-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborgs
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-
törölt tag
heló!
ha valakinek lenne 1 vagy 3 hónapos gold eladó az írjon rám! köszi.
-
törölt tag
Segítsetek már, mert nagyon láma vagyok.
Az xbox.com oldalra bejelentkezve tudok vásárolni ( mint ahogyan a rockstar passt megvettem) live gold előfizetést ? És ha igen hol? -
törölt tag
válasz MasterMark #29356 üzenetére
Köszi megvan !
Igazából tök egyszerű volt, le írja hogy xboxon belül csak meg kell hosszabbítani , és leszedi a beállított kártyáról a pénzt. Hát ez sokkal egyszerűbb mint gondoltam, én meg itt vadásztam eladó kód után.Annyi van, hogy ez drágább, de mivel nekem most kell így megérte
-
MasterMark
titán
válasz #81556480 #29357 üzenetére
Hmm, hát ez furcsa, de most xbox.com-on én sem találom, az előfizetéseknél azt írja, hogy az én területemen nem elérhető.
Egyébként livekodok.com-ról ugyanolyan egyszerű kódot venni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
válasz MasterMark #29358 üzenetére
igen ez az Iceakos ha jól emlékszem. Vettem mrá tőle de:
Én most akarok játszani mert nemzetközi sofőr vagyok és csak két hetente hétvégén vagyok itthon. Mivel ha én ma elutalom neki a pénzt vagy akár tegnap , akkor már csak holnap küldi a kódot. ma meg multi nélkül maradok. vágesz?
-
törölt tag
válasz MasterMark #29360 üzenetére
erste bankos vagyok, nem ér át hozzá ha hétvégén utalok csak a hét elején.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #29346 üzenetére
Jókor voltam jó helyen
-
adalbert1
veterán
válasz MasterMark #29354 üzenetére
Lehet, hogy wd hdd firmware flashelve, vagy régebbi, Elite-ből származó hdd. Ha már hdd, igazán lehetne 320-nál nagyobb is, a 250-esen eljutottam addig, hogy csak a games on demand játékokkal tele van, lemezes játékot már nem is tudok melléjük telepíteni.
Tegnap végigjátszottam az új Tomb Raidert, a vége felé már kicsit unalmas volt, de összességében nagyon élvezhető játék lett, nekem simán belefér az elmúlt 1-2 év top10-be. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #29354 üzenetére
MIért lenne buherált. Régi elite gépből származó HDD, ha beteszed a fekete tokba simán lehet használni slim-hez, meg slim-e gépekhez is.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #29365 üzenetére
Nem. Eredeti minden.
(#29367) MasterMark
Kötekelődőlőőő
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kenny123
addikt
Van itt valaki aki használ valamiféle "gamer" fülest x360hoz?
Így éjszakai menetenkent van hogy elgondolkozok egy vasarlasan, szomszédok nem biztos hogy örülnek neki.yo
-
MasterMark
titán
Nem tudjátok a Wolf Among Us meg fog jelenni dobozosan egyben?
Switch Tax
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #29371 üzenetére
Valószínű. De nem írták még sehol.
---------
NBA 2014 az akciós mától GOLD-al. -
Pickle Rick
senior tag
Köszönöm a tegnapi Titanfall gamet. Végre megtanultam, hogyan kell titannal rendesen ölni.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
pelenka35
őstag
válasz Pickle Rick #29373 üzenetére
Annyi pozitívumot irtok a titanfall-ról , lassan bekel szereznem
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
kenny123
addikt
-
daneel92
tag
hali!
xbox360 eladásra készülök, van merevlemezen pár játék letöltve liveról. kérdés,hogyha törlöm a konzolról a profilom (amivel megvettem a játékokat),attól még a játékokkal lehet majd játszani? amíg le nem törlik róla perszeAsrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
raziel01
veterán
Ha rendelkezel Xbox LIVE Gold előfizetéssel, akkor van egy jó hírünk: a mai napon elindult a Crytek free to play játéka a Warface!
-
kovacsandris
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, a problémám a következő: sehogy sem sikerül összekapcsolni az ea origin fiókomat az xbox live gamertagommal, holott elvileg ennek magától meg kéne történnie ha az e-mail címek egyeznek. Valaki? előre is köszi!
-
MasterMark
titán
válasz kovacsandris #29379 üzenetére
Az EA oldalán is próbáltad?
más: Hydralisk-ek ellen, hogy védekezzek protoss-al?
Switch Tax
-
kovacsandris
újonc
válasz MasterMark #29380 üzenetére
Persze próbáltam, de ott sem mentem semmire :/
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek ha telepítem az egyik barátom magyar szinkronos fifa 14 játékát, és ha én megveszem az angol változatot akkor szerintetek a magyar verzió fog elindulni vagy az angol?
-
StLui
veterán
Ma délutántól többször beléptek az xbox accountomba spanyol, francia, mexikói területről az ms szerint
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz consono #29384 üzenetére
Megcsináltam, kérte írjam be az sms-ben küldött kódot, remélem ezentúl idegen gépről mindig kérni fogja. Háromszor beléptek, a második háromnál már kérte tőlük az sms kódot, de nekem nem érkezett akkor sms, így csak most este vettem észre mert csak egy emailt kaptam most este.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Most beállítottam a kétlépcsős ellenőrzést, de pont xbox nem támogatja, oda alkalmazásjelszót kell létrehoznom, de gondolom ez csak itt a gépemen érdekes, mert ha gépen megadom, hogy tárolja, akkor nem kéri többet.
-
MasterMark
titán
Újra összeszámolgattam a Mass Effect 2 DLC-ket. Hát... Még mindig nagyon drágák.
Gondolom valami komplít edisön már nem fog jönni, szóval valamikor már tényleg meg kellene vegyem...
És akkor még ott vannak a 3 DLC-i is...
Switch Tax
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #29388 üzenetére
anno kerdezte valaki, hogy miert voltam olyan mazo, hogy ps-re vettem meg a 2-t. Na ezert ott benne volt az osszes dlc
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #29388 üzenetére
Bocs a dupláért, de most összeadtam a 2 és 3 főbb DLC-inek az árát, és több mint húsz ezer Forint!!!
Egész pontosan 20760 Ft. Te jó ég.dilipok: Utállak...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #29390 üzenetére
kolcson adom szivesen
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #29392 üzenetére
nagyon szivesen. szolj ha aktualis a dolog, es minden tovabbi nelkul
-
raziel01
veterán
Mivel már nem garanciás a boxom így gondoltam kitakarítom. Xbox SLIM 2010-es.
Youtube videó alapján csináltam de így is megszenvedtem vele.
Féltem, hogy nehogy eltörjön valami de néha kellett kicsit erősebb nyomást kifejteni.
Csak addig szedtem szét, hogy hozzáférjek a ventilátorhoz. Kifújtam belőle a port és már raktam is össze. Annyira nem volt poros mint amire számítottam.Szétszedés nekem 40 perc volt, összerakás 5 perc.
Lapos fejű csavarhúzó elég volt hozzá meg egy Torx8-as.
Újrapasztázást nem vállaltam, amúgy sincs itthon pasztám.
Sosem szedtem még szét semmi ilyesmit úgyhogy pici sikerélmény azért van.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok! Testvérem szeretne magának konzolt vásárolni és érdeklődnék, hogy egy Xbox 360 elite-re érdemes-e még beruházni? Mire érdemes a vásárlásnál odafigyelnie? Minden tapasztalatot szívesen fogadok, akár privátban is. Előre is köszönöm.
Üdv: b4zsi
-
batai15
félisten
sziasztok, szeretnék venni egy x360-at lehetőleg fat- kiadást. 3 évig kemény boxos voltam, de ennek kb 2 éve és nem tudom már mi merre. mennyi használtan egy jó 360?
-
consono
nagyúr
Slim vagy E mindkettőtöknek, szerintem, de majd jönnek az okosabbak és megmondják
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest