-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha a fifa 14-re rá van írva, hogy promóciós példány, attól még ugyan olyan teljes értékű a játék?
Nem különbözik semmiben? -
kenny123
addikt
Ha egy játék (cod ghosts, bf4 pl) rendelkezik egy belső hd packkal, amit kötelezően telepíteni kell a játékon belülről, azt a lemezt érdemes telepíteni dashboard alól is, vagy az már felesleges?
yo
-
Evil Snowman
őstag
Látom a Titanfall a téma. Holnap veszem át én is, ha esetleg valaki szeretné közösen tolni, akkor nyugodtan vegyen fel. Casual gamer vagyok, úgyhogy az esetlegesen lehetnek noob megmozdulásaim.
A goldon kívül amúgy kell még Season Pass is hozzá, hogy online tudjak játszani? -
Damage401
senior tag
Holnapra ígérték nekem is. Remélem nem csalódok (lesz olyan pörgős mint PCn az UT2004 )
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Prof01
veterán
válasz Damage401 #29156 üzenetére
Látom, azért a negatív kommentek ellenére jó páran beszereztük!
Vegyetek majd fel, nekem is jön 1-2 ismerősöm, ha 4-5-en meglennénk az már szuper lenne!
GT-m: DjPr0fEvil Snowman: Season Pass, hogy online tudj játszani? Dehogyis...
Azt a plusz DLC-k miatt lehet megvásárolni, amik majd később fognak jönni a játékhoz (3db, azt hiszem).kenny123: Érdemes mindent feltelepíteni, mert akkor nem pörgeti a lemezt.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
-
Nescafé
őstag
Megérkezett a Titanfall
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
pelenka35
őstag
-
Evil Snowman
őstag
Na ma nem lesz Titanfall. Mivel a nagyságos EA kivonult Magyarországról az érintett bolt csak korlátozott készletet a mai napra és akik előbb rendeltek elő értelemszerűen ők kapják meg előbb. Remélhetőleg hétvégén vagy hétfőn már nagyobb sikerrel járok.
-
Nescafé
őstag
válasz Pickle Rick #29161 üzenetére
Jólvan lesz vélemény
(#29164) Evil Snowman :
Én is kicsit variáltam úgy lett meg ma, amúgy kedd szerda lett volna, és az se biztos..[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
válasz WhiteWalker #29166 üzenetére
Az már soká lett volna igy legalább hétvégén tudok vele jáccani..
-
addikt
válasz Evil Snowman #29164 üzenetére
Ugyanezt eljátszották PC-n is, de ott legalább meg lehetett venni online első naptól, egy-két helyen még 30% kedvezménnyel is az Origin árhoz képest.
-
nagyúr
-
Nescafé
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Napfénysüti #29171 üzenetére
Az hát
-
kenny123
addikt
Valaki használ Samsung f6400at xbox360al, és codozik? Mondjatok mar hogy csak én vagyok béna, és lehet jó statokat is összehozni ezen a tv-n?!
Tegnap csak kipróbáltam, egy fel óra erejéig, de durván minuszos statokat lottem, volt hogy meg nem is láttam az ellent mar meghaltam. Pedig régen, mw2ben pl jó voltam.yo
-
Prof01
veterán
válasz WhiteWalker #29166 üzenetére
Akkor pl. kevesebb esélye lenne rá, hogy nyerjen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz WhiteWalker #29177 üzenetére
Nem, nekem már rég elő volt rendelve, viszont valakinek lehet ez is befolyásoló tényező.
Hogyha már előrendelem, akkor elvárom, hogy a megjelenés napjára szállítsák is ki. Igazából ennyi.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Gebriel
veterán
válasz WhiteWalker #29174 üzenetére
Neked miért bántja a csőröd, hogy más örül, hogy időben megkapja a játékot? Irigy vagy? Vagy csak egyszerűen rossz májú
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Első benyomasok a TITANFALL-rol k@rva jó lett 😄
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Gabor1985
tag
Az lenne a kérdésem hogy miért nem lehet telepíteni a titanfallt xbox 360ra? Mikor a lemeznél megnyomom az x gombot, nem ajánlja fel az install opciót. Mint minden más játéknâl. Még több mint 140gb szabad helyem van. Szeretném telepíteni a lemezt mert nem akarom hogy folyamatosan pörgesse a lemezt. Aki használja ezt a játékot akonzolon, nem találkozott még ezzel a problémával!?
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
Damage401
senior tag
válasz Gabor1985 #29183 üzenetére
Ez nem bág, hanem fjúcsör! Viccet félretéve, tegnap jött meg 1 és fél órát játszottam vele és folyamatosan ment a lemez. Nem lehet telepíteni
-
Nescafé
őstag
válasz Evil Snowman #29182 üzenetére
Nállam is ez lesz szerintem
-
Prof01
veterán
válasz Evil Snowman #29182 üzenetére
Én is köszönöm! Benne vagyok egy kis játékban ma is!
Gabor1985: Így oldották meg a fejlesztők. Egyszerre használja a dvd-olvasót és a HDD-t. Gondolom ezért nem lesz belőle digitális változat sem.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Gebriel #29179 üzenetére
Nem , csupán nem dől össze a világ ha mondjuk két nappal később játszik vele... , amúgy meg lehet más miatta nem tudja előrendelni , mert több helyen lefoglalta
Sosem értettem , hova ez a nagy kapkodás és sietés...lásd fővárosi metróvonal: lefelé rohannak az emberek,majd össze törik magukat , csak hogy leérjenek a metróhoz , arról nem is beszélve , mikor beérkezik a szerelvény , vaddisznóként rohannak előre, másokat fel lökve, csak hogy elérjék a szerelvényt...Nem mondták nekik hogy kb 2 percenként közlekedik csúcsidőben
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz WhiteWalker #29189 üzenetére
Oké, de az az ő dolga nem a tied és ezért kár cinikus lenni mással..
A metrós dolog meg megint más.. -
Evil Snowman
őstag
2 napos Gold trial kód:
J6CHX-Y6TJ2-3K4J2-T2R2C-VY6X2
Vegyétek, vigyétek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Evil Snowman #29192 üzenetére
legalább beírná, hogy elvitte, aki elvitte már
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
raziel01
veterán
válasz - = Zk = - #29193 üzenetére
Általában nindzsák viszik el. Akik kb sose írnak a topicba szerintem.
-
Evil Snowman
őstag
válasz - = Zk = - #29193 üzenetére
Igen, azt elfelejtettem odaírni, hogy jelezze, aki elvitte. Bár evidensnek tartottam. No mindegy.
-
MasterMark
titán
-
Evil Snowman
őstag
válasz MasterMark #29196 üzenetére
Nincs mit.
-
- = Zk = -
félisten
válasz raziel01 #29194 üzenetére
ink paraszt... és nem a földművesre gondolok, sértés rájuk nézve
(#29195) Evil Snowman
azért ezer köszönet (Y)[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Pickle Rick
senior tag
Nekem is adtak a Titanfall-hoz 2 napos gold trialt. Ha kell valakinek írjon privátot és küldöm. A játékról meg annyit, hogy nálam eddig 10/10.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Pickle Rick #29199 üzenetére
Elkelt.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs