- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz sajtee #17049 üzenetére
Hát so-so. Utana sokat kell tanulnod amig nem lesz a vizsgad de rövid idő alatt kesz a kresz elm ja.
Buster: asszem h a vaganyokrol is lelehet mar menni metrohoz mozgólépcső vel legalábbis 5-6 vágányról lelehet. Ha nem akkor le aluljáróba ott balra a fény felé ahol kímész látod majd BKV buszokat. Na és te nem BKV buszok hoz mész hanem mész tovább egyenesen utana jobbra volánhoz épület vegen mégegyszer jobbra es ott ha végig mész épület mellett látod mar a metróaluljarot kb majdnem szembe ,megtalálod.
Amúgy a f@szt veszélyes . Vmikor hajnali 2-3kor jöttem v 5kor buli utan es semmi gond nincs nappal vannak ott dzsipszikingsek sztem nappal nagyobb a rizikó
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
sajtee
őstag
válasz Napfénysüti #17050 üzenetére
...és a száján jött ki?
roberto: Szerintem nem nehéz, ha még én is, puszta logikával meg tudom csinálni.
Mondjuk persze, vizsgán nem sok idő van gondolkodni, tanulni kell, csak szerintem azt lehet itthon is, és inkább a biztonságos vezetés kell tanulni forgalomban. -
roberto211
őstag
válasz sajtee #17052 üzenetére
KRESZ része meg elsőbbség adás ,forgalmi része az nem nehéz ha mar megérted azzal nincs gond. (Csak rendőri kalimpalasokat meg villamos témát kell megtanulnom). De a rohadt egy pontosakbol kurom el vezetés elmélet vagy miből. Műszaki meg forgalmi része megy vezetés elmélet. Pfff. Itt kell rakeszulnom
-
nagyúr
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #17053 üzenetére
10 pontot veszíthetsz, szóval ha tényleg csak azokat baszod el, akkor csak sikerülni fog
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #17056 üzenetére
Annyi idő alatt még a nulláról is meg tudnád tanulni, ha arról lenne szó
-
sajtee
őstag
Láttátok már az új 300-at?
Most fogok nekiülni, csak be ne aludjak rajta...Egyébként, felétek is volt vihar reggel? Nagyon dörgött az ég, felébredtem, kimentem az udvarra, és akkor.. Egy kurva nagyot.. Hát.. megijedtem
-
sajtee
őstag
-
sajtee
őstag
Ehh...
Bővültünk még 2, vagy 5 emberrel, és azokról még nem is tudunk, akiket hoznak magukkal alapozni... Csütörtökön is, és szombaton is eddig úgy tűnik, 30-nál jóval többen megyünk...
Csinálnánk inkább házibulit ennyien -
Buster17
addikt
Miért kellet haza jönnöm? Miért kell ezt látnom? Hogy öltöznek ezek az emberek, hogy néznek ki?
Egyik pizsamában, a másiknak szó szerint kikukucská a csecse, a harmadik akkor is felerőszakolja a gatyát ha már 5x kihízta, a masik időutazóval jött a 70' évekből.
Sírvafakadok, hogy hazajöttem 2 napra és az első 5 percben ilyenekt látok
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
sajtee
őstag
Nyerem jegyet szombatra...
Már el is passzoltam, mert tegnap vettem két napra...
-
sajtee
őstag
Ez is egy érdekes estére sikerült..
-
tDr1v3r
veterán
/fap
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #17032 üzenetére
Megvolt a találkozó, jól sikerült van kölcsönök szimpátia szóval jövő szombaton megint találkozunk ha nem jön közbe semmi.
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #17070 üzenetére
Az fasza akkor.
Jól néz ki? amúgy?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #17070 üzenetére
Szólj ám, elsörözgetek egyedül.
-
nagyúr
-
roberto211
őstag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #17073 üzenetére
Én is a nyaralóban meresztem a seggem.
-
roberto211
őstag
Én meg egy s3 minivel szenvedek 3,5 órája mert percenként újraindul azt hittem szoftverhiba de NEM
Rátettem gyárit, customot, minden sz@rt ugyanúgy szar.. Gyárit is alig bírtam visszarakni mert nem akarta DL modeba rakni, ezmellett meg az újraindítás,hogy nehogy telepítés közbe restartoljon mert akkor tégla(bár androidot nehéz letéglázni).. Tehát.pfffff
-
pzstm
titán
válasz roberto211 #17076 üzenetére
Windows phone?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #17078 üzenetére
Nem adtam el, meg van másik is.
Hogyne lenne, április óta van 1 fittness babym.
Roberto211: nekem csillió éve Samsungom van, sosem volt ilyen gondom. Mondjuk most lehet G3 lesz. Vagy X1, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #17082 üzenetére
Mer nem is vagyok.
Van fateréknak + nekem.
Csajt megmutatom majd.
-
roberto211
őstag
Oké ,hogy sok foci drukker (meg divatdrukker ) van de nálatok is az van facen ,hogy minden második postba kb az van , hogy ki nyerte meg a focit meg huuu de örülünk angol/német kiírásokkal altalaban (magyar ember létére ) ...
Félre ne értsék itt a foci drukkerek nem a focival van baj most de nálatok nincs ez v nem unalmas/idegesítő ,hogy ezek a híres divatdrukkerek orrba szájba postolgatják ki ,hogy " hurrraaa" meg " über alles deutschland" meg többi faszsagokat a focival kapcsolatban es kb erről szól az egész Fb ?
Lehet velem van a baj de kezd mar kicsit irritáló lenni
Amúgy örülök ,hogy azért meg vannak ilyen emberek akiknek életben ez az egy problémájuk van, h tv elott kapnak szívrohamot (most ha tirpák lennék mást is írnék ) ,hogy kirúgja be azt a
Gólt.[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #17084 üzenetére
Nekem azzal van tele, hogy XY watching Germany - Argentina with XY Amivel még nem is lenne baj, de akik ezeket kiírják kb. 1 évben egyszer néznek focit és utána meg Ők azok, akik a legokosabbaknak hiszik magukat, ezután pedig jönnek az olyan kommentek, hogy az kéz volt, az nem volt sárga, jajj szegény Neymart felrúgták (közbe meg ment a diveeeeeeeee)...
-
roberto211
őstag
válasz thEndeR #17085 üzenetére
Pont ugyanez kb. Meg biztos ismeritek (vagy nem ) facen vannak ezek a 3000+ követős, 2000+ ismerősös ismert fullos tiniribik akik életükben nem néznek focit ,de szerintem meg labdát (max a sajátukat)se láttak es akkor kiírják "Germany <3" .... Nagy divat lett ez is.
En se értek a focihoz , nem is szeretem általános iskolás koromba hobby szinten tesi órán a vegen beálltam kapuba meg eljatszottunk de ennyi. Ezek szerintem még annyit se, de en nem is írok ki semmi ilyesmit a fociszezon alatt ..
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #17086 üzenetére
Akit tenyleg a meccs erdekel annak nincs is ideje ilyeneket irkalni. 😃
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz Napfénysüti #17088 üzenetére
Az én avatarom sem véletlenül az aki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Buster17
addikt
Mi az a foci? Most megy a vb? Jó tudni jövőre is lesz?
Egyébként se energim se időm nincs focit nézni.
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #17088 üzenetére
Az is más, ha egy focista írja ki vagy egy olyan aki év közbe is mindig mindig nézi a meccset és utána megosztja a véleményét, de akik ilyeneket irkálnak ki azoknak a 90%-a csak divatból teszi..
-
nagyúr
válasz thEndeR #17092 üzenetére
Mondjuk ebben lehet valami. A divatdrukkereket én se bírom. Egyébként az egyik kispályás csapatom neve Maracana amit a tegnapi döntő helyszínéről kapott.
Az avatarom pedig: Santiago CanizaresEz meg egy pár perces videó amin én is játszottam 3 évvel ezelőtt: [link]
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #17093 üzenetére
Miért nem Dzsudzsákot rakod ki ?
-
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #17095 üzenetére
Pedig egy sztár focista állítólag tv be nyomták régebben mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #17096 üzenetére
És a kettő talán kizárja egymást?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #17093 üzenetére
Szeretem az ilyen teremtornákat, télen nálunk is szokott lenni, de ott csak azok játszanak akik egy kicsit komolyabban foglalkoznak a focival. Az egyik csapatba Holman Dávid a másikba pedig Pintér Ádám is játszott. Az avatarodon lévő személyt nem ismertem volna fel.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- CANON PwerShot G3X
- iMac 21.5" 4096x2304 3,4GHz i5 8GB DDR4 Radeon Pro 560 4GB 1TB + billentyű
- Mechanikus billentyű (taktilis/tactile) kapcsoló vásár (Akko, outemu)
- Jó ideje mellőzött, tesztelt, pormentes Chieftec iARENA GPA-500S8 80+ 6+2pin VGA csatival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs