-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.G.
csendes tag
Sziasztok!
Ha vennék egy winchester nélküli használt XBOX-ot, és csatlakoztatnék egy 32GB-os pendrive-ot, arról tudnék játékokat futtatni? Tehát DVD berak-->telepítem a pendrive-ra-->futtatom mintha HDD lenne?
-
negyven2
veterán
A játékot először is töröld le.
- A konzolon jelentkezzen be az Xbox Live szolgáltatásba azzal a becenévvel, amellyel megvásárolta a tartalmat. (neked csak be kell jelentkezned).
- Nyissa meg a Settings oldalt, és válassza az Account lehetőséget.
- Válassz a Your Billing Options oldalon a License Transfer pontot.
- A tartalmi licencek átviteléhez kövesse az utasításokat.
- A licencek átvitele után helyi licencek frissítése érdekében újra le kell tölteni a tartalmat.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
szabacsik
őstag
A RAGE egyik marketplace-en sincs fent vagy csak a magyarban?
/\____/\
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz raziel01 #30900 üzenetére
Mivaaan? Mocskos ingyenélő akarsz lenni te is aki összeharácsolja a szánalmas 5 dollárokat, kijátszva a rendszert és több facebook profilt csinálva a pinger.com segitségével???!45négy
Amúgy igen, egy 50 dodó jól fog jönni még pluszban nekem is. Pro tipp: szólj haveroknak facebook-on, hogy akinek nincs xbox-a azok csinálják már meg neked a kódigénylést. (vagy 10 embert találtam gépközelben aki segitett nekem most)
na off vége mert pofátlanság amit csinálunk, és a pokol 165. bugyrában égünk majd el... Eh, de dög meleg van most is...
Live-Die-Respawn
-
C4mp3r
addikt
ha mar nincs penzed megvenni a jatekokat... egyebkent nekem nem is feltetlen a kihasznalassal van bajom, hanem ezzel a hozzaallassal, hogy ahol lehet csalni, exploitolni ott csinaljuk is, ha valamit ingyen megszerezhetunk, akkor biztos nem fizetunk erte... mondom ezt ugy, hogy egy jatek orat en is kivettem belole (amit egyebkent megvettem volna) de az hogy 1 hetig keszulok ra direkt ezert csomo facebook profilt letrehozva es 100 dollarokat kiveszek amit lehet nem is fogok elkolteni, kurvanagy pofatlansagnak tartom. a te esetedben szerintem meg kozvetett vagy kozvetlen haszonszerzes is fennall, mert gondolom cikket fogsz irni a gamepodra...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz C4mp3r #30908 üzenetére
"mert gondolom cikket fogsz irni a gamepodra..."
Nem lesz cikk.
Egész egyszerűen két játékot meg akarok venni, de pénzem nincs rá, kölcsön senkitől nem kérek. Pár napja költöztem el otthonról, épp válás előtt vagyok, csak egy kis pluszt akarok összeszedni, nem ebből meggazdagodni. Nektek nem tetszik, elfogadom, de nem fogok emiatt rosszakat álmodni csak végre szeretném ha egy két jó dolog történne már velem. (btw bár beszélek róla nem csináltam több száz fb profilt, össz vissz 2 van, a többit ismerősök dobták össsze. És bár készülök rá, jövő hétre sem csinálok több profilt. Se kedvem se erőm nincs hozzá. Én csak két játékot akarok, amivel azt a rohadt szabadidőmet el tudom majd tölteni. Egyedül.
Live-Die-Respawn
-
szabacsik
őstag
-
phanze
aktív tag
Sziasztok van egy xbox 360-om(fehér,flashelt).Az a problémám hogy ha bele teszek egy cd-ét és becsukom a tálcát(a ki-be gomb nem müködik)akkor ki irja hogy reading majd pár másodperc mulva kiirja hogy open tray.(mindeközben nem halladszodik hogy olvasná a lemezt.)Szerintetek mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz phanze #30915 üzenetére
szerintem az a problema, hogy szar es hogy funkcionalis analfabeta vagy...
uhh vagy van masik otletem is: lehet az a baj, hogy feher. Kek v zold altalaban szokott mukodnihenesa: dehogynem
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
zsola32
senior tag
szülinapomra kértem egy + kontrollert és a kinect sports ultimate collection-t
tegnap volt a nagy nap, megkaptam mindkettőt...lett is belőle nagy családi játék.a box nagyon vicces volt, mára érzem is vállam. (tesóm is így van vele)
jó időtöltés a kinect, egész délutános partykat lehet vele szervezni. -
phanze
aktív tag
válasz gyurkikrisz #30919 üzenetére
Dwd ha jobban tetszik de kurv@ sok troll van itt
De valaki segitsen már!!!
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz phanze #30920 üzenetére
a dwd sem jo bele... sot szerintem azert ment tonkre, mert azt tettel bele.
De segitek, mert ugy latom nem megy ez onerobol: mivel modositott geped van, itt nem fogsz segitseget kapni. Nem ertem, ez miert nem volt igazan ertheto, mikor elolvastad a topic tetejen levo kis szosszenetet (es nem, nem erdekel, hogy te nem warezzel kapcsolatban kerdeztel, mar eleve az betegen hangzik, hogy te kezzel nyitogatod az olvasot...)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
raziel01
veterán
Téma címében már megint nincs benne a No warez. Mi a retkes .....-ért kell mindig kivenni onnan? Kinek a csőrét bassza ez ennyire? Múltkor lett visszatéve aztán már megint nincs benne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor vissza a rendes mederbe, a szűz gépek birodalmába. Köszi.
Live-Die-Respawn
-
nokia párti
őstag
Azért az vicc a MS részéről, hogy a Gears 3 teljes játék 20 dolcsiba kerül, a season pass ami meg tartalmaz néhány dlc-t meg 30$.
Jót mosolyogtam megint. -
raziel01
veterán
válasz nokia párti #30929 üzenetére
Ezért nem vettem még soha DLC-t.
-
béke
aktív tag
sziasztok az lenne a kérdés hogy van egy xbox360 slim 250gb a matt fekete, adott egy GTA5 játék természetresen eredeti, winyóra felmásolva játék indítva illetve játszva is úgy ahogy...
Iszonyatosan akadozik már jó formán idegesítően szar ez mitől lehet?
próbálkoztam a felbontással is most jelenleg 1080p de a 720p is akadozik ugyan úgy talán egy kicsitt jobb de nem nagy a külömbség.
Tv-m ha számít samsung f6100...más játéknál nem tapasztalok ilyet illetve még a sleeping dogs is akadozott elég csúnyán.
a gépemmel lehet valami hiba?
Ha bárki tapasztalt hasonlót vagy tudja a választ megoldást jelezz megköszönöm.
Alá írás :)
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Keresek magyar feliratos Fable 2-t! Küldj privátot!''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Damage401
senior tag
Ha folyamatosan szaggatva megy, akkor próbálj meg egy cache törlést. Vagy esetleg csak az 1. lemezt teszed fel. Viszont ha néha be be akad. Nincs gond.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
MasterMark
titán
Csak nektek, csak most, Slim-hez való Kinect + tartó + Fable The Journey.
8000 Ft.Ez nem hirdetés!
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
järgenGuRu
csendes tag
Sziasztok
Az Army of TWO ban van egy pálya amit nem tudok megcsinálni
Egy sok oszlopos épületnél vagyunk én meg a társam aztan meg leugrat egy nagy páncélos autó
Mit kell csinálni[ Szerkesztve ]
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz järgenGuRu #30938 üzenetére
Segítsetek légyszi :-(
-
nokia párti
őstag
válasz järgenGuRu #30940 üzenetére
Youtube?
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz nokia párti #30941 üzenetére
Ott nem találtam :-(
-
raziel01
veterán
válasz järgenGuRu #30942 üzenetére
Nyilván senki nem csinált walkthrough-t videón meg senki nem írt végigjátszást se...
Amúgy melyik Army of Two? Első rész?
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz järgenGuRu #30938 üzenetére
Sokat segítene ha tudnánk melyik chapter
Amúgy nem tudod szétlőni? Vagy valahogy megkerülni?
Nem olyan bonyolult. 1 éve vittem végig én is. -
szabacsik
őstag
válasz järgenGuRu #30947 üzenetére
A RAGE el játszott valaki split screen-be. Maga a kampány játszható coop ban?
/\____/\
-
pelenka35
őstag
-
Tigi
őstag
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest