itt vagyok a vár tövében és örül a fejem amikor 50kilobite megvan, mert akkor tudok multizni, de most meg ennyi sincs
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #16646 üzenetére
Pedig hasít a net Letölteni szívás meg néha a videónézés de amúgy zsír mert játszani is lehet
Az viszont meglepő hogy több mint egy mega a feltöltés.
pl 24 megát fél óra alatt szedett le, youtubera 140megás videót 18perc alatt feltette -
roberto211
őstag
Múltkor rátoltam egy embert mac filterre mert töltöget le a netemről, pár nap múlva visszaoldottam de úgy látszik nem érti meg mert már megint lassul a netem és megint rajta van a wifin...
Nem tudjátok,hogy lehet olyat csinálni "bizonyítékot",ami kézzel fogható kibírom nyomtatni vagy ilyesmi,hogy "tessék itt van itt töltögetsz le és nem erről volt szó"?
100%ra tudom,hogy letöltöget mert mikor ő csatlakozik akkor lassul be a netem és 30megás net attól,hogy fb ozik meg netezget attól nem lassul be..
Olyanra lenne szükségem amit kilehet nyomtatni,hogy ennyit használ vagy tölt vagy mit tudom én..
Ötlet?
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #16649 üzenetére
Ennek semmi értelme.
Védd le rendesen és kész. Bár ha a MAC címeset kijátszotta, akkor nehezebb. Csináld azt, hogy csak az engedélyezett MAC címek csatlakozhatnak.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest