-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz BO77AS93 #30217 üzenetére
Én is laknék olyan helyen ahol csak a falból jön az internet azt kész (hmm, mi ez a kábel itt... jééé Internet)
Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy valahol be is kell, hogy menjen az az UTP kábel, nem terem csak úgy ott magától.
Amúgy azt a Wireless routert kéne kihúzni (az elektromos hálózatból) egy perce majd visszadugni. Vagy belépni oda és megnézni, hogy hogyan osztja netet.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
-
negyven2
veterán
válasz BO77AS93 #30228 üzenetére
Erre azért figyelj!
"Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
Kapcsold be a DHCP-t, vagy adj egyedi IP-t a Xbox-nak (mondjuk egy számmal nagyobbat mint ami a PC-nek van. De inkább PC-l is állítsd be, hogy DHCP-röl kapja a netet és akkor boxon nem kell semmit se állítani.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Alister71
nagyúr
válasz BO77AS93 #30237 üzenetére
Ha jól értem a Digi kábelét közvetlenül bedugtad az xboxba? Router nincs előtte?
Akkor irány a bolt, veszel egy 4 ezer forintos TP Linket, beállítod a pc-vel a kapcsolatot, és akkor menni fog az xbox is. Simán a kábelről nem fog működni.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
dilipok
veterán
válasz BO77AS93 #30276 üzenetére
meleg van, tulmelegedett a gep. Jol szellozo helyre kell tenni. Nekem a 6+ eves fatom sem csinalja ezt, uh nem hinnem, hogy fel ev alatt "telement" volna porral, hacsak nem szortad bele ket kezzel.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
StLui
veterán
válasz BO77AS93 #30295 üzenetére
Ennyi pénzért ezt, nekem két db ms kormányom van, egyik tartalék, eszembe sem jutna 20-ért sem odaadni, mert nincs 50-ért sem hasonlóan jó kormány. Ennyiért max valami FF nélküli vackot kaphatsz, akkor már jobb a gamepad
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest