-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BO77AS93
csendes tag
Sziasztok!
X-box livera nem tudok fellépni.
Az IP-vel van baja, de automatikusan megadja azt, nem?
Kerestem megoldást a problémára de nem működött, mi lehet a hiba? -
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Ismét segítségeteket kérném játékvásárlás ügyben.
Tudnátok mondani jó Hack&Slash játékokat ?
(Lehet a stílus nem pontos, God of War szerű játékra gondoltam, (látványos hentelés, kevés agymunka ))Előre is köszi.
PSN: sirarcheer
-
raziel01
veterán
válasz sirarcheer #30207 üzenetére
Castlevania 1-2
Dante's Inferno
Metal Gear Rising -
oriic
HÁZIGAZDA
-
BO77AS93
csendes tag
válasz MasterMark #30214 üzenetére
Ami kábel a gépbe van kötve azt húztam ki és dugtam be az Xboxba, ott tesztelni akartam de hibát jelzett.
Az IP cimes izéknél lehet a probléma? -
BO77AS93
csendes tag
válasz MasterMark #30216 üzenetére
A falból.....most költöztem be és azt használom amit itt hagytak nekünk....
Wireless router, ez van gondolom...
-
negyven2
veterán
válasz BO77AS93 #30217 üzenetére
Én is laknék olyan helyen ahol csak a falból jön az internet azt kész (hmm, mi ez a kábel itt... jééé Internet)
Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy valahol be is kell, hogy menjen az az UTP kábel, nem terem csak úgy ott magától.
Amúgy azt a Wireless routert kéne kihúzni (az elektromos hálózatból) egy perce majd visszadugni. Vagy belépni oda és megnézni, hogy hogyan osztja netet.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #30224 üzenetére
sztem vmi lokalis netszolgaltato van es gondolom egy mac cimre van belove a dolog. Viszont lathatoan fingja sincs a dologrol, igy viszont eleg sotetben tapogatozo jellege van a beszelgetesnek
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
BO77AS93
csendes tag
válasz MasterMark #30224 üzenetére
IP-útválasztás nincs engedélyezve, az baj?És a Netbios TCP/IP levan tiltva.
-
negyven2
veterán
válasz BO77AS93 #30228 üzenetére
Erre azért figyelj!
"Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
Kapcsold be a DHCP-t, vagy adj egyedi IP-t a Xbox-nak (mondjuk egy számmal nagyobbat mint ami a PC-nek van. De inkább PC-l is állítsd be, hogy DHCP-röl kapja a netet és akkor boxon nem kell semmit se állítani.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
BO77AS93
csendes tag
válasz MasterMark #30235 üzenetére
ipconfig/alL
Gombinyó:Ez eddig rendben, de én jelszó nélkül csatlakozom a netre, akkor mi van ?
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz BO77AS93 #30237 üzenetére
Ha jól értem a Digi kábelét közvetlenül bedugtad az xboxba? Router nincs előtte?
Akkor irány a bolt, veszel egy 4 ezer forintos TP Linket, beállítod a pc-vel a kapcsolatot, és akkor menni fog az xbox is. Simán a kábelről nem fog működni.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz MasterMark #30242 üzenetére
Ez nyilvánvaló, de ha a pc-t is és az xboxot is akarja használni, akkor csak kell a router. Persze a hozzáférés nélkül nem fog menni.
Alister from Hell
-
Cheesus
senior tag
Pár napja egy elég idegesítő problémával állok szemben. Szép nyugodtan játszok a boxon, erre a kontroller eldobja magát, kikapcsol magától... Bekapcsolom újra, látom hogy még 3 csik töltöttségi szinten van az elem, tehát azzal nem nagyon lehet baj. Játszok megint, de 1-2 percenként eljátssza a kontroller ugyan ezt, de már kezd olyan idegesítő lenni, hogy néha játszani sincs kedvem. A kontroller nem lehet hibás, mert másikkal is próbáltam, és ugyan ez az eredmény...
Valami ötlet?https://www.twitch.tv/csehla
-
zsola32
senior tag
válasz dreizwanzig #30246 üzenetére
bocsi, láma kérdés: (2 is lesz)
hol lehet megnézni a töltöttségi szintet?
illetve egyféle kinect létezik, ami jó pl. az xbox 360e konzolhoz is? ezt néztem ki: [link]a Forza-t tegnap én is megvettem, 2000 forintért szerintem ajándék volt.
nem is gondoltam volna hogy 42 évesen ennyire "behúz" a játék.
mire befejeztem a játékot a gyerekek már elmentek aludni...ami persze fel sem tűnt először[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Cheesus #30245 üzenetére
az erintkezes lesz a hunyo sztem. Probald meg valamivel kitamasztani, hogy inkabb feszuljon egy picit, minthogy el tudjon mozdulni.
zsola32: toltottsegi szint latszik, ha nyomsz egy kozepso gombot (jobb felso sarok), kinect meg egy fajta van csak.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest