-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pelenka35
őstag
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #29049 üzenetére
Én sem tudok, és a végén jól megszívtam, mert megadtam a telefonszámom, gondoltam majd küld valami sms-t, erre gépi hang bemondott egy számsort anélkül, hogy esélyem legyen papírt elővenni, és megpróbálni leírni, vagy akármi.
ja és hónapokon át szekált a gmail-es címemmel, elsőre azt írtam be újra mert fogalmam sem voolt mit akart, de azt nem fogadta el, közben van a fő emailcimem náluk azt gondoltam nem kell újra megadna. Szóval szénné idegesítettek. Állandóan egy csomót tököltünk mire gyerekkel el tudtunk kezdeni játszani egy órácskát, ezért próbáltam végül letudni a nem tudom mit.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MasterMark
titán
Érdekes nekem minden jól működik.
Switch Tax
-
törölt tag
válasz MasterMark #29056 üzenetére
Nem az az érdekes ha jól működik, hanem az, hogyha nem
-
raziel01
veterán
válasz #81556480 #29055 üzenetére
Mondjuk ha végrehajtanád amit mond akkor nem dobná fel többször.
Nekem is csak egyszer írta ki. Küld emailben linket amire PC-n rákattintasz és kész.-------
Más:
GAME.co.uk-n vannak 1 fonttól használt játékok. Meg 2 fontért is.
Engem nem érdekel semmi de gondoltam szólok[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz raziel01 #29058 üzenetére
Köszi.
Lost Planet-et már ezer éve nézegetem, de most meg pont nincs rá pénzem. Egyet meg nem éri meg megrendelni.
De ha valaki esetleg rendelne, akkor olcsóért megvenném tőle.
szerk.: Most látom, egy Child of Eden-t is rendeljen be nekem valaki.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
Aliens Colonial Marines limited editiont az e-bayen postával 2775ft-ért találtam új bontatlant.
Valaki esetleg tud ennél olcsóbban valahonnan, vagy megrendelhetem az e-bayest?
(Ismerem a játék hibáit, ettől függetlenül szeretném megvenni )
Továbbá érdemesebb megrendelni inkább az Extermination Edition-t? Az kb. 400ft-al drágább
Köszönöm! -
norbi2010
őstag
Titanfall Xbox 360 Gameplay egész jól néz ki.
-
negyven2
veterán
Az normális, hogy nem akar "párosodni" a kontroller és az Xbox?
Amúgy Igen úgy csináltam ahogy kell, és egy pillanatra be is villan, hogy elfogadta de aztán újra csak villog. Ugyan ezt csinálja ezt a másikkal. Volt áramtalanítva is. Tegnap kikapcsoltam ma be akartam (és be is kapcsolja), de aztán nem látja.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
norbi2010
őstag
Titanfall Xbox 360 Frame-Rate Tests
14-től 60-ig mindenhol van az FPS.
-
raziel01
veterán
Elég jó játékok vannak most: [link]
Pl: Dragon's Dogma: Dark Arisen csak 2216 Ft
Gears 3 csak 2k, season pass is olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz norbi2010 #29081 üzenetére
Érdekes, hogy nem korlátozták le max 30fps-nél. Egyébként nem olyan szörnyű, BF4 még jobban dobálja az fps-t, ez jut már csak az öreg konzolosoknak...
Én sokkal rosszabbnak tartom a "nextgen" X1 állítólagos 60fps-ét, ami valójában 30-40fps csak, 792p felbontáson.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
válasz Prof01 #29084 üzenetére
Elolvasva a cikket is, már érthetőbb a dolog, és nagyon korrekt lépés volt a Bluepoint Games csapatától, hogy választási lehetőséget is ad a játékosnak fix 30fps-re való beállításra, így csökkentve a képszakadás előfordulását (screen-tear). Az átlagos 46.5-ös fps-re pedig annyit tudok mondani, hogy grat a Bluepoint-nak az optimalizálásért, most már nyugodtan várom a játék megérkezését péntekre!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. Ha feltelepítettem a fifa 14et ami magyar szinkronos és eladtam, de nem töröltem le a hdd-ről, akkor ha késöbb újból megveszem csak az angol változatot, és elindítom a játékot melyik verzióval tudok játszani?
Mert ha jól tudom, csak az eredetiség vizsgálat miatt pörgeti fel a korongot. Van még valami egyéb amit figyelembe vesz a konzol ilyenkor?
-
Prof01
veterán
-
pelenka35
őstag
GOW3 múltit játsszák még?
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
MODERÁTOR
válasz raziel01 #29098 üzenetére
Igazándiból az okát sem értem, hogy ilyen alapvető dolgokat miért hagynak ki... Na mind1, megmaradt az ára és még a "csalódás" - szerintem az ilyen már az is - sem történt meg.
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Persze értem az okát, én is telepítettem minden játékot, de azt nem értem, hogy miért zavarja az embert ha forog a lemez. Elkényelmesedtünk? Ok persze "óvjuk az olvasót, meg a lemezt" de könyörgöm előző generációkban nem létezett az install. Volt hogy napokig ment megállás nélkül a Classic Xbox-ban a Halo és soha semmi baja nem lett. PS2-nél szintúgy.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest